Για τον Fakes που δεν πιστεύει!!
ΔΕΙΤΕ ΜΕ!
θα το ξανπαιξω σε άλλο βίντεο πιο καλά.Εδώ ήταν πρόχειρο γιατί τέλειωνε η μπαταρία και τώρα τις φορτίζω χοχοχο!
[youtube]www.youtube.com/watch?v=qZWkTBTDO-c[/youtube]
δυναμώστε την ένταση του ήχου σας για να ακούγεται!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
!!!
καμια γνωμη;;;
καμια γνωμη;;;
![]()
αδερφε καλος ! ωραιο τραγουδι, μια παρατηρησουλα απο ενα ασχετο με νοτες και την τεχνη της μουσικης ... δωσε λιγο περισσοτερο "αρωμα" απο εσενα !!!![]()
θα γινει της φουκουσιμας
Galletti97 (14-07-09)
γεια σου ρε λενη!!!!!! και εγω το εψαχνα παααααααρα πολυ καιρο , αλλα δεν μου ερχονταν ο τιτλος και μου ηρθε καποια στιγμη που ημουν μονος στο ταξι και το σιγοσφυριζα!!!ΔΟΥΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΚΑΤΑΠΑΥΣΤΗ!!! αστα... καλοκαιρι ειναι αυτο τι να κανω!!! θα περασει...
οι ταξιτζηδες στην πλειονοτητα ειναι ρεμαλια και κωλοπαιδαραδες με ολη τη σημασια της λεξης! λιγοι ειναι αυτοι που θα κανουν τη διαφορα και την επιβαιβωση στον κανονα! εγω εχω γκρι ταξι και δουλευω απο λαυριο σουνιο μερια ως την αθηνα , δεν επιτρεπεται να παρω κοσμο απο αθηνα διοτι πληρωνομαι με δπλη ετσι και αλλιως ! τεσπα αυτα θα στα εξηγησω απο κοντα , λιγη σημασια εχουν , αλλωστε ειμαστε και οφ τοπικ!!!![]()
θα γινει της φουκουσιμας
Galletti97 (14-07-09)
Galletti97 (15-07-09)
μαρια χαρηκα εδω βαλαντης!!!!
θα γινει της φουκουσιμας
Galletti97 (15-07-09)
Galletti97 (14-07-09)
ευχαριστώ πολύ σμαρεσκουλίνι!!!
[youtube]www.youtube.com/watch?v=eIlbRUErozo[/youtube]
το επόμενο θα είναι αυτό
φυσικά όχι και έτσι!
αυτός που το παίζει είναι καταπληκτικός!!ΚΑΙ ένα καλύτερο ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΩ ΣΤΟΝ ΚΑΜΠΟ!(με νύχια!χοχοχο)
φυσικά όχι και έτσι!
αυτός που το παίζει είναι καταπληκτικός!!
λαθος αυτη η romanza ειναι γρηγορη με τρέμολο!
περίπου αυτή είναι που θα δείτε από εμένα!
[youtube]www.youtube.com/watch?v=Lynv5rcIXpA&feature=related[/youtube]
[youtube]www.youtube.com/watch?v=wTmqx-if_lU[/youtube]
![]()
*****8.23*****
το καινουριο cd των prodigy γαμαει: invaders must die
τo omen, warriors dance k thunder δν παιζοντε
ιχααααααααααααααα
Καταρχάς μπράβο στο Μαράκι. Συνέχισε με επιμονή και υπομονή!
Για σήμερα rocknroll sleaze αλητεία έτσι απλά.
[youtube]9lV0Nl5F8R4[/youtube]
Galletti97 (16-07-09)
Έκανα τρελή ανακάλυψη στο youtube. Η πρώτη μου ηχογράφηση ever ήταν για ένα solo στο παρακάτω κομμάτι. Γράφηκε το 2003 αν θυμάμαι καλά. Παίζω μεταξύ 3:44 και 3:55. Συμμετέχουν 22 μουσικοί συνολικά από όλη τη βόρεια Ελλάδα.
[youtube]BSRPDl5hMw0[/youtube]
ε ε ερχεταιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι...![]()
θα γινει της φουκουσιμας
πωωωωπωπω καταπληκτικος!!!
ο αδερφός μου....(29 ετων),έχει marshall,πεταλιερες,2 κιθαρες,μπασα,πληκτρα...)
να φανταστεις πριν παντρευτει που εμενε μαζι μας,ξεσήκωνε όλη τη γειτονιά.βράδυ,πρωί,μεσημερι,απογευμα τον εβλεπες μπροστά στο pc με τα ακουστηκά(να μην εχει ιδεα τι γινεται γυρω του)να ηχογραφεί,να παίζει να ξαναπαίζει,και ετσι κολλησα και εγω με την κλασσική.
Bookmarks