Σελίδα 28 από 57 ΠρώτηΠρώτη ... 8182425262728293031323848 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 541 έως 560 από 1122

Θέμα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-βάζελος: final 4 game 1

Το avatar του χρήστη belluschi7

Thanks
    128
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 376 φορές σε 240 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Rodner7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    που ειδες οτι ηταν πολυ καλυτεροι?αλλο ματς εβλεπες?
    εσυ μαλλον εβλεπες αλλο ματς,το να βαλουμε 2 3 τραβηγμενα σουτ κ να ξαναγυρισουμε στο σκορ δεν σημαινει οτι ειμαστε καλυτεροι,οταν ο αλλος σε καθε επιθεση π θα σ κανει εχει σχεδιο κ το μονο π απομενει να δεις ειναι αν θα μπουν τα σουτ,εμεις τι εχουμε ανταυτου τραβηγμενα σουτ ειδικα του γκριρ ολα πανω σε αμυνα κ συστημα αγιος ο θεος αρκει να φαμε την επιθεση,ετσι εχουμε καλυτερη ομαδα??αρχιδια εχουμε απλα αν μας παιξουν καποιες μοναδες εχουμε πιο πολλες ελπιδες,αλλα σαν συνολο δεν υπαρχουμε απλα

. Το avatar του χρήστη sirkostas

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 21.392 φορές σε 11.422 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Fakes Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οταν καποιοι ειναι γαμιαδες μονο στα λογια,αλλοι ειναι στα εργα και στο παρκε.θελει παμπολλα ψωμια ακομα ο Ολυμπιακος για να γινει εστω κατι απο Παναθηναικο
    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΥΤΟ? ΝΑΙ Η ΟΧΙ?
    Πολλες φορες εχουμε διαφωνησει, αλλα τωρα ειμαι μαζι σου. Κι εγω αναρωτιεμαι ποιος γραφει τετοια πραγματα!

Το avatar του χρήστη vaskor

Thanks
    103
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 181 φορές σε 86 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Poios nomizei oti aftos o Olympiakos mporei na kataktisei to protathlima?
    Oriste peite to. Poios? ~~~~~~~
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kouzoulo : 01-05-09 στις 23:31 Αιτία: Σεμνά...
    Ολυμπιακός Μόνο

Thanks
    128
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από smageo Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μαλλον δεν διαβσες σωστα το ποστ μου .....
    βρε ναι το καταλαβα απλα ηθελα να το τονισω καλυτερη για ποιον?για τους δημοσιογραφους γιατι εμεις δοξα το θεο εχουμε ματακια κ βλεπουμε

Προπονητής της εξέδρας Το avatar του χρήστη Haris1984

Περιοχή
    Aθηνα,Νεα Φιλαδελφεια
    Thanks
    7.385
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.142 φορές σε 2.869 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

με την ομαδα της πρωτης χρονιας της 4ετιας που λες χασαμε με 30αρα στο κυπελλο και 3-0 σουιπ στους τελικους..να μην την αλλαζαμε?
    δεν ειναι εκει το προβλημα,το προβλημα ειναι οτι στα κρισιμα ο Γιαννακης ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΩΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ.
    τον στηριζα οσο λιγοι αλλα για ακομα μια φορα μας κρεμασε
    τελευταια εκαιρια το πρωταθλημα
    Σαυτο συμφωνω.Για μενα ο Γιαννακης ειναι τελειωμενος και ανυπαρκτος,ηδη απο το 86-69 και μετα.Επισης συμφωνω για την ομαδα του 2005-2006.Αλλα πχ ποιος ο λογος να ξηλωθει η φοβερη ομαδα του 207,που εχασε οριακα το πρωταθλημα,για να φτιαχτει το περυσινο εκτρωμα?Αυτη δεν ηταν μια χρονια χαμενη?

#include <olympiacos> Το avatar του χρήστη AIIZ

Περιοχή
    Ελλάδα
    Thanks
    778
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.437 φορές σε 2.883 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από vaskor Εμφάνιση μηνυμάτων
    Oriste peite to. Poios? Mas exoune kanei pout... to exete katalavei?
    Κανείς μας δεν το πιστεύει. Είμαστε άχρηστοι. Μας έχουν κάνει γιο-γιο.

Καλά τα είπα;

.

