sirkostas (28-09-10)
ο μπαγεβιτς ειναι ο πιο πετυχημενος προπονητης της 15ετιας στην ελλαδα.
ολα τα αλλα συζητιονται για το τι εκανε στην αεκ την τριτη φορα που πηγε και αν μπορουσε να κανει κατι παραπανω.και στον παοκ πηρε κυπελλο και τον αρη τον πηγε τελικο και την αεκ προπερσι τελικο.
επισης οταν εχασε τον τιτλο ο κοκκαλης το 2004 πηρε το μπαγεβιτς. λετε να ετυχε? δεν νομιζω.
για μενα ο μπαγεβιτς εχει τελειωσει, περασε εκανε οτι εκανε αλλα το να κρινουμε μια προπονητικη καριερα απο δυο χρονια στα οποια ηταν προπονητης στη συγκεκριμενη αεκ και μαλιστα να λεμε οτι δεν εκανε και τιποτα ειναι υπερβολικο. θα ειχαν διαλυσει αν περσι δεν υπηρχε ο μπαγεβιτς....
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
sirkostas (28-09-10)
sirkostas (28-09-10)
οι βάζελοι (φίλαθλοι) πιστεύουν πως ο Νιοπλιας δεν φτάνει μέχρι την 8η αγωνιστική . η φήμη (που αυτοί αναπαράγουν) λέει πως ο Πατέρας θα τον ξηλώσει μια αγωνιστική πριν το μεταξύ μας παιχνίδι για να αλλάξει η ψυχολογία του λαγουμιού
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
Πρόστιμο… ανάγκης σε παίκτη του ΠΑΟ!
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού τιμωρήθηκε με πρόστιμο από την UEFA επειδή στη διάρκεια του αγώνα με την Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου» έκανε την ανάγκη του στο τούνελ των αποδυτηρίων. Αυτό αναφέρει [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ], προσθέτοντας πως το πρόστιμο φτάνει τα 5.000 ευρώ και αποφασίστηκε από την πειθαρχική επιτροπή της UEFA την Πέμπτη.
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, το περίεργο συμβάν έγινε στα τελευταία λεπτά του αγώνα των δύο ομάδων για το Champions League και πιθανότατα από ποδοσφαιριστή που μπήκε ως αλλαγή, χωρίς να αποκλείεται να έγινε και από κάποιον από τους παίκτες που αντικαταστάθηκαν. «Προφανώς όταν του ζητήθηκε εσπευσμένα από τον προπονητή του να περάσει στο γήπεδο, ένιωσε την ανάγκη να ανακουφιστεί, αποτέλεσμα της έντασης του αγώνα. Έτσι πήγε προς τα αποδυτήρια, τα οποία όμως ήταν κλειστά και λόγω προβλήματος στην επικοινωνία με τους ανθρώπους του γηπέδου, αλλά και υπό την πίεση του χρόνου, έκανε εκεί την ανάγκη του», γράφουν οι Ισπανοί.
Ο παρατηρητής της UEFA ενημερώθηκε για το περιστατικό και κίνησε τις απαραίτητες διαδικασίες που επέφεραν και την τιμωρία. Οι αλλαγές που έκανε ο Παναθηναϊκός στον αγώνα ήταν Καραγκούνης αντί Κατσουράνη στο 64’, Λουίς Γκαρσία αντί Γκοβού στο 70’ και Νίνης αντί Λέτο στο 80’.
- μήπως ... λέω μήπως ... αυτό είναι που λένε "κατουρήθηκε από τον φόβο του;" εεεε ;;;;;;
για να μην σχολιάσω την γυφτιά ... το παλιο-ζώο !!!!!!
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
ποσο μαλακας μπορει να ειναι αυτος που το εκανε;και γιατι οι αρδ εδω το κρατησανε κρυφο;
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Υπάρχουν και χειρότερα!
Παλι καλα που δεν χεζοταν.
*****8.23*****
nikoleon (28-09-10)
εγω εξακολουθω να θεωρω 50-50 τις πιθανοτητες να κανει ο Νιομπλιας παρελαση...Μια γκελα εκτος προγραμματος (για πρωταθλημα μιλαμε) και βλεπω την καρεκλα του οχι απλως να τριζει αλλα να σπαει...
