Ετσι ειναι!!! Μακαρι τα πρωτοσελιδα να μεινουν ιδια
ετσι κι ειναστε κομπλε, με τις μοναδες που εχουμε, το διπλο μπορει να ερθει!
Εδω ρε αυτη η αμυνα περυσι δε τα βγαλε περα με Ζαιρι. Φετος που θα χουμε κ Μιραλας, Ριερα, Φετφα κλπ θα θελουν δραμαμινες με το κιλο
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Faithful (27-09-10)
και κάποιες ομορφιές από τον Pesetero (δεν ξέρω αν τα έχετε ξαναβάλει)
Υ.Γ. 12 : Πέρα απ'την πλάκα, θα έχουν σοβαρό θέμα αυτοί. Αυτά που κορόϊδευαν πέρυσι με τον Μιχαήλ Μιχαήλ του Μιχαήλ και τον Σαντ'άνα, θα τα λουστούν τώρα. Θα πάει ο Έμπεν να τους κάνει καμμιά "μίνι προετοιμασία" εν μέσω αγώνων πρωταθλήματος, κυπέλλου και Ευρώπης και θα αρχίσουν να παίρνουν τετρακέφαλους και χιαστούς σουβενίρ για το σπίτι.
Υ.Γ. 13 : Και τώρα, την Τετάρτη όλοι να δούμε Πανάθα-Κοπεγχάγη. Το επιστημονικό επιτελείο των αντικειμενικών δημοσιογράφων θα δώσει νέες ερμηνείες στην εκπαίδευση (μάθημα πανεπιστημιακού επιπέδου), στο gaming (ποδόσφαιρο από Playstation), ενδεχομένως και σε στρατιωτικά-αμυντικά θέματα (Βίκινγκς οι Δανοί, καλά προετοιμασμένοι, πιο έτοιμοι, από εμάς έλειπε ο ατσάλινος Γκαλίνοβιτς και ο στρατηγός Ζουτάουτας κλπ κλπ)...
![]()
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
ο ντουσαν ειναι μεγαλος πλεον.δεν παει σε αυτους.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
1 Νοέμβρη μετά την Ερυθρόλευκη τσαπού. Θα πηγαίνε από την Πέμπτη αλλά είναι πονηρός ο Βλάχοβιτς
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!! Γιατι αποβληθηκε ο Νινης ....
By Red Duckling
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
steliosb (27-09-10)
Mακάρι. Να διαλύσει και αυτούς να κάνουν χρόνια να συνέλθουν.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
δεν νομιζω οτι διελυσε κανεναν ο ντουσαν
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
sirkostas (27-09-10)
Δοκίμασε την σημερινή ΑΕΚ.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Καμια αεκ δε διελυσε ο Μπαγιεβιτς. Αυτοι εχουν να παρουν πρωταθλημα ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ (σε παγκο ή γηπεδο) απο το 1975!!!!!!!!!!!! Οχι και τους διέλυσε. Και συμφωνω με το Σταθη καμια ομαδα δεν εχει διαλυσει ο Μπαγιεβιτς.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
sirkostas (27-09-10)
να διαλυσει οχι αλλα δεν εκανε και τιποτε ιδιαιτερο στην ΑΕΚ...Δεν νομιζω οτι τα πηγε καλυτερα απο ο,τι θα τα πηγαινε πχ ο πατηρ Κωστενογλου ή ο Δωνης...
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
ακριβως...δεν διελυσε κανεναν.οτι μπορουσε εκανε.και σε οσες ομαδες πηγε αφησε εργο.
σε αυτην την αεκ αλλα ηταν τα προβληματα.μετριοι παικτες,ανυπαρκτη διοικηση...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Haris1984 (27-09-10)
εργο δεν αφησε ιδιαιτερο τελευταια Σταθη....Εχει γινει αναποδος και δεν εχει υπομονη...Στον Αστερα τον κραζανε στο τελος...Με την ΑΕΚ διαθετοντας την ελληνικη ντρημ τημ (και καλα) στην προηγουμενη θητεια του εκανε μια τρυπα στο νερο...
Υπερτιμημενος ειναι τα τελευταια χρονια...Και οπου πηγε μαζευε υψηλοτατο μπατζετ για τα δεδομενα της καθε ομαδας...Ο Μπαγεβιτς του 90 δεν ειχε καμια σχεση με τον Μπαγεβιτς αυτης της δεκαετιας..
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Ο Μπαγιεβιτς σιγουρα αλλαξε με τα χρονια, και εμεινε και πισω. Απο εκει ομως μεχρι να λεμε οτι "κατεστρεψε" την "ομαδαρα" παει πολύ. Δηλαδη αν ηταν αλλος εκτος απο τον Μπαεβιτς θα ειχε παρει και κανα τσαμπιονς Λιγκ η "ηθική";
Αποψή μου είναι οτι τους εχει σωσει απο τον υποβιβασμο βγαζοντας κανα δυο Γκεντζογλου και Παυλήδες για να μενουνε κατηγορία.
DaRkSaGa79 (27-09-10), Haris1984 (27-09-10)
Δεν τον πάω μία τον σέρβο αλλά επί της πρώτης θητείας του παίξαμε μπάλλα, όχι αστεία. Δεν πιστεύω πως πλέον
είναι ο προπονητής που ήταν αλλά ούτε και ξεγραμμένο τον έχω προπονητικά αν και όπου αποφασίσει να
συνεχίσει. Την ηθική πρωταθλήτρια φυσικά και δεν την κατέστρεψε αυτός αλλά πιστεύω πως θα μπορούσε να
τα πάει και κάπως καλύτερα και κακώς που έμεινε τόσο καιρό, όχι τόσο για την ομάδα αλλά για τον ίδιο.
edit: Κουβέντα για τον Ντούσαν στο thread των λαγών..![]()
Περα απο τις ικανοτητες του ο Ντουσαν εσωσε πολλους κωλους τα χρονια αυτα που εμεινε στην Αεκ. Παντα ετρωγε το λιλι για τους γνωστους λογους και οι αλλοι πουλαγαν μοστρα. Να δω τωρα πως θα τα βγαλουν περα διχως αποδιοπομπαιους τραγους.
*****8.23*****
Αν ο Νιόπλιας δε κανει ήττα απο Κοπεγχάγη και Καζάν Ντεπί εντός, δε χάνει τη θέση του στον πάγκο της βαζέλας! Και προσωπικά δε βλέπω αυτές τις δυο ομάδες ικανές για 2πλο στο ΟΑΚΑ!
Σόρρυ για το οφ τόπικ, μπορείτε να συνεχίσετε τη κουβέντα για τον Μπάγεβιτς!
sk12072 (28-09-10)
Α,καλα κι εγω τουλαχιστον μεχρι το Καραϊταβλι τον βλεπω σταθερο τον Νιοπλια εκτος κι αν τρελλαθει και αρπαξει καμια πενταρα απο τιποτα Πανσερραϊκους.
Πιθανον να λεω και λαλακιες, αλλα για να δουμε και τι προετοιμασια εκαναν τελικα διοτι οι θλασουλες μαζευονται σιγα σιγα. Να δουμε αν ειναι συμπτωση, ή ψ@λοαρμενιζαν το καλοκαιρι.
*****8.23*****
Bookmarks