kouzoulo (19-06-10)
Πήρα μια απάντηση για τον χλεχλέ
Σε ένα πρωϊνάδικο είναι και στο σόου(ο Θεός να το κάνει) χορού του Μέγκα θα τον έχεις δει Λενιώ.
Πάντως ο Πάτινσον και ο άλλος ο τραχανάς ο Βλάχος ωραίοι είναι, ε και? Κι ας κόβουν φλέβες γι' αυτούς ολες ρε Χάρη τι έγινε? Δεν θα βρω γκόμενα εγώ πχ επειδή ο Πάτινσον είναι πιο ωραίος? Ή θα κλαίω μέρα νύχτα που δεν έγινε σαν τον Πούμπουρα (Ευχαριστώ θεέ)?
kouzoulo (19-06-10)
Καλά ο Πάτινσον πως τον λένε είναι απαράδεκτος.
Δεν ξέρω αν φταίει η φωτογραφία αλλά είναι σαν κορίτσι εντελώς.
Το έχει πάρει το διαζύγιο με την τεστοστερόνη.
Δεν ξέρω αλλά εγώ είχα πάντα μεγάλο έρωτα με τον Αλ Πατσίνο
εντελώς διαφορετικής γενιάς ηθοποιό, αλλά πιστεύω ότι
είναι διαχρονικά πρότυπο άντρα. Ούτε δίμετρος, ούτε με τέλεια χαρακτηριστικά, αλλά φτάνει μόνο ένα βλέμμα του, η φωνή του, η αύρα του για να σε στείλουν. Και τώρα που είναι 70 ετών και παραπάνω, το ίδιο τον βλέπω.
Τι να μου πουν τα μεταλλαγμένα φιντάνια που σήμερα είναι και αύριο
θα ανοίξει η γη να τα καταπιεί;
kouzoulo (19-06-10)
Eleni7 (19-06-10)
kouzoulo (19-06-10)
Απο τη στιγμη που ο ανθρωπος παντα ηταν προσωπολατρης στην αρχαια ρωμη ας πουμε ολοι θελανε να γινουν σαν τον καισαρα για να βγαλουν γκομενα;
The death of one is a tragedy The death of a million is just a statistic
Θα ηθελα οι γυναικες του φορουμ να ποσταρουν τους αντρες που θεωρουν ωραιους, μιας και τα "ειδωλα" της εποχης Βλαχος και λοιποι, μονο Κουασιμοδους δεν τους ειπατε!
Γιατί να γελάς και να κλαις? Ντάξει γούστα είναι αυτά, μερικές κόβουν φλέβες για τον Μπούμπουρα πως τον λένε τον μαλάκα κι άλλες για τον Μπαντέρας. Τι να κάνεις, μήπως δεν υπάρχουν άντρες με "περίεργα" για άλλους άντρες γούστα? Εμένα πχ κάποιες γυναίκες στο θρεντ "Γυναίκες" που έχουμε δεν μου κάνουν καμία εντύπωση ενώ οι περισσότεροι κόβετε φλέβα, τι θα κάνω θα γελάω ή θα κλαίω μ'αυτά?
Τι κι αν μ'αρεσει η Μέγκαν, η Μόνικα Μπελούτσι, η Α. Τζολί, η Μίλα Κούνις, η Άσλεϋ Γκριν και ξέρω γω ποιες άλλες, επειδή είναι τόοοοοοοοοοσο ωραίες δεν μπορώ να τις "υποστηρίξω"? Ή μήπως θα κωλώσω να τους την πέσω? Έλα ρε, δεν είναι τίποτα σίγουρο, μήπως δεν έχεις δει μπάζα με ωραίους και μπάζα με ωραίες? Ή μέτριους με θεές?
η διαφορα ειναι οτι οπως ειπε σωστα ο παναιγιωτης ,ο αντρας απλα θα δει ,θα θαυμασει και μεχρι εκει.η γυναικα,ως επι το πλειστον,εχει αναλογες απαιτησεις να ειναι ετσι(εστω κατα προσεγγιση ) ο συντροφος της.και εν πολλοις το επιτυγχανει,γιατι στην εποχη μας η γυναικα επιλεγει.
τωρα για το αλλο που ειπες(μπαζα με ωραιους,μπαζα με ωραιες),ισχυει σε καποιο βαθμο,αλλα εχει την εξηγηση του...
georgethirdeye (19-06-10), panahs7 (19-06-10)
Φυσικα και εχει Χαρη![]()
Καμια γυναικα οσο και να θαυμαζει καποιον τρελα ωραιο ποτε δεν θα τον ηθελε για συντροφο της.....2 εξηγησεις εχω βρει
1)Θελει η ιδια να ειναι πιο ομορφη συγκριτικα με αυτον που εχει διπλα της
2)Φοβαται πολυ πιθανο ανταγωνισμο
The death of one is a tragedy The death of a million is just a statistic
Haris1984 (19-06-10)
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
Δεν νομιζω πως ειναι θεμα χεσιματος.Το ανελυσα και μερικες σελιδες πιο πριν.Οταν πχ πας να προσεγγισεις,σωστα,οχι λιγουρικα και χυμαδιο,και αυτο που μπορει να αντιμετωπισεις ειναι περα απο την αρνηση(που ειναι μες στο παιχνιδι παντα) και προσβολη(επειδη ειναι πλεον μαστ),ε τοτε λογικο ειναι να μενεις να "θαυμαζεις".
Κοτζάμ άβαταρ και υπογραφή έχω δεν σου φτάνει;
Ανέφερα και τον Αλ Πατσίνο.
Από την εφηβεία μου ήμουν σφόδρα ερωτευμένη με τον Morrison
που πέθανε τη χρονιά που γεννήθηκα, αλλά ανήκει στην κατηγορία
αυτών που όσα χρόνια κι αν περάσουν θα έχει πάντα θαυμαστές
άντρες και γυναίκες. Και δεν έχει καμία σχέση με το στυλ των σημερινών
φλώρων. Πρώτα απ΄όλα ήταν ποιητής και δυστυχώς έζησε πολύ λίγο
και δεν μπόρεσε να αναδείξει σχεδόν τίποτα από το ταλέντο του
![]()
Bookmarks