Thanks
    3.519
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 6.050 φορές σε 2.860 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Εγω απλα θα πω οτι μια ομαδα με πνευμα νικητη, με εναν προπονητη επισης με πνευμα νικητη, οταν εχει την τελευταια επιθεση στα χερια του με την ευκαιρια να το κερδισει το ματς, παει για την νικη. Εκει το "μπουμπουνας" το τριποντο με τον Γκριρ (αφου πρωτα ειχες παρει ταιμ-αουτ για να οργανωσεις την επιθεση) και στελνεις τους κοντοπουτανους να πινουν τα ηρεμιστικα με τις χουφτες... Αλλα εμεις ξεχασα οτι ακομα κανουμε υπομονη...

Υ.Γ. Οταν μια ομαδα δεν χτιζεται σωστα, μην περιμενετε να κοουτσαρεται και σωστα...

8. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

belluschi7 (01-05-09)

Το avatar του χρήστη Du3lisT

Περιοχή
    Πρέβεζα
    Thanks
    17.730
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 18.291 φορές σε 10.834 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από vaskor Εμφάνιση μηνυμάτων
    Oriste peite to. Poios? Mas exoune kanei pout... to exete katalavei?
    Φυσικά είναι δυνατόν να το κατακτήσουμε! Εννοείτε πως μπορούμε, δεν έπαιξαν οι 3 πιο σημαντικοί μας παίχτες και χάσαμε! μόνο αυτό.
    http://www.red-dna.com/forum/signaturepics/sigpic5510_18.gif

Το avatar του χρήστη giorgossiderie

Thanks
    1.317
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 2.857 φορές σε 1.119 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Fakes Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οταν καποιοι ειναι γαμιαδες μονο στα λογια,αλλοι ειναι στα εργα και στο παρκε.θελει παμπολλα ψωμια ακομα ο Ολυμπιακος για να γινει εστω κατι απο Παναθηναικο
    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΥΤΟ? ΝΑΙ Η ΟΧΙ?
    Φίλε εγώ για παράδειγμα που ακολουθώ το Θρύλο 43 χρόνια δε θα τόγραφα ούτε υπό την επίρρεια του πιο ισχυρού ναρκωτικού. Δύσκολα γράφεται ή λέγεται.
    Αλλά το τί έχουμε ακούσει τόσα χρόνια από φίλους και αδερφούς στα γήπεδα και όπου αλλού μαζευόμαστε είναι να τρελλαίνεσαι. Πολλές φορές στη τρελλα μας λέμε πολλά που μετανοιώνουμε ή είναι λόγια της αγανάκτησης. Αφού όμως το παιδί δηλώνει Ολυμπιακός και στη μια πιθανότητα να τον αδικούμε βαφτίζοντας τον προβοκάτορα άς κρατήσουμε μια πισινή. Με πολύ αγάπη το λέω....
    ---------------------

11. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

kouzoulo (01-05-09)

.

Thanks
    880
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 1.553 φορές σε 893 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από belluschi7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    εσυ μαλλον εβλεπες αλλο ματς,το να βαλουμε 2 3 τραβηγμενα σουτ κ να ξαναγυρισουμε στο σκορ δεν σημαινει οτι ειμαστε καλυτεροι,οταν ο αλλος σε καθε επιθεση π θα σ κανει εχει σχεδιο κ το μονο π απομενει να δεις ειναι αν θα μπουν τα σουτ,εμεις τι εχουμε ανταυτου τραβηγμενα σουτ ειδικα του γκριρ ολα πανω σε αμυνα κ συστημα αγιος ο θεος αρκει να φαμε την επιθεση,ετσι εχουμε καλυτερη ομαδα??αρχιδια εχουμε απλα αν μας παιξουν καποιες μοναδες εχουμε πιο πολλες ελπιδες,αλλα σαν συνολο δεν υπαρχουμε απλα
    η ΠΟΛΥ καλυτερη ομαδα δεν περιμενει το τελευταιο δευτερολεπτο για να κερδισει.εγω αυτο ξερω
    τραβηγμενα σου απο τον Γκριρ...???
    Επαναλαμβανω τραγικα λαθη ΚΑΙ ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ απο τον Γιαννακη

Thanks
    2.534
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 1.158 φορές σε 742 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sirkostas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πολλες φορες εχουμε διαφωνησει, αλλα τωρα ειμαι μαζι σου. Κι εγω αναρωτιεμαι ποιος γραφει τετοια πραγματα!
    Να ξέρεις ότι όταν διαφωνώ με κάποιον το κάνω χαμογελώντας

Περιοχή
    Aθηνα,Νεα Φιλαδελφεια
    Thanks
    7.385
    Ignore User

Προεπιλογή

Αχρηστοι δεν ειμαστε,αλλα προφανως κατι φταιει.Τωρα τι φταιει,θα το δουμε στο τελος.

