Με σεξ και ντραγκς; Λιγο δυσκολο (για το τελευταιο δεν ειπα τιποτα ειδατε; Ειδατε τι καλος που ειμαι; )
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
steliosb (20-06-09)
Γειά σας με ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΥΣ χαιρετισμούς σ' όλα τα μέλη. Είμαι νέο μέλος και γράφω πρώτη φορά. Ψάχνω φωτογραφίες του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΑΣ και της ΘΥΡΑΣ 7 (σπάνιες και σημερινές) για να γεμίσω τον υπολογιστή μου. Έχω μεγάλη συλλογή, και θέλω να την κάνω ακόμα πιο μεγάλη.ΥΓ: Έχω πάθει υπερκούπωση αλλά δεν χορταίνω, θέλω και στο basket.
Καλώ ήρθες Ευθύμη στη μεγάλη και Ολυμπιακή παρέα μας!Να σαι σίγουρος ότι εδώ δε θα βαρεθείς ποτέ είμαστε σαν τους Γαλάτες πλακωνόμαστε μεταξύ μας αλλά όλοι στο τέλος αγαπημένοι!![]()
Καλως ορισες Ευθυμη. Ελπιζω να περασεις καλα μαζι μας.
Για να προσθέσεις φωτο, πηγαινε πανω αριστερα οπως κοιτας την κεντρικη σελιδα του φορουμ, που γραφει Πινακας Ελεγχου. Μπες και στα αριστερα θα δεις να γραφει "Επεξεργασια AVATAR". Κανε κλικ και θα εντοπισεις οπως θα κατεβεις προς τα κατω, την δυνατοτητα να προσθεσεις φωτο απο τον υπολογιστη σου. Ελπιζω να βοηθησα.![]()
"Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε
sirkostas (21-06-09)
Καλώς σας βρήκα φίλοι Συν-Ολυμπιακάρες!![]()
γεια χαρα αδελφια! να τα λεμε καλα, να μιλαμε ολα τα παντα
Estay (26-06-09)
Estay (26-06-09)
Estay (26-06-09)
Bookmarks