εγώ πάλι θυμήθηκα το ανέκδοτο με την Φυσική και το παράθυρο στο τρένο και γελάω....
ΥΓ: άλλη δασκάλα με βρήκε.....![]()
![]()
Χρίστοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
Σου έχω κι εγώ πρόβλημα. Μαθηματικά Δ΄δημοτικού.
Απλά για να κάνεις επανάληψη
Ο κύριος Μιχάλης είναι 43 χρονών και εργάζεται στη μεταφορική εταιρεία που έχει αναλάβει τη διανομή σχολικών βιβλίων σε όλη την Ελλάδα.
Στις 27 Αυγούστου φόρτωσε στο φορτηγό του που είχε απόβαρο 1800 κιλά, βιβλία μαθηματικών με προορισμό την Καστοριά. Το φορτηγό μαζί με το φορτίο ζυγίζει 5 τόνους και 400 κιλά. Ο κύριος Μιχάλης ξεκίνησε στις 8.00 π.μ. και έφτασε στην Καστοριά (που απέχει 555χμ. από την Αθήνα) στις 6.00 μ.μ.
Αν κάθε εκατοντάδα βιβλίων ζυγίζει 30 κιλά πόσα βιβλία μετέφερε ο κύριος Μιχάλης στην Καστοριά;
Όχι πείτε μου. Δεν σας θυμίζει ανέκδοτο για ξανθιές το πρόβλημα;
Χρίστο γρήγορα να το λύσεις. Έχει και ιστορία μετά![]()
εγώ πάλι θυμήθηκα το ανέκδοτο με την Φυσική και το παράθυρο στο τρένο και γελάω....
ΥΓ: άλλη δασκάλα με βρήκε.....![]()
![]()
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Τι κάνουν 12000 βιβλία στη Καστοριά μέρα μεσημέρι;
Βρε θα πήξεις. Εντολές του προέδρου της Barcelioma ακολουθούμε.
Θέλει τα ταλέντα του με πνεύμα και ηθική. Μία ώρα προπόνηση, μία ώρα διάβασμα. Η Σμαρουλέτο μου διαβάζει αυτόν τον καιρό προχωρημένα μαθήματα ιατρικής. Τώρα βρίσκεται στο κεφάλαιο για το μυϊκό σύστημα και γράφει εργασία σχετικά με την εκγύμναση των κοιλιακών σε αθλητές που το μικρό τους όνομα είναι Ιβάν
Άντε διάβασε και μετά κάτι ανάλογο θα σου βρούμε κι εσένα για την πτυχιακή σου![]()
Πάντως πλάκα πλάκα όσο πάνε γίνονται όλο και πιο δύσκολα στο δημοτικό σε μερικά χρόνια στο νηπιαγωγείο ..θα διδάσκουν πυρηνική φυσική!
Μύλος γίνεται και με την ύλη και με τα καινούργια βιβλία.
Οι περισσότεροι δάσκαλοι λένε ότι είναι προχειρογραμμένα και ακατάλληλα.
Πειράματα κάνουν και όποιος αντέξει. Πότε είχαμε παιδεία σωστή για να έχουμε και τώρα; Άσε που τις πράξεις έχουν μάθει και τις κάνουν με διαφορετικό τρόπο και τραβάω τα μαλλιά μου για να καταλάβω.
για σταματηστε τωρα
ΜΙΛΑΕΙ Η ΔΑΣΚΑΛΑ ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
Ποιο καλο παιδακι θα μου πει πώς βρίσκουμε το εμβαδό του κύκλου;
Και ποιο αλλο καλο παιδακι θα μου πει το (πανευκολο) 7 στην 3η;
ξέρετε πώς βρίσκουμε το εμβαδό του κύκλου εεε;και πόσο κάνει 7 στην 3η εεε;ωρε που παμε ρεεεε...που παμε ρεεεεεε...[youtube]www.youtube.com/watch?v=JwSKcdSP2Ew[/youtube]
λοιπον εμβ κυκλου =π επι ακτίνα στο τετράγωνο!και 7 στην 3η =7 επι 7 επι 7=343!
μετα τις χθεσινες εξετασεις των αγγλικων οι οποιες ηταν πανευκολες και είχαν:υποθετικους,πλαγιο λογο,παθητικη φωνη,προθεσεις,γερουνδιο,απαρεμφατο και κατι αλλα ψιλα γραμματα σας ανακοινωνω οτι στο τελος της χρονιας θα κανουμε ενα θεατρικο και θα ειμαι ο δημαρχος!ΤΑ ΠΗΓΑ ΤΕΛΕΙΑ!
Αψογη Μαρια μπραβο μπρε!
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Galletti97 (20-05-09)
Μπράβο Μαράκι μου.
Παντού πρωτιές και αριστίες οι γαύροι![]()
Galletti97 (20-05-09)
sadi (20-05-09)
πώς βρίσκουμε το εμβαδό του κύλινδρου;;;
μπράβο Μαρία!!!!!!!!!! άντε και πρόεδρος στον Ολυμπιακό!!!!!!!!!!!!!!
εμβαδόν κυλίνδρου τυχαίας ακτίνας βρίσκουμε με άθροισμα Riemann!!!!!![]()
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Galletti97 (20-05-09), toro (08-06-10)
Red Sting (20-05-09)
Bookmarks