smageo (21-10-09)
Απο την σημερινή συνέντευξη τύπου του Χικ:
Κλείνοντας ο Τεν Κάτε άφησε μία ακόμη... σπόντα για την τύχη που είχε χθες ο Ολυμπιακός στο ματς με τη Σταντάρ Λιέγης στο Φάληρο... «Οι Έλληνες Θεοί να εξακολουθούν να είναι πάνω από την Αθήνα για να μας φέρουν λίγο τύχη...».
smageo (21-10-09)
να πας να γαμηθεις μαλακα τεντοπανα.κοιτα την κωλο-ομαδα σου και μην πιανεις στο βρωμοστομα σου τον θρυλο.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Δηλαδη αμα εχτες βοηθησαν οι Ελληνες θεοι εμας,την Κυριακη ποιος σε εσωσε απο την ντροπιαστικη ξεφτιλα κομπλεξικε μαλακα Τεν Κατε?Οι Ελληνες σαταναδες?
Μαλιστα φαινεται πως του Ολλανδου Παιτερη δεν του ειπαν οτι χτες ο Θρυλος επαιξε μπαλα ή καλυτερα δεν ειδε ή δεν ηθελε να δει το πως παιζουν οι μεγαλες ομαδες!
Εγω ρε φιλε παρακαλαω να ειναι ολοι οι Ελληνες Θεοι πανω απο το ΟΑΚΑ και να εισπραξεις απο τριμπαλο και πανω και να δω τι θα λες μετα.
Αιντε να χαθεις που θα πιασεις και τους Ελληνες Θεους στο στομα σου!
Ενας ειναι ο Θεος και ειναι Ολυμπιακος!!
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
Haris1984 (21-10-09)
Είναι απίστευτο τι μετάλλαξη παθαίνουν όλοι όσοι πάνε στη βαζέλα.Η κακομοιριά η μιζέρια και η αγαμία μεταλλάσσει το χαρακτήρα τους σε κατίνες πεζοδρομίου.
Πρέπει να έχει πάθει ψυχικό ταράκουλο με το Θρύλο ο Ten.Είμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι δουλεύει πιο πολύ στις δικαιολογίες που θα πει από τη φούτσα που θα φάει στο καραϊσκάκη από ότι στο σύστημα της ομάδας.Είμαι σίγουρος ότι γράψει ολόκληρο τετράδιο και τις μελετάει.
Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
sexyred (22-11-09)
Ρε γιατρε εχω μπερδευτει ποτε εχεις ελληνικα;![]()
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Στο πισι, καθε ποτε εχεις ελληνικο πληκτρολογιο...βλεπω τα Ελληνικα και ξαφνιαζομαι![]()
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
sadi (21-10-09)
Βρε την υπερομάδα την Ατλέτικο Μαδρίτης!
Είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό...
πρέπει εκεί στην παιανία με τα λιβάδια και το τρυφερό χορτάρι να μοιράζουν και βιβλιαράκι με διακιολογίες . φαντάζομαι θα υπάρχουν και τα ανόλογα κεφάλαια : τι λέμε όταν μας πηδάνε εις τα ευρώπας , τι λέμε όταν μας ξεκωλιάζουν στην εγχώρια αγορά , πως διακιολογούμε νίκη αντιπάλου και διάφορα άλλα σχετικά
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
Συγνωμη αλλα θα συμφωνησω. Ειχαμε καμποσο κωλο προχτες.
Yesterday is History, Today is a Gift, Tomorrow is Mystery
Και η Στανταρ επισης...
Οσο για τον βαζελο, στο ματς με την Καβαλα, οχι απλως ειχε κωλο..τρενα και λεωφορεια διπλα διπλα περνουσαν...
Η αμυνα του ειναι τοσο απολαυστικα γελοιοδεστατη, που η Στουρμ αποψε αν εχει κανα 2 καλους μπαλαδορους θα τους βαλει στα δικτυα...θα βαρεθει το πρασινο καφενειο να πηγαινει στη σεντρα...
"Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε
γιατί ;
επειδή είχανε δοκάρι ; είχαμε και εμείς στο πρώτο ημίχρονο
επειδή χάσανε ευκαιρίες διάσπαρτα μεσα στο ματς ; χάσαμε και εμείς (λιγότερες)
επειδή το βάλαμε στις καθυστερήσεις ; μέχρι όπου σφυρίξει ο διαιτητής παίζεται το παιχνίδι
ή μήπως να βαφτήσουμε τύχη (προς τέρψην των απανταχού πεινασμένων) ότι επί ένα εικοσάλεπτο στο τέλος πυροβολούσαμε ασταμάτητα . μπορεί να είχαμε γενικά ανορθόδοξο τρόπο αλλά από κάποιο σημείο και μετά δεν πέρασαν την σέντρα .
αυτό έλειπε να μας μιλάνε και οι βάζελοι για κωλοφαρδία , και κυρίως εμείς να το δεχόμαστε
σημ. δεν υπάρχει ούτε μία (!) κατηγορία στατιστικών , στην οποία η σταντάρ να ήταν καλύτερη
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
ειχαν και οι αλλοι τυχη...το ματς δικαιως το πηραμε.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Η τύχη είναι η δικαιολογία των λούζερς. Οχι μονο στη μπάλλα, αλλα σε οποιαδήποτε κοινωνική έκφανση. Δεν το λεω τωρα, το λεω παντα οταν διαβαζω τα φουμαρα περι "ατυχιας που μας δέρνει στην Ευρωπη, ενω ο βαζελος ειναι τυχερος".
chainsaw (22-10-09)
α ρε τεντοπανα
ακομα κι αν ειχαμε τυχη προχτες ρε, μονο αυτο πιστευεις οτι ειναι??
εχει η μπαναθα τους παιχτες του θρυλου??? εχει η μπαναθα τους οπαδους του θρυλου?? μηπως εχει καραισκακη??
αξιολύπητοι...
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
θελεις να το ανικανοτητα των αντιπαλων για να νιωσουμε καλυτερα. Το θεμα ειναι οτι η αμυνα εμπαζε. Δεν ηταν λιγες οι φορες που βρεθηκαν απο θεση για γκολ και δεν το εβαλαν. Δεν ηταν λιγες φορες που μαρκαραν 3 μαζι και δε μπορουσαμε να τους παρουμε τη μπαλα στην αμυνα μας.
Δε συγκρινω ευκαιριες για να πουμε ναι ημασταν τυχεροι ή ατυχοι. Απλα λεω οτι τα χρειαστικαμε πολλες φορες και αυτο μπορει να το ερμηνευσει ο καθενας οπως θελει.
Bookmarks