Το avatar του χρήστη DaRkSaGa79

Thanks
    3.296
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 10.887 φορές σε 5.182 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Συγχαρητηρια σε ολους στην ομαδα για την προσπαθεια.Καποιοι ξεχνανε ποτε πηγε φ4 τελευταια χρονια ο Ολυμπιακος.Επισης καποιοι ξεχνανε ποιοι πηραν το πλεονεκτημα εδρας στο πρωταθλημα μετα απο 10 χρονια.Δεν λεω εχθρος του καλου το καλυτερο,αλλα ΗΜΑΡΤΟΝ.Μετα απο τετοιο παιχνιδι καποιοι "Ολυμπιακοι" μιλανε για ευθυνες.Αναθεμα και αν ξερουν αυτοι οι καποιοι τι ειναι το μπασκετ και πως παιζεται.Και αναδεικνυετε καλυτερους παιχτες τους αποντες.ΑΠΟΝΤΕΣ γενικως.Τον αυτοκαταστροφικο Σοφοκλη που μετα απο νικη με τον βαζελο ΕΒΡΙΖΕ τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και τον ΠΕΙΡΑΙΑ.Τον Σοφοκλη που μονο κωλο δεν του εχουν δωσει,αντι να τον στειλουν σπιτι να γινει 400 κιλα.Σας φταινε οι Αγγελοπουλοι,σας φταιει ο Γιαννακης,σας φταιει ο Βουισιτς,σας φταιει ο Μπουρουσης που ΤΟΛΜΗΣΕ να αρρωστησει(ΕΛΕΟΣ),σας φταιει ο Παπαλουκας,ταχα ειναι υποχρεωμενος να ειναι man of the match ασταματητα,α και μην ξεχναμε ο Παργκο ειναι παιχταρας οχι για οτι εχει προσφερει αλλα για αυτα που ονειρευομαστε οτι μπορει να προσφερει!!!Ξανα Ε-Λ-Ε-Ο-Σ
    Ρε δεν γαμιομαστε λεω εγω....Λες και δεν υπαρχει αντιπαλος,λες και το λαθος δεν ειναι στο παιχνιδι.Λες και το παιχνιδι δεν ειναι ΠΑΙΧΝΙΔΙ.Της κοντης ψωλης οι τριχες της φταινε,αυτο λεω εγω.Οποιος δεν ξερει να χανει να μην παιζει,να μην συμμετεχει ποτε και πουθενα.Να απομονωθει και απο την κοινωνια,να βρει μια σπηλια να χωθει,να ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ οι υπολοιποι.ΛΑΙΜΑΡΓΟΙ "ολυμπιακοι"
    Παντα σε εισαγωγικα το ολυμπιακοι.Γιατι εγω δεν τους θυμαμαι ετσι τους ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ.Τους θυμαμαι ΛΕΒΕΝΤΕΣ
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ,ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!!!!!!

....."και αν δεν γινει αυτο,στ'αρχιδια μου τα δυο,ΠΑΝΤΑ αρρωστοι με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ"

16. Οι ακόλουθοι 10 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον DaRkSaGa79 για αυτό το μήνυμα:

billagelo (06-05-09), Haris1984 (01-05-09), IERO (01-05-09), Jesius (01-05-09), jiovaner (01-05-09), nik42733 (02-05-09), Red$mile (01-05-09), sabar77 (02-05-09), sirkostas (01-05-09), somekindofgrinder (01-05-09)

Μ.Α.Τ.Φ. Το avatar του χρήστη differance

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.099
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 24.961 φορές σε 14.474 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από AIIZ Εμφάνιση μηνυμάτων
    OΧΙ ΔΑΚΡΥΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους για την προσπάθεια. Δυστυχώς βρέθηκε σε μεγάλη (κωλοφαρδία;) μέρα ο πουστάρας και δεν είχαμε αντίδοτο, συν την άσχημη μέρα των ψηλών μας.

