Δημοσκόπηση: Θέλετε να μπαίνουν οπαδοί άλλων ομάδων στο forum?

Σελίδα 2 από 7 ΠρώτηΠρώτη 123456 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 21 έως 40 από 139

Θέμα: Θέλετε να μπαίνουν οπαδοί άλλων ομάδων στο forum?

Το avatar του χρήστη Dr.Red

Thanks
    5.967
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 6.211 φορές σε 3.268 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Να μπαίνουν θέλω να γελάω μαζί τους.Γουστάρω βάζελους...

Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
    Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!

Το avatar του χρήστη dtakis80

Περιοχή
    καμινια-πειραιας
    Thanks
    7.447
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.000 φορές σε 3.070 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

εγω δεν γουσταρω!κρυφοπληγες ειναι ολοι τους!αργα η γρηγορα το κομπλεξιλικη τους θα το βγαλουν!

3. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Coach (22-12-09)

ΘΡΥΛΟΣ Uber Alles Το avatar του χρήστη smageo

Περιοχή
    Αlways somewhere
    Thanks
    4.141
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.207 φορές σε 2.927 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Ναι υπο προυποθεσεις.
    Αμα μπορουμε να κανουμε διαλογο χωρις τσακωμους και μπινελικια, μια χαρα δεν εχω κανενα προβλημα. Συνηθως ομως ολοι μπαινουν για να δυναμιτισουν την ατμοσφαιρα λιγο πριν τα μεταξυ μας παιχνιδια και στο τελος καταληγουν να βριζουν αλλα μελη του φορουμ και την ομαδα μας. Μπαινουν σε ενα οπαδικο φορουμ και θα πρεπει να σεβαστουν το χωρο που τους φιλοξενει. ΝΑΙ στον διαλογο ΟΧΙ στην προκληση.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη smageo : 22-12-09 στις 15:06
    Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.

Περιοχή
    καμινια-πειραιας
    Thanks
    7.447
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από smageo Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ναι υπο προυποθεσεις.
    Αμα μπορουμε να κανουμε διαλογο χωρις τσακωμους και μπινελικια, μια χαρα δεν εχω κανενα προβλημα. Συνηθως ομως ολοι μπαινουν για να δυναμιτισουν την ατμοσφαιρα λιγο πριν τα μεταξυ μας παιχνιδια και στο τελος καταληγουν να βριζουν αλλα μελη του φορουμ και την ομαδα μας. Μπαινουν σε ενα οπαδικο φρουμ και θα πρεπει να σεβαστουν το χωρο που τους φιλοξενει. ΝΑΙ στον διαλογο ΟΧΙ στην προκληση.
    εγω σμαρουλα μου οταν μπηκε ο αλλος κ μας εβριζε μανες κ τετοια δεν ειδα κανεναν να τον στειλει!ακομα μπαινει κ κανει βολτες κ λεει τις παπαριες του!ποια η προστασια λοιπον?να μην μπαινουν καθολου κ να πανε στο διαολο!ακου ανθρωπιστικες αξιες!ποτε οι βαζελοι κ τα λοιπα βρωμοσκυλα εγιναν ανθρωποι

6. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

stelios-7- (22-12-09)

Thanks
    1.178
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 762 φορές σε 406 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Μόνοι μας & όλοι τους

Από την στιγμή που υπάρχουν κανόνες και τηρούνται και δεν ζούμε στην εποχή του Χουντέμπλει, καλώς να ορίσουν.

8. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

stelios-7- (22-12-09)

Το avatar του χρήστη stelios-7-

Thanks
    6.551
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 2.557 φορές σε 1.896 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

ναι αλλα οταν καποιος σου βριζει την μανα..σε προσβαλει.και οι μοδ καθοντε και τους κοιτανε εγω τι να πω μετα?οκ ας μπαινουν?οχι εγω δεν γουσταρω.
    Η πέτρα, το σίδερο, το ατσάλι δεν αντέχουν. Ο άνθρωπος αντέχει.
    Νίκος Καζαντζάκης ( 1883-1957 , Έλληνας συγγραφέας)

