ποιο; οτι ειμαστε χειροτεροι; Οι φυλλαδες το γραφανε...Ο ιδιος ο Χελακης δεν θυμαμαι αν το εγραψε αλλα το ψελλισσανε στη φυλλαδα του...
ποιο; οτι ειμαστε χειροτεροι; Οι φυλλαδες το γραφανε...Ο ιδιος ο Χελακης δεν θυμαμαι αν το εγραψε αλλα το ψελλισσανε στη φυλλαδα του...
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Ποιος μωρε? Ο Σερέτης? Αυτος κανει ρεπορταζ Παναθηναικου, τι θα εγραφε? Οπως κι ο Χριστόγλου γραφει μονο για Ολυμπιακο στην ιδια εφημεριδα.
Τεσπα, οι μεταγραφες θα κριθουν το χειμωνα και θα δουμε ποιος ψωνισε καλυτερα. Τωρα οτι και να πουμε ειναι ανευ ουσιας. Γελαω που διαβαζω "συμπερασματα" καποιων εδω μεσα απο τα φιλικα των ομαδων. Ποιος παιχτης κανει, ποιος δε κανει, που εντοπισαν κενα οι μύστες...
...3 πουλακια καθονταν!
οι λαγοι μια ζωη παιρνουν πρωταθλημα τον Αυγουστο.....
....μετα τον Μαρεσκα αρχιζουν και σφιγγονται
Αν διωξουν τον Ζιλμπερτο θα ναι μακραν η καλυτερη κινηση του καλοκαιριου και ελπιζω να μην το κανουν .Μακαρι να μεινει και να παιξει και βασικος του χρονου
Dr.Red (12-07-09)
Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
"Στη Σάντερλαντ έκαναν συνέχεια γιόμες και κοιτούσα τον ουρανό. Στον Παναθηναϊκό παίζουν με τη μπάλα κάτω και αυτό το στυλ με ευνοεί". Το ξεστόμισε ο Τζιμπρίλ Σισέ. Εντάξει μεγάλε, αφού είδες οτι ο Παναθηναϊκός που παίζει το σύστημα "γιόμα τη μεγάλε" βάζει τη μπάλα... κάτω, η επιτυχία είναι εξασφαλισμένη...
"Στην Αγγλία παιζουν απαρχαιωμενη μπαλα. Στην Ελλαδα και μεσα απο τα συστηματα του ΧΤΚ θα ξαναμαθω ποδοσφαιρο. Επιπλεον τα λιπαντικα τους ειναι καλυτερα. Οι βίδες και τα ρομποτικα μου συστηματα ειναι σαν καινουρια"
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Ποσα γκολ σκοραρε σημερα στην προπονηση κατα του...Τζορβα ο τρομοκρατης?χοχοχοχοχο
Airness (12-07-09)
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Γι' αυτο εφυγε αρον αρον, μη του αλλαξουν τα μπουλονια οι κοκκινοτριχηδες και μετα με τι μουτρα θα κυκλοφοραει στου Γκύζη ο μαγκας?
Ποτανα ξενιτια...τα καλυτερα παιδια....
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
ΓΑΜΙΕΤΑΙ H ΠΑΟ ΚΑΙ Η ΛΕΩΦΟΡΟΣ
PY................PY....................Py........ ........PYRAULOS REEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
εχουνε λαλησει οι ανθρωποι!!
απο 'κει να καταλάβεις!
σκεφτονται να βάλουν τον ΠΥ ΠΥ ΠΥΡΑΥΛΟ αρχηγο!ουτε γκολ σε προπονηση δεν εχει βαλει........
πωπω τι αθλιοι!
λαϊκοί.....
Bookmarks