Άμα το 'χεις σε wireless τότε δεν πρέπει να 'σαι πολύ μακριά από το router γιατί σίγουρα θα σου κάνει πολλά lag!
Άμα το 'χεις σε wireless τότε δεν πρέπει να 'σαι πολύ μακριά από το router γιατί σίγουρα θα σου κάνει πολλά lag!
www.f1rstlap.com
Geo 5 (13-09-10)
Galletti97 (13-09-10)
για προ λεω!
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ=Είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό.Θρύλος Θεός Ολυμπιακός.
ε αφου παιζεις προ ακομα, καλα να παθεις.
καλα δεν του λεω πανο? χαχαχχαχα
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
ωραια θελω 1,5 μυριο συμβολαιο και σε περιπτωση τραυματισμου (χτυπα ξυλο), να παρω ολο μου το συμβολαιο. δηλαδη 5 εκατομμυρια αλλιως θα σας παω στα δικαστηρια![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Φιφα παιζετε?Δεν υπαρχει αυτο το γκειμ για μενα.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ=Είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό.Θρύλος Θεός Ολυμπιακός.
οχι δεν τα γυρναω καθολου, ειμαι οπαδος του προ αλλα επειδη ειμαι επαγγελματιας πανω απόλα, θα δουλευα και σαν συνεργατης της EA sports. και οι δυο ειναι μεγαλες εταιριες με μεγαλη ιστορια και φανατικους οπαδους, εχουν καταπληκτικες συνθηκες εργασιας και θα χαρω να δουλεψω για τη ΦΙΦΑ, κλπ κλπ
.
τα κοζια με ποιον ειναι, τελικα?
Μπα Ηλία(αν μου επιτρέπεις) μην το κάνεις...εγώ παραιτήθηκα μέσα σε μία μέρα...
Θα είναι μεγάλο λάθος εκ μέρους σου!
ναι ε? τωρα που με εχουν δεσει με συμβολαιο τι να κανω? μαλλον θα το παιζω τραυματιας μεχρι να μου λυσουν το συμβολαιο και να μου πληρωσουν και τη μιση φετινη χρονια.
τωρα περα απο την πλακα, θα τα δω και τα δυο παιχνιδια και θα αποφασισω αλλα πολυ δυσκολα να αρχισω φιφα.![]()
Αυτό τι είναι τώρα, ειρωνεία;Το ξέρω ότι μιλούσε για ποδοσφαιράκι, αλλά επειδή έχουμε 2 που στο online είναι η μέρα με την νύχτα, γι' αυτό τον ρώτησα αν και ήμουν σίγουρος ότι έπαιζε PES.
Δεν ισχύει αυτό. Τα ασύρματα routers όταν είναι σωστά ρυθμισμένα έχουν εμβέλεια ακόμη και 30 μέτρα.
Εδώ είναι όλο το ζουμί. Δεν φταίει καμιά σύνδεση του φίλου. Το PES φταίει που έχει online servers για τα πανηγύρια!
Υ.Γ. Ηλία για έλα στο γραφείο μου ένα λεπτό...![]()
Bookmarks