Οι ημέρες της δόξας είναι κοντά.
    Δάκρυα? Όχι βέβαια. Εξάλλου τι είχαμε τι χάσαμε. Μπράβο, ναι. Πολλά μπράβο. Αλλά έχω μερικές απορίες:

1. Τι στο καλό θέλαμε να πάμε στην παράταση? Με τους Μπουρούση, Βούισιτς και Τσίλντρες να έχουν από 4 φάουλ πόσο θα αντέχαμε? Χώστους ένα τρίποντο και στείλ' τους αδιάβαστους...
    2. Ο Πάργκο ξεκίνησε βασικός, έπαιξε κάνα δίλεπτο και ...τέλος? Και είναι καλός αμυντικός. Δε θα βοηθούσε στο μαρκάρισμα του Γιασικεβίτσιους?
    3. Και ο Πελεκάνος είναι πολύ καλός αμυντικός (ίσως ο καλύτερος μετά τον Βασιλόπουλο). Γιατί δεν τον χρησιμοποίησε καθόλου?
    4. Βαρέθηκα να βλέπω τους ψηλούς του σιχαμένου να παίζουν ένας με έναν τους δικούς μας. Για 40 λεπτά. Κάνα αντίδοτο δεν υπάρχει? (ρητορική αυτή η ερώτηση...)
    5. Ο Σοφοκλής ήταν στη δωδεκάδα?
    6. Ο Χαλπερίν?
    7. ....

Και κάτι για την υποτιθέμενη κωλοφαρδία του πουσταρά: όπως είπε και ο ποιητής, η τύχη ευνοεί τους τυχερούς...
    «Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
    Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823

18. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον differance για αυτό το μήνυμα:

Haris1984 (01-05-09), jonk (02-05-09), kouzoulo (01-05-09)

Περιοχή
    Aθηνα,Νεα Φιλαδελφεια
    Thanks
    7.385
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από giorgossiderie Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φίλε εγώ για παράδειγμα που ακολουθώ το Θρύλο 43 χρόνια δε θα τόγραφα ούτε υπό την επίρρεια του πιο ισχυρού ναρκωτικού. Δύσκολα γράφεται ή λέγεται.
    Αλλά το τί έχουμε ακούσει τόσα χρόνια από φίλους και αδερφούς στα γήπεδα και όπου αλλού μαζευόμαστε είναι να τρελλαίνεσαι. Πολλές φορές στη τρελλα μας λέμε πολλά που μετανοιώνουμε ή είναι λόγια της αγανάκτησης. Αφού όμως το παιδί δηλώνει Ολυμπιακός και στη μια πιθανότητα να τον αδικούμε βαφτίζοντας τον προβοκάτορα άς κρατήσουμε μια πισινή. Με πολύ αγάπη το λέω....
    Γραφω τοσους μηνες εδω και υπαρχει υπονοια περι προβοκατσιας πρασινης?Ελεος!!Ουτε ο reddna να μουν!

και ναι αυτα που γραφω,ακομα κι αν ειναι βαρυτατα,ηταν αποτελεσμα μεγαλης πικρας.

.

Thanks
    880
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Haris1984 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σαυτο συμφωνω.Για μενα ο Γιαννακης ειναι τελειωμενος και ανυπαρκτος,ηδη απο το 86-69 και μετα.Επισης συμφωνω για την ομαδα του 2005-2006.Αλλα πχ ποιος ο λογος να ξηλωθει η φοβερη ομαδα του 207,που εχασε οριακα το πρωταθλημα,για να φτιαχτει το περυσινο εκτρωμα?Αυτη δεν ηταν μια χρονια χαμενη?
    η φετινη ομαδα ειναι μακραν η καλυτερη αυτης της δεκαετιας ακομα και πολυ καλυτερη του 7 (συμφωνω οτι ηταν φοβερη ομαδα,αλλωστε χασαμε τον τιτλο για μια ταπα)
    δεν μπορουμε να κατηγορησουμε τους Αγγελοπουλους ομως.
    Ενα πραγμα διαπιστωνω.Ειναι τεραστιος ΛΟΥΖΕΡ ο Γιαννακης και το μεταδιδει και στους παικτες μου φαινεται..σορρι για πριν καταλαβαινεις σε τι κατασταση ειναι τα νευρα μου

21. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Haris1984 (01-05-09)

Coach Couch Το avatar του χρήστη since1971

Thanks
    998
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 1.155 φορές σε 711 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

otan sta dyskola anti na paixeis myalwmena prospatheis na kaneis figouristikes assist (lege me Teo) xese mesa.

