Δεν μιλησαμε ου για και καλα "μαγκες",ουτε για νταηδες με χωριστρα στη μεση ουτε τιποτα τετοιο.Αλλα καποια γυναικωτα θηλυπρεπη που παρουσιαζονται και σαν ΠΡΟΤΥΠΑ αντρων,νομιζω πως πολυ απεχουν απο κατι τετοιο
(π.χ.ο ΟΠατινσον που ολες σχεδον θαυμαζετε απεδειχθη πως καποια απο τα "ωραια" του χαρακτηριστικα ηταν με...αερογραφο σχεδιασμενα).
ακομα λιγο θα μας παρουσιασετε τον boy george για ανδρικό προτυπο!
η αλήθεια να λέγεται: ειμαστε λιγοι και ειστε πολλεεςςςςςςςςςςςς![]()
PA.RI.ZA (PANATHINAIKOS RIZOSPASTIKHS ARISTERAS)
Ελενη γκουγκλαρε.Αυτος που επαιζε στο Twilight,ο πρωταγωνιστης.Ολες σχεδον κατω των 25 κοβουν φλεβες για...δαυτον.
Εδω μερικες γουσταραν τον Ραιμπακ οταν κερδισε τη Γιουροβιζιον,τι να λεμε τωρα.
Αντιστοιχα βεβαια τα μμε εχουν κανει κακο και στα γυναικεια προτυπα για αντρες,αλλα οχι σε τοσο μεγαλο βαθμο,γιατι οπως ειπωθηκε,ειμαστε λιγοι,ειστε πολλες.![]()
Δεν ξέρω τι λέτε αλλά εμένα ένας άντρας που μου αρέσει είναι ο κύριος:
Δηλαδή έχετε αντίρρηση;
Και βέβαια ας μη μιλάτε μόνο για τα αντρικά πρότυπα που προβάλλονται
όταν πέφτετε κάτω στην πλειοψηφία σας οι άντρες με τα αποσκελετωμένα μοντέλα, ή τις σιλικονάτες σεξοβόμβες. Το παρά φύσιν σε όλο του το μεγαλείο.
Galletti97 (06-09-09)
Ελενη δεν εχεις αδικο.Αλλα στους περισσοτερους αντρες και στην πλειοψηφια μας,δεν μας αρεσουν οι αποσκελετωμενες.απλα κανονικες να ναι.ουτε σκελετωμενες...αλλα ουτε και θωρηκτα Ποτεμκιν.![]()
Ο αντρας ο σωστος εχει καραφλα,μπακα και δασυτριχο στηθος.Τι λετε εσεις τωρα..
kouzoulo (06-09-09)
Χάρη γκούγκλαρα και τον είδα![]()
Χάλι δεν μου αρέσει.
Έχει απαίσια χαρακτηριστικά στο πρόσωπο.
Σαν καμιά θείτσα είναι.
Το πρότυπο πάντως για μένα είναι ο Robert de Niro. Έχουμε ένα χάσμα γενεών βέβαια αλλά άλλο αυτό.![]()
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
Eleni7 (06-09-09)
kouzoulo (06-09-09)
Eleni7 (06-09-09)
Στη φυση της γυναικας ειναι εστω και υποσυνειδητα η αποζητηση της σφαλιαρας.
Εγω οχι.ειμαι Πιγκουινος![]()
Bookmarks