Κάποιος να τους κράξει για έλλειψη ευρωπαϊκής νοοτροπίας!!!![]()
... there's no such thing as "too much"...
καποτε θα απολυοτανε κι αυτος οπως ολοι οι προπονητες..Το περασμα του παντως δεν ητανε αποτυχημενο...
Και προπονητης μεγαλος ο Σολιντ ουτε ειναι ουτε θα γινει...Για ομαδες ομως σαν την Χερενφειν και τον Ολυμπιακο του Οκκα και του Μπαμπαγκιντα μια χαρα ητανε..
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Στην Τσερνομόρετς θα συνεχίσει, πλέον, να προσφέρει τις γνώσεις του ο Ολεγκ Μπλαχίν. Ο Ουκρανός τεχνικός προσελήφθη ως αθλητικός διευθυντής στην ουκρανική ομάδα. Ο σύλλογος της Οδησσού ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τον συμπατριώτη της τεχνικό, πρώην των Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ιωνικού, είχε να εργαστεί από τον περασμένο Νοέμβριο, όταν είχε απολυθεί από την τεχνική ηγεσία της FC Μόσχας.
Τεχνικός της Τσερνομόρετς αναλαμβάνει ο Αντρέι Μπαλ, πρώην βοηθός προπονητή στη ρωσική ομάδα.
Σκέφτεται να πολιτευτεί
Απο τον πιπεράκιας. 4 Σεπτεμβρίου , 2009
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]Ο Γιώργος Ανατολάκης σύμφωνα με πληροφορίες δέχεται πιέσεις από πολικό κόμμα, προκειμένου να κατέβει στις επερχόμενες εκλογές ως υποψήφιος βουλευτής. Συγκεκριμένα ο Γιώργος Καρατζαφέρης έχει προσεγγίσει τον πρώην άσο του Θρύλου προκειμένου να τον πείσει να ασχοληθεί με τα κοινά.
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Τώρα λαχάνιασμα και στην πολιτική! Θα τον κάνει ντουέτο με τον Ψινάκη ?
" Γιώργο γλυκιά μου πως είσαι?"
" Ούξω μωρή από δω"
"Α, να χαθείς πρόοοοστυχηηηη !"
aljawn (05-09-09)
Ψινακης;Καλε Γιωργοοοο,εισαι μια θεααα σημερα,γλυκιαααααα.
Ανατολακης:Ισα απο δω ρεεεεε,ουστττ.
ΨΙνακης:Eλα Γιωργο ,δωσε μου φιλακι σαν αυτα που εδινες στα βαζελακιαααα,γλυκιααα
Ανατολακης:Οξω,χαμουρα.![]()
aljawn (05-09-09)
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
mpak (08-09-09)
Οι πρώην ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Πέτρος Φιλιπάκκος και Κώστας Καρτερουλιώτης βρέθηκαν στην σχετική λίστα με τους Αμερικανούς παίκτες που δοκίμασαν την τύχη τους στην Ευρώπη αλλά δεν τα κατάφεραν. [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Το αμερικανό σάιτ soccer365.com δημιούργησε μια λίστα ταλαντούχων ποδοσφαιριστών από τις Η.Π.Α που θέλησαν να κάνουν καριέρα στην Ευρώπη αλλά δεν τα κατάφεραν ποτέ. Μέσα στα πολλά ονόματα που φτάνουν στο σύνολο τους τα 74, βρέθηκαν δύο πρώην ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.
Ο λόγος για τον "Gus Kartes" που για όσους τον θυμούνται έχει το όνομα Κώστας Καρτερουλιώτης αλλά και για τον Πέτρο Φιλιπάκκο με το δημοσίευμα να τον σχολιάζει ως τον νέο μεγάλο και σπουδαίο Αμερικανό ποδοσφαιριστή που όλοι περίμεναν αλλά ποτέ δεν έγινε.
Ο 28χρονος πλέον Κώστας Καρτελουριώτης (12/10/81) έγινε γνωστός το 1996 σε ηλικία μόλις 15 ετών όταν και υπέγραψε συμβόλαιο 2.000.000 δολαρίων με τον Ολυμπιακό(!) με προπονητή τότε τον Ντούσαν Μπάγιεβιτς καθώς τότε θεωρείτο ως σπουδαίο ταλέντο. Ο Αμερικανός ομογενής όμως δεν "έπιασε" ποτέ στον Πειραιά, έμεινε μέχρι το 2000 στους "ερυθρόλευκους" και έφυγε ως αποτυχημένος από το μεγάλο Λιμάνι.
