re παιδια χωρις παρεξηγηση προς τους υπολοιπους ... δεν ξερετε ποσο χαιρομαι που βλεπω οτι ειστε εδω μεσα η ελενη και ειδικα ο παντελης!!!
φυσικα χαιρομαι και για καποια αλλα παιδια που μιλαμε χρονια τωρα , δεν το συζηταω , αλλα ειδικα ο σταθης και παντελης ειναι πως να το πω ... το κατι αλλο! και εσυ ελενη και εσυ!!!
εν αντιθεση με αυτον τον μπαμπουλα τον admin ξερετε αυτον τον χοντρο!!!
υγ. να δειτε που σε λιγο θα ποσταρει εδω μεσα!!!![]()
θα γινει της φουκουσιμας
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Red Sting (09-06-09)
πάντως είμαστε μακράν το πιο ζεστό , φιλόξενο και γεμάτο αγάπη φόρουμ!!!! δεν το συζητώ!!!!! είμαι πολύ χαρούμενος και ευτυχής που σας γνωρίζω παιδιά!!!!!!!
Βαλάντη ευχαριστώ για την αφιέρωση!!!!! ωραίο το τραγουδάκι!!!! δεν το είχα ξανακούσει.
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
ναι ειναι πολυ ωραια μουσικη , μου αρεσει μερικες φορες ο μομπυ ! οπως και o schiller οπως και οι enigma , γενικα αυτα τα περιεργα με ενθουσιαζουν!
οσο για το φορουμ , τι να πω δεν ξερω , διοτι δεν εχω ψαξει για αλλα και ισως εκει ειναι η μεγαλυτερη του επιτυχια ! το οτι αρκετους μας εχει "κρατησει" πολυ ζεστους εδω μεσα! αυτο ειναι το μυστικο πιστευω , οτι εγω δεν εχω ενδιαφερθει να ψαξω για κατι αλλο διοτι με καλυπτει στα παντα !![]()
θα γινει της φουκουσιμας
― Bertrand Russell
valadis (09-06-09)
Εγώ το είπα και το ξαναείπα στον πρόεδρο να μας αναλάβει αλλά τίποτα.
Θα το κάνει μέσω γραμμής 090... και θα πληρώνουμε.
Έστω κι έτσι βρε παιδί μου. Έχουμε τα υπαρξιακά μας όλοι ως άνθρωποι και ως γαύροι ακόμη περισσότερο τον τελευταίο καιρό. Τι θα απογίνουμε;
Κι εσείς τα αγοράκια είστε πολύ ευαίσθητα σε όποια ηλικία και να είστε.
Γι αυτό και πάντα είχα φίλους άντρες και ήθελα να κάνω οπωσδήποτε γιο![]()
θα γινει της φουκουσιμας
εγω παιδακια δεν μπορω λογω φορτου εργασιας !
παρεπιπτωντως
[youtube]BrZTNhW44-o[/youtube]
θα γινει της φουκουσιμας
Βαλάντη από όσο ξέρω στις γυναίκες είναι κάτι σχετικό με το σύνδρομο της Ηλέκτρας. Η προσκόληση δηλαδή στο αντρικό πατρικό πρότυπο κάτι τέτοιο. Οι ψυχολόγοι του φόρουμ (ονόματα δε λέμε)να δώσουν τις κατάλληλες εξηγήσεις.
Οιδιπόδειο παθαίνουν οι άντρες που βλέπουν παντού τη μαμά τους
Πάντως λέω αλήθεια. Είχα πάντα μια δυο κολλητές και οι υπόλοιποι της παρέας ήταν άντρες. Άσε που από τα χρόνια του Λυκείου με φώναζαν όλοι στην παρέα μαμά γιατί είχα την τάση να τους προστατεύω, να συμβουλεύω, να σπάω νεύρα τέλως πάντων![]()
πωπωπω αστα ρε , εχουμε γεμισει , αλλα αυτο ειναι τι καλο !!!! οτι ζω με περισσοτερα ζωα απο οτι με ανθρωπους!!! η ροζα δε ... καθε μερα γινεται και περισσοτερο λιχουδια !!!! με τρελενει ολη την ωρα , κατι θα κανει που θα με αφησει αφωνο , καποια γκριματσα ή καποια μαλακιτσα και σε κανει κωλοτουμπες! πρεπει να τη βγαλω φωτογραφια να δεις τη γκριματσα της οταν της λεω τη μαγικη λεξη "ΒΟΛΤΑ" !!! θα ξεραθεις απο τα γελια λεμε!
θα γινει της φουκουσιμας
Βαλάντη αυτό το κομμάτι το ΑΓΑΠΑΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!!
εμένα Βαλάντη να δεις τι χαρά θα κάνει η αρκούδα μου....εε...ο σκύλος μου όταν δει την σκυλίτσα σου!!!! παρόλο που είναι θηρίο παίζει με ό,τι μικρό ζωάκι βρει.....
παρεπιπτόντως έχω φοτο του σκύλου μου στο fb....περιμένω comments......
― Bertrand Russell
Bookmarks