ο looser ο benitez τι ηρθε στην ομαδα μας,ας περναμε το ...βαλβερδε.![]()
Έλεος....τι κάνουν εκεί στην Ίντερ....
Μπράβο στην Ατλέτικο το ευχαριστήθηκα αν και από Ιταλία υποστηρίζω Ίντερ...
αν και ψιλοχεστηκα για την κωλοιντερ,αλλα αυτος ο μπενιτεθ ...αυτος ο μπενιτεθ...ρε τι επιστημονας ειν τουτος ρε...παει η ιντερ,καταστραφηκε...βλεπω τον μορατι να του ριχνει γαμωσταυριδια απο τα επισημα...ο τυπος ειναι ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΛΟΥΖΕΡ Κ ΤΟΥ ΑΤΑΛΑΝΤΟΥ!
Ως αντιπαλος της Ιντερ(υποστηριζω Μιλαν ) ας καλοσορισω κι εγω τον Μπενιτεθ στην ομαδα.![]()
dtakis80 (28-08-10)
κωλοπαιδια,,εχουμε 3 φορες καλυτερο ροστερ απο σας ακομα και ο μπενιτεθ το παιρνει αυτο το πρωταθλημα,το θεμα ειναι στην ευρωπη που ουτε τους ομιλους δεν θα περασουμε.Απο ιταλια μονο την γιουβεντους φοβαμαι φετος,οχι οτι εχει πολλα πραγματα,αλλα δειχνει οτι φετος με καποιες καλες προσθηκες που εκανε οτι θα κανει ομαδα,για την μιλαν δεν χρειαζονται πολλα λογια,4 μεσα 4 εξω.
Το κακό με τον Μπενίτεθ είναι πως άμα στεριώσει σε μια ομάδα δε φεύγει με τίποτα. Μήπως μετά τη Λίβερπουλ ήρθε η ώρα να βυθίσει και την Ίντερ στην ανυποληψία?![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
κακά τα ψέμματα , η διαφορά στην ψυχοσύνθεση της ομάδας σε σχέση με πέρυσι είναι χαοτική !!
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
εεεε όχι και πελάτες.....
Σε σύνολο 273 αγώνων, η Μίλαν κυριαρχεί στα μεταξύ τους ντέρμπι με 106 νίκες, 72 ισοπαλίες και 95 ήττες, ενώ έχει και περισσότερα γκολ, 430 έναντι 406.
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Για σας πελατες!!!!!!!!
Η Προιστορια γραφει μεγαλο πελατολογιο.
Όλο το βράδυ με πήρε από κάτω! Αποτυχημένε, κατάστρεψες μια ομάδα ΜΟΝΤΕΛΟ!
Όπως και με τη Λίβερπουλ έτσι θα γίνει κι εδώ! Φύγε όσο είναι νωρίς μη σε πάρει ο δι@ολος πρωί-πρωί!
Τους κερδίσαμε εντός - εκτός τα τελευταία 4 ματς με συντελεστή 10-1 κι έρχεσαι και χάνεις! Μαλάκα στα τσακίδια!
www.f1rstlap.com
iosif (15-11-10)
iosif (15-11-10)
Μικρος εισαι ακομα θα μαθεις....![]()
LooooooL!![]()
www.f1rstlap.com
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
Καλά, η περσινή Ιντερ κόντεψε να το χάσει απο τη Ρόμα και σώθηκε απο ενα 2πλό της Σαμπντόρια στο Ολύμπικο! Ενώ βεβαίως Μίλαν πέρσι δεν υπήρχε στο Καμπιονάτο!
Και βέβαια ο Μπενίτεθ δεν έχασε ποτέ απο τη διαστημική μπανάθα εντός εδρας!
Το μεγάλο πρόβλημα της Ιντερ ειναι στο γκολ, γιατί ο Μιλίτο τώρα στα γεράματα μετά απο Μουντιάλ δε μπορεί να επαναλάβει τη περσινή χρονιά! Σαφως θα χρειαστεί μεταγραφή φορ δίπλα στον Ετο το Γενάρη η Ιντερ!
Bookmarks