Ο 26χρονος (21/1/83) "Peter" Πέτρος Φιλιππάκος γεννημένος στη Νέα Υόρκη ήρθε το 2004 επί Ντούσαν Μπάγιεβιτς στον Ολυμπιακό και έμεινε για 1.5 χρόνο στους "ερυθρόλευκους". Ο Ελληνοαμερικανός ποδοσφαιριστής που πέρασε από την ΑΕΚ, αγωνίστηκε μόλις σε τρία επίσημα παιχνίδια με τους Πειραιώτες αλλά στις αρχές του 2006 έφυγε από την ομάδα και δόθηκε δανεικός στον Άρη ενώ στην συνέχεια έπαιξε στον Εθνικό. Πολλοί περίμεναν από τον δεξιοπόδαρο εξτρέμ να εξελιχτεί ως τον νέο Στέλιο Γιαννακόπουλο αλλά αυτό αποτέλεσε όνειρο καλοκαιρινής νυχτός...
Απο τους γονους τυπου Αλευρά, Βαρβιτσιώτη, Σταικούρα, Φωφης Γεννηματα, Κυριακου Μητσοτακη κλπ πειραζει που προτιμω τον Ανατολάκη?
Fakes (05-09-09)
απο τα αλλα τα λαμογια καλυτερος θα ητανε αν και δεν τον πολυπαω...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
γι'αυτο η χωρα παει κατα διαολου..
εχουν δικιο τα παιδια πιο πανω παντως που λενε οτι απο αυτους που εχουμε τωρα χειροτερος δεν ειναι.βεβαια δεν ειναι και καλυτερος,για μενα κακος μπαινει στην πολιτικη καθως τα αντιπαθω ολα αυτα τα λαμογια και ο ανατολ απο τη στιγμη που ηταν στον θρυλο τοσα χρονια μου ειναι συμπαθεις.
παντως εχει γινει προφανες πλεον οτι μας δουλευουν και ουτε προσπαθουν να κρυφτουν πισω απο υποψηφιους με 10 μαστερ και ντοκτορα υποτηθεται μορφομενους δικηγορους και εχουν αρχισει και βαζουν στα ψηφοδελτια σκυλοτραγουδιστες,μανατζαρεους,ποδοσφαιριστες μεχρι και καθυστεριμενους που πανε σε εκπομπες της κακιας ωρας και λενε οτι τραγουδανε(οι τελευταιοι δικαιολογουνται λογω iq).
στις 3 φορες που ειχα το δικαιωμα να ψηφισω τη μια εριξα ακυρο,στις ευρωεκλογες δεν πηγα καν και στις τελευταιες δημοτικες με βαρια καρδια ψηφισα γιατι εβαζε για δημοτικος συμβουλος ενας θειος μου και απ'οτι φαινεται θα αργησω να ξαναψηφισω
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
«Πυρά» από Δαρίβα
Ο πρόεδρος των παλαιμάχων του Ολυμπιακού Γιώργος Δαρίβας αισθάνεται ντροπιασμένος από την συντριβή των «ερυθρόλευκων» στο Ηράκλειο ενώ για το θέμα του γηπέδου τόνισε με νόημα «Κανείς δεν μπορεί να αγοράζει και να πουλάει το Καραϊσκάκη».
Για όλους και για όλα αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην εφημερίδα ΦΩΣ των Σπορ ο πρόεδρος των παλαιμάχων του Ολυμπιακού Γιώργος Δαρίβας όπου τόνισε «Ήθελα να βγω έξω και ντρεπόμουν. Είμαι 63 χρόνια στον Ολυμπιακό από το 1946 για πρώτη φορά βλέπω ως Ολυμπιακός να τρώω 5-0 από μικρή ομάδα. Και να δείχνει και το παιχνίδι η τηλεόραση. Ούτε στις προπονήσεις δεν θέλουμε να χάνουμε 5-0»
Παράλληλα επισήμανε για τον Τιμούρ Κετσπάγια «Αν δεν είχε κανέναν άλλο , ας έμπαινε ο ίδιος να παίξει. Μιλάω σοβαρά. Επειδή έκανες κάποιες νίκες δηλαδή σήκωσες κεφάλι και κάνεις τρελά και παλαβά; Καλά κάνουμε του κολλάμε του προπονητή, να μην παρηξηγείται, για να μην ξεχνάει ότι βρίσκεται στον Ολυμπιακό και όχι την Ανόρθωση»
Επιπλέον ο παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού πήρε θέση και για το Στάδιο Καραϊσκάκη λέγοντας «Το Καραϊσκάκη εγώ ήξερα ότι δόθηκε από την πολιτεία στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό. Και ότι τα έσοδα θα πήγαιναν στον Ολυμπιακό. Εγώ νόμιζα ότι κανείς δεν έχει δικαίωμα να αγοράζει και να πουλάει το Καραϊσκάκη. Δεν ξέρω αν ο κάθε Λαυρεντιάδης έπειτα από χρόνια θα μπορεί να πουλήσει το μισό Καραϊσκάκη στον Πατέρα ή στον Βγενόπουλο».
Bookmarks