sirkostas (01-05-09)
sirkostas (01-05-09)
αυτο το πραγμα δεν μπορω αλλο
να βγαινει ο πουτσας ο Γιαννακοπουλος και να πανηγυριζει παραμενωντας ψυχραιμος
βαρεθηκα
DaRkSaGa79 (01-05-09)
iek (01-05-09)
1. Σωστό μεν αλλά εκείνη την ώρα δεν έχεις την πολυτέλεια να το σκεφτείς αυτό.
2. Δε θα έλεγα ότι βγάζει μάτια ο Πάργκο στην άμυνα αλλά είναι φανερά εκτός ρυθμού. Ούτε εγώ θα τον εμπιστευόμουν στο συγκεκριμένο ματς.
3. Αμυντικάρα ο Πελεκάνος, αδυναμία ΑΛΛΑ ο Ολυμπιακός σχεδόν σε όλο το ματς ήταν πίσω και ο Μιχάλης δεν είναι σκόρερ σε καμμία περίπτωση.
4. Εκεί ήταν η αχίλλειος πτέρνα μας σήμερα δυστυχώς.
5. Μάλλον, δεν είμαι σίγουρος.
6. Μέτριος.
δεν μαρεσει ο τσιλντρες τελεια!!!!!ποσο μαλλον για τα λεφτα π παιρνει κ μη μ πεις ειναι αθλητης κ ολες τις αβανταδορικες μαλακιες των δημοσιογραφων,αν ειναι αθλητης ας παρει μεταγραφη για τον στιβο,διοτι αν καποιος θα σ επαιρνε το ματς θα ηταν ο σουτερ γκριρ κ οχι ο τσιλντρες!!!!!!!!
Αρχιδια βαζελοκοντοι να μη γινουμε βεβαια,αλλα καπως να προστατευεται η ομαδα και εξωαγωνιστικα.Εστω οπως επι Ιωαννιδη-Γιαννη Γιαννακη.
...και γιαυτό είμαστε τέτοια ώρα εδώ για να μοιραστούμε αυτή τη μεγάλη πίκρα και να την εκδηλώσουμε ο καθένας με το τρόπο του. Δε θα πρέπει να παρεξηγείται κανένας κατα τη γνωμη μου γιατί όλοι μας λέμε πολλές φορές σε ανάλογες περιπτώσεις πράγματα που δε πιστεύουμε. Το βάλσαμο είναι ένα και όλοι το ξέρουμε .
Προσωπικά προτιμώ να αποκαθηλώσουμε το βάζελο στο πρωτάθλημα από το κύπελλο ευρώπης. Αυτό είναι το βασανάκι του και το τρωτό του σημείο. Στο τελικό μπορεί να χάσει - του το εύχομαι ολόψυχα- οπότε μηδέν εις το πηλίκον. Επίσης μπορεί να χάναμε και μείς οπότε στα ίδια. Αλλά αυτό που θα πονεσει θα είναι η αποκαθήλωση του για την οποία η ομάδα μας πρέπει να δουλέψει από απόψε. Νάσαι καλά φίλε , άν συμφωνούσαμε όλοι σε όλα μάλλον η ζωή θα ήταν ανούσια αλλά εσύ βρέ παιδί τάπες πολύ χοντρά κι όπως είναι οι περισσότεροι τώρα ήταν αναμενόμενο να υπάρξουνε αντιδράσεις![]()
---------------------
![]()
Τεν Κατε: "η ομαδα επαιξε καλα στα ντερμπυ"...Ναι αλλαγιατι δεν κερδισες κανενα;
Ολυμπιακος (μπασκετ): "Η ομαδα επαιξε καλα στα ντερμπυ"....Ναι αλλα γιατι ειμαστε ακουποι;
Και η πλακα ειναι οτι κοροιδευουμε το βαζελο στο ποδοσφαιρο που δεν βλεπει τα λαθη του να διορθωθει ενω εμεις στο μπασκετ κατηγορουμε την ατιμη την διαιτησια, το Βασιλακοπουλο,, το στεφανι, το καλαθι που δεν μπηκε κλπ κλπ..
