Ρε σαμαρα τι παλτο εισαι.![]()
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Ρε σαμαρα τι παλτο εισαι.![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Ωρα για ταινιες , χαιρετε.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Πες την αλήθεια ρε συ. Εγραψες το ματς και θες να το ξαναδεις ετσι?
Κι εγώ νυστάζωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!
Τι ομαδικός ενθουσιασμός είναι αυτός;![]()
Ε ρε νυστες... δεν θα δείτε τις επίμαχες φάσεις???? Ντροπή!!!
Eleni7 (07-09-10)
d.n.a. (07-09-10)
Οκ πολυ ειδα... δεν τους αντέχω αλλο... προτιμω το Ντοκιμαντερ στο ΣΚΑΙ "Πιθηκοι : Οι πολεμιστες του Θεου "![]()
ευτυχώς που έφυγε ο Ότο από την Εθνική και είδαμε ανανέωση και επιθετικό ποδόσφαιρο...τόσα χρόνια ο Γερμανός έβαζε τα γερόντια μέσα , κατέστρεφε το ποδόσφαιρο και δεν έφερνε αποτελέσματα...αντίθετα, τώρα βλέπουμε πολλά νέα παιδιά (Καραγκούνης, Κατσουράνης κλπ), ενώ η Ελλάδα δεν προσπαθεί να αμυνθεί ούτε δευτερόλεπτο, σκορπώντας τον τρόμο με τις πάρα πολλές ευκαιρίες που δημιουργεί...
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
νομιζω οτι ειναι λιγο, λιγακι, αδικο να κρινουμε τον Σαντος απο 2 ματς
προς το παρων μου αρκει που δε βλεπω τον Αχρηστεα
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
BrazHlias (08-09-10)
Μαργαρίτα πέρα από την τακτική , εγώ βλέπω μια ομάδα που ο μέσος όρος ηλικίας αντί να πέφτει ανεβαίνει και μάλιστα πολύ...μέχρι και τον Καφέ έχει στην ομάδα...αυτοί οι παίκτες σε 2 χρόνια θα είναι στο Πανευρωπαϊκό????????????????
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Bookmarks