να γιατι πρεπει να υπαρχουν τουλαχιστον 18 ομαδες σε καθε πρωταθλημα
Δεν λεει τιποτα το αποτελεσμα. Σε ενα πρωταθλημα....40 αγωνιστικών τετοια θα γινουνε πολλα. Θυμάμαι ουκ ολίγα πρωταθλήματα Ισπανίας που η μία είχε ξεφύγει απο την αλλη ως και 20 βαθμούς για να γίνουν επικές ανατροπές στη συνέχεια. Η σταθερότητα είναι το ζητούμενο σε ένα πρωτάθλημα όπως το Ισπανικό με αρκετές δυνατές ομάδες και συνολικά 38 αγωνιστικές (!!!!).
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
να γιατι πρεπει να υπαρχουν τουλαχιστον 18 ομαδες σε καθε πρωταθλημα
στην Ελλάδα που το πρωτάθλημα είναι πολύ δυνατό οι 16 είναι αρκετές![]()
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
μεγαλη εκπληξη...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Aντιθέτως οταν εισαι στον πάτο ή δεν εχεις αρκετα λεφτά ή ταλέντα σε μια χώρα η λύση είναι λιγες ομαδες (βλ. Σκωτία). Εχω πει επανηλειμμένως ότι ενα Ελληνικο πρωταθλημα με 8 ομάδες στην α' κατηγορία θα ήταν το τελειο. 4 γύροι, πολλά ντέρμπι, αρκετες ανατροπές, πραγματικό ενδιαφέρον.Θα έπρεπε να κανεις ΑΛΗΘΙΝΕΣ νικες για να παρεις κουπα. Και φυσικα οι ομαδες για να παιξουν σε μια τετοια κατηγορία θα έπρεπε και να σπρωξουν λεφτα και να βγαλουν παικτες. Επισης με εναν ορο περι συμμετοχής για ενα γήπεδο Χ προδιαγραφων , θα αποκτουσαμε και καποιες υποδομές. Απλο , γρηγορο , ευκολο αλλα ΟΧΙ ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΟ δυστυχώς.
Πχ ενα πρωταθλημα με Ολυμπιακο, Παο, Αεκ, Παοκ, Αρη και 3 ακομα ομαδες θα ήταν απείρως πιο ενδιαφέρον. Ντέρμπι (τουλαχιστον 2) καθε αγωνιστική.
sirkostas (13-09-10)
καλα ρε ελενη τι αγχωνεσαι, ετσι και αλλιως ουτε το κεντρο δεν θα περασουν, δεν χρειαζονται σεντερ μπακ.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Eleni7 (13-09-10)
μεγα λαθος γιατι ετσι καταργεις το ενδιαφερον στην περιφερεια που ζουν με το ονειρο να δουν την ομαδα τους στην κοπρο λιγκα. ασε που αν παιζεις συνεχως ντερμπι δεν εχει την ιδια αιγλη με το να περιμενεις το ματς στην εδρα σου με τον αιωνιο 1 ολοκληρο χρονο. γιατι κακα τα ψεμματα το γοητρο ειναι που μετραει σε μας τους οπαδους. και μη μου πεις πως δε χαρηκες που τους κλεισαμε το σπιτι περυσι στο λαγοακα.
αντιθετως τα πλει οφ δεν τα παρακολουθησα σχεδον καθολου (οπως δεν εχουν ενδιαφερον και στην ολλανδια ειχα διαβασει). γι αυτο κ δεν υπαρχει τηλεθεαση σ αυτα τα ματς.
τεσπα δε μου αλλαζεις γνωμη, ουτε εγω εσενα![]()
ξυπνατε εκει στην καταλωνια μαλακες και παρτε την νικη αυριο με ενα εντυπωσιακο σκορ για να δωσετε λιγη χαρα στους οπαδους σας.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Παγκόσμια… ξεφτίλα
Απο τον πιπεράκιας. 12 Σεπτεμβρίου , 2010
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]Τα “πράσινα” καμώματα και το πέναλτι που είδε μόνο ο Δαλούκας, φαίνεται πως δεν έγιναν αντικείμενο συζήτησης μόνο στην Ελλάδα. Η κωμωδία του “Κλεάνθης Βικελίδης” πέρασε λοιπόν τα σύνορα, καθώς στο επίσημο σάιτ της Μπαρτσελόνα γράφτηκε η απόλυτη αλήθεια. “L’equip de Giorgos Daloukas ha guanyat per 0-1 al camp de l’Aris de Salònica”, αναφέρει το επίσημο σάιτ της Μπαρτσελόνα. Τι σημαίνει στα απλά ελληνικά; “Η ομάδα του Γιώργου Δαλούκα… κτλ κτλ.”! Κάτι θα ξέρουν οι Καταλανοί…
Ελα μωρη αρρωστιααααα...παρτους το σκαλπ..
"Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε
αν εμφανιστει η μπαρτσα στο παιχνιδι δεν εχουν καμμια τυχη.αν παιξουν ομως οπως το σαββατο.....
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Κοιτα δεν παιζει να χασει η Μπαρτσα δευτερο σερι αγωνα ή να φερει χ..ειδικα οταν μιλαμε για το πρωτο παιχνιδι του ομιλου στο τσου λου..σε αντιθετη περιπτωση καλο ειναι να παμε απο νωρις σε οτι καταφυγιο διαθετουμε..προβλεπεται στην καλυτερη να ερχεται καταπανω μας καποιος κομητης...
"Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε
Du3lisT (13-09-10)
Συμφωνώ και το ιδιο μπήκα να γραψω κι εγώ στον Πάνο.
Δε ξέρω τίποτα γι' αυτη τη Χέρκουλες που νικησε τη Μπάρτσα, αλλα ειμαι σίγουρος πως καμια 10αρία χιλιάδες εισητήρια μεσο ορο θα τα κοβει. Αριθμος ΑΠΛΗΣΙΑΣΤΟΣ για ολες τις ελληνικές ομαδες πλην των 5 κορυφαιων. Πως να συντηρηθεί λοιπόν πρωτάθλημα 18 ομάδων στην Ελλαδα? Εδώ δε πάνε να πάρουν εισητήρια διαρκείας οι Λαρισαίοι που τους εφτιαξε γηπεδάρα ο Πηλαδάκης. Βλέπεις το Παγκρήτιο αδειο οταν παιζει ο Εργοτέλης, η μοναδική ομαδα της Κρήτης στην Α' εθνική! Μη πω για το ρεκόρ του Ακράτητου πριν λίγα χρονια σ' εναν αγώνα με τον Ηρακλή που δεν εφτασε 3ψήφιος ο αριθμός των εισητηρίων!
Για μένα το ιδανικο θα ήταν το σκωτσέζικο σύστημα στο ελληνικο πρωτάθλημα.
Μα οταν η περιφέρεια Πανο βγαζει μια ομαδα της προκοπης (και οχι και πολυ της προκοπης) καθε 20 χρονια, τι να κανεις; Και το θεμα ειναι να φτιαξουμε ποδοσφαιρο και ομαδες, οχι να παιρνουνε ψηφους οι βουλευτες περιφερείας. Και ο μονος τροπος ειναι να "συμπυκνώσουμε" το λίγο υλικο που εχουμε σε λιγες ομαδες και να φτιαξουμε ενα ανταγωνιστικο πρωταθλημα λιγων ομαδων.
Γ@ΜΗΣΕ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ Π@ΥΤΑΝΑΑΑΑ,ΜΠΛΑΟΥΓΚΡΑΝΑΑΑΑΑΑΑ,ΜΠΛΑΟΥΓΚΡΑΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑ
καταργεις περιφερεια καταργεις ελληνικο ποδοσφαιρο. διαφωνω πληρως με τα κλει οφ, ειναι εντελως αχρηστα και ΔΕΝ υπαρχει ΚΑΝΕΝΑ ενδιαφερον. ετσι λεει και ο πολυς ο κοσμος και φαινεται αυτο.
ελπίζω ο βάζελος αύριο να φάει όσα θα έτρωγε + αυτά που δεν έβαλε η Μπάρτσα στην Χέρκουλες.....
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
dtakis80 (13-09-10)
Bookmarks