ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Coach (12-12-08)
πώς γινεται καποιος να υποστηριζει μια εκ των αγαπημενων ομαδων του βαζελου οπαδου;;;;;;;; και λιμανι να φτιαξεις και χωρα να της αλλαξεις, αυτη η ομαδα ειναι βαζελικη!!!!! γαμιεται η ρεαλ και ο βαζελος
Γκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο οοοοοοοολλλλλλλλλλλλλ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!
Ετο!!!!!!!! στο 83
Coach (14-12-08)
μπραβο ρε ετο...ηθελες να πας και στο ουζμπεκισταν...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
καλώς τα παιδιά...2-0...και αντίο ζωή...
προβλεπόμενο αν και θα ψηνόμουν με μια 5αρα στο τριαντάλεπτο όπως συνηθήζει φέτος η μπάρτσα....
εντάξει δεν είμαι και τόσο φανατικός μπάρτσα αλλά είναι η μόνη ομάδα που υποστηρίζω μετά τον θρύλο.και όχι τόσο για το μεγαλείο του συλλόγου της αλλά επειδή...δεν έχει χορηγό στη φανέλα...
αλλα την "βασίλισσα" δεν την χώνεψα ποτές μου.και ονειρέυομαι τη στιγμή που θα σκάσει ο θρύλος στο καναπέου,θα της φορτώσει μια 4αρα και εμείς απο την εξέδρα να συμπεριφερόμαστε σαν κλασσικοί κωλόγαυροι...δλδ "όλε" σε κάθε πάσα,να φωνάζουμε ειρωνικά "γκόλ" σε κάθε σούτ τους,συνθηματάκια του στύλ "κόκκαλη σε παρακαλώ φέρε τον σαλγκάδο στον ολυμπιακό",τσουκαλάς μετά στην εκπομπή να τους δείχνει τη...ζώνη του
και διάφορα τέτοιες ωραίες γαυροκαταστάσεις που να ξεχειλήζουν αλλαζονεία...μέχρι να μας μισήσουν και αυτοί και να βγαίνουν στα ισπανικά ραδιόφωνα και να λένε για τον γκαγκάτση και την παράγκα του κόκκαλη στην ευρώπη....![]()
Coach (14-12-08), Gavros4life (14-12-08), masinGun (15-12-08), mpak (14-12-08), sk12072 (14-12-08)
Δεν ξερω τι σας ποτιζουνε,αλλα πρεπει να ειναι καλο πραμα!
ΥΓ.ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΜΠΑΡΤΣΑ!
ΒΕΝΤΟΥΖΑ!
"Όλοι εμείς οι ψυχάκηδες πανηγυρίζουμε προ- κατα τη διάρκεια και μετά, ανεξαρτητως αποτελέσματος. Πανηγυρίζουμε γιατι τον βλέπουμε, γιατί υπάρχει, γιατι είμαστε μαζί του, γιατι μπορούμε και τον αναπνέουμε ,να τον ρουφάμε, και μας φτιάχνει, μας ανεβάζει, μας πορώνει. Πανηγυρίζαμε στα πέτρινα στα χωμάτινα στα αδαμάντινα στα πλατινένια. Πάντα θα πανηγυρίζουμε γιατί αυτό δεν έχει σχέση με το αποτέλεσμα αλλά με τη καταλυτική,την αιώνια,τη βασανιστική,την απλήρωτη αγάπη προς αυτόν τον ένα το μοναδικό... Θρύλο μας!"
'Ερως 'εστί 'Ολυμπιακός.
mpak (14-12-08)
εκανε το καθηκον της..και αν οι αλλοι δεν βαρουσαν στο ψαχνο θα ειχαμε μεγαλυτερο σκορ.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
καθαρισε η μπαρτσα! τωρα που βρηκε προπονητη ποιος την πιανει!
PA.RI.ZA (PANATHINAIKOS RIZOSPASTIKHS ARISTERAS)
mpak (14-12-08)
σιγα τον προπονητη τον [πεπε..απλως εχει τρομερους παικτες...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Και πέρσι τους είχε τους παίκτες αλλά... Πέπε και τα μυαλά στο μπλέντερ!![]()
για την ιστορία
μιλάμε για τον επί χρόνια αργηγό της Εθνικής ..... ..... ..... Καταλωνίας
κάτι ξέρει αυτός από τέτοιες καταστάσεις
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
Ανρί: "Η καριέρα μου θα τελειώσει σύντομα"
Ο Τιερί Ανρί παραδέχεται ότι η ποδοσφαιρική του καριέρα φτάνει στο τέλος της και μετράει ακόμα λίγες μέρες αγωνιστικής προσφοράς.
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] Ο Γάλλος επιθετικός της Μπαρτσελόνα νιώθει ότι ύστερα από δεκαπέντε χρόνια καριέρας υψηλού επιπέδου, ήρθε η ώρα να αρχίσει να σκέφτεται έντονα το ενδεχόμενο απόσυρσης από την ενεργό δράση.
"Αυτό (η απόσυρση από την ενεργό δράση), δεν είναι πολύ μακριά από την αλήθεια. Έχω παίξει δεκαπέντε χρόνια στο κορυφαίο επίπεδο και τώρα έχει έρθει η ώρα", δήλωσε ο 31χρονος ποδοσφαιριστής.
"Η καριέρα μου θα τελειώσει σύντομα, όντας επιθετικός, συμβαίνει γρηγορότερα. Όπως είπα πριν, δεν έχω τρέξει ποτέ τόσο, όσο κάνω τώρα με την Μπάρτσα", τόνισε ο Ανρί.
Κόκκαληηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη θελουμε επιθετικόοοοοοοοοοοοοοο![]()
Να πάρουμε άνθρωπο που ήδη αισθάνεται συνταξιούχος; Ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρω. Ας πάει με την κυρα-Μαρίκα την γειτόνισα να πίνει καφέ και να κουτσομπολεύει...
ΘΡΥΛΟΣ θρησκεία και στην ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!
ο κόουτς πέπε όταν ήταν παίχτης ήταν τεράστια λατρεία...αρχηγάρα κανονική.
μάλιστα θυμάμαι τότε που είχε φύγει απο την μπάρτσα,είχε δηλώσει πως την μεγαλύτερη πρόταση την είχε απο τον....ολυμπιακό.πρέπει να του έδινε ο κόκκαλης τότε κοντά 6 μύρια ετησίως σημερινά λεφτά....
ο γρόθος αποφάσισε να πάει στη ρόμα αν θυμάμαι καλά και τερμάτισε την καριέρα του στα 30 λόγω τραυματισμών...
θεούλης...και αν ερχόταν τότε στο θρύλο θα γινόταν μακελειό...θα ψάχναμε καινούριο αεροδρόμιο...
ειχε και μια υποθεση με ντοπαρισμα στην ιταλια.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Με Λυων πεσαν οι Καταλανοι. Φυσιολογικα περνανε, εκτος κι αν τους κανει κανενα κλύσμα ο...Μουνιέ!![]()
Bookmarks