Περιοχή
    Athens
    Thanks
    1.180
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 1.827 φορές σε 787 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από stelios-7- Εμφάνιση μηνυμάτων
    ναι αλλα οταν καποιος σου βριζει την μανα..σε προσβαλει.και οι μοδ καθοντε και τους κοιτανε εγω τι να πω μετα?οκ ας μπαινουν?οχι εγω δεν γουσταρω.
    Δηλαδή στέλιο μπήκε ο Αρειανός με το πρώτο post έβρισε μάνες και τον αφήσαμε μέσα;Καταρχήν για να ξεκαθαρίσουμε κάτι -δε θεωρώ οτι ο ρόλος του mod είναι ο μπαμπούλας-μυαλό έχετε όλοι και πρέπει να ξέρετε το πως θα απαντήσετε.Δημοκρατικό επίσης είναι να ακούς-στα θεμιτά πλαίσια-μια αντίθετη άποψη είτε συμφωνείς είτε διαφωνείς.Αντίθετη άποψη όμως δε σημαίνει απάντηση στον άλλον με άντε γαμίσου και διάφορα άλλα εκεί ακριβώς το χάσαμε το παιχνίδι και τρεχάτε mods να μπανάρετε σχόλια.Γιαυτό από δω και στο εξής όποιος οπαδός άλλης ομάδας μπαίνει και αναλώνεται σε συζητήσεις καθαρά ποδοσφαιρικές έχει καλώς,αν αρχίζει να βρίζει θα μπανάρετε αμέσως από όποιον mod είναι εκείνη τη στιγμή μέσα στο φόρουμ!

11. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

differance (22-12-09)

Τα κεφάλια μέσα τώρα Το avatar του χρήστη papdoux

Περιοχή
    Πειραιάς, Καμίνια
    Thanks
    1.366
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 2.318 φορές σε 1.444 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Δε με απασχολεί. Ας μπαίνουν αλλά το μόνο που θα γίνεται είναι απλά μύλος αφού ο οπαδός της κάθε ομάδας θεωρεί την ομάδα του αδικημένη και φυσικά όλα είναι υπέρ του θρύλου.
    Yesterday is History, Today is a Gift, Tomorrow is Mystery

13. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

dtakis80 (22-12-09)

Περιοχή
    Athens
    Thanks
    1.180
    Ignore User

Προεπιλογή

Παιδιά να ξεκαθαρίσουμε κάτι.Δεν έχει βγεί κανένα πρόγραμμα σε υπολογιστή που αυτόματα διαγράφει κάποιον που κάνει εγγραφή στο RED-DNA και είναι οπαδός άλλης ομάδας!Οποιος είναι λίγο μαζοχιστής και μπαίνει είτε να συζητήσει είτε να προκαλέσει-εγώ για παράδειγμα δε θα το κανα σε φόρουμ αλλόθρησκων-στο χέρι μας είναι με επιχειρήματα να τον ταπώσουμε.Αν αρχίσει να βρίζει αναλαμβάνει το kouzoulo μας και καθαρίζει!Απλά πράγματα!

Σοβαρευτείτεεεε Το avatar του χρήστη nikolas_g7

Περιοχή
    Πάτρα
    Thanks
    201
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 275 φορές σε 177 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Εγώ ψηφίζω ναι υπό προυποθέσεις

1. Όποιος μπαίνει και θέλει να συζητήσει ήρεμα και ωραία ας το κάνει. Από τη στιγμή που προσβάλει κάποιον σε προσωπικό επίπεδο ας πάρει πόδι
    2. Όποιος μπει μέσα να μας πει για 'πεσίματα' και τα λοιπά 'οπαδικά' να βγαίνει
    3. Όποιος στέλνει πμ για να βρίσει, εάν υπάρξει καταγγελία, να βγαίνει

Γιατί εγώ είδα και έναν αρειανό που δεν βγήκε μόνο χθες που κέρδισε η ομάδα του αλλά έχει βγει και σε άλλα ματς δικά μας και, μάλιστα, μας έχει δώσει και συγχαρητήρια. Προωπικά, μιλάω και με αλλόθρησκους που ξέρουν όμως μπάλα και δεν προκαλούν. Δεν έχω πρόβλημα λοιπόν ούτε εδώ να μιλάω με αλλόθρησκους αρκεί να τηρούνται τα παραπάνω. Εξ' άλλου τι δημοκρατία έχουμε αν δεν μπορεί κάποιος να πει τη γνώμη του ελεύθερα; Αρκεί όμως να σέβεται και τον συνομιλητή του.
    Μιλάμεεεε

Το avatar του χρήστη Du3lisT

Περιοχή
    Πρέβεζα
    Thanks
    17.726
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 18.283 φορές σε 10.829 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Φυσικά να μπαίνουν, αν και οι 2 είμαστε σωστοί δεν θα υπάρχουν οι βρισιές και οι τσακωμοί.

