Κι εγω θα ζω με ενα ονειρο τρελοοοο η Ελλαδα να σηκωσειιιι
και τοοοο παγκοσμιοοοοοο
Ποτε δεν πιστευα οτι θα εβλεπε τετοια μπαλα απο την αρμαδα του ρεχακλης.
Μπραβο σε ολους.
Κι εγω θα ζω με ενα ονειρο τρελοοοο η Ελλαδα να σηκωσειιιι
και τοοοο παγκοσμιοοοοοο
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Alkinoos7 (17-06-10), Galletti97 (17-06-10)
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Galletti97 (17-06-10), panahs7 (17-06-10)
Σήμερα οι παίκτες σου σε γραψανε στ' αρχίδια τους και γράψανε ιστορία. Σήκω φύγε τουρίστα.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Alkinoos7 (17-06-10), Cobain_7 (17-06-10), Du3lisT (17-06-10), Faithful (17-06-10), Gtakis (17-06-10), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (17-06-10), karalamanajic (17-06-10), kouzoulo (17-06-10), masinGun (17-06-10), panahs7 (17-06-10)
Ετσι πιστεύω κι εγώ. Μετά την (δικαιότατη) αποβολή όμως η Νιγηρία έδειξε γιατί η Αφρική έχει μικρές ομάδες. Προτίμησε να παίξει...ποδόσφαιρο Ρεχάγκελ και πήρε τα τρία μου. Αντίθετα οι παίκτες μας έγραψαν τον Ρεχακλή στα τρία τους και πήραν το παιγνίδι. Εμ....έτσι είναι αυτά τα πράματα. Είδες που δεν ήταν ο Ρεχάγκελ λοιπόν που "μας εφερε" το Ευρωπαϊκό; ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΤΟ ΦΕΡΑΜΕ. Και ελλείψει του τουρίστα θα είχαμε καταφέρει να το αξιοποιήσουμε κιόλας.
Du3lisT (17-06-10)
Μπράβο για τη νίκη.Πάντως πλάκα πλάκα,ήταν απο τα καλύτερα παιχνίδια που είδαμε μέχρι σήμερα στο Μουντιάλ.Αυτό κι αν δε το περίμενα.
karalamanajic (17-06-10), Phaedra (18-06-10)
Το καλυτερο παιχνιδι του Μουντιαλ μεχρι τωρα.Αρε Ελλαδα μπορεις!!!
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
....Αν είχε πάρει και Μήτρογλου μπροστά, θα ήταν πολύ διαφορετικά τα πράγματα!!!!
Gtakis (17-06-10)
Το καλύτερο παιγνιδι του Μουντιαλ δεν ηταν με την καμία. Ενα απο τα καλύτερα ναι.
Μπράβο στην Εθνική για τη μεγάλη και ιστορική νίκη! Μια νίκη μάλιστα που ήλθε ύστερα από πολύ καλή εμφάνιση. Τόσο καλή, που, ειλικρινά λυπήθηκα που δεν πετύχαμε ένα ακόμα γκολ. Ένα γκολ που ίσως αποδειχθεί χρυσό, ίσως όμως και δε χρειαστεί. Θα δούμε.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
eddie8 (17-06-10)
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
—John Lennon
Διαφωνώ Λιάκο έχω πολλα παιγνίδια που τα βαζω στο επιπεδο αυτων. Αυτα τα δύο φυσικά , το Γερμανια-Αυστραλια (εστω και μονοπλευρα), το Ν.Αφρική-Ουρουγουάη, το Ν.Κορέα-Ελλαδα (οσο κι αν μας ξίνισε εμας, αν το δεις σφαιρικα ηταν θαυμασιο ματς), το Βραζιλία-Β.Κορέα, το Ονδούρα-Χιλη.
"Όχι Φάνη!!! Όχι Φάνη!!!!!!!!!!!"
Δεν σας θύμισε το γνωστό επεισόδιο από τους δύο ξένους;;;;
"Δεν είναι δύσκολη λέξη η απαλλοτρίωση Φάνη μου!!
—John Lennon
Bookmarks