εγω δεν γουσταρω!κρυφοπληγες ειναι ολοι τους!αργα η γρηγορα το κομπλεξιλικη τους θα το βγαλουν!
Να μπαίνουν θέλω να γελάω μαζί τους.Γουστάρω βάζελους...![]()
Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
εγω δεν γουσταρω!κρυφοπληγες ειναι ολοι τους!αργα η γρηγορα το κομπλεξιλικη τους θα το βγαλουν!
Coach (22-12-09)
Ναι υπο προυποθεσεις.
Αμα μπορουμε να κανουμε διαλογο χωρις τσακωμους και μπινελικια, μια χαρα δεν εχω κανενα προβλημα. Συνηθως ομως ολοι μπαινουν για να δυναμιτισουν την ατμοσφαιρα λιγο πριν τα μεταξυ μας παιχνιδια και στο τελος καταληγουν να βριζουν αλλα μελη του φορουμ και την ομαδα μας. Μπαινουν σε ενα οπαδικο φορουμ και θα πρεπει να σεβαστουν το χωρο που τους φιλοξενει. ΝΑΙ στον διαλογο ΟΧΙ στην προκληση.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη smageo : 22-12-09 στις 15:06
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
εγω σμαρουλα μου οταν μπηκε ο αλλος κ μας εβριζε μανες κ τετοια δεν ειδα κανεναν να τον στειλει!ακομα μπαινει κ κανει βολτες κ λεει τις παπαριες του!ποια η προστασια λοιπον?να μην μπαινουν καθολου κ να πανε στο διαολο!ακου ανθρωπιστικες αξιες!ποτε οι βαζελοι κ τα λοιπα βρωμοσκυλα εγιναν ανθρωποι![]()
stelios-7- (22-12-09)
Μόνοι μας & όλοι τους
Από την στιγμή που υπάρχουν κανόνες και τηρούνται και δεν ζούμε στην εποχή του Χουντέμπλει, καλώς να ορίσουν.
stelios-7- (22-12-09)
ναι αλλα οταν καποιος σου βριζει την μανα..σε προσβαλει.και οι μοδ καθοντε και τους κοιτανε εγω τι να πω μετα?οκ ας μπαινουν?οχι εγω δεν γουσταρω.
Η πέτρα, το σίδερο, το ατσάλι δεν αντέχουν. Ο άνθρωπος αντέχει.
Νίκος Καζαντζάκης ( 1883-1957 , Έλληνας συγγραφέας)
Δηλαδή στέλιο μπήκε ο Αρειανός με το πρώτο post έβρισε μάνες και τον αφήσαμε μέσα;Καταρχήν για να ξεκαθαρίσουμε κάτι -δε θεωρώ οτι ο ρόλος του mod είναι ο μπαμπούλας-μυαλό έχετε όλοι και πρέπει να ξέρετε το πως θα απαντήσετε.Δημοκρατικό επίσης είναι να ακούς-στα θεμιτά πλαίσια-μια αντίθετη άποψη είτε συμφωνείς είτε διαφωνείς.Αντίθετη άποψη όμως δε σημαίνει απάντηση στον άλλον με άντε γαμίσου και διάφορα άλλα εκεί ακριβώς το χάσαμε το παιχνίδι και τρεχάτε mods να μπανάρετε σχόλια.Γιαυτό από δω και στο εξής όποιος οπαδός άλλης ομάδας μπαίνει και αναλώνεται σε συζητήσεις καθαρά ποδοσφαιρικές έχει καλώς,αν αρχίζει να βρίζει θα μπανάρετε αμέσως από όποιον mod είναι εκείνη τη στιγμή μέσα στο φόρουμ!
differance (22-12-09)
Δε με απασχολεί. Ας μπαίνουν αλλά το μόνο που θα γίνεται είναι απλά μύλος αφού ο οπαδός της κάθε ομάδας θεωρεί την ομάδα του αδικημένη και φυσικά όλα είναι υπέρ του θρύλου.
