Περάστε να το δείτε, περάστε. Έχει physical, έχει transition, έχει θερμοσίφωνα, έχει ηλιακό, έχει φως, νερό,
τηλέφωνο, της Παναγιάς τα μάτια έχει! ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΕ;;;
Eleni7 (07-12-10)
Τα αντερά της χάνει, τι παει να μας κάνει;
Βαστα Μπαναθα βάστα, και χουφτωστα και πιάστα
Φέρτε μας βαζελίνη, ο κωλος μας να γίνει
λιγάκι γλιστερός, μην είναι τσουχτερός
Μπανάθα δωστα όλα, και μη μασας τη φόλα
Ο πρέσβης στην Ευρώπη μέχρι το Νευροκόπι
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
Τωρα ανοιξα, ποσο είναι η καύλα, η αρρωστια, η παράνοια?
οποιος σε π...ει γαυρος ειναι ρε,λενε οι της κοπεγχάγης ή μου φαίνεται??
Μυριζομαι αδερφοποιηση??![]()
Ρε πούστη μου τόσο χάλια ομάδα δεν θυμάμαι στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ακόμη και στις κακές χρονιές μας που αρπάξαμε και 7 απ' την Γιούβε,
κανένα γκολάκι πετάγαμε, καμιά φάση κάναμε τουλάχιστον. Και ποτέ τέτοιο ταμπούρι, μια ζωή θυμάμαι τον Θρύλο να έχει παιδική άμυνα
και σε βραδιές που άξιζε κάτι να το χάνει απ' την ανύπαρκτη άμυνα. Μιλάμε τούτοι εδώ είναι για Όσκαρ Βατόμουρο, είναι τραγικοί...
Ο Καρα ο παιχταρας παίζει? Εκανε κατοστάρικο?
—John Lennon
celticfrost (07-12-10)
Ζηλεύτετε αλήτες γαύροι την πράσινη ηδονή!!
ΜΠΑΝΑΘΑ ΜΟΥ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ!
ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΚΟΠΕΝΓΧΑΓΗ!!
Σύλλογος μεγάλος, δεν υπάρχει άλλος....
ΑΝΑΨΤΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ!
ΑΠΟΨΕ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΟΡΤΗ!
Μπραβο βλαμμενα στις κερκιδες γινεστε ρεζιλι κ βριζετε εμας
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Καλε μολις ειδα οτι δεν εχω αβαταρ ασχετο
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Dr.Red (08-12-10)
Faithful (07-12-10)
Bookmarks