nbqgr (05-11-09)
χρονια πολλα νικολα.η ομαδα δεν σε ευχαριστησε χθες...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
nbqgr (05-11-09)
χρόνια πολλά και καλά Νίκο μου! να είσαι πάντα χαρούμενος κι ευτυχισμένος κι .....έφηβος!!!![]()
θρύλε για πάρτι σου θρύλε μαζί σου, εμείς οι άρρωστοι οι οπαδοί σου....
nbqgr (05-11-09)
A πουλάκι μου, γιατί μας τα έκρυψες?
Χρόνια σου πολλά Νίκο μου και ό,τι επιθυμείς!! Να σαι πάντα γερός και δυνατός να χαίρεσαι την οικογένειά σου!!
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
nbqgr (05-11-09)
Σας ευχαριστώ όλους.
Να είστε καλά και να τα πούμε κι από κοντά
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Νικολααααααα χρονια πολλα και οτι επιθυμεις!!
Καλη επιστροφη αν και η γνωμη μου ειναι να μεινεις μια δυο μερες ακομα να δοκιμασεις και αλλες μπυρες![]()
"Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε
nbqgr (05-11-09)
Χρονια πολλα κρυφο ρεμαλι Νικολα. Να σε χαιρεται η οικογενεια σου κι εμεις![]()
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
nbqgr (05-11-09)
Σάκη ευχαριστώ δεν το κράτησα κρυφό απλά το λογισμικό του Forum δεν με θέλει δεν ξέρω γιατί δεν το έδειξε
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
sadi (05-11-09)
Στους Υδατάνθρακες όχι στο κρέας
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Nικο να τα εκατοστησεις, πολυχρονος και ευτυχισμενος να εισαι επιστημονα μου.
Πιες και κανα δυο mass εκει στην Αλεμανια που θα πας και για μας!
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
nbqgr (05-11-09)
Χρόνια πολλά Νίκο....
Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
nbqgr (05-11-09)
νικολα νικολα γ... ολα![]()
PA.RI.ZA (PANATHINAIKOS RIZOSPASTIKHS ARISTERAS)
nbqgr (05-11-09)
Νικόλα μου, χρόνια σου πολλά! Να είσαι πάντα χαρούμενος και να σε χαιρεται η οικογένειά σου.![]()
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
nbqgr (05-11-09)
Αν και του ευχήθηκα από κοντά χθές μεταξύ μπύρας και φαγητούνομίζω οτι αξίζει δημόσια στο φόρουμ το να πούμε Χρόνια Πολλά σε ένα απ'τα πιό αξιόλογα άτομα που έχω γνωρίσει στη ζωή μου!
Νικόλα Χρόνια Πολλά και καλά να ζείς πάντα όμορφα μετην ωραία οικογένεια που έχεις δημιουργήσει να ξέρεις οτι θα έχεις πάντα καλούς και πιστούς φίλους δίπλα σου και ....προσοχή στο Βερολίνο μακριά από μπυραρίες και ύποπτα καταγώγια!![]()
nbqgr (05-11-09)
Bookmarks