chainsaw (06-08-10)
Εγω ειμαι συνεχεια στον κοσμο μου,οποτε δε ξερω σε ποιο απο ολα τα συμπαντα βρισκομαι ,παντως νομιζω οτι καποιοι υπερεβαλαν με τη φιλικη νικη του ποα εναντι της Ιντερ και καποιοι αλλοι(μεταξυ των αλλων κι εγω)υπεραβαλαν με την υπερβολη των προηγουμενων.() Μηπως ομως τελικα υπερβαλλουμε ολοι και αδικουμε διαφωνουμε για τους βαζελους ρε συγαυροι?Εγω θυμαμαι μια εποχη που ερχομασατν εδω να γελασουμε οχι να διαφωνησουμε.
![]()
chainsaw (06-08-10)
διαφωνια εστιν αρχη συνθεσεως.
Δεν αντιλεγω.Παντα μου αρεσαν οι διαφωνιες σε καλο κλιμα που καταληγουν σε χρησιμα συμπερασματα.
Αλλα τη συγκεκριμενη διαφωνια δεν την καταλαβα να πω την αληθεια.
(βεβαια λειπω αρκετο καιρο και μπορει να παρερμηνευσα γραπτα.Πχ εγω εμεινα στην εποχη που η μονη διαφωνια που υπηρχε για τον βαζελο ηταν αν ειναι κοτες ή λαγοι τελικα(για να κανω και ενα αστειακι).Απο τοτε εχουν αλλαξει καποια πραγματα,οπως το πρωταθλημα και ολα μου φαινονται καπως περιεργα.Θα προσαρμοστω στα νεα δεδομενα σιγα σιγα)
ÂÜæåëå. Åóý ößëå âÜæåëå ðïõ êñõöÜ ìå äéáâÜæåéò. Ìçí íôñÝðåóáé ðïõ Ý÷áóåò. Óõìâáßíïõí áõôÜ. Íá íôñÝðåóáé ðïõ õðÜñ÷åéò.
ÂÜæåëå. Åóý ößëå âÜæåëå ðïõ êñõöÜ ìå äéáâÜæåéò. Ìçí íôñÝðåóáé ðïõ Ý÷áóåò. Óõìâáßíïõí áõôÜ. Íá íôñÝðåóáé ðïõ õðÜñ÷åéò.
Rena (05-08-10)
Ετσι δικαια πραγματα!
![]()
Και που ήσουν για να 'χουμε καλό ερώτημα;Πλάκα κάνω... μην τυχόν και έκανες την γκάφα και παντρεύτηκες μόνο,
αλλιώς όπου και να 'σουν συγχωρείσαι!
Υ.Γ. Και δεν είχα προσέξει ημερομηνία εγγραφής τόσο καιρό και νόμιζα είσαι καινούρια!Αυτό μου θύμισε τώρα μια φάση
στο στρατό, ήταν ένας παλιός που τον είχαν αφήσει σε ένα φυλάκιο.. Εγώ καινούριος σχετικά στο στρατόπεδο -κανα δίμηνο-
τους είχα γνωρίσει όλους. Μια μέρα που γύρισε για να πάρει άδεια απωλήσεως, τον βλέπω και λέω: Ωπ! Νέος; Θα πείξεις!
Αφού δεν έφαγα ξύλο πάλι καλά...![]()
Rena (05-08-10)
ÁÐÁÍÔÇÓÇ=
[youtube]www.youtube.com/watch?v=1OapwXeFajw[/youtube]
[youtube]www.youtube.com/watch?v=i8cEuACO7e8[/youtube]
[youtube]www.youtube.com/watch?v=PP_tu6yRgbA[/youtube]
[youtube]www.youtube.com/watch?v=3kOikf7PH5w[/youtube]
[youtube]www.youtube.com/watch?v=HsJHxz15QNw[/youtube]
ÏÅ ÏÅ ÏÅ ÏÅ ÏÅ ÏÅ
ÏÉ ÐÏÕÔÓÅÓ ÅÉÍÁÉ ÁÌÅÔÑÇÔÅÓ ÐÁÍÁÈÇÍÁÚÊÅ
στην 8η αγωνιστικη
τα λεμε τοτε..
Ç ðÝôñá, ôï óßäåñï, ôï áôóÜëé äåí áíôÝ÷ïõí. Ï Üíèñùðïò áíôÝ÷åé.
Íßêïò ÊáæáíôæÜêçò ( 1883-1957 , ¸ëëçíáò óõããñáöÝáò)
Ναι, θα τους πατήσει ο Ντουντου τότε. Αρκει να μην τον χαλάει ο Πατσα δίπλα του!
chainsaw (06-08-10)
Áíáèåìá óáò âÜæåëïé ìå ñïæ ðïõêáìéóáêéá
ðïõ ìéá ñáêç óáí ðéíåôå ãéíåóôå ëáãïõäáêéá!
ìéá ìáíôéíÜäá ãéá íá îåóêÜóù!!!!!!!!!!![]()
ANDREASPROEDROS (06-08-10), chainsaw (06-08-10), Eleni7 (07-08-10), kouzoulo (06-08-10), sirjohnbest (07-08-10), sirkostas (06-08-10)
ποσο τους εχει πονεσει ο σωκρατης φαινεται απο το γεγονος οτι ολοκληρα πρωτοσελιδα αφιερωνουν σε μας.δυστυχως ομως για αυτους τους αγννουομε γιατι δεν ειναι αντιπαλοι μας.
ÊÁÍÅÉÓ ÊÁÍÅÉÓ
ÄÅÍ ÅÉÍÁÉ ËÅÌÏÍÇÓ
chainsaw (06-08-10)
ÊáëÜ, ï Êïêêáëçò Þôáí ï áðüëõôïò âéáóôÞò ôïõò!![]()
Δεν μου κολλαει υπνος.Θα κατσω να δω τα καρναβαλια.Η αμυνα τους παντως ειναι για γελια.
0-0 o ευρωμπανανας...τους ακυρωσε και καθαρο γκολ του γκοβου που υποτιθετε δεν περασε τη γραμμη...
37 ÌÏÍÏÉ ÌÁÓ...37 ÏËÏÉ ÓÁÓ!!!
τελικα αυτος ο Γκοβου δεν φαινεται τοσο παλτο οσο γραφοτανε εδω μεσα..
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Bookmarks