Αυτα μονο λουζερς τα κανουνε...Κι επειδη προσωπικα λουζερ δεν γινομαι ενα πραγμα θα πω....Κουπα στο πρωταθλημα η αλλιως θα ειναι οι ντεμηδες (=λουζερς) του συλλογου...Και δεν παει μονο στο Γιαννακη αυτο...Το ακους "αρχηγε";
Υ.Γ. Βασιλακοπουλοι, Πηλοιδηδες και Βορεαδηδες δεν υπηρχανε σημερα...Μονο λουζεριλικι...
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
βγηκαν στην ομονοια ταρχιδια
ελα μωρη ΤΣΣΚΑΑΑ!!!!
Η αλήθεια είναι ότι είμαι εμπαθής με τον Γιαννάκη και μπήκα για να τον βρίσω. Φυσικά και κοουτσάρισε εξωπραγματικά, πήρε την ταυτότητα του γκαστόνε, αλλά τελικά είτε οι βάζελοι ήταν πάλι απίστευτα κωλόφαρδοι (για τρίτη φορά φέτος), είτε οι αλήτες οι δικοί μας τον πούλησαν και έπαιξαν το πουλάκι τους.
Αν κάποιοι γουστάρουν να ζουν στο matrix, να μην τους το χαλάσω. Θέλω να δω, αν (μια στο εκατομμύριο) χάσουμε τους τελικούς του πρωταθλήματος, τι θα πούνε. Ή μάλλον ξέρω "είμαστε νέα ομάδα, φτιαχνόμαστε, βάζελοι τρέμετε". Συμπαθούτε με, αλλά είμαι παλιό κασετόφωνο, και η κασέτα από το 2004 έχει πλέον λιώσει.
Αυτό που παρατήρησα είναι ότι η ομάδα μας δεν είχε πουθενά στον αγώνα την πρωτοβουλία. Κατά τύχη πέρασε στον αγώνα μπροστά. Ο βάζελος άλλαζε τα συστήματα και τις επιθέσεις, και εμείς απλά προσαρμοζόμασταν. Επίσης, ο βάζελος έπαιρνε πόντους στο ματς με κάποιους σταθερούς τρόπους (πικ εν ρολ και εναλλαγές ψηλών - κοντών), σχεδόν σε κάθε επίθεση. Εμείς πουθενά σε διαδοχικές επιθέσεις δεν σκοράραμε με τον ίδιο τρόπο.
Για την τελευταία φάση, ο Γιαννάκης πρέπει να ζητήσει τάιμ άουτ πρίν τελειώσει η φάση του Πέκοβιτς. Αντ' αυτού, παρακολουθήσαμε μια τυπική επίθεση Ολυμπιακού, με στατικούς σχεδόν παίκτες, όπου η μπάλα μένει στα χέρια μας και όταν παέι να λήξει ο χρόνος, κάνουμε το γιουρούσι. Αυτή την φορά το σύστημα ήταν "γιουρούσι - Μπουρούση" και κατά μαγικό τρόπο, δεν έπιασε. Αν ήταν ένα σουτ με προϋποθέσεις, ακόμα και τρίποντο, θα έλεγα, ναι γκαντεμιά μας και πάλι. Αυτό δεν ήταν τίποτα, ήταν μια μαλακία.
ΥΓ. Στο τελευταίο τάιμ άουτ του Γιαννάκη, η εκφωνήτρια είπε ότι είπε στους παίκτες "τώρα θα παίξουμε το σύστημα μας" (sic). Το οποίο ποιο ήταν; Να πασάρει από μέσα ο Παπαλουκάς στον Βούισιτς για τρίποντο.
Καληνύχτα.
Ρεαλισμός είναι η ψευδαίσθηση ότι υπάρχει πραγματικότητα.
Ετσι ακριβως...Κακα τα ψεμματα αυτος ειναι ο στοχος και ηδη απο σημερα εκει πρεπει να επικεντρωθουμε..Στο πρωταθλημα το οπποιο πρεπει να παρουμε πασει θυσια.Οσο για τον τελικο της Ευρωλιγκας,οι Ρωσοι εχουν την αμμεριστη μου συμπαρασταση.
Τα πα οντως χοντρα,αλλα εγραφα κι εγω με το αιμα στο κεφαλι,δεν εχετε αδικο.
giorgossiderie (01-05-09)
Bookmarks