Ο Εμπολα χτυπησε και αυτο το θρεντ ......
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
d.n.a. (28-04-09)
Κάτι μου λέει ότι αυτό το thread σύντομα θα ξεπεράσει σε μηνύματα το αντίστοιχο ολόκληρου του πρωταθλήματος![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
εχουν γελιο οι δευτεροτριτοι κοσμα μου.εξαλλου με τι θα ασχολουμαστε ολο το μαιο;
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Αναλυτικά το πρόγραμμα:
1η Αγωνιστική: 10 Μαΐου
ΑΕΚ-Λάρισα
ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός
2η Αγωνιστική: 13 Μαΐου
Λάρισα-ΠΑΟΚ
Παναθηναϊκός-ΑΕΚ
3η Αγωνιστική: 17 Μαΐου
Παναθηναϊκός-Λάρισα
ΠΑΟΚ-ΑΕΚ
4η Αγωνιστική: 20 Μαΐου
Λάρισα-Παναθηναϊκός
ΑΕΚ-ΠΑΟΚ
5η Αγωνιστική: 24 Μαΐου
Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ
Λάρισα-ΑΕΚ
6η Αγωνιστική: 31 Μαΐου
ΠΑΟΚ-Λάρισα
ΑΕΚ-Παναθηναϊκός
πολύ βλακεία τα play off ρε παίδια, δεν κατάλαβανω την λογίκη. Άντε να είμασταν ίσπανια που η μία ομαδα με την αλλη εχουν 1 βάθμο διαφορα να πω οκ. Αλλα στην ελλαδα που ο παο εχει 2 ποντους απο τον παοκ και οι αλλες ομαδες ειναι 10 και 20 ποντους απο πισο τους δεν καταλαβανω οτι και η αεκ μπορει να βγει 2. Βλακεια σκετη. Τεσπα πιστευω οτι ο μπαοκ θα βγει πρωτος στα πλει οφ, αν και στα εκτος ντερμπι τα παει χαλια αλλα στην τουμπα ειναι ο μονος αητητος. Αντε και ο βαζελος. Για τους αλλους χλωμο το βλεπω
Γενικά τα κλέι οφ είναι μια μπούρδα και μόνο σαν σκέψη. Ποδόσφαιρο είναι, όχι μπάσκετ και βόλει. Είδαμε και την Ολλανδία τι φοβερό πρωτάθλημα έχει.
18 ομάδες πρέπει να έχει η Α' χωρίς κλέι οφ..
Fakes (28-04-09)
Την άποψη μου την εχω ξαναπει. Πρωταθλημα 8 ομαδων, οι 2 να πεφτουνε, και οσες ανεβαινουν να φερνουν οικονομικες βεβαιωσεις οτι μπορουν να συμμετασχουν. Απαραιτητα για συμμετοχή γηπεδα ανω των 20000 θεσεων και συγκεκριμενος αριθμος διαρκειας. Αν και το δυσκολο ειναι να βρεις 8 ομαδες σοβαρες στην Ελλαδα για να κανεις πρωταθλημα. Τρεις ή τεσσερις γύροι και καθαρισαμε.
Β' εθνική σε δύο ομίλους των 14-18 ομαδων, οι δυο πρωτες θα ανεβαινουν εφ' οσον πληρουν τις προϋποθεσεις.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Οσο για τα περι "θαψιματος" της επαρχιας, την βλεπω και τωρα που ... δεν ειναι "θαμμένη". 200 ομαδες να ανεβουνε στην Α' εθνική παντα στην Αττική θα ειναι το ενδιαφέρον.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Bookmarks