Yesterday is History, Today is a Gift, Tomorrow is Mystery
dtakis80 (22-12-09)
Παιδιά να ξεκαθαρίσουμε κάτι.Δεν έχει βγεί κανένα πρόγραμμα σε υπολογιστή που αυτόματα διαγράφει κάποιον που κάνει εγγραφή στο RED-DNA και είναι οπαδός άλλης ομάδας!Οποιος είναι λίγο μαζοχιστής και μπαίνει είτε να συζητήσει είτε να προκαλέσει-εγώ για παράδειγμα δε θα το κανα σε φόρουμ αλλόθρησκων-στο χέρι μας είναι με επιχειρήματα να τον ταπώσουμε.Αν αρχίσει να βρίζει αναλαμβάνει το kouzoulo μας και καθαρίζει!
Απλά πράγματα!
Εγώ ψηφίζω ναι υπό προυποθέσεις
1. Όποιος μπαίνει και θέλει να συζητήσει ήρεμα και ωραία ας το κάνει. Από τη στιγμή που προσβάλει κάποιον σε προσωπικό επίπεδο ας πάρει πόδι
2. Όποιος μπει μέσα να μας πει για 'πεσίματα' και τα λοιπά 'οπαδικά' να βγαίνει
3. Όποιος στέλνει πμ για να βρίσει, εάν υπάρξει καταγγελία, να βγαίνει
Γιατί εγώ είδα και έναν αρειανό που δεν βγήκε μόνο χθες που κέρδισε η ομάδα του αλλά έχει βγει και σε άλλα ματς δικά μας και, μάλιστα, μας έχει δώσει και συγχαρητήρια. Προωπικά, μιλάω και με αλλόθρησκους που ξέρουν όμως μπάλα και δεν προκαλούν. Δεν έχω πρόβλημα λοιπόν ούτε εδώ να μιλάω με αλλόθρησκους αρκεί να τηρούνται τα παραπάνω. Εξ' άλλου τι δημοκρατία έχουμε αν δεν μπορεί κάποιος να πει τη γνώμη του ελεύθερα; Αρκεί όμως να σέβεται και τον συνομιλητή του.
Μιλάμεεεε
Φυσικά να μπαίνουν, αν και οι 2 είμαστε σωστοί δεν θα υπάρχουν οι βρισιές και οι τσακωμοί.
θοδωρη καλα τα λες φιλε και να συμφωνισω μαζι σου!θα ποσταρω παλι αυτο που ειχε σβησει η ελευθερια!το ειχε στειλει πριβε το σκουλικι!
~~~~~~~ εισαι και φαινεσαι,γελοιε καραγκιοζακο.Δεν ανεβαινεις και καμια βολτα απο θεσσαλονικη να δουμε πως γαμας?Που την εχεις δει μονο απο φωτογραφια?Αιντε low-lifer, σκατογυφτε απο τα καμινια,τραβα μαζεψε τη μανα σου απο τα μπουρδελα και ασε με ησυχο εμενα.Λιγε,ε λιγε
αυτους αφηνετε να αλονιζουν εδω μεσα!
οταν το αναρτησα κανενας δεν πολυσυγκινηθηκε απο εσας!σας αγαπω σας εκτιμω ειστε φιλαρακια,αλλα το να με βριζει ενα μουνι εμενα στο πριβε,επειδη του ειπα να παει αλλου να κλαφτει κ δεν γινεται τιποτα οταν το λεω,με συνχωρεις αλλα ειναι σαν να με γραφετε στα @@ σας!ο τυπος αντι λοιπον να τον στειλετε στο χωριο του απο τα μπαν,αλονιζει μεχρι κ σημερα εδω μεσα!φυσικα κ του απαντησα τα δεοντα ετσι,αγιος δεν θα το παιξω!αλλα ποιος μου λεει ρε φιλε οτι αυτο δεν θα ξαναγινει?γιατι δηλαδη να μπαινει εδω ο καθε μαλακοπητουρας κ να ερχεται πριβε κ να μου ζαλισει τα @@?εκτος αν το πριβε δεν μετραει!τι να πω!εγω τον μπαμπουλα δεν σας ζητησα να τον κανετε!μερικα πραγματα ομως που εγω δεν μπορω να τα κανω καντε τα εσεις!αλλη δουλεια δεν ειχα να καθομαι να ασχολουμαι με τον καθε στερημενο και να μην μιλαω μονο για ολυμπιακο κ αυτο που με ενδιαφερει στο φιναλε!
παντα φιλικα ετσι!
stelios-7- (22-12-09)
Από την ώρα που γίνονται τέτοια σχόλια είναι δεδομένο οτι θα μπανάρονται όσοι τα κάνουν.Αυτό που θέλω να καταλάβεις είναι οτι δε μπορώ να διαπιστώσω από πρίν αν κάποιος μπαίνει στο φόρουμ με σκοπό να προκαλέσει.Και αν έχεις καταλάβει τόσο καιρό εδώ στο φόρουμ προσπαθώ πάντα να σβήνω φωτιές και όχι να ανάβω.Τέσπα τέτοιες καταστάσεις θα τις έλέγχουμε καλύτερα στο μέλλον!![]()
γιατι ρε θοδωρη μου,σου ειπα εγω το αντιθετο?μα ειναι φυσικο να μην μπορεις να καταλαβεις απο πριν!μπορει ενας μαλακας βαζελος να βαλει π.χ θρυλος 7 και να μπει!αιντε βρες εσυ αν ειναι η οχι!μα δεν λεω αυτο!λεω για αυτους που μπαινουν εδω μεσα κ εχουν σκοπο να μας σπασουν τα νευρα,να μας ειρωνευτουν,να μας βρισουν κ τεσπα ολα τα σχετικα!κανεις δεν ζητησε απο εσενα κ τα αλλα παιδια να εισαι ο ουρι γκελερ!τεσπα,τι να συζηταμε αλλο!παει εληξε αυτο!παμε για αλλα!
stelios-7- (22-12-09)
Για να μη γίνονται λοιπόν ρίχτου ένα μπαν μόλις δεις ψευδώνυμο "Άρης Χαριλάου" να μη προλάβει να αναπνεύσει ο σίχαμας.
Δεν έχουν καμία δουλειά εδώ μέσα ... αργά ή γρήγορα θα ξεφύγουν ... απλά μαθηματικά είναι ... την άλλη φορά είχαμε τους ΜΠΑΟΚτζήδες και είχε καταντήσει το thread του μεταξύ μας παιχνιδιού η βιογραφία του Μπαγκαγιοκοτσοκο με παραπομπές σε Μαραντόνα.Έβρισκες ποστ σχετικό με τον Ολυμπιακό ανά 5 σελίδες.
Και αυτά τα στο "χέρι μας είναι να τον ταπώσουμε" εγώ τα ακούω βερεσέ. Τα φόρουμ του Ολυμπιακού είναι για να μιλάς, να κάνεις πλάκα και να τσακώνεσαι με Ολυμπιακούς για τον Ολυμπιακό. Αν είναι να αναλώνεσαι σελίδες επί σελίδων να αντικρούσεις ποστ αντιολυμπιακών του στυλ" "ο Κόκκαλης φταίει που εμένα η άτιμη κοινωνία με άφησε άτιτλο από τη Β' Δημοτικού" γίνονται πολύ κουραστικά.
dtakis80 (22-12-09), ffyiannis (22-12-09), stelios-7- (22-12-09)
Εμένα δεν με απασχολεί. Ας γράφει όποιος θέλει μέχρι να αντέξει και μέχρι να τον αντέχουμε. Επειδή όμως οι αντοχές είναι περιορισμένες και από τις δύο πλευρές, είναι χαρά μου να ρίχνω μπαν σε αλλόθρησκους. Γιατί λίγο πολύ εκεί καταλήγουμε σχεδόν πάντα.
Βέβαια υπάρχουν και εξαιρέσεις, όπως ο βάζελος που γράφει που και που χωρίς να προκαλεί και σέβεται απόλυτα τον χώρο που τον φιλοξενεί.
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
differance (22-12-09), IERO (25-12-09)
Bookmarks