Σελίδα 247 από 627 ΠρώτηΠρώτη ... 47147197207217227237243244245246247248249250251257267277287297347447547 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 4.921 έως 4.940 από 12524

Θέμα: ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μ.Α.Τ.Φ. Το avatar του χρήστη differance

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.099
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 24.961 φορές σε 14.474 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Mπορείτε να μου πείτε πού κολλάει η Αρλ, ο Μπασινάς και το λοιπό συναπάντημα με την Εθνική?
    «Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
    Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823

2. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

sirkostas (19-08-10)

Το avatar του χρήστη panahs7

Thanks
    20.105
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.376 φορές σε 20.655 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από differance Εμφάνιση μηνυμάτων
    Mπορείτε να μου πείτε πού κολλάει η Αρλ, ο Μπασινάς και το λοιπό συναπάντημα με την Εθνική?
    Εγώ κύριε απλώς γέλασα δεν συμμετείχα στην κουβέντα. Τα άλλα τα τσογλάνια οφ-τοπικάρουνε.

Liverpool FC Το avatar του χρήστη RedSoldier_7

Περιοχή
    You'll Never Walk Alone
    Thanks
    8
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 6 φορές σε 4 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Καημενη ομαδουλα!
    ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ=Είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό.Θρύλος Θεός Ολυμπιακός.

Το avatar του χρήστη masinGun

Περιοχή
    μεταξυ Αιγάλεω-Ταϊπεϊ
    Thanks
    1.596
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.900 φορές σε 3.701 μηνύματα
    Ignore User

ή στερέψανε τα σχόλια των RED-DNAers ή αυτή η ομάδα έφτασε πλέον στον στόχο της ... την απόλυτη απαξίωση και αδιαφορία του κοινού (* όλων πλην των παναθηναϊκών που έχουν ίδιον ενδιαφέρον)
    αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
    υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ

Το avatar του χρήστη kwtsios

Περιοχή
    Αμβουργο
    Thanks
    8.344
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 1.849 φορές σε 1.286 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από masinGun Εμφάνιση μηνυμάτων
    ή στερέψανε τα σχόλια των RED-DNAers ή αυτή η ομάδα έφτασε πλέον στον στόχο της ... την απόλυτη απαξίωση και αδιαφορία του κοινού (* όλων πλην των παναθηναϊκών που έχουν ίδιον ενδιαφέρον)
    Ποιος εχει ορεξη να ασχοληθει με την ομαδα απο τη στηγμη που δεν παιζει Χαριστεας.....

7. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον kwtsios για αυτό το μήνυμα:

chainsaw (04-09-10), Dr.Red (04-09-10), kouzoulo (04-09-10)

. Το avatar του χρήστη sirkostas

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 21.392 φορές σε 11.422 μηνύματα
    Ignore User

Δε ξέρω ποιο ειναι το ιδιον ενδιαφέρον. Εμεις ως Ολυμπιακός 2 παιχτες εχουμε ολους κι ολους που δικαιούνται να παιξουν στην Εθνική και οντως παιζουν βασικοί κι αναντικατάστατοι. Ο Μήτρογλου δε ξέρω αν επιβιώσει στην 11αδα του Ολυμπιακού, οποτε και το μέλλον του ως διεθνή μάλλον προμηνύεται γκρίζο.

Ο βάζελος στηρίζεται σε πολύ περισσότερους Ελληνες και λογικά εχει και περισσότερους διεθνείς, αλλα δε βλέπω γιατι αυτο πρεπει να με κανει να απαξιώ για την Εθνική. Ούτε κούπες ζητάω ουτε τίποτε, απλά να δινουν ολοι οτι μπορούν. Κατι που δεν κανουν τα κιρίζια της Εθνικής μπασκετ επειδή τρέμουν τους βιαστές τους Ισπανούς.

9. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Galletti97 (04-09-10)

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από kwtsios Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ποιος εχει ορεξη να ασχοληθει με την ομαδα απο τη στηγμη που δεν παιζει Χαριστεας.....
    Επειδή πολύς λογος γινεται, προσωπικά θεωρώ οτι απο τον Γκέκα αξίζει πολύ περισσότερο ο Χαριστέας.

Μ.Α.Τ.Φ. Το avatar του χρήστη differance

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.099
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 24.961 φορές σε 14.474 μηνύματα
    Ignore User

Εθνική Σέντρας - Εθνική Γεωργίας 1:1. Καλό σκορ με βάση την απόδοση των ομάδων, τα απαρχαιωμένα συστήματα του Σάντος και τις ηλίθιες αλλαγές του.
    «Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
    Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823

Περιοχή
    μεταξυ Αιγάλεω-Ταϊπεϊ
    Thanks
    1.596
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sirkostas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δε ξέρω ποιο ειναι το ιδιον ενδιαφέρον. Εμεις ως Ολυμπιακός 2 παιχτες εχουμε ολους κι ολους που δικαιούνται να παιξουν στην Εθνική και οντως παιζουν βασικοί κι αναντικατάστατοι. Ο Μήτρογλου δε ξέρω αν επιβιώσει στην 11αδα του Ολυμπιακού, οποτε και το μέλλον του ως διεθνή μάλλον προμηνύεται γκρίζο.

Ο βάζελος στηρίζεται σε πολύ περισσότερους Ελληνες και λογικά εχει και περισσότερους διεθνείς, αλλα δε βλέπω γιατι αυτο πρεπει να με κανει να απαξιώ για την Εθνική. Ούτε κούπες ζητάω ουτε τίποτε, απλά να δινουν ολοι οτι μπορούν. Κατι που δεν κανουν τα κιρίζια της Εθνικής μπασκετ επειδή τρέμουν τους βιαστές τους Ισπανούς.
    το ίδιον ενδιαφέρον δεν βλέπεις ; την ικανοποίηση και τον ψευτοκομπασμό πως η εθνική αποτελείται από παιδιά της παιανίας ; κατάφεραν να βρουν λόγο ύπαρξης μέσω της εθνικής και κρύβουν την πραγματική ανυπαρξία του

και εμείς όταν είχαμε ομαδάρα που στηριζόταν σε Έλληνες , προτιμούσαν να καλούν άλλους . ποτέ δεν κλήθηκε ο Τζόλε (που κάποτε το ζητούσε) μόνο και μόνο επειδή έπαιζε στον Ολυμπιακό , απορρίφθηκε σε μια νύχτα ο Γεωργάτος για τα μάτια του Ντέμη και άλλα πολλά παραδείγματα . αυτή η εθνική χρόνια τώρα ΔΕΝ είναι των Ελλήνων και δεν έχει να κάνει με το πόσους Ολυμπιακούς έχει στο ρόστερ . μια βόλτα σε οποιοδήποτε ποδοσφαιρικό στέκι σήμερα θα το αποδείκνυε , κανένας δεν ασχολιόταν με την εθνική ...
    αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!

Περιοχή
    μεταξυ Αιγάλεω-Ταϊπεϊ
    Thanks
    1.596
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από differance Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εθνική Σέντρας - Εθνική Γεωργίας 1:1. Καλό σκορ με βάση την απόδοση των ομάδων, τα απαρχαιωμένα συστήματα του Σάντος και τις ηλίθιες αλλαγές του.
    παρά την μαλακία του Σάντος , βλέπεις σε αυτή την "Εθνική" απαγορεύεται δια ροπάλου να βγάλεις τον Καραγκούνη ή τον Κατσουράνη , άσχετα αν είναι οι καλύτεροι παίκτες του αντιπάλου

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Ignore User

το ίδιον ενδιαφέρον δεν βλέπεις ; την ικανοποίηση και τον ψευτοκομπασμό πως η εθνική αποτελείται από παιδιά της παιανίας ; κατάφεραν να βρουν λόγο ύπαρξης μέσω της εθνικής και κρύβουν την πραγματική ανυπαρξία του

και εμείς όταν είχαμε ομαδάρα που στηριζόταν σε Έλληνες , προτιμούσαν να καλούν άλλους . ποτέ δεν κλήθηκε ο Τζόλε (που κάποτε το ζητούσε) μόνο και μόνο επειδή έπαιζε στον Ολυμπιακό , απορρίφθηκε σε μια νύχτα ο Γεωργάτος για τα μάτια του Ντέμη και άλλα πολλά παραδείγματα . αυτή η εθνική χρόνια τώρα ΔΕΝ είναι των Ελλήνων και δεν έχει να κάνει με το πόσους Ολυμπιακούς έχει στο ρόστερ . μια βόλτα σε οποιοδήποτε ποδοσφαιρικό στέκι σήμερα θα το αποδείκνυε , κανένας δεν ασχολιόταν με την εθνική ...
    Ο Ολυμπιακος εχει παρα πολλά χρονια να στηριχθεί σε Ελληνες! Ο Γεωργάτος πήρε τον πούλο με προσωπική επιλογή του Ρεχάγγελ, ο οποίος βεβαίως δικαιώθηκε 100%! Τον Τζόλε δεν τον ήθελα στην Εθνική, αλλα αμφιβάλλω αν ποτε το ζήτησε κιολας ο ιδιος. Κι αν το εκανε δεν ήταν επειδή αγάπησε ξαφνικά τη γαλανόλευκη αλλα επειδη τον αγνοούσαν οι σέρβοι εκλέκτορες τα πρωτα χρονια της καριέρας του.

Οσο για ποδοσφαιρικο στεκι, πραγματικά δε ξέρω τι εννοείς. Αν εννοείς τους συνδεσμους οπαδών που μαζεύονται οι αρρωστοι και βριζουν τους παιχτες της εθνικής που δεν παιζουν στη δική τους ομαδα, τοτε ναι, η εθνική δεν εχει ρευμα. Στις καφετέριες ομως δημιουργείται καθε φορά το αδιαχώρητο κι η τηλεθέαση ειναι πολύ υψηλή σε ολα τα ματς της Εθνικής!

Επαναλαμβάνω πως ειναι πολύ λογικο που ο παναθηναικός υπερέχει συντριπτικά σε αριθμό ελληνων διεθνων, αφού εχει πολύ περισσότερους ελληνες στο δυναμικο του. Εμεις επιλέγουμε τους εισαγόμενους. Αν επιλέξαμε τον Χολέμπας αντι του Τζαβέλλα πχ ή τον Κοβατς αντι του Σηφάκη δε φταίει ο Σάντος γι' αυτο.

Περιοχή
    μεταξυ Αιγάλεω-Ταϊπεϊ
    Thanks
    1.596
    Ignore User

Ο Ολυμπιακος εχει παρα πολλά χρονια να στηριχθεί σε Ελληνες! Ο Γεωργάτος πήρε τον πούλο με προσωπική επιλογή του Ρεχάγγελ, ο οποίος βεβαίως δικαιώθηκε 100%! Τον Τζόλε δεν τον ήθελα στην Εθνική, αλλα αμφιβάλλω αν ποτε το ζήτησε κιολας ο ιδιος. Κι αν το εκανε δεν ήταν επειδή αγάπησε ξαφνικά τη γαλανόλευκη αλλα επειδη τον αγνοούσαν οι σέρβοι εκλέκτορες τα πρωτα χρονια της καριέρας του.

Οσο για ποδοσφαιρικο στεκι, πραγματικά δε ξέρω τι εννοείς. Αν εννοείς τους συνδεσμους οπαδών που μαζεύονται οι αρρωστοι και βριζουν τους παιχτες της εθνικής που δεν παιζουν στη δική τους ομαδα, τοτε ναι, η εθνική δεν εχει ρευμα. Στις καφετέριες ομως δημιουργείται καθε φορά το αδιαχώρητο κι η τηλεθέαση ειναι πολύ υψηλή σε ολα τα ματς της Εθνικής!

Επαναλαμβάνω πως ειναι πολύ λογικο που ο παναθηναικός υπερέχει συντριπτικά σε αριθμό ελληνων διεθνων, αφού εχει πολύ περισσότερους ελληνες στο δυναμικο του. Εμεις επιλέγουμε τους εισαγόμενους. Αν επιλέξαμε τον Χολέμπας αντι του Τζαβέλλα πχ ή τον Κοβατς αντι του Σηφάκη δε φταίει ο Σάντος γι' αυτο.
    μετά το 1-4 της Λεωφόρου τσακώθηκαν ο Γεωργάτος με τον Λυμπερόπουλο , διότι προσεβλήθη ο Νικολάκης . δεν έπρεπε λέει να τον προκαλέσει έτσι ο Γεωργάτος με την κίνηση της φανέλας . στο επόμενο παιχνίδι της εθνικής είχαν χωριστεί οι παίκτες μας σε Ολυμπιακούς και τους Λοιπούς . έκτοτε η "προσωπικές" επιλογές των προπονητών ήταν .... Μακριά από Ολυμπιακούς

όταν εμείς είχαμε τον Ελευθερόπουλο δεν είχε θέση στην εθνική , όταν είχαμε Μαυρογενίδη ούτε αυτός , όταν είχαμε Γεωργάτο-Βενετίδη έπαιζε ο Φύσσας , όταν είχαμε Ανατολάκη η θέση ήταν του Γκούμα , μήπως ο Στολτίδης ; και αν πιάσουμε και τις άλλες ομάδες ... πάντα ένα σκηνικό . κάποιος παίκτης κόβεται και τυχαία την θέση του την παίρνει κάποιος του παναθηναϊκού

σήμερα φυσικά θα πρέπει να καλούνται του Παναθηναϊκού μιας και αυτοί έχουν πιο πολλούς Έλληνες αλλά θυμάμαι καλά τα περασμένα χρόνια που έπρεπε να μην καλούνται οι Ερυθρόλευκοι (για να διατηρούνται οι ισορροπίες !!!!!!!!!!!!!!!!!!! )

υ.γ. όχι μιλάω για καφετέριες και δεν λέω την ώρα του αγώνα . μιλάω για "ποδοσφαιρικές" καφετέριες που την επομένη ακούς για πάσης φύσεως αθλητικό γεγονός και κουβέντα για την "εθνικάρα" μας

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Ignore User

Τα προβλήματα αναμεσα σε παιχτες υπάρχουν παντα στις Εθνικες. Ο Γεωργάτος εξαφανιστηκε επι Ρεχάγγελ λογω χαρακτήρα και δεν του εφταιγε κανένας Λυμπερόπουλος.

Ο Ανατολάκης κι ο Λυμπερόπουλος δεν ηταν μελη της Εθνικής για χρονια, επιλογη του Ρεχάγγελ ηταν αυτη. Και οι δυο δραστηριοποιήθηκαν και βοήθησαν οσο μπορούσαν μονο σε μεγάλη ηλικία κι αφου ειχαμ ήδη σηκώσει το τροπαιο του 2004. Πριν ειχαν σποραδικές συμμετοχες, θυμάμαι χαρακτηριστικά τον Ανατολακη βασικο επι Ιορντανέσκου.

O Eλε εχει 12 συμμετοχες στην Εθνική Ελλαδος. Μεχρι το 2001. Μετα τον πήρε η κατω βόλτα κι η Εθνική δεν ειχε καμια δουλειά μαζι του.

Ο Μαυρογενίδης εχει καμποσες συμμετοχες στην Εθνική, πολύ κακώς, γιατι ηταν παιχτης της πλάκας. Σιγουρα δεν του εφταιγε η παναθηναική κλίκα κι αυτουνού.

Ο Βενετίδης επαιξε μεχρι και στον τελικο του Γιούρο, τοσο πολύ τον ρήμαξαν οι κλίκες.

Γενικά, ο μονος που δικαιούται να αισθανεται αδικημένος ειναι ο Στολτίδης. Οι αλλοι και πολυ επαιξαν με τα γαλανόλευκα.

Περιοχή
    You'll Never Walk Alone
    Thanks
    8
    Ignore User

Θελουμε ανανεωση.

Περιοχή
    Αμβουργο
    Thanks
    8.344
    Ignore User

Επειδή πολύς λογος γινεται, προσωπικά θεωρώ οτι απο τον Γκέκα αξίζει πολύ περισσότερο ο Χαριστέας.
    Για την ωρα κανεις απο τους 2 δεν αξιζει να παιζει στην εθνικη, κατα τη γνωμη μου το επιθετικο δυδιμο πρεπει να ειναι Σαλπιγκιδης Μητρογλου.

Το avatar του χρήστη sk12072

Thanks
    4.414
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 15.128 φορές σε 9.447 μηνύματα
    Ignore User

αυριο εχει ηττα.
    ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ

Post-Pollution Member Το avatar του χρήστη d.n.a.

Περιοχή
    3τη στάνη δεξιά...
    Thanks
    3.292
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.215 φορές σε 3.170 μηνύματα
    Ignore User

Χωρίς τον Νίκο Σπυρόπουλο που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού θα ταξιδέψει η αποστολή της Εθνικής ομάδας για την Κροατία ενόψει του αγώνα της Τρίτης στο Ζάγκρεμπ για τα προκριματικά του "EURO 2012". Πιθανότερος αντικαταστάτης του στο αριστερό άκρο, ο Γιώργος Τζαβέλλας.

Περιοχή
    You'll Never Walk Alone
    Thanks
    8
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sk12072 Εμφάνιση μηνυμάτων
    αυριο εχει ηττα.
    διπλο με το αστρο του Οττο(νααααααααα ενα αστρο)

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από kwtsios Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για την ωρα κανεις απο τους 2 δεν αξιζει να παιζει στην εθνικη, κατα τη γνωμη μου το επιθετικο δυδιμο πρεπει να ειναι Σαλπιγκιδης Μητρογλου.
    Εγώ δε θέλω ουτε Ντρογκμπά-Μέσι επιθετικο δίδυμο, καθότι θεωρώ εγκληματικο να παιζει η Εθνική Ελλάδος με 2 φορ κι ενα κοφτη.

Και γω αυτους τους δυο που λες θα ήθελα για πρωτη επιλογή, βέβαια! Αλλά ή τον έναν ή τον άλλον!

23. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

kwtsios (06-09-10)

Περιοχή
    Αμβουργο
    Thanks
    8.344
    Ignore User

Θελω να πω πως αυτη τη στιγμη το στιλ παιχνιδιου θα πρεπει να βασηστει σε εναν πρωοθημενο που να μπορει να κρατησει και να σπασει τη μπαλα
    και αυτο μπορει να το κανει ο Μητρογλου το κατεχει,
    και σε εναν γρηγορο επιθετηκο οπως ο Σαλπι. Δεν βλεπω να εχουμε αλλους επιθετικους αυτη τη χρονικη περιοδο που να μπορουν να προσφερουν κατι περισοτερο.
    Παντως εχουμε μια καινουρια αρχη και ειμαι αισιοδοξος για το μελλον.
    Αυριο δεν χανουμε με τιποτα.

Σελίδα 247 από 627 ΠρώτηΠρώτη ... 47147197207217227237243244245246247248249250251257267277287297347447547 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές