nbqgr (22-12-09)
Δεν μπορώ ποτέ να στερήσω την χαρά της ταπείνωσης στους κωλοβάζελους (κουμπάρους και γνωστούς) που θα κοπιάσουν να μας διαβάσουν!
Ναι, τους γουστάρω να σουλατσάρουν 'δω μέσα!![]()
nbqgr (22-12-09)
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
dtakis80 (22-12-09)
nikolas_g7 (22-12-09)
τελικα το μπερδεγουει πως ξεκινησε ρε παιδια?
FUCK PAO AND THE AVENUE
Πολλες φορες που ημουν συνδεδεμενος και θυμαμαι , τον καυγα τον αρχιζαμε εμεις παντως...
Κατα τ'αλλα δεν μ'ενδιαφερει αν θα μπαινουν η οχι
ffyiannis (22-12-09)
Αν και πολυ νεος στην παρεα σας θα πω και εγω την αποψη μου.
Παιδια πιστευω οτι θα χαθει η μπαλα και θα υπαρξουν μπινελικια κ.τ.λ!
Ειμαι γραμμενος σε πολλα φορουμ με το ιδιο ενδιαφερον ολοι για το οποιο ειναι το φορουμ και παλι φτασαμε στο αμην αρκετες φορες!
Θα υπαρξει κοντρα απο το πρωτο λεπτο συνομιλιας και οχι μονο!
Ψηφισα οχι για ευνοητους λογους και εγω!
stelios-7- (22-12-09)
stelios-7- (22-12-09)
εγω παντως θα μπινελικωσω κανεναν γιατι δεν σεβονται τον χωρο που τους φιλοξενει.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
stelios-7- (22-12-09)
καλημερες!αλλο εμεις ρε γιαννη μου μεταξυ μας και αλλο με τους αλλοθρησκους!εμεις στο φιναλε ειμαστε αδερφια στην οικογενεια του ολυμπιακου
και θα πλακωθουμε κ θα διαφωνησουμε κ θα συμφωνησουμε κ θα τα χωσουμε ο ενας στον αλλον και θα γελασουμε κ τα παντα ολα!οχι ομως να ερχεται ο γειτονας να στην λεει για τα του οικου σου!ναι στον σοβαρο διαλογο με σωστα κ σοβαρα επιχειρηματα!αλλα παααααντα αλλου καταληγει!δεν πιανονται φιλοι ρε!εχουν τοοοοοσο κομπλεξ μεσα τους,που τους πνιγει!ειπαμε απο τις π@υτσες εχουν παθει βερτικο!δεν ειπαμε οτι εμεις ειμαστε μπουμπουκια κ αγιοπαιδα κ για ολα φταινε οι αλλοι,αλλα εδω ειναι τα του οικου μας!τεσπα!μπορει να κανω κ λαθος!
Coach (23-12-09)
Καλα πιστευτε οτι θα μπαινινουνε μετα απο ψωλιες που θα τους ριχνουμε;
Ρε αυτοι θα μπαινουνε μετα απο ηττα δικια μας και θα μας το παιζουνε αντικειμενικοι και οτι πρεπει και μεις καποτε να χανουμε και ενα σωρο μαλακιες
Ρε ουστ απο εδω.Δεν τους γουσταρω καθολου εδω μεσα.
Coach (23-12-09)
Eλειψα καποιες μερες και δεν επιασα την κουβεντα (αν εγινε τετοια) απο την αρχή. Προσωπικη μου αποψη ειναι ξεκαθαρη. Δεν θεωρω οτι οι Ολυμπιακοι εχουν τη δυνατοτητα του διαλόγου, οποτε μπαινουν δε μπαινουν οπαδοι αλλων ομαδων, ειτε βριζουν είτε όχι , δεν υπαρχει δυνατοτητα να γινει κουβεντα. Εδω δε γινεται ουτε μεταξυ μας.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
BrazHlias (24-12-09), nikolas_g7 (24-12-09)
που εισαι ορε προεδρε?μας ελεψες..
Η πέτρα, το σίδερο, το ατσάλι δεν αντέχουν. Ο άνθρωπος αντέχει.
Νίκος Καζαντζάκης ( 1883-1957 , Έλληνας συγγραφέας)
Γιορτινα τρεχαματα ρε Στελαρα. Υποχρεωσεις.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Reds (24-12-09), stelios-7- (24-12-09)
sadi (24-12-09)
ααααααααααααχαχαχαχαχα καλα οσφπ με εκανες και πεθανα στοοοοοο γελιο..
μπραβο καλα τα λες..
χωσε κι αλλα..
Η πέτρα, το σίδερο, το ατσάλι δεν αντέχουν. Ο άνθρωπος αντέχει.
Νίκος Καζαντζάκης ( 1883-1957 , Έλληνας συγγραφέας)
stelios-7- (24-12-09)
Bookmarks