Ιάκωβε χρόνια πολλά! Πολύχρονος και ό,τι επιθυμείς!
Χρόνια πολλά και στον φίλο Μάριο triple S.
φαιδρα εσενα σε ξεχασαμε...χρονια πολλα.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Ιάκωβε χρόνια πολλά! Πολύχρονος και ό,τι επιθυμείς!
Χρόνια πολλά και στον φίλο Μάριο triple S.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
χρονια πολλα ιακωβε,πολυχρονος
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ κι από μένα Ιάκωβε!
να είσαι πάντα καλά φίλε μου
θρύλε για πάρτι σου θρύλε μαζί σου, εμείς οι άρρωστοι οι οπαδοί σου....
Χρονια πολλα παιδια να ειστε πολυχρονοι και οτι επιθυμειτε.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Χρόνια Πολλά Ιάκωβε αλλά γιατί;
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Γιορτάζουν σήμερα Τετ 01 Δεκ 10 :
Αρετή, Αρετούσα, Θεόκλητος, Ιακώβ, Φιλάρετος, Φιλαρέτιος, Φιλαρέτης, Φιλαρέτη, Ναούμ, Ναούμης, Ναούμα, Ναόμι
Χρόνια Πολλά Ιάκωβε!!!!!
Αρετή, Αρετούσα, Θεόκλητος, Ιακώβ, Φιλάρετος, Φιλαρέτιος, Φιλαρέτης, Φιλαρέτη, Ναούμ, Ναούμης, Ναούμα, Ναόμι
Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
Χρονια πολλά Ιακωβε, χρονια πολλά Ναούμα. (μη ρωτατε ρε)
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Χρόνια Πολλά Ιάωβε και Μάριε..!!! Πολύχρονοι....
Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
Πληροφοριακά σας λέω, ότι οι Ιάκωβοι γιορτάζουν 2 μέρες πριν του Αι Δημήτρη...
(ο γιος μου είναι Ιάκωβος και κάτι ξέρω...)
Άλλος δε ο Ιακώβ άλλος ο Ιάκωβος ο Αδελφόθεος...
(είμαι Θεολογος και κάτι ξέρω)
Άρα τσάπμπα τα χρόνια πολλά ...
(Για την υπέροχη Φαίδρα, δεν ξέρω, αλλά καλού κακού της εύχομαι τα
καλύτερα, με την ελπίδα να βγάλει το μάτι από άβαταρ και να βάλει και πάλι το προφίλ
της, που τόσο μ΄αρέσει)
*πληροφοριακά, ο Ιακώβ είναι ο γιος του Αβράαμ και της Ρεβέκκα στην Παλαιά
Διαθήκη, που μάλλον δεν τιμάται δεόντος από τους εν Χριστώ αδελφούς...![]()
Αφού λοιπόν η εορτή του Ιακώβου ήταν απλώς ένας false alarm (όπως και η "δική" μου άλλωστε), να ευχηθούμε ολόψυχα - με την ευκαιρία - στη Naomi Campbell ό,τι ποθεί
Καλού κακού σας ευχαριστώ τα μάλα αγαπητέ εν θρύλω αδελφέ Δημήτρη, όπως και το Στάθη που νόμιζε ότι με ξέχασε (αλλά δε με ξέχασε αφού δε γιόρταζα), όπως και όλους όσους ευχήθηκαν στο υπέροχο (μα δεν είναι?) nickname μου που φυσικά αντιπροσωπεύω. Όσοι διετέλεσαν φίλοι μου ένα φεγγάρι στο φατσοβιβλίο και όσοι μ`έχουν γνωρίσει από κοντά, θα θυμούνται και το πραγματικό μου όνομα. Οι υπόλοιποι θα το μάθουν οσονούπω, έτσι για suspense..
Όσο για το περιβόητο πια άβατάρ μου, προτείνω να διεξαχθεί δημοψήφισμα.
Εάν η λαϊκή απαίτηση είναι τόσο μεγάλη, ίσως και να αναθεωρήσω (κατόπιν προσωπικής σύσκεψης και ομοφωνίας της διμελούς επιτροπής, βεβαίως-βεβαίως)
Εσένα γιατί σ' αφήνουν να έχεις αυτό το font κι εμένα μου τα χώσανε; ΔΕΝ ΠΑΙΖΩ!!![]()
ειναι γυναικα ρε πανο....
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Phaedra (02-12-10)
Ιάκωβε... Πολύχρονος ρε φίλε!
... there's no such thing as "too much"...
Μα ακριβώς επειδή εγώ το είχα από πάντα κι εσύ με αντέγραψες, τους έβαλα να σου τα εεεε σου τα χώσανε
Νια νια νια νια νιαααα... Ζου(λιάρη) Πάν(ο)...
(Πάντως αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, ελπίζω να μη μου ζητήσετε κι εμένα να το βγάλω.. γιατί δε θα ήθελα επουδενί να σας δυσαρεστήσω)
panahs7 (03-12-10)
Xρόνια πολλά στους εορτάζοντες!
Νίκο, χρόνια πολλά να χαίρεσαι τη γιορτή σου! Οτι επιθυμείς ρεμάλι
Χρόνια πολλά και στην "Φαίδρα"!! που γιορτάζει σήμερα..γιατί προφανώς δεν την λένε Φαίδρα
Ωπ, τώρα είδα οτι έχει γενέθλια κι ο Παντελής! Χρόνια πολλά γιατρέ, οτι επιθυμείς![]()
Και μην ξεχνάτε τα γεννέθλια του Παντελή. Χρόνια Πολλά γιατρέ μου να με υγεία ευτυχία και κούπες.
Νικόλ (Phaedra) πολύχρονη και ότι ποθείς να πάθεις
Και στα υπόλοιπα μέλη του Forum που γιορτάζουν σήμερα τις καλύτερες ευχές μου
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Χρονια πολλα και απο εμενα σε οσους γιορταζουν,ειτε εχουν γενεθλια....στο Νικο(nbqgr),στη Νικολ (Phaedra),και στον παντελη...Υγεια και ο,τι επιθυμειτε παιδια.Χρονια καλα και ερυθρολευκα.
Χρόνια πολλά στο Νίκο και τη Νικόλ για τη γιορτή τους!!!
Χρόνια πολλά στον Παντελή για τα γενέθλια του!!!
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Bookmarks