Σελίδα 270 από 1962 ΠρώτηΠρώτη ... 701702202302402502602662672682692702712722732742802903003103203704705706707701270 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 5.381 έως 5.400 από 39239

Θέμα: Off Topic

Το avatar του χρήστη nbqgr

Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑ
    Thanks
    3.956
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 10.238 φορές σε 6.408 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: Off Topic

Ρε δεν με διώχνετε να πάω να κοιμηθώ ...να αρχίσω την προπόνηση δηλαδή
    Cogito ergo sum

A member of the 6G club

Το avatar του χρήστη panahs7

Thanks
    20.034
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.224 φορές σε 20.558 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από nbqgr Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ρε δεν με διώχνετε να πάω να κοιμηθώ ...να αρχίσω την προπόνηση δηλαδή
    Αντε ξουτ! Φεύγω κι εγώ παιδάκια... όχι για ύπνο φυσικά σαν τον παππού τον Νίκο, αλλά παω για κανένα
    τουρ στο πόκερ. Ε να δουλέψουμε και λίγο, όχι όλο χαβαλέ!

Το avatar του χρήστη nbqgr

Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑ
    Thanks
    3.956
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 10.238 φορές σε 6.408 μηνύματα
    Ignore User

Άντε καλό βράδυ ρεμάλια
    Cogito ergo sum

A member of the 6G club

Το avatar του χρήστη Eleni7

Thanks
    10.440
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 7.774 φορές σε 5.241 μηνύματα
    Ignore User

Καληνύχτα Νίκο και Πάνο.
    Σιγά σιγά όλοι στα κρεβάτια μας.
    Έχουμε αγώνα αύριο.

Α και για να κλείσουμε μελωδικά τη συζήτηση:

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/599457_404739842896598_735801972_n.jpg

Το avatar του χρήστη IERO

Περιοχή
    Γκόντορ, Μέση Γη (Σε απευθείας μετάδοση από τη Gandalf SAT)
    Thanks
    6.852
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 3.303 φορές σε 1.959 μηνύματα
    Ignore User

Ώρα για λίγη κουλτούρα:

Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:  

Το avatar του χρήστη Eleni7

Thanks
    10.440
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 7.774 φορές σε 5.241 μηνύματα
    Ignore User

Τι γίνεται πάλι σήμερα; Απασχολημένος ο διακομιστής παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα.
    Η κλήση μας προωθείται....
    Σας είπα εγώ βάλτε σκόρδα και μάτια μπλε δεν με ακούτε.
    Κι είμαι πτώμα και δεν μπορώ και να γκρινιάξω και πολύ....
    https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/599457_404739842896598_735801972_n.jpg

Thanks
    20.034
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Eleni7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τι γίνεται πάλι σήμερα; Απασχολημένος ο διακομιστής παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα.
    Η κλήση μας προωθείται....
    Σας είπα εγώ βάλτε σκόρδα και μάτια μπλε δεν με ακούτε.
    Κι είμαι πτώμα και δεν μπορώ και να γκρινιάξω και πολύ....
    Τι κάνεις όλη μέρα και κουράζεσαι Χέλεν; Μια φορά καλά είναι, αλλά εσύ το έχεις παραξυλώσει!

Το avatar του χρήστη Red Sting

Thanks
    6.734
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.584 φορές σε 7.687 μηνύματα
    Ignore User

αν και αναλύσατε πολύ επιστημονικά το θέμα με τις φοιτήτριες-π@@νες(τι??? τις προσβάλει ο χαρακτηρισμός μου??? ααα συγγνώμη νόμιζα τους άρεσε να λέμε τι λειτούργημα ασκούν...)...να πω κι εγώ τη γνώμη μου. είναι το πλέον εξευτελιστικό πράγμα να δίνεις το κορμί σου για να πληρώσεις ένα νοίκι ή τους καφέδες που πίνεις κοπροσκυλιάζοντας. σέβομαι πάρα πολύ τις κακομεταχειρισμένες γυναίκες, τις οποίες εκδίδουν άλλοι στην πορνεία. είναι γυναίκες που η ζωή τους τα έφερε στραβά , που κάποιοι τις διάλεξαν για να τις εκμεταλλευτούν και να βγάλουν χρήματα. γυναίκες που παρά τις άθλιες συνθήκες που ζουν-εργάζονται κάνουν τα πάντα για να μεγαλώσουν ακόμη και 2-3 παιδιά! Ποτέ δεν έχω πει π@@να μια τέτοια γυναίκα. όμως οι φοιτήτριες που αναφέρατε μόνο έτσι μπορούν να χαρακτηριστούν...και φυσικά αν τους φερθείς ανάλογα, τότε θα παρεξηγηθούν και θα το παίξουν άγιες παρθένες...γνωστά αυτά....κατά τα άλλα οι άντρες υποβαθμίζουν και εξευτελίζουν τη γυναίκα....εγώ βλέπω πως οι ίδιες εξευτελίζονται πολύ περισσότερο...και όχι για τα λεφτά της Τζούλιας...αλλά για ένα νοίκι των 300ευρώ...
    “The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
    ― Bertrand Russell

Thanks
    20.034
    Ignore User

Πρόκειται για την μεγαλύτερη υποθαλάσσια τρύπα του κόσμου, βάθους 200μ περίπου που βρίσκεται στην Belize.
    Η θέα κόβει την ανάσα! Στο βίντεο, θα παρακολουθήσετε τον Ζιλόμ Νερύ, έναν Γάλλο παγκόσμιο πρωταθλητή καταδύσεων,
    σε μια βουτιά-ελεύθερη πτώση στην περιοχή, εμπειρία ζωής! Απολαύστε...

[YOUTUBE]uQITWbAaDx0[/YOUTUBE]
    Εσείς θα το κάνατε;

10. Οι ακόλουθοι 5 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον panahs7 για αυτό το μήνυμα:

consigliere (22-09-10), Eleni7 (21-09-10), Haris1984 (21-09-10), Phaedra (22-09-10), smageo (24-09-10)

Sad but true Το avatar του χρήστη Rena

Περιοχή
    Twilight zone
    Thanks
    15.157
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 8.455 φορές σε 5.222 μηνύματα
    Ignore User

Απιστευτο!!!!!Τρομερη εμπειρια.Μπραβο στον ανθρωπο!!

Το avatar του χρήστη sk12072

Thanks
    4.414
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 15.128 φορές σε 9.447 μηνύματα
    Ignore User

πολυ ωραιο βιδεο
    ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ

Το avatar του χρήστη BrazHlias

Περιοχή
    .
    Thanks
    23.329
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 26.973 φορές σε 15.082 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από ZouPan Εμφάνιση μηνυμάτων

Πρόκειται για την μεγαλύτερη υποθαλάσσια τρύπα του κόσμου, βάθους 200μ περίπου που βρίσκεται στην Belize.
    Η θέα κόβει την ανάσα! Στο βίντεο, θα παρακολουθήσετε τον Ζιλόμ Νερύ, έναν Γάλλο παγκόσμιο πρωταθλητή καταδύσεων,
    σε μια βουτιά-ελεύθερη πτώση στην περιοχή, εμπειρία ζωής! Απολαύστε...

[YOUTUBE]uQITWbAaDx0[/YOUTUBE]
    Εσείς θα το κάνατε;
    τρομερη εμπειρια, μπραβο μου που ειδα αυτο το βιντεο
    Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.

Περιοχή
    Twilight zone
    Thanks
    15.157
    Ignore User

[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]

A 17 year old girl, who is going by the name “N.N.” to protect her privacy, has just [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] after suing her High School in northeast Pennsylvania. It all started one cold January day in 2009 when N.N. was using her mobile phone in the classroom which admittedly she shouldn’t have been doing in the first, and then her teacher confiscated it. Things got messy when the principal of the school decided to go through her private text messages, emails and photos. In the photo gallery he found pictures of her naked and of course American being the land of prudes he contacted law enforcement and issued N.N. a 3 day suspension. The images were not sent to anyone, they were just captured for later viewing by both N.N. and her boyfriend. Anyone who has ever had experience with [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] as a form of foreplay knows that just using the camera with your partner is erotic.
    We saw something similar happen earlier this year, albeit without the naked pictures, in Texas when a [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] in hopes of finding information that would lead to school officials finding out who committed several acts of vandalism. The lesson here is that as an adult you would never, ever, let anyone search your mobile phone, so why do you think a kid would be any different? Children deserve to have a private life and today that means storing everything that means everything to them in a [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] or laptop. Sad, but whatever, diaries were the big thing back in the day and still are to some people.
    And one more thing: talk about over reaction! One summer I worked retail for Helio, the [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]. We had a recycling program where we’d take customers old devices in and send them in for processing at a special location that melted said devices to extract all the precious metals. My workmates would constantly go through the devices people turned in and it made me sick, but I wouldn’t have called the police. My heart would stop beating however if I knew someone had access to my gallery or text message history. Congratulations N.N.!

O βαρεμενος διευθυντης οχι μονο ειδε γυμνες φωτο του παιδιου,την απεβαλλε κιολας για να δειξει ποσο ηθικος ειναι.Αι σιχτιρ πια με τους αδιακριτους σκ...τανθρωπους που δε σεβονται τιποτα απο την ιδιωτικη ζωη των αλλων.Και φυσικα μπραβο στο κοριτσι για τα θαρρος που ειχε να διεκδικησει το δικιο της

Περιοχή
    Twilight zone
    Thanks
    15.157
    Ignore User

Μια μαζική ηλιακή έκλαμψη μπορεί να προκαλέσει πλανητικό χάος το 2013, προξενώντας συσκοτίσεις και κατάρρευση των δορυφορικών επικοινωνιών...

Τα παραπάνω ανακοινώθηκαν σε μια διάσκεψη, όπου η NASA προειδοποίησε πως τα υψηλά ποσοστά μαγνητικής ενέργειας και ο μεγάλος αριθμός κηλίδων και εκλάμψεων στον ήλιο γύρω στο 2013 μπορούν να παράγουν τεράστια ποσά ακτινοβολίας.

Η ηλιακή καταιγίδα που θα προκληθεί μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα γεωμαγνητική καταιγίδα στην Γη, η οποία θα καταστρέψει τα ηλεκτρικά δίκτυα για ώρες, μέρες ακόμα και μήνες, τελματώνοντας τη καθημερινότητά μας.

Ο Liam Fox, Υπουργός Άμυνας της Βρετανίας, που μετέφερε την είδηση σε μια διεθνή συνεδρίαση , προανήγγειλε πως οι κοινωνίες οι οποίες εξαρτώνται από τη τεχνολογία είναι ιδιαίτερα τρωτές σε τέτοιες περιπτώσεις.

Ο Ήλιος ακολουθεί ένα 11χρονο κύκλο με περιόδους υψηλής και χαμηλής ηλιακής δραστηριότητας. Αυτή τη στιγμή διανύει μια αξιοπρόσεκτα «ήσυχη» φάση και οι επιστήμονες αναμένουν μια απότομη αύξηση του αριθμού των ηλιακών εκλάμψεων, όπως και πρωτοφανή επίπεδα μαγνητικής ενέργειας.

Τα δαχτυλίδια φωτιάς, που έχουν την ενέργεια 100 βομβών υδρογόνου, μπορεί να προκαλέσει είκοσι φορές μεγαλύτερη οικονομική βλάβη από τον Τυφώνα Κατρίνα.

Ειδικοί συναντήθηκαν στην Ουάσινγκτον τον Ιούνιο για να συζητήσουν πώς να προστατέψουν τη Γη από τις τρομακτικές εκλάμψεις που αναμένονται κάποια στιγμή κοντά στο 2013.

Η NASA χρησιμοποιεί πληθώρα δορυφόρων της- συμπεριλαμβανομένου και του Solar Dynamics Observatory- για να ερευνήσουν την απειλή.

Το πρόβλημα είχε εξετασθεί σε βάθος και πριν δύο χρόνια από την Εθνική Ακαδημία Επιστημών σε μια αναφορά που περιέγραφε τις κοινωνικές και οικονομικές από τα σοβαρά κοσμικά καιρικά φαινόμενα. Η αναφορά σημείωσε και την εξάρτηση των ανθρώπων από την τεχνολογία στην καθημερινότητά τους τον 21ο αιώνα τονίζοντας πως η έντονη ηλιακή δραστηριότητα μπορεί να επηρεάσει από τις εναέριες μετακινήσεις μέχρι τις ραδιοφωνικές επικοινωνίες.

Ωστόσο ένα μεγάλο ποσοστό της ζημιάς θα μπορούσε να αποφευχθεί αν ήταν γνωστό εκ των προτέρων πως πλησίαζε η κοσμική καταιγίδα, καθώς οι δορυφόροι θα μπορούσαν να τοποθετηθούν σε ασφαλή θέση και οι ηλεκτρικοί μετασχηματιστές να αποσυνδεθούν ώστε να προστατευθούν.

Οι επιστήμονες προειδοποίησαν και για την παρόμοια απειλή που μπορεί να προξενηθεί από μια εχθρική δύναμη που θα ανατίνασσε ένα πυρηνικό όπλο στο διάστημα, παράγοντας μαζική έκρηξη ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας.

Διαβάστε περισσότερα: [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]

]

Λετε να εχει αγωνα ο βαζελος τοτε??

16. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Phaedra (22-09-10)

Thanks
    20.034
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από BrazΗlias Εμφάνιση μηνυμάτων
    τρομερη εμπειρια, μπραβο μου που ειδα αυτο το βιντεο
    "Εμένα μ' άρεσε! Το βρήκα ευφυέστατο και μπράβο μου που το είπα!"
    Τάδε Έφη Σεφερλής

-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --

Θρύλος και τα μυαλά στα κάγκελα!

"Θρύλε μην ξεχνάς παντού είναι Πειραιάς"... Γνωστό ερυθρόλευκο σύνθημα, ακούγεται όπου και αν παίζει ο Θρύλος της Ελλάδας, αλλά που να γνώριζαν οι φίλοι της ομάδας του Πειραιά ότι θα γινόταν πράξη μέχρι και στο... Στόουκ! Όχι, κάνετε λάθος, δεν αφορά σε καμία των περιπτώσεων Έλληνα ομογενή που ζει στην αγγλική πόλη, αλλά έναν [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] όνομα και πράγμα που ήρθε στην χώρα μας, ερωτεύτηκε την πατρίδα μας, αλλά η καψούρα του είναι ο Ολυμπιακός! Άνθρωπος με δυο τατουάζ, ένα του Ολυμπιακού και ένα της Θύρας 7 μόνο τρελός και παλαβός μπορεί να χαρακτηριστεί.

Ο Ρομπ Όκλεϊ έχει πάθος με οτιδήποτε ελληνικό. Ο άνθρωπος κάτι παθαίνει στο άκουσμα της λέξης Ελλάδα και μάλιστα έχει δώσει ελληνικά ονόματα στα δυο του παιδιά. Στην χώρα μας γνωρίστηκε με την σύντροφο της ζωής του, Κάρλι Ουάιτ. Ο 42χρονος άρχισε να έρχεται στην πατρίδα πριν δέκα χρόνια και έκτοτε το έκανε σύστημα. Όμως, είχε πάθος με το ερυθρόλευκο, όντας ήδη οπαδός της Στόουκ Σίτι, αλλά έμελλε να... γευτεί από κοντά το τι σημαίνει Ολυμπιακός! Αυτό ήταν, έρωτας κεραυνοβόλος σε τέτοιο βαθμό, ώστε να έχει για πάντα πάνω στο σώμα του τις δυο λέξεις που λατρεύουν να εκστομίζουν κάθε μέρα οι απανταχού γαύροι της γης: Ολυμπιακός και Θύρα 7...

Μάλιστα, πέρυσι το καλοκαίρι με τον Τιμούρ Κετσπάγια στον πάγκο είχε πάει στο "Γουάιτ Χαρτ Λέιν" για να παρακολουθήσει από κοντά την αρρώστια του κόντρα στους "πετεινούς" στο φιλικό προετοιμασίας (ήττα με 3-0), ενώ ήταν παρών και στο 2-0 με την Άρσεναλ στο "Έμιρεϊτς" για την φάση των ομίλων του Champions League! Εντάξει, δεν ήταν και πολύ... γουρλής, αλλά το θέμα είναι ότι έχει τέτοιο πάθος για το μεγαλύτερο αθλητικό οργανισμό της χώρας! Μήπως και κάτι παραπάνω; Για τον ίδιο, σίγουρα ναι...

Για να καταλάβετε το πόσο άρρωστος είναι, θα μετακομίσει μόνιμα στην Ελλάδα και ένας από τους βασικούς λόγους είναι για να βρίσκεται δίπλα στον σύλλογο της καρδιάς του! Αυτό είναι κάτι ασύλληπτο, που δεν μπορεί να το συλλάβει εύκολα το ανθρώπινο μυαλό. Ο ίδιος λέει μεταξύ άλλων: "Δώσαμε ελληνικά ονόματα στα παιδιά μας, διότι λατρεύουμε την χώρα και σκεφτόμαστε να πάμε εκεί και να ζήσουμε μόνιμα. Θέλω τα παιδιά να μεγαλώσουν σε ένα καλύτερο και πιο ήρεμο περιβάλλον". Κάρτα μέλους; Εν καιρώ...

18. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον panahs7 για αυτό το μήνυμα:

BrazHlias (22-09-10), Eleni7 (22-09-10)

Το avatar του χρήστη BrazHlias

Περιοχή
    .
    Thanks
    23.329
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 26.973 φορές σε 15.082 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από ZouPan Εμφάνιση μηνυμάτων
    "Εμένα μ' άρεσε! Το βρήκα ευφυέστατο και μπράβο μου που το είπα!"
    Τάδε Έφη Σεφερλής
    μια απο τις απιστευτες ατακες του μαρκου.

την ειχε πει στο περσινο θεατρικο και ειχε γινει μεχρι και σελιδα στο φεισμπουκ. φετος ειχα παει να τον δω στο δελφιναριο και πεταει σε μια στιγμη "εμενα μου αρεσε" και πριν προλαβει να πει το υπολοιπο επεσε το θεατρο απο τα γελια. καλα μολις ειπε ολοκληρη την φραση εκανε παυση για κανα λεπτο μεχρι να σταματησουμε να γελαμε
    Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.

Προπονητής της εξέδρας Το avatar του χρήστη Haris1984

Περιοχή
    Aθηνα,Νεα Φιλαδελφεια
    Thanks
    7.385
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.142 φορές σε 2.869 μηνύματα
    Ignore User

Θεος ο μαρκος.

Thanks
    20.034
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από BrazΗlias Εμφάνιση μηνυμάτων
    μια απο τις απιστευτες ατακες του μαρκου.

την ειχε πει στο περσινο θεατρικο και ειχε γινει μεχρι και σελιδα στο φεισμπουκ. φετος ειχα παει να τον δω στο δελφιναριο και πεταει σε μια στιγμη "εμενα μου αρεσε" και πριν προλαβει να πει το υπολοιπο επεσε το θεατρο απο τα γελια. καλα μολις ειπε ολοκληρη την φραση εκανε παυση για κανα λεπτο μεχρι να σταματησουμε να γελαμε
    Ναι ρε γαμώτο, έχει μπλέξει τώρα με το Δελφινάριο και δεν έρχεται καθόλου περιοδία. Έχω 4-5 χρόνια να τον δω...

Vade retro κατσαπλιάδες Το avatar του χρήστη sadi

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.785 φορές σε 19.670 μηνύματα
    Ignore User

Εγω να πω την αληθεια δεν τον παω με τη καμια το Σεφερλη. Ισως επειδη το χιουμορ του δε μου μοιαζει καν με χιουμορ. Αποψεις ειναι αυτες...
    Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;

Το avatar του χρήστη captain-cook

Thanks
    4.739
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 3.128 φορές σε 1.793 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sadi Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγω να πω την αληθεια δεν τον παω με τη καμια το Σεφερλη. Ισως επειδη το χιουμορ του δε μου μοιαζει καν με χιουμορ. Αποψεις ειναι αυτες...
    Σάκη και εχω δεν τον είχα σε μεγάλη υπόληψη λόγω των κάφρικων αστείων που λέει, αλλά μία φορά στον Βέρτη ανέβηκε στη σκηνή και πέταξε απίστευτες ατάκες! Το ωραίο ήταν πως όλα όσα έλεγε ήταν αυθόρμητα. Τότε ήταν που είπα έχει χιούμορ τελικά..!

Σελίδα 270 από 1962 ΠρώτηΠρώτη ... 701702202302402502602662672682692702712722732742802903003103203704705706707701270 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές