Καλα παιδια η κολαρα τους δεν εχει ορια ελεος, αλλα τη να το κανεις αφου θα φανε 3 μπαλακια στην ρωμη.![]()
δυνατοτητες τους εννοω.κακα τα ψεματα.απογοητευτηκα σημερα.
Καλα παιδια η κολαρα τους δεν εχει ορια ελεος, αλλα τη να το κανεις αφου θα φανε 3 μπαλακια στην ρωμη.![]()
stelios-7- (18-02-10)
δεν αξιζει οχι..
εχω ενα φιλο ομως..καναμε μαζι πυγμαχια
και οταν νικαει ο βαζελος δεν μπορεις να φανταστεις τι μου λεει.
δεν μπορεις.
και στο λεπτο σαπακιαζομαστε στις φαπες.
μετα του λεω ελα ελα μην κλαις θα παρετε πρωταθλημα..και σταματαει
αντε καληνυχτα παιδες..
Η πέτρα, το σίδερο, το ατσάλι δεν αντέχουν. Ο άνθρωπος αντέχει.
Νίκος Καζαντζάκης ( 1883-1957 , Έλληνας συγγραφέας)
Χάρη να με συγχωρείς αλλά εγώ δεν είδα καμιά δυνατότητα.. Ούτε η Ρόμα είναι καμιά τρομερή ομάδα και δεν το λεω γιατί την κέρδισαν...
Κατέβηκε με πολύ υφάκι και δεν κατάλαβα τι ήθελε.. Ο βάζελος ήταν ο γνωστός.. Εμάς μας συμφέρει η νίκη τους αυτή γιατί θα τους δώσει
και πάλι αέρα και θα τσούξει πιο πολύ όταν φάνε τα μούτρα τους και πάλι στην πορεία..
BrazHlias (18-02-10)
με υφακι κατεβηκε...αλλα οχι και δεν ειναι καμια τρομερη ομαδα....Μπαπτιστα,Βουτσινιτς,Πιζαρο,Ριισε συν οτι προερχοταν απο πορεια απο νικη σε νικη που την εφερε 2η μολις στο καμπιονατο.ισως υποτιμησε το ζελα,ισως να επαιξε με μισες μηχανες για το χ(ελειπε και ο Τοτι),αλλα το αποτελεσμα μετρα.
Παιδια αυτοι ηρθαν εδω για το γκολ..το βαλανε τελειωσε!
Θα παιξουν στο Ολυμπικο και θα το καθαρισουν ανετα.
chainsaw (19-02-10)
ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΧ ΠΑΝΑΙΑ Μ
τι'ταν αυτο που παθαμεεεεεεεεεεεεεεεεεεε,κερδισε ο ποααααααααααααα
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
παει θα παρουν το ουεφα τωρα και αφου εφτιαξε και η ψυχολογια τους θα παρουν και τον παοκ.ουιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
τι ειναι αυτα που λετε ρε παιδια,ενταξει κερδισε ο βαζελος και τι εγινε?φετος ειναι η πρωτη φορα που κερδισαν μια σοβαρη ομαδα.μεχρι τωρα ειχαν χασει απο ατλεντικο μεσα εξω,απο γαλατα το ιδιο και απο εμας.θα πανε να φανε τη λουτσα εξω και τελειωσε το παραμυθι και ακομα και αν δεν τη φανε στα τρυφερα μας.
και κατι για την ψυχολογια που λενε οτι θα ανεβει ψυχολογικα.τι να την κανεις την ψυχολογια του μαμια αν εισαι μικροτσουτσουνος?τ να την κανουν την καλη ψυχολογια χωρις ομαδα?ανυπαρκτοι ηταν πριν ανυπαρκτοι και τωρα,απλα για ενα ματς τους ανοιξε η υφαλοτρυπιδα,δεν ειναι πρωτη φορα αλλωστε![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Φυσικά και μετράει το αποτέλεσμα αλλά εγώ αλλιώς το εννοώ.. Όχι και να φοβηθώ ή να λυπηθώ επειδή κέρδισαν -όπως κέρδισαν- με 3-2 τη Ρόμα!
Σιγά τα αυγά! Είμαστε ικανοί να πούμε ότι ήταν σε κακή βραδιά η Μπορντό αν χάσει με 1-0 πχ από εμάς αλλά τον βάζελο τον αποθεώνουμε!
Τσίρκα ήταν, είναι και θα είναι μέχρι να γίνουν ομάδα! Εμένα αυτή είναι η γνώμη μου.. Ας πάνε τώρα που τα δώσανε όλα στην Τούμπα..
Μόνο μην μας κάνουν οι δικοί μας καμιά πλάκα και τρέχουμε..
ε,ενταξει μην λεμε και ο,τι θελουμε.αχρηστοι ναι,ανυπαρκτοι οχι.χαχαχαχ
panahs7 (19-02-10)
ΜΟΝΟ ΕΣΥ
ΠΑΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ
ΚΑΙΣΣΑΡΑΣ Ο ΠΑΟ
ΕΥΡΩΠΑΟ
Αυτα ειναι μερικα απο αθλητικα σαιτ που κυκλοφουν στο Ιντερνετ...Και που να ξημερωσει!!!
τι θα διαβασουμε παλι αυριο..
Διαβαζω προστυχα πραγματα και δεν το αντεχω!
Παω για υπνο γιατι θα βγω Off topic!!!
εδω δεν εκανε σε μενα..θα εκανε στον φιλτατο καταλανο???
Κι εγώ σταματώ εδώ...
(..αν και τί πιο σχετικό θέμα σε θρεντ του Ποα από τη.. συνουσία...??)
Το πρόβλημα είναι πρόβλημα, μην προσπαθείς να βελτιώσεις τη θέση σου με το να μετατοπίζεις το μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης στο σύντροφό σου εεε στον φίλο + αδερφό σου..
Μακριά από μας, αλλά... θα το έχω υπ`όψιν...!
Υ.Γ.: Ελπίζω να μην παρεξηγείτε το χιούμορ μου... είμαι λίγο πειραχτήρι απλώς...![]()
Bookmarks