Ρε δεν με διώχνετε να πάω να κοιμηθώ ...να αρχίσω την προπόνηση δηλαδή
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Άντε καλό βράδυ ρεμάλια
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Καληνύχτα Νίκο και Πάνο.
Σιγά σιγά όλοι στα κρεβάτια μας.
Έχουμε αγώνα αύριο.
Α και για να κλείσουμε μελωδικά τη συζήτηση:
Ώρα για λίγη κουλτούρα:
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
Τι γίνεται πάλι σήμερα; Απασχολημένος ο διακομιστής παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα.
Η κλήση μας προωθείται....
Σας είπα εγώ βάλτε σκόρδα και μάτια μπλε δεν με ακούτε.
Κι είμαι πτώμα και δεν μπορώ και να γκρινιάξω και πολύ....
αν και αναλύσατε πολύ επιστημονικά το θέμα με τις φοιτήτριες-π@@νες(τι??? τις προσβάλει ο χαρακτηρισμός μου??? ααα συγγνώμη νόμιζα τους άρεσε να λέμε τι λειτούργημα ασκούν...)...να πω κι εγώ τη γνώμη μου. είναι το πλέον εξευτελιστικό πράγμα να δίνεις το κορμί σου για να πληρώσεις ένα νοίκι ή τους καφέδες που πίνεις κοπροσκυλιάζοντας. σέβομαι πάρα πολύ τις κακομεταχειρισμένες γυναίκες, τις οποίες εκδίδουν άλλοι στην πορνεία. είναι γυναίκες που η ζωή τους τα έφερε στραβά , που κάποιοι τις διάλεξαν για να τις εκμεταλλευτούν και να βγάλουν χρήματα. γυναίκες που παρά τις άθλιες συνθήκες που ζουν-εργάζονται κάνουν τα πάντα για να μεγαλώσουν ακόμη και 2-3 παιδιά! Ποτέ δεν έχω πει π@@να μια τέτοια γυναίκα. όμως οι φοιτήτριες που αναφέρατε μόνο έτσι μπορούν να χαρακτηριστούν...και φυσικά αν τους φερθείς ανάλογα, τότε θα παρεξηγηθούν και θα το παίξουν άγιες παρθένες...γνωστά αυτά....κατά τα άλλα οι άντρες υποβαθμίζουν και εξευτελίζουν τη γυναίκα....εγώ βλέπω πως οι ίδιες εξευτελίζονται πολύ περισσότερο...και όχι για τα λεφτά της Τζούλιας...αλλά για ένα νοίκι των 300ευρώ...
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Πρόκειται για την μεγαλύτερη υποθαλάσσια τρύπα του κόσμου, βάθους 200μ περίπου που βρίσκεται στην Belize.
Η θέα κόβει την ανάσα! Στο βίντεο, θα παρακολουθήσετε τον Ζιλόμ Νερύ, έναν Γάλλο παγκόσμιο πρωταθλητή καταδύσεων,
σε μια βουτιά-ελεύθερη πτώση στην περιοχή, εμπειρία ζωής! Απολαύστε...
[YOUTUBE]uQITWbAaDx0[/YOUTUBE]
Εσείς θα το κάνατε;
consigliere (22-09-10), Eleni7 (21-09-10), Haris1984 (21-09-10), Phaedra (22-09-10), smageo (24-09-10)
Απιστευτο!!!!!Τρομερη εμπειρια.Μπραβο στον ανθρωπο!!
πολυ ωραιο βιδεο
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
A 17 year old girl, who is going by the name “N.N.” to protect her privacy, has just [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] after suing her High School in northeast Pennsylvania. It all started one cold January day in 2009 when N.N. was using her mobile phone in the classroom which admittedly she shouldn’t have been doing in the first, and then her teacher confiscated it. Things got messy when the principal of the school decided to go through her private text messages, emails and photos. In the photo gallery he found pictures of her naked and of course American being the land of prudes he contacted law enforcement and issued N.N. a 3 day suspension. The images were not sent to anyone, they were just captured for later viewing by both N.N. and her boyfriend. Anyone who has ever had experience with [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] as a form of foreplay knows that just using the camera with your partner is erotic.
We saw something similar happen earlier this year, albeit without the naked pictures, in Texas when a [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] in hopes of finding information that would lead to school officials finding out who committed several acts of vandalism. The lesson here is that as an adult you would never, ever, let anyone search your mobile phone, so why do you think a kid would be any different? Children deserve to have a private life and today that means storing everything that means everything to them in a [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] or laptop. Sad, but whatever, diaries were the big thing back in the day and still are to some people.
And one more thing: talk about over reaction! One summer I worked retail for Helio, the [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]. We had a recycling program where we’d take customers old devices in and send them in for processing at a special location that melted said devices to extract all the precious metals. My workmates would constantly go through the devices people turned in and it made me sick, but I wouldn’t have called the police. My heart would stop beating however if I knew someone had access to my gallery or text message history. Congratulations N.N.!
O βαρεμενος διευθυντης οχι μονο ειδε γυμνες φωτο του παιδιου,την απεβαλλε κιολας για να δειξει ποσο ηθικος ειναι.Αι σιχτιρ πια με τους αδιακριτους σκ...τανθρωπους που δε σεβονται τιποτα απο την ιδιωτικη ζωη των αλλων.Και φυσικα μπραβο στο κοριτσι για τα θαρρος που ειχε να διεκδικησει το δικιο της
Phaedra (22-09-10)
μια απο τις απιστευτες ατακες του μαρκου.
την ειχε πει στο περσινο θεατρικο και ειχε γινει μεχρι και σελιδα στο φεισμπουκ. φετος ειχα παει να τον δω στο δελφιναριο και πεταει σε μια στιγμη "εμενα μου αρεσε" και πριν προλαβει να πει το υπολοιπο επεσε το θεατρο απο τα γελια. καλα μολις ειπε ολοκληρη την φραση εκανε παυση για κανα λεπτο μεχρι να σταματησουμε να γελαμε![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Θεος ο μαρκος.
Εγω να πω την αληθεια δεν τον παω με τη καμια το Σεφερλη. Ισως επειδη το χιουμορ του δε μου μοιαζει καν με χιουμορ. Αποψεις ειναι αυτες...
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Bookmarks