to simerino to blepw ws xameni eykairia. simera an tous pername tha eixan pesei psyxologika kai tha itan h arxi gia kainouria aytokratoria

to kalokairi pou tha ginoun metagrafes isws ola allaxoun pros to xeirotero pali.
    tha dioxoume 5 tha paroume 5 aytoi tha kanoun prosthikes kai ante pali mia apo ta idia
    elpizo na ta kataferoume sto sef kai na ginei ekei h kainouria arxi

(sorry gia ta greeklish elpizo na to ftiazo syntoma)

Thanks
    128
    Ignore User

Προεπιλογή

η ΠΟΛΥ καλυτερη ομαδα δεν περιμενει το τελευταιο δευτερολεπτο για να κερδισει.εγω αυτο ξερω
    τραβηγμενα σου απο τον Γκριρ...???
    Επαναλαμβανω τραγικα λαθη ΚΑΙ ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ απο τον Γιαννακη
    τραβηγμενα ακομα κ το πρωτο αν θυμασαι προσποιηση στον διαμαντιδη εκανε,το θεμα δεν ειναι αν ειναι πολυ καλυτεροι η λιγο,το θεμα ειναι οτι ειναι καλυτεροι κ αυτο φαινεται στα κρισιμα σημεια,το οτι εχει κλεισει η ψαλιδα φαινεται αλλα αυτο δεν μ φτανει!!!!ας ελπισουμε τ χρονου σε καλυτερες επιλογες κ οχι παικτες τυπου τσιλντρες κ λιγο ταλεντο ρε γιαννακη δεν βλαπτει!!!!οχι ολους τους αμπαλους

.

Thanks
    880
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από belluschi7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    τραβηγμενα ακομα κ το πρωτο αν θυμασαι προσποιηση στον διαμαντιδη εκανε,το θεμα δεν ειναι αν ειναι πολυ καλυτεροι η λιγο,το θεμα ειναι οτι ειναι καλυτεροι κ αυτο φαινεται στα κρισιμα σημεια,το οτι εχει κλεισει η ψαλιδα φαινεται αλλα αυτο δεν μ φτανει!!!!ας ελπισουμε τ χρονου σε καλυτερες επιλογες κ οχι παικτες τυπου τσιλντρες κ λιγο ταλεντο ρε γιαννακη δεν βλαπτει!!!!οχι ολους τους αμπαλους
    δεν σου αρεσε ο Τσιλντρες σημερα?

Περιοχή
    Aθηνα,Νεα Φιλαδελφεια
    Thanks
    7.385
    Ignore User

Προεπιλογή

η φετινη ομαδα ειναι μακραν η καλυτερη αυτης της δεκαετιας ακομα και πολυ καλυτερη του 7 (συμφωνω οτι ηταν φοβερη ομαδα,αλλωστε χασαμε τον τιτλο για μια ταπα)
    δεν μπορουμε να κατηγορησουμε τους Αγγελοπουλους ομως.
    Ενα πραγμα διαπιστωνω.Ειναι τεραστιος ΛΟΥΖΕΡ ο Γιαννακης και το μεταδιδει και στους παικτες μου φαινεται..σορρι για πριν καταλαβαινεις σε τι κατασταση ειναι τα νευρα μου
    Συμφωνω απολυτα και σαυτο.Οποιος θα κατηγορουσε τους Αγγελοπουλους οτι δεν προσπαθησαν η προσπαθουν θα ταν τρελος η παρανοικος.Αυτο να λεγεται,οι ανθρωποι εχουν ριξει μπολικο χρημα για την ανοικοδομηση της ομαδας και σε παικτες και σε αλλες επενδυσεις.Αν και για μενα,ισως θα επρεπε να αλλαξουν την τακτικη του "παω με το σταυρο στο χερι"εναντι των πονηρων βαζελοκοντων.

Οσο για το Γιαννακη,επισης συμφωνω απολυτα.με καλυψες.η μοναδικη παραφωνια σαυτη την ομαδα.Ευχομαι να παρουμε το πρωταθλημα,αλλα να φυγει με καποιο τροπο.

και μενα τα νευρα μου ειναι τσαταλια και η πικρα μου μεγαλη,γιαυτο πριν μιλσηα πολυ σκληρα για καποιους απο την ομαδα μας και (δυστυχως)παρεξηγηθηκε αυτο,αν και εφερα ευθυνη.

Σελίδα 28 από 57 ΠρώτηΠρώτη ... 8182425262728293031323848 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές