ffyiannis (19-11-09)
ffyiannis (19-11-09)
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Αφού η κουβέντα πάει -ίσως αναπόφευκτα κιόλας- στον Ολυμπιακό, πείτε μου ειλικρινά και πέραν του Τοροσίδη, ποιος/ποιοι παίχτες μας έπρεπε να παίζουν βασικοί στην εθνική και δεν παίζουν.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
ο νικοπολιδης δεν θελει
αβρααμ,τορο τραυματιες
γκαλιτσιος? ας γελασω.
οι νεοι απλα δεν κανουν προς το παρον.
μονο ο παντος θα μπορουσε να ειναι στην αποστολη αντι του γκαλιτσιου
α, ξεχασα και το μητρο,αντε και αυτος λογο αμπαλοσινης ολων των υπολοιπων επιθετικων της εθνικης
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
BrazHlias (18-11-09)
Η πρασινη ΕΠΟ αποφασισε οτι η πρασινη εθνικη δεν χρειαζεται κανεναν δικο μας παικτη ! δοξες στους θεους γιατι κυκλοφορουν τραυματισμοι και γριπες Και μιας και το αναφερω τωρα τελευταια εχω κατι υποπτα βηχακια και αψουυυυυυ συγνωμη . Να δω ποιος θα κυβερνηση αν αρωστησω !!
ΓΑΛΑΖΟΑΙΜΑΤΟΣ ΚΙ' ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΖΑΚΙ!
Ακουω για εθνικο θριαμβο . Παραληρημα , ξεσηκωμος . Μεχρι και ο προεδρος της δημοκρατιας ξυπνησε νυχτιατικα να παρει στο τηλεφωνο τον Πιλαβιο να τον συγχαρει ! Οποια καταντια ! c est terrible . Αναρωτιεμαι που καταντησαμε εμεις οι ευγενεις !
ΓΑΛΑΖΟΑΙΜΑΤΟΣ ΚΙ' ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΖΑΚΙ!
Dr.Red (19-11-09)
Συγχαρητήρια στην Εθνική για την μεγάλη αυτή επιτυχία!!! ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Χερ Ότο, ο οποίος μα έχει χαρίσει μοναδικές στιγμές!
Συγχαρητήρια για την πρόκριση κι ο Θεός βοηθός στο Μουντιάλ!![]()
Πρωτα απο ολα δεν εχουμε Ελληνες παιχτες, ποιος να επαιζε ο Μαρεσκα, ο Γκαλετι,ο Ραουλ Μπραβο η ο Ντουντους? Δευτερον και κυριοτερον ισως δεν βλεπω καναν δικο μας Ελληνα παιχτη που να ειναι αυτη τη στηγμη για τα δεδομενα ενος τετοιου αγωνα αξιος να φορεσει τη φανελα της Εθνικης?
Γνωριζοντας τη Γερμανικη μενταλιτε του Οττο θα σου πω πως για λογους εμπειριας και μονο, δλδ επειδη οι παιχτες μας παιζουν συνεχεια ΤΛ και θα επρεπαι να ειναι συνηθησμενοι σε διεθνεις αναμετρησεις, αν ειχαμε 11αδα μονο με Ελληνες θα τους επαιρνε και τους 11. Αβρααμ και Τορο ειναι βασηκοι λογο εμπειριων ο πρωτος, λογο ταλεντου και εμπειριας ο αλλος.
Αν ο Μητρογλου συνεχησει να παιρνει παιχνιδια δεν αποκλειεται να τον δουμε και στην Αφρικη, το μουντιαλ ισως κανει καλο στον νεαρο και του δωσει και αλλα κινητρα να βελτηωθει αμεσα.
Γενικοτερα τωρα ο Ρεχαγκελ δεν εχει ουτε κοντρα με τον Ολυμπιακο ουτε ειναι βαζελοφρον, τεχνοκρατης ειναι και με μυαλο και ματι που κωβει.
Στην ερωτηση σου τωρα η απαντηση ειναι οτι εκει που πωναει η εθνικη εδω και χρονια δεν υπαρχουν Ελληνες παιχτες στον θρυλο που να εχουν κατι να προσφερουν.
Σ αυτον τον τομεα βλεπω οτι περισοτερο δεν βοηθαει ο Ολυμπιακος την εθνικη, απο οτι η εθνικη σνομπαρει τους παιχταραδες μας.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη differance : 19-11-09 στις 07:49 Αιτία: quote
τεραστια νικη.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Bravo! Bravo! Bravo! Bravo! Bravo! Bravo! Bravo! Bravo!
συγχαρητήρια για την νίκη-πρόκριση, καταχάρηκα αλλά αισιόδοξος δεν είμαι .
φυσικά και δεν έγινε προπονηταράς ο Οττο , παλι ο Σαπλιγγίδης ένα άμπαλο γίδι είναι και παλι το μόνο που είχε να δείξει αυτή η ομάδα ήταν θάρρος και αυταπάρνηση τίποτα άλλο . πολύ το φοβάβαι το ρεζιλίκι στην Νότιο Αφρική
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη masinGun : 19-11-09 στις 11:19
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
Bookmarks