Βγήκε η Καραγκούνα και δεν υπάρχει κανείς να βουτάει τόσο πειστικά. Όττο τα βλέπεις;
Βγήκε η Καραγκούνα και δεν υπάρχει κανείς να βουτάει τόσο πειστικά. Όττο τα βλέπεις;
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
kouzoulo (12-06-10)
Φταιει και η απουσια του Μορα
καπετανος
ο κιλερ
τζορβας..ο πυροβολημενος
καραβουτας..ο αδικημενος
κεκαςο μοιραιος
βυντρα..ο χαζουλης
της ελλαδος τα παιδια
Η πέτρα, το σίδερο, το ατσάλι δεν αντέχουν. Ο άνθρωπος αντέχει.
Νίκος Καζαντζάκης ( 1883-1957 , Έλληνας συγγραφέας)
0-12 παμε γερα!!!!!!
Οι επιλογες του οττο η μιση ηττα οι παιχτες η αλλη μιση που κοιμοντουσταν.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
φαγανε μια πουτσα...μεχρι την ελλαδα
![]()
Η πέτρα, το σίδερο, το ατσάλι δεν αντέχουν. Ο άνθρωπος αντέχει.
Νίκος Καζαντζάκης ( 1883-1957 , Έλληνας συγγραφέας)
Τζόρβα σ'αγαπώ κι ας μου κάνεις γκέλες,μόνο σε παρακαλώ ρούφα βουβουζέλες.![]()
ναι ναι εληξε,ναι ναι μονο 2,ναι ναι αντερ!
ελα να πληρωθώ τα 500 ρεντ μπετ ευρουδάκια μου!!!!![]()
θρύλε για πάρτι σου θρύλε μαζί σου, εμείς οι άρρωστοι οι οπαδοί σου....
Θλιβερή εμφάνιση. Το εξοργιστικό είναι ότι με μια πιο ορθολογική σύνθεση θα μπορούσαμε να νικήσουμε σχετικά εύκολα καθώς η Κορέα δεν έδειξε απολύτως τίποτα.
Τραγικοί οι Καραβούτης, Σεϊταρίδης, Βύντρα.
Ο Αβραάμ ο καλύτερος παίκτης της εθνικής με διαφορά....
Rodner7 (12-06-10)
Πάντως η Ελλάδα απέδειξε ότι μπορούσε.![]()
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Ρε σεις που πήγε ο Σάκης;
ΣΑΚΗ, ΣΑΚΗ ΞΥΠΝΑ!!! Τελείωσε![]()
Χαχαχαχαχ! Γελαει ο πλανήτης με το προπολεμικό ποδόσφαιρο του τσίρκου του Ρεχακλή!
Ρεχάγκελ, βαζέλα, καλή η βουβουζέλα;
ΠΟΥΡΟΥΠΟΥΠΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ,ΠΑΡΑΠΑΠΑΠΑΜΕΡΟΜΠΕΡΟΜ
ΚΟΡΥΦΗ!!! ΚΟ-ΡΥ-ΦΗ! Ο ΣΠΙΚΕΡ ΤΩΝ ΣΠΙΚΕΡ, Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΤΩΝ ΤΙΤΑΝΩΝ, Ο ΕΚΦΩΝΗΤΗΣ ΥΠΕΡΣΥΝΤΕΛΙΚΟΣ!
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
αντε στο διαολο απατη γερο!!!!!!!!
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Bookmarks