Σελίδα 220 από 1962 ΠρώτηΠρώτη ... 201201701801902002102162172182192202212222232242302402502602703204205206207201220 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 4.381 έως 4.400 από 39238

Θέμα: Off Topic

Το avatar του χρήστη consigliere

Thanks
    14.667
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 8.633 φορές σε 4.090 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από nbqgr Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η Καλύτερη αμφίεση της αποκριάς του 2010

[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
    ... there's no such thing as "too much"...

Το avatar του χρήστη mikatsi

Περιοχή
    North & South
    Thanks
    783
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 518 φορές σε 306 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από dtakis80 Εμφάνιση μηνυμάτων
    ρε αντε κ μπιπ ρε παλιοπ@υστες!
    δηλαδη θα γυρισουμε παλι στην εποχη του βιντεοκλαμπ!οχι ρε πστ μου κ βαριομουν μετα να επιστρεψω τις ταινιες κ τις πληρωνα καινουριες!
    Ναι τώρα κάτι έκαναν... Εκλεισαν το γαμάτο λες και δεν υπάρχουν 10άδες ακόμα για να κατεβάζουμε ... Απλά αυτούς τους βάλανε στο μάτι γιατί ευθύνονται για το μεγαλύτερο ποσοστό πειρατείας λόγω των πολλών εγγεγραμμένων μελών ... Κατά τα άλλα χτύπησαν την πειρατεία...!!!!

ΠΟΣΟ ΒΛΑΚΕΣ ΕΙΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
    ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ ...

UNDERSTOOD??

Υγ.. Η τζουλια φταίει για ΟΛΑ....

3. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

stelios-7- (15-03-10)

Το avatar του χρήστη georgethirdeye

Περιοχή
    Κόρινθος
    Thanks
    802
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 439 φορές σε 325 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από stelios-7- Εμφάνιση μηνυμάτων
    ναι καλα σακη μου.....
    αρχιζουν δυσκολα χρονια..
    αυτος ακομα δεν πηρε το πρωταθλημα και κοιτα τι φερνει.

και βιερινια λεει..
    αντε γεια το χασαμε το παιχνιδι....
    εγω πιστευω οτι καπου εδω τελειωνει το παραμυθακι.
    για λαθοι του καλοκαιριου θα τα πληρωσουμε χρονια
    H Πρασινη....μεγαλο ανεκδοτο.......

Το avatar του χρήστη BrazHlias

Περιοχή
    .
    Thanks
    23.329
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 26.973 φορές σε 15.082 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

ρε παιδια δεν μπορω να καταλαβω που ειναι το παραλογο στο οτι κυνηγανε την πειρατεια? προφανως και δεν λειτουργουν σωστα τα πραγματα και οι θεσμοι στην ελλαδα αλλα δεν εχει να κανει το ενα με το αλλο.

πολλοι ειναι αυτοι που κατεβαζουν παρανομα και αγοραζουν ταινιες και cd απο πλανοδιους και μεσα σε αυτους ειμαι αλλα ειναι παρανομο και ορθα ειναι παρανομο και κακως αφεθηκε το πραγμα να παρει τετοιες διαστασεις.θα μου πεις οταν ο αλλος βαζει το cd toy 20 ευρω πως θα το αγορασω? μην το αγορασεις ρε φιλε,ο καθενας αξιολογει τη δουλεια του οπως εκεινος θελει,αν δεν μπορεις να το αγορασεις ομως το σωστο ειναι να μην το αγορασεις και να μην το κλεψεις κιολλας.

και ξαναλεω και εγω εχω βρει την ευκαιρια να κατεβασω απο το ιντερνετ ή να αγορασω μαιμου cd αλλα δεν σημαινει κατι, ειναι λαθος μου και βρησκω παραλογο να κατηγορουμε και να μπινελικονουμε γιατι απλα τηρειται ο νομος και μας εμποδιζουν να κλεψουμε.

το σιγουρο ειναι οτι δεν τους εβαλαν λουκετο γιατι ετσι λεει ο νομος ή επειδη αυτο ειναι το τιμιο και δικαιο αλλα προφανως καποιος αλλος ειναι ο λογος, αλλα εμενα δεν με κοφτει, ναι μου τη χαλαει λιγο γιατι εβρισκα οτι ηθελα αλλα απο την αλλη τους κατηγορω γιατι?επειδη θελω να κλεψω και δεν με αφηνουν? μου ακουγεται απο παραλογο μεχρι αστειο
    Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.

6. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

nbqgr (15-03-10)

Το avatar του χρήστη mikatsi

Περιοχή
    North & South
    Thanks
    783
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 518 φορές σε 306 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Katalanos Εμφάνιση μηνυμάτων
    ρε παιδια δεν μπορω να καταλαβω που ειναι το παραλογο στο οτι κυνηγανε την πειρατεια? προφανως και δεν λειτουργουν σωστα τα πραγματα και οι θεσμοι στην ελλαδα αλλα δεν εχει να κανει το ενα με το αλλο.

πολλοι ειναι αυτοι που κατεβαζουν παρανομα και αγοραζουν ταινιες και cd απο πλανοδιους και μεσα σε αυτους ειμαι αλλα ειναι παρανομο και ορθα ειναι παρανομο και κακως αφεθηκε το πραγμα να παρει τετοιες διαστασεις.θα μου πεις οταν ο αλλος βαζει το cd toy 20 ευρω πως θα το αγορασω? μην το αγορασεις ρε φιλε,ο καθενας αξιολογει τη δουλεια του οπως εκεινος θελει,αν δεν μπορεις να το αγορασεις ομως το σωστο ειναι να μην το αγορασεις και να μην το κλεψεις κιολλας.

και ξαναλεω και εγω εχω βρει την ευκαιρια να κατεβασω απο το ιντερνετ ή να αγορασω μαιμου cd αλλα δεν σημαινει κατι, ειναι λαθος μου και βρησκω παραλογο να κατηγορουμε και να μπινελικονουμε γιατι απλα τηρειται ο νομος και μας εμποδιζουν να κλεψουμε.

το σιγουρο ειναι οτι δεν τους εβαλαν λουκετο γιατι ετσι λεει ο νομος ή επειδη αυτο ειναι το τιμιο και δικαιο αλλα προφανως καποιος αλλος ειναι ο λογος, αλλα εμενα δεν με κοφτει, ναι μου τη χαλαει λιγο γιατι εβρισκα οτι ηθελα αλλα απο την αλλη τους κατηγορω γιατι?επειδη θελω να κλεψω και δεν με αφηνουν? μου ακουγεται απο παραλογο μεχρι αστειο
    Αστείοι γίνονται από τη στιγμή που κυνηγάνε καποιον για τα μάτια του κόσμου και μόνο για αυτό...
    Για αυτό μιλάω ειρωνικά... Βρήκαν το εύκολο "θυμα" που θα πληρώσει για όλους... Σα δε ντρέπονται λες και κάτι έκαναν.... Για αυτό τρελαίνομαι... Το γαμάτο είναι μέσα και η πειρατεία είναι έξω... ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ να τους χειροκροτήσουμε κιόλας ... και μη μου πεις από κάπου πρέπει να αρχίσουν γιατί απάντησα στο προηγούμενο ποστ μου...

8. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον mikatsi για αυτό το μήνυμα:

chainsaw (29-03-10), panahs7 (16-03-10)

Το avatar του χρήστη Du3lisT

Περιοχή
    Πρέβεζα
    Thanks
    17.722
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 18.266 φορές σε 10.821 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Πάλι 24αωρη απεργία αύριο? Μας τα 'χετε κάνει καρπούζια ρε, έχουμε ξεσκιστεί να πληρώνουμε ταξί..ζώα.

Το avatar του χρήστη captain-cook

Thanks
    4.739
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 3.128 φορές σε 1.793 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Du3lisT Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πάλι 24αωρη απεργία αύριο? Μας τα 'χετε κάνει καρπούζια ρε, έχουμε ξεσκιστεί να πληρώνουμε ταξί..ζώα.
    To μετρό???

Το avatar του χρήστη Eleni7

Thanks
    10.440
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 7.774 φορές σε 5.241 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Έχει αύριο Μετρό. Ευτυχώς γιατί έχω περάσει τα μαρτύρια του Ταντάλου
    με τις προηγούμενες απεργίες. Και να πληρώνεις ταξί και να το βρίσκεις μετά από 2ωρο στημένη μέσα στο δρόμο και να φτάνεις στη δουλειά 3 ώρες μετά γιατί ήταν ακινητοποιημένα τα πάντα στους δρόμους.
    Ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω την ταλαιπωρία που περάσαμε και μάλλον θα ξαναπεράσουμε...........Την πρώτη φορά είχα πάρει άδεια αλλά δεν γίνεται να τρώω την άδεια έτσι.
    Η απεργία βέβαια είναι ιερό δικαίωμα και κατάκτηση των εργαζομένων οπότε θα υποστούμε τις συνέπειες....
    https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/599457_404739842896598_735801972_n.jpg

Περιοχή
    .
    Thanks
    23.329
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από mikatsi Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αστείοι γίνονται από τη στιγμή που κυνηγάνε καποιον για τα μάτια του κόσμου και μόνο για αυτό...
    Για αυτό μιλάω ειρωνικά... Βρήκαν το εύκολο "θυμα" που θα πληρώσει για όλους... Σα δε ντρέπονται λες και κάτι έκαναν.... Για αυτό τρελαίνομαι... Το γαμάτο είναι μέσα και η πειρατεία είναι έξω... ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ να τους χειροκροτήσουμε κιόλας ... και μη μου πεις από κάπου πρέπει να αρχίσουν γιατί απάντησα στο προηγούμενο ποστ μου...
    μα και εγω ειπα οτι προφανως και δεν λυνουν το προβλημα και ισως ειναι για τα ματια του κοσμου ή το πιθανοτερο επειδη απο τη στιγμη που εγινε η καταγγελια δεν μπορουσαν να κανουν κατι αλλο απο το να τους πιασουν.
    το θεμα της πειρατιας δεν λυθηκε και δυσκολα θα λυθει αλλα αλλο το ενα και αλλο το αλλο,εγω κριτικαρα την δικη μας αντιληψη και αντιδραση.

δεν ειμαι ο ανθρωπος της "ταξης και της ηθικης" ουτε υπερ του νομου οτι και αν λεει αυτος.ειμαι υπερ του νομου οταν ειναι σωστος ο νομος και εχει ουσια.στο θεμα λοιπον των πνευματικων ειναι σωστος ο νομος αλλα δεν τηρειται κατι που μας συμφερει αφου βρισκουμε τσαμπα οτι γουσταρουμε οποτε εκει κανουμε τουμπεκι.

στην προκειμενη περιπτωση, ο καλλιτεχνης οπως και αν λεγεται αυτος ειναι "θυμα".αν θες να στο πω και κινηκα το γαματο ειναι ο κλεφτης και εμεις κλεπταποδοχοι, απλα το αντικειμενο που διακηδευεται ειναι αυλο.αυτο που γινεται ειναι κατ'αντιστοιχια σαν να κλεβουν ενα καταστημα με ηλεκτρονικα ειδη και να μας τα πουλανε σε σχεδον μηδενικη τιμη.

για να μην μακρυγορησω θα κλεισω ξαναλεγοντας πως ουτε λυθηκε το θεμα ουτε τα κινητρα αυτων που εκτελουν τον νομο ειναι αγνα και αμολυντα, αλλα απο την αλλη δεν μπορω να καταλαβω τη δικη μας αντιδραση οπου υποστηριζουμε "τι κανετε ρε αλητες αφηστε τους ανθρωπους να κλεψουν γιατι βολευομαστε και εμεις". Για ακομη μια φορα σκεφτομαστε το προσωπικο μας και μονο συμφερον χωρις να μας ενδιαφερει τι ειναι το σωστο και το δικαιο, αλλα με τετοια συμπεριφορα δεν μπορουμε να κατηγορουμε τους πολιτικους, τους δημοσιογραφους, τους μεγαλοεπειχηριματιες κλπ που κλεβουν αφου και αυτοι ιδιο σκεπτικο με εμας εχουν.βρηκαν ευκαιρια να κλεψουν και εκλεψαν
    Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.

Το avatar του χρήστη panahs7

Thanks
    19.974
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.111 φορές σε 20.494 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Άντε να το ξαναπώ άλλη μία...

1. Απαιτώ σαν πολίτης να πάνε μέσα ΠΡΩΤΟΙ όλοι αυτοί οι γραβατομένοι που κλέψανε τα δικά μας λεφτά! Δεν κατάλαβα;
    Εμείς κλέβουμε και μας χώνουν μέσα! Αυτοί να κλέβουνε και στην Ελβετία για τζακούζι;

2. Οι ίδιοι τα "ρίχνουν" στο internet γιατί είναι η ταχύτερη και φθηνότερη διαφήμιση. ΞΥΠΝΑΤΕ! Και μετά κατηγορούν τα sites
    ότι αυτά που βρήκανε και συνεχίζουν να δίνουν ελεύθερα είναι δικά τους και είναι παράνομο!

Η μεγαλύτερη απόδειξη αυτού, είναι ότι κυκλοφορούν promo δουλειές καλιτεχνών πριν ακόμα τις ακούσουμε στους ραδιοφωνικούς
    σταθμούς! Μέσα σε μια μέρα έχει σκορπίσει το αρχείο σε όλο τον πλανήτη... ΠΡΩΤΗ ΜΟΥΡΗ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΜΕΘΑΥΡΙΟ!

Σαν να έρθω εγώ στο σπίτι σου, να σου αφήσω καμιά κατοστή χιλιάρικα, να πω δεν τα θέλω καν' τα ότι θες, και την επομένη
    να σου κάνω μήνυση ότι μου έκλεψες 100.000!

ΜΗΝ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΕΜΕΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΟΜΠΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗΘΕΙ ΕΧΕΙ ΚΟΝΟΜΑ ΜΕΓΑΛΗ!

14. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον panahs7 για αυτό το μήνυμα:

ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (16-03-10), mikatsi (16-03-10), stelios-7- (16-03-10)

Το avatar του χρήστη stelios-7-

Thanks
    6.551
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 2.557 φορές σε 1.896 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

οσο υπαρχει το ιντερνετ θα υπαρχει πειρατεια.
    ας το βουλοσουνε λοιπον και ας πανε να πανε πιασουν κανενα κανονικο κλεφτη.

Το avatar του χρήστη dtakis80

Περιοχή
    καμινια-πειραιας
    Thanks
    7.447
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.000 φορές σε 3.070 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Eleni7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Έχει αύριο Μετρό. Ευτυχώς γιατί έχω περάσει τα μαρτύρια του Ταντάλου
    με τις προηγούμενες απεργίες. Και να πληρώνεις ταξί και να το βρίσκεις μετά από 2ωρο στημένη μέσα στο δρόμο και να φτάνεις στη δουλειά 3 ώρες μετά γιατί ήταν ακινητοποιημένα τα πάντα στους δρόμους.
    Ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω την ταλαιπωρία που περάσαμε και μάλλον θα ξαναπεράσουμε...........Την πρώτη φορά είχα πάρει άδεια αλλά δεν γίνεται να τρώω την άδεια έτσι.
    Η απεργία βέβαια είναι ιερό δικαίωμα και κατάκτηση των εργαζομένων οπότε θα υποστούμε τις συνέπειες....
    ειναι,αλλα οχι εις βαρος του κοινωνικου συνολου!
    δεν μπορει οποτε του κ@υλωνει του καθενος επειδη το ενα του ξυνιζει κ το αλλο του βρωμαει να μας πηδαει!
    να παει να πηδηξει αυτους που φταινε!αι σιχτιρ πια!

το βρηκαμε τωρα...

17. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Haris1984 (18-03-10)

The Legend Το avatar του χρήστη steliosb

Περιοχή
    Earth Planet
    Thanks
    4.614
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 8.299 φορές σε 4.168 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Γεωργίου τέλος από όλα?

[youtube]I7YT1dGh9eA[/youtube]
    .

Το avatar του χρήστη stelios-7-

Thanks
    6.551
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 2.557 φορές σε 1.896 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

κριμα ρε και ειχε πλακα ο τυπος.

.

Thanks
    4.340
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 7.337 φορές σε 4.984 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Πολυ γραφικος ακομα και στο τελειωμα του ως δημοσιογραφος..
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Reds : 18-03-10 στις 17:07

Περιοχή
    .
    Thanks
    23.329
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από ZouPan Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σαν να έρθω εγώ στο σπίτι σου, να σου αφήσω καμιά κατοστή χιλιάρικα, να πω δεν τα θέλω καν' τα ότι θες, και την επομένη
    να σου κάνω μήνυση ότι μου έκλεψες 100.000!

ΜΗΝ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΕΜΕΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΟΜΠΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗΘΕΙ ΕΧΕΙ ΚΟΝΟΜΑ ΜΕΓΑΛΗ!
    φιλε στην ελλαδα ζεις και το ξερεις απο πριν.αν δεν εχω υπογεγραμενο χαρτι που να τα λεει αυτα προφανως και μπορεις να μου κανεις μηνυση και θα την κερδισεις.

σε αυτο που λες για το λομπι και την κονομα προσυπογραφω.

φανταζομαι ομως πως και ο καθενας που εχει σαιτ για downloading δεν το κανει και αυτος για την ψυχη της μανας του

22. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

panahs7 (18-03-10)

Thanks
    19.974
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από steliosb Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γεωργίου τέλος από όλα?

[youtube]I7YT1dGh9eA[/youtube]
    Τι μύγα τον τσίμπησε; Ξέρει κανείς τι παίχτηκε;

Προπονητής της εξέδρας Το avatar του χρήστη Haris1984

Περιοχή
    Aθηνα,Νεα Φιλαδελφεια
    Thanks
    7.385
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.142 φορές σε 2.869 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Ο Χατζηνικολαου ειπε σημερα στο Real Fm πως,χωρις να ειναι εξουσιοδοτημενος να πει κατι παραπανω,ο Γεωργιου αποχωρησε λογω προσωπικου προβληματος.Δεν ξεκαθαρισε αν ειναι προβλημα υγειας η κατι αλλο,διαπροσωπικο.και ειπε πως καποια στιγμη τον περιμενουν πισω,αφου βγει δυνατος απο αυτο.τι να πω παντως...αιφνιδια η αποχωρηση του.

Thanks
    19.974
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Haris1984 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ο Χατζηνικολαου ειπε σημερα στο Real Fm πως,χωρις να ειναι εξουσιοδοτημενος να πει κατι παραπανω,ο Γεωργιου αποχωρησε λογω προσωπικου προβληματος.Δεν ξεκαθαρισε αν ειναι προβλημα υγειας η κατι αλλο,διαπροσωπικο.και ειπε πως καποια στιγμη τον περιμενουν πισω,αφου βγει δυνατος απο αυτο.τι να πω παντως...αιφνιδια η αποχωρηση του.
    Μάλιστα.. Αν υπάρχει προσωπικό πρόβλημα, καλά να 'ναι ο άνθρωπος.. Η υγεία και η ηρεμία είναι πάνω απ' όλα στην ζωή..

ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ Το avatar του χρήστη jojo

Περιοχή
    Χώρα των κενταύρων
    Thanks
    718
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 1.102 φορές σε 701 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Θέμα υγείας και σίγουρα σοβαρό θα παίζει.
    Να 'ναι καλά ο άνθρωπος πάνω απ' όλα κι' ας είναι αντιΟλυμπιακός.
    Γρήγορα και πάλι δυνατός κοντά μας.

Σελίδα 220 από 1962 ΠρώτηΠρώτη ... 201201701801902002102162172182192202212222232242302402502602703204205206207201220 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές