sirkostas (09-09-10)
Κι επειδη καταπατήσαμε το θρεντ των γυναικών και βαζουμε γυναίκες στους άντρες, οφείλω να επανορθώσω και να ανεβασω το ηθικο των κοριτσιων του φορουμ , παρουσιάζοντας εναν επιβήτορα οπως ακριβως περιεγραφε και ο Κωστας λιγα ποστ πριν.
![]()
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
sirkostas (09-09-10)
Αυτος μιλαμε πρεπει να αντεχει τουλαχιστον 5 μέρες συνεχές σεξ...
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
βρε αυτός αντέχει 1 χρόνο για πλάκα, το θέμα είναι το βρίσκει το πουλί του εκεί μέσα????![]()
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Τι ρεμάλια που είστε ρε;; Δεν έχω να πω τίποτα, έχω χάσει πάσα ιδέα...![]()
άλλος ένας επιβήτορας...
πάντως με αυτά που λέτε έχω αρχίσει να αμφισβητώ την αθωότητα της παρακάτω κωμικής σειράς
![]()
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
sadi (09-09-10)
― Bertrand Russell
Δηλαδη ο Ντιογκο που ηρθε και 8 κιλα βαρυτερος περυσι στην αρχη της προετοιμασιας ποσο ξεσκιστρας ηταν?
*****8.23*****
Σάκη μήπως είμαστε λίγο φαλλοκράτες???? μήπως λέγω....
― Bertrand Russell
sadi (09-09-10)
Red Sting (09-09-10)
για τον Ντιόγκο είστε λάθος....είναι απλώς η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα![]()
― Bertrand Russell
d.n.a. (09-09-10)
Bookmarks