Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΠΑΟ ΚΑΙ Η ΛΕΩΦΟΡΟΣ
καλο σαββατοκυριακο αδερφια.την κανω για εξοχικο.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Ο ΠΥ-ΠΥ-ΠΥΡΑΥΛΟΣ ποσα καρφωσε σημερα στη προπονηση?
Η μηπως δε πηγε για προπονηση γιατι επρεπε να του γυαλισει τις λαμες ο Σαλπιγγιδης?
ΥΓ. Σταθη, καλο Σαββατοκύριακο φιλε.![]()
Dr.Red (10-07-09)
steliosb (10-07-09)
Μη γελας φιλαρακι ο ανθρωπος ζει ενα δραμα
Ηρθε εδω στην υγρασια και σκουριασε η κεντρική βιδα και δεν μπορει να κανει και τα περιφημα "γυριστα" βολε του γυριζοντας γυρω απο τον αξονα (της βιδας του)
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Καλα, αυτοι οι νοτιάδες τις τελευταίες μέρες πρεπει να τον εχουν διαλύσει! Εδω υποφερουμε εμεις που δεν εχουμε μπουλόνια και λάμες, φαντάσου αυτος.![]()
sadi (10-07-09)
Ευτυχως τον αλειφει λιπαντικα ο Ιβανσιτς
Υ.Γ. Αληθεια εκει στο νησι σας ειδες τον Κοβασεβιτς καθολου; Εκει τα ξύνει εμαθα.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Ναι? Δε τον ανταμωσα πουθενα. Τον Ντουφι ειχα δει το Πασχα, μονο.
Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
Κι εγω το'ψαξα το στιγμιοτυπο, Αλέξαντρε, αλλα τζιφος. Θα το εβαζα στην υπογραφη μου, αν το εβρισκα.![]()
εκεινη η παιχτουρα ο Λετος ποσα γκολ εχει βαλει μεχρι τωρα; Δεν ακουω τιποτε!
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
1;;;
στον ολυμπιακο
Χαχα ο κατσουρανης λεει λογω καρτων θα χασει τον πρωτο αγωνα, ξερετε, το ντερμπι![]()
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
iek (12-07-09)
Μην τυχον και αφησετε τον Ζιλμπερτο να φυγει!!!
μεγαλη ομαδα ο ζελας...Μεχρι τωρα εχει κανει 2 καλες μεταγραφες (Σισε-Κατσουρανης) και γνωρισε αποθεωση. Εμεις που καναμε τουλαχιστον 3 καλες μεταγραφες (Μαρεσκα, Νταρμπι, Μελμπεγκ, Λυκος) ειμαστε "χειροτεροι". Γεια σου Χελακη!
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Bookmarks