για να στελνει ο προεδρος πμ στην αλεξανδρουπολη εχει απογοητευθει πολυ απο την προκριση της βαρζας!![]()
PA.RI.ZA (PANATHINAIKOS RIZOSPASTIKHS ARISTERAS)
και ποια ειναι συμπαθης ομαδα στην αλεξανδρουπολη?
ο ντεμαρος από τον εθνικό ξεκίνησε?
PA.RI.ZA (PANATHINAIKOS RIZOSPASTIKHS ARISTERAS)
Red Sting (07-05-09)
σήμερα με την γκολάρα του ινιέστα,μπορώ να πω οτι πωρώθηκα το ίδιο με το γκολ του ντάρμπι στον τελικό.
έβγαλε και τη φανέλα μετά...απλά αποθέωση για τον κορυφαίο επιθετικό μέσο αυτή τη στιγμή στην ευρώπη.
γκουαρντιόλα σε παράκρουση μετά να μην ξέρει αν θέλει να κάνει αλλαγές
μεγάλες στιγμές...
τελικό παίζουν οι 2 καλύτερες ομάδες.η μπάρτσα φέτος έπαιξε την καλύτερη μπάλα.ευχομαι να είναι καλό παιχνίδι.αν και δίνω πολλές πιθανότητες η μαντσεστερ να το παίξει σαν την τσέλσι.
ελπίζω να το πάρει η μπάρτσα για να επιβρεβευτεί το ωραίο ποδόσφαιρο...
Giwrgos7Alexpoli (07-05-09), mpak (07-05-09)
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Άρα το δίκαιο θα είναι να το πάρει η Μπάρτσα το τρόπαιο αυτό γιατί σε όλη τη διοργάνωση είναι η καλύτερη ομάδα, σε αντίθεση με την Γιουνάιτεντ που έκανε κοιλιά.![]()
για τον τελικο του 1999 δεν μιλαω καν.τετοια σουφρα ουτε ο βαζελος δεν ειχε.
για τον περσινο τι να πει κανεις?εκτελει τελευταιο πεναλτι οτερι και πριν χτυπησει την μπαλα γλκιστραει.....ουτε βουντου να κανατε.
και δεν φτανει αυτο.χτυπαει και στο δοκαρι η μπαλα γιατι ηταν καλα εκτελεσμενξο.μηπως να βαζατε για σημα το τριφυλλι μιας και φορατε κατι πρασινα?
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
εγω λέω οτι η Μ.u θα το σηκωσει πάλι ειναι κουρδισμενη ομάδα ...
κλασική μπαρτσελόνα , τί περιμένω άλλωστε από έναν προπονητή γέννημα-θρέμα και πέντε παίκτες επείσης ; όταν στραβώσει το ματς φυρνάμε την μπάλα ασταμάτητα , χωρίς ουσία, κλασικοί μυρμύριδες .. μέχρι να φανεί η τρύπα . μόλις όμως βρεθεί η ρουφιάνα η τρύπα ....
μπράβο ρε μπάρτσα ... αϊντε με τους καημένους
τώρα ο τελικός των κορυφαίων
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
παντως ο Τοροσιδης 2 κλασεις πανω απ αυτον τον Αλβες![]()
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
sirkostas (09-05-09)
εγω δε τον εχω παρακολουθησει αλλα χτες φοβηθηκα πραγματικα οτι θα χουμε θυματα(φτερωτα)![]()
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
mpak (07-05-09)
Δεν ήταν τόσο καλή η Barca χθες και πέρασε με τύχη.
Πάντως μάλλον είχε πέσει οδηγία της UEFA να περάσουν οι ισπανοί και φάνηκε.
.
sirkostas (09-05-09)
Bookmarks