Περιοχή
    καμινια-πειραιας
    Thanks
    7.447
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από karytheod Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δηλαδή στέλιο μπήκε ο Αρειανός με το πρώτο post έβρισε μάνες και τον αφήσαμε μέσα;Καταρχήν για να ξεκαθαρίσουμε κάτι -δε θεωρώ οτι ο ρόλος του mod είναι ο μπαμπούλας-μυαλό έχετε όλοι και πρέπει να ξέρετε το πως θα απαντήσετε.Δημοκρατικό επίσης είναι να ακούς-στα θεμιτά πλαίσια-μια αντίθετη άποψη είτε συμφωνείς είτε διαφωνείς.Αντίθετη άποψη όμως δε σημαίνει απάντηση στον άλλον με άντε γαμίσου και διάφορα άλλα εκεί ακριβώς το χάσαμε το παιχνίδι και τρεχάτε mods να μπανάρετε σχόλια.Γιαυτό από δω και στο εξής όποιος οπαδός άλλης ομάδας μπαίνει και αναλώνεται σε συζητήσεις καθαρά ποδοσφαιρικές έχει καλώς,αν αρχίζει να βρίζει θα μπανάρετε αμέσως από όποιον mod είναι εκείνη τη στιγμή μέσα στο φόρουμ!
    θοδωρη καλα τα λες φιλε και να συμφωνισω μαζι σου!θα ποσταρω παλι αυτο που ειχε σβησει η ελευθερια!το ειχε στειλει πριβε το σκουλικι!

~~~~~~~ εισαι και φαινεσαι,γελοιε καραγκιοζακο.Δεν ανεβαινεις και καμια βολτα απο θεσσαλονικη να δουμε πως γαμας?Που την εχεις δει μονο απο φωτογραφια?Αιντε low-lifer, σκατογυφτε απο τα καμινια,τραβα μαζεψε τη μανα σου απο τα μπουρδελα και ασε με ησυχο εμενα.Λιγε,ε λιγε

αυτους αφηνετε να αλονιζουν εδω μεσα!

οταν το αναρτησα κανενας δεν πολυσυγκινηθηκε απο εσας!σας αγαπω σας εκτιμω ειστε φιλαρακια,αλλα το να με βριζει ενα μουνι εμενα στο πριβε,επειδη του ειπα να παει αλλου να κλαφτει κ δεν γινεται τιποτα οταν το λεω,με συνχωρεις αλλα ειναι σαν να με γραφετε στα @@ σας!ο τυπος αντι λοιπον να τον στειλετε στο χωριο του απο τα μπαν,αλονιζει μεχρι κ σημερα εδω μεσα!φυσικα κ του απαντησα τα δεοντα ετσι,αγιος δεν θα το παιξω!αλλα ποιος μου λεει ρε φιλε οτι αυτο δεν θα ξαναγινει?γιατι δηλαδη να μπαινει εδω ο καθε μαλακοπητουρας κ να ερχεται πριβε κ να μου ζαλισει τα @@?εκτος αν το πριβε δεν μετραει!τι να πω!εγω τον μπαμπουλα δεν σας ζητησα να τον κανετε!μερικα πραγματα ομως που εγω δεν μπορω να τα κανω καντε τα εσεις!αλλη δουλεια δεν ειχα να καθομαι να ασχολουμαι με τον καθε στερημενο και να μην μιλαω μονο για ολυμπιακο κ αυτο που με ενδιαφερει στο φιναλε!

παντα φιλικα ετσι!

18. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

stelios-7- (22-12-09)

Περιοχή
    Athens
    Thanks
    1.180
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από dtakis80 Εμφάνιση μηνυμάτων
    θοδωρη καλα τα λες φιλε και να συμφωνισω μαζι σου!θα ποσταρω παλι αυτο που ειχε σβησει η ελευθερια!το ειχε στειλει πριβε το σκουλικι!