Οσο ειναι στο -1 απο εμας θα το παιζουνε υπερανω αλλα αν βρεθουνε σε κανενα -4 θα αρχισει η συμφωνικη..
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Παρέλαση θα κάνει πορεία πολυτεχνείου δεν θα κάνει
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
Νικονομπλια σ΄αγαπαμε..θελουμε να μεινεις..αλλα απο την αλλη η αγαπη μας για διασυρμο του καφενειου σου ειναι μεγαλυτερη...
Κοπεγχαγη οε οε οε...ιουριαααααααααααα![]()
"Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε
κοίτα , αν λάβουμε υπ 'όψιν μας τα πρωτοσέλιδα περί του "κορυφαίου ρόστερ όλων των εποχών" , τις φανφάρες για την ομαδάρα του Τζιμπρίλιου και τις πίπες περί "γκαλάκτικος" με τα οποία παραμυθιάζονται οι βάζελοι από την αρχή της χρονιάς κάθε αγωνιστική που περνάει και δεν είναι στην κορυφή , τόσο πριονίζεται η καρέκλα του Νιόπλια .μπορεί να το παίζουν όπως λες υπεράνω αλλά δεν θα αντέξουν πολύ από κάτω , αν δε περάσουν 3-4 αγωνιστικές από κάτω και ακόμη περισσότερο αν μεγαλώσει η διαφορά ο Νιόπλιας θα πάει να κάνει παρέα στους Αντώνηδες που τον σπρώξανε στον βάζελο .
οι βάζελοι είναι ψωνισμένοι με την ομάδα-γκαλάκτικος και ονειρεύονται πρωτάθλημα με 10+ πόντους διαφορά , όσο μένουν από κάτω τόσο χτυπάνε καμπανάκια για τον κοντόΛομπανόφσκι της Κοζάνης
υ.γ. σημειώστε δε πως σίγουρα φεύγοντας θα του χρεώσουν τις αποτυχημένες επιλογές (των Γάλλων κυρίως) , άσχετα ότι δεν ήταν δικές του
Εκτος και ο Σειταριδης...Τρεις μυικοι τραυματισμοι σε εναν μηνα, καθολου ασχημα. Που να μην ξεκινουσαν και ανετοι την προετοιμασια.
*****8.23*****
παει και αυτος.αποδεκατιζονται.και που να αρχισει η κυνηγετικη περιοδος.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
στην ανακοίνωση του υπουργείου τονίζεται ότι:
- Η διάρκεια της κυνηγετικής περιόδου είναι από 20 Αυγούστου 2010 μέχρι 28 Φεβρουαρίου 2011.
- Περιορίζεται η χρησιμοποίηση σκύλων δίωξης για άσκηση κυνηγίου από 15.09.2010 μέχρι και 20.01.2011 σε τρεις ημέρες την εβδομάδα (Τετάρτη, Σάββατο και Κυριακή),δηλαδή μόνο τις ημέρες κατά τις οποίες επιτρέπεται αντιστοίχως, το κυνήγι του λαγού (Lepus europaeus) και του αγριόχοιρου (Sus scrofa).
χαχα χα χα χα χα
ακόμα και η λατινική ονομασία του Λαγού αναφέρεται σε ευρω-πέους (euro-paeus)![]()
Η λατινική ονομασία γράφεται πάντα με italics. Εuro-paeus είναι το σωστό![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Phaedra (28-09-10)
Η βαζελοΠΑΕ έβγαλε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία λέει ότι ο παίκτης που... ούρησε ήταν ο Καραγκούνης, αλλά όχι
όπου να 'ναι λέει αλλά στις τουαλέτες της φυσούνας και το πρόστιμο ήταν γιατί καθυστέρησε την αλλαγή...
ΕΧΕΙ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΚΑΙ Η ΦΥΣΟΥΝΑ ΣΤΟ ΚΑΜΠ ΝΟΟΥ Ή ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΑΝΕ ΡΕΖΙΛΙ;;;;
το ότι το κατούρημα το έριξε ο Καραγκούνης το είχαμε καταλάβει....δεν χρειαζόταν να μας το πει η ΠΑΕ βαζελος...δεν υπάρχει πιο μεγάλος γύφτος από τον "τυπάρα".....
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Bookmarks