~~~~~~~ εισαι και φαινεσαι,γελοιε καραγκιοζακο.Δεν ανεβαινεις και καμια βολτα απο θεσσαλονικη να δουμε πως γαμας?Που την εχεις δει μονο απο φωτογραφια?Αιντε low-lifer, σκατογυφτε απο τα καμινια,τραβα μαζεψε τη μανα σου απο τα μπουρδελα και ασε με ησυχο εμενα.Λιγε,ε λιγε

αυτους αφηνετε να αλονιζουν εδω μεσα!

οταν το αναρτησα κανενας δεν πολυσυγκινηθηκε απο εσας!σας αγαπω σας εκτιμω ειστε φιλαρακια,αλλα το να με βριζει ενα μουνι εμενα στο πριβε,επειδη του ειπα να παει αλλου να κλαφτει κ δεν γινεται τιποτα οταν το λεω,με συνχωρεις αλλα ειναι σαν να με γραφετε στα @@ σας!ο τυπος αντι λοιπον να τον στειλετε στο χωριο του απο τα μπαν,αλονιζει μεχρι κ σημερα εδω μεσα!φυσικα κ του απαντησα τα δεοντα ετσι,αγιος δεν θα το παιξω!αλλα ποιος μου λεει ρε φιλε οτι αυτο δεν θα ξαναγινει?γιατι δηλαδη να μπαινει εδω ο καθε μαλακοπητουρας κ να ερχεται πριβε κ να μου ζαλισει τα @@?εκτος αν το πριβε δεν μετραει!τι να πω!εγω τον μπαμπουλα δεν σας ζητησα να τον κανετε!μερικα πραγματα ομως που εγω δεν μπορω να τα κανω καντε τα εσεις!αλλη δουλεια δεν ειχα να καθομαι να ασχολουμαι με τον καθε στερημενο και να μην μιλαω μονο για ολυμπιακο κ αυτο που με ενδιαφερει στο φιναλε!

παντα φιλικα ετσι!
    Από την ώρα που γίνονται τέτοια σχόλια είναι δεδομένο οτι θα μπανάρονται όσοι τα κάνουν.Αυτό που θέλω να καταλάβεις είναι οτι δε μπορώ να διαπιστώσω από πρίν αν κάποιος μπαίνει στο φόρουμ με σκοπό να προκαλέσει.Και αν έχεις καταλάβει τόσο καιρό εδώ στο φόρουμ προσπαθώ πάντα να σβήνω φωτιές και όχι να ανάβω.Τέσπα τέτοιες καταστάσεις θα τις έλέγχουμε καλύτερα στο μέλλον!

Περιοχή
    καμινια-πειραιας
    Thanks
    7.447
    Ignore User

Προεπιλογή

Από την ώρα που γίνονται τέτοια σχόλια είναι δεδομένο οτι θα μπανάρονται όσοι τα κάνουν.Αυτό που θέλω να καταλάβεις είναι οτι δε μπορώ να διαπιστώσω από πρίν αν κάποιος μπαίνει στο φόρουμ με σκοπό να προκαλέσει.Και αν έχεις καταλάβει τόσο καιρό εδώ στο φόρουμ προσπαθώ πάντα να σβήνω φωτιές και όχι να ανάβω.Τέσπα τέτοιες καταστάσεις θα τις έλέγχουμε καλύτερα στο μέλλον!
    γιατι ρε θοδωρη μου,σου ειπα εγω το αντιθετο?μα ειναι φυσικο να μην μπορεις να καταλαβεις απο πριν!μπορει ενας μαλακας βαζελος να βαλει π.χ θρυλος 7 και να μπει!αιντε βρες εσυ αν ειναι η οχι!μα δεν λεω αυτο!λεω για αυτους που μπαινουν εδω μεσα κ εχουν σκοπο να μας σπασουν τα νευρα,να μας ειρωνευτουν,να μας βρισουν κ τεσπα ολα τα σχετικα!κανεις δεν ζητησε απο εσενα κ τα αλλα παιδια να εισαι ο ουρι γκελερ!τεσπα,τι να συζηταμε αλλο!παει εληξε αυτο!παμε για αλλα!

Περιοχή
    Athens
    Thanks
    1.180
    Ignore User

Προεπιλογή

γιατι ρε θοδωρη μου,σου ειπα εγω το αντιθετο?μα ειναι φυσικο να μην μπορεις να καταλαβεις απο πριν!μπορει ενας μαλακας βαζελος να βαλει π.χ θρυλος 7 και να μπει!αιντε βρες εσυ αν ειναι η οχι!μα δεν λεω αυτο!λεω για αυτους που μπαινουν εδω μεσα κ εχουν σκοπο να μας σπασουν τα νευρα,να μας ειρωνευτουν,να μας βρισουν κ τεσπα ολα τα σχετικα!κανεις δεν ζητησε απο εσενα κ τα αλλα παιδια να εισαι ο ουρι γκελερ!τεσπα,τι να συζηταμε αλλο!παει εληξε αυτο!παμε για αλλα!
    Μπάς και να γίνω μήπως και βρώ καμιά μεταγραφή;

Περιοχή
    Αlways somewhere
    Thanks
    4.141
    Ignore User

Προεπιλογή

Εισαι off topic
    Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.

Περιοχή
    καμινια-πειραιας
    Thanks
    7.447
    Ignore User

Προεπιλογή

εγω παλι θελω να γινω ο κοπερφιλντ ρε φιλε μπας κ εξαφανισω τιποτα οσκαρεους,ντουντουκες,ντιογκεους και τον υπολοιπο συμφερτο να μην τους βλεπω κ μου χαλανε την διαθεση!

24. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

stelios-7- (22-12-09)

Περιοχή
    Αlways somewhere
    Thanks
    4.141
    Ignore User

Προεπιλογή

εγω παλι θελω να γινω ο κοπερφιλντ ρε φιλε μπας κ εξαφανισω τιποτα οσκαρεους,ντουντουκες,ντιογκεους και τον υπολοιπο συμφερτο να μην τους βλεπω κ μου χαλανε την διαθεση!
    ... και εσυ εισαι off topic

Το avatar του χρήστη Coach

Thanks
    6.723
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.218 φορές σε 3.590 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Για να μη γίνονται λοιπόν ρίχτου ένα μπαν μόλις δεις ψευδώνυμο "Άρης Χαριλάου" να μη προλάβει να αναπνεύσει ο σίχαμας.
    Δεν έχουν καμία δουλειά εδώ μέσα ... αργά ή γρήγορα θα ξεφύγουν ... απλά μαθηματικά είναι ... την άλλη φορά είχαμε τους ΜΠΑΟΚτζήδες και είχε καταντήσει το thread του μεταξύ μας παιχνιδιού η βιογραφία του Μπαγκαγιοκοτσοκο με παραπομπές σε Μαραντόνα. Έβρισκες ποστ σχετικό με τον Ολυμπιακό ανά 5 σελίδες.

Και αυτά τα στο "χέρι μας είναι να τον ταπώσουμε" εγώ τα ακούω βερεσέ. Τα φόρουμ του Ολυμπιακού είναι για να μιλάς, να κάνεις πλάκα και να τσακώνεσαι με Ολυμπιακούς για τον Ολυμπιακό. Αν είναι να αναλώνεσαι σελίδες επί σελίδων να αντικρούσεις ποστ αντιολυμπιακών του στυλ" "ο Κόκκαλης φταίει που εμένα η άτιμη κοινωνία με άφησε άτιτλο από τη Β' Δημοτικού" γίνονται πολύ κουραστικά.

27. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον Coach για αυτό το μήνυμα:

dtakis80 (22-12-09), ffyiannis (22-12-09), stelios-7- (22-12-09)

Νερόμιλος Το avatar του χρήστη kouzoulo

Thanks
    13.442
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 9.907 φορές σε 5.427 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Εμένα δεν με απασχολεί. Ας γράφει όποιος θέλει μέχρι να αντέξει και μέχρι να τον αντέχουμε. Επειδή όμως οι αντοχές είναι περιορισμένες και από τις δύο πλευρές, είναι χαρά μου να ρίχνω μπαν σε αλλόθρησκους. Γιατί λίγο πολύ εκεί καταλήγουμε σχεδόν πάντα.
    Βέβαια υπάρχουν και εξαιρέσεις, όπως ο βάζελος που γράφει που και που χωρίς να προκαλεί και σέβεται απόλυτα τον χώρο που τον φιλοξενεί.
    Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.

29. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον kouzoulo για αυτό το μήνυμα:

differance (22-12-09), IERO (25-12-09)

Σελίδα 2 από 7 ΠρώτηΠρώτη 123456 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές