Σελίδα 20 από 37 ΠρώτηΠρώτη ... 1016171819202122232430 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 381 έως 400 από 730

Θέμα: ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ

Το avatar του χρήστη IERO

Περιοχή
    Γκόντορ, Μέση Γη (Σε απευθείας μετάδοση από τη Gandalf SAT)
    Thanks
    6.852
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 3.303 φορές σε 1.959 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Φοβερό το βίντεο Βαλάντη! Όλα τα λεφτά

2. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

valadis (12-04-09)

(πρώην RedHacker) Το avatar του χρήστη PrisonBreak-7-

Περιοχή
    Αθήνα\Καλλιθέα
    Thanks
    1.045
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 2.700 φορές σε 1.949 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Να ρωτήσω και κάτι εμείς δεν είμαστε η πρώτη ομάδα στην Ευρώπη που πήραμε πρώτη φορά το Triple Crown...?
    Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
    ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
    M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
    RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500

Το avatar του χρήστη IERO

Περιοχή
    Γκόντορ, Μέση Γη (Σε απευθείας μετάδοση από τη Gandalf SAT)
    Thanks
    6.852
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 3.303 φορές σε 1.959 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Ω, ναι

Thanks
    2.534
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 1.158 φορές σε 742 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από RedHacker Εμφάνιση μηνυμάτων
    Να ρωτήσω και κάτι εμείς δεν είμαστε η πρώτη ομάδα στην Ευρώπη που πήραμε πρώτη φορά το Triple Crown...?
    Το ψιλοαποκλείω. Την δεκαετία του 50-60 υπήρχαν κάτι ομάδες από την Σοβιετική Ενωση με φορ 2.30 οι οποίες παίρναν 5-6 χρόνια σερί το Πρωταθλητριών

Περιοχή
    Αθήνα\Καλλιθέα
    Thanks
    1.045
    Ignore User

Προεπιλογή Παπαλουκάς: «Ζητούμενο η κούπα!»

Ο Ολυμπιακός δεν θα πρέπει να πέσει στην… παγίδα να αφοσιωθεί στο πώς θα νικήσει τον Παναθηναϊκό και μόνο στον ημιτελικό του φάιναλ φορ του Βερολίνου, αλλά να κοιτάξει λίγο πιο μακριά και να σκεφτεί πώς θα κατακτήσει το τρόπαιο. Τάδε έφη Θοδωρής Παπαλουκάς.

«Το ζήτημα είναι να πας να πάρεις το τρόπαιο. Όχι να κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό. Αν κερδίσεις το τρόπαιο, τα βλέπεις όλα καλύτερα. Αν το χάσεις, είναι άσχημο, αλλά γίνεσαι πιο δυνατός. Θα μου άρεσε ένας τελικός ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Ολυμπιακός. Δεν έχει σημασία τι μου αρέσει εμένα, αλλά να πάρει ο Ολυμπιακός το τρόπαιο. Από την εμπειρία μου στα φάιναλ φορ, ο ημιτελικός είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι, γιατί υπάρχει μεγαλύτερη πίεση. Ο τελικός είναι ένα ματς, βλέπεις το τρόπαιο μπροστά σου και έχουν μείνει μόνο 40 λεπτά. Είναι πολύ σημαντικό το μεσοδιάστημα μεταξύ ημιτελικού και τελικού. Πρέπει να καθαρίσεις το μυαλό σου από ό,τι έχει γίνει στον ημιτελικό και να πας να πάρεις το κύπελλο», δήλωσε ο «Τεό», που έχει κατακτήσει δύο φορές το τρόπαιο με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Από την πλευρά του, ο Νίκολα Βούιτσιτς, που επίσης έχει φάει με το κουτάλι τα φάιναλ φορ, συμμετέχει σαν να είναι πρώτη φορά. «Είναι ξεχωριστό για μένα αυτό το φάιναλ φορ, παρά το γεγονός ότι έχω λάβει μέρος σε αρκετά ακόμη και έχω κατακτήσει το τρόπαιο. Κάθε φάιναλ φορ είναι ξεχωριστό. Θα προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα. Έχουμε ακόμη αρκετό καιρό μπροστά μας, δύο εβδομάδες, ενώ μας απομένουν τρεις αγώνες για το πρωτάθλημα», τόνισε ο Κροάτης σέντερ, που απέφυγε να μιλήσει με πιθανότητες για κάθε ομάδα. «Σε κάθε φάιναλ φορ υπάρχουν φαβορί και αουτσάιντερ, αλλά σε αυτό ειλικρινά δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποια ομάδα. Όλες είναι πάρα πολύ δυνατές, όλες τους έχουν κατακτήσει το τρόπαιο και δεν μπορούν να γίνουν προγνωστικά. Όλες οι ομάδες ξεκινούν από το 25%».

Αναφερόμενος στον ημιτελικό κόντρα στον Παναθηναϊκό, τόνισε: «Δεν υπάρχουν μυστικά. Ξέρουμε πολύ καλά ο ένας τον άλλον. Αυτό που θα κάνει τη διαφορά είναι οι λεπτομέρειες. Ένα ριμπάουντ, μία πάσα ή ένα λάθος μπορούν να κρίνουν το ματς και να αλλάξουν όλη τη ροή του αγώνα. Πρέπει να κοιτάξουμε να είμαστε καλύτεροι στις λεπτομέρειες», ενώ μίλησε για την… καζούρα που κάνει, αλλά και δέχεται από τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. «Έχουμε περάσει φοβερά χρόνια με τον Γιασικεβίτσιους στη Μακάμπι, ίσως τα καλύτερα στη ζωή μας. Είμαστε πολύ καλοί φίλοι. Υπάρχει μία άτυπη συμφωνία μεταξύ μας, πως όποιος κερδίζει στέλνει μήνυμα στον άλλο και τον πειράζει. Ελπίζω να στείλω εγώ μήνυμα αυτή τη φορά».

Για το κλειδί της επιτυχίας στο φάιναλ φορ, είπε: «Είναι πολύ δύσκολο να επανέλθεις μέσα σε λίγες ώρες και αυτό ίσως να είναι το μυστικό για το φάιναλ φορ. Να καταφέρεις να αποβάλεις την πίεση και την κούραση στο μεσοδιάστημα και να πας στον τελικό όσο πιο έτοιμος γίνεται». Ερωτηθείς τι θα συμβουλέψει τους νεότερους συμπαίκτες του, απάντησε: «Θα τους δώσω κάποιες συμβουλές, αλλά αν το πω σε σας δεν θα είναι μυστικό».

Μιλώντας για την αγωνιστική του κατάσταση μετά το μέτριο ξεκίνημα και τη συνεχή βελτίωσή του έκτοτε, είπε: «Όταν είχα έρθει, ο κόουτς μού είχε ζητήσει ένα πράγμα. Να είμαι έτοιμος όταν θα κρίνονται οι τίτλοι. Μου είχε πει πως τον πρώτο καιρό ίσως τα ΜΜΕ να με.. καταπιούν. Ξέρω πώς είναι για τον Τύπο και τους φιλάθλους να βλέπουν έναν παίκτη που κοστίζει τόσο πολύ να μην αποδίδει καλά. Όμως έχω μάθει να ζω με την πίεση. Άλλωστε σε ποιον τομέα της ζωής δεν υπάρχει πίεση».

Ο Τζος Τσίλντρες τράβηξε την προσοχή με μία ατάκα. Όταν ρωτήθηκε για το αν θα κουρευτεί εφόσον η ομάδα του κατακτήσει την Ευρωλίγκα απάντησε: «Τα πόδια μου να τα ξυρίσω, τα μαλλιά μου δεν τα κόβω ποτέ…».

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος ανυπομονεί, αλλά δεν σκέφτεται ακόμη το φάιναλ φορ: «Ακόμη δεν σκεφτόμαστε το φάιναλ φορ. Είμαστε σε καλή κατάσταση, αλλά πρέπει να αποδείξουμε πως δικαίως ήμασταν πρώτοι στην κανονική περίοδο».

Τέλος, ο Τζανίρο Πάργκο μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει προσπαθώντας να κρατηθεί σε αγωνιστική εγρήγορση μιας και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Α1, παρά μόνο στην Ευρωλίγκα. «Θα προσπαθήσω να είμαι έτοιμος. Είναι δύσκολο για μένα να είμαι τόσο καιρό εκτός, αλλά με βοηθούν οι συμπαίκτες και ο προπονητής μου. Είχα έναν τραυματισμό από τον οποίο ακόμη δεν έχω επανέλθει 100%, αλλά στο φάιναλ φορ θα είμαι πανέτοιμος. Ελπίζω να τα καταφέρουμε στο Βερολίνο».

Πηγή: By Sport-Fm
    M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
    RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500

Το avatar του χρήστη Du3lisT

Περιοχή
    Πρέβεζα
    Thanks
    17.726
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 18.283 φορές σε 10.829 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Τα 20 must του φάιναλ φορ!

Σχεδόν οκτώ ώρες αγώνων... Κι αν αφαιρέσουμε τον μικρό τελικό, που σπάνια έχει τηλεθέαση, τότε οι ώρες γίνονται έξι. Πολλές μαζεμένες πληροφορίες για τον ανθρώπινο εγκέφαλο γι' αυτό και είπαμε να το κάνουμε πιο εύκολο. Αντί για το κινητό σας, το gazzetta.gr αναλαμβάνει να σας υπενθυμίσει. Πού πρέπει να εστιάσετε και τι να μην ξεχάσετε να δείτε…

1. Τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, όταν θα αρχίσει να μιλάει στον εαυτό του…

2. Τις λόμπες του «la bomba» Χουάν Κάρλος Ναβάρο, οι οποίες τον έκαναν διάσημο και δυστυχώς έκαναν και τη ζημιά πέρυσι το καλοκαίρι στην Εθνική μας.

3. Τον Θοδωρή Παπαλουκά… Γιατί στα φάιναλ φορ, ανεξαιρέτως φόρμας, πάντα βρίσκει τον τρόπο να ξεχωρίζει.

4. Τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς στο σημείο στο οποίο θα είναι τόσο εκνευρισμένος με τους διαιτητές, που θα είναι πιο κόκκινος και από τον αιώνιο αντίπαλό του.

5. Τον Τζιανλούκα Μπαζίλε να σουτάρει τρελά τρίποντα! Και κυρίως, τον Τζιανλούκα Μπαζίλε να βάζει αυτά τα τρίποντα!

6. Τον Ετόρε Μεσίνα σε κάποια στιγμή αμηχανίας, στην οποία θα φτιάχνει ξανά και ξανά τον κόμπο της γραβάτας του.

7. Τους Γερμανούς που θα έχουν αγοράσει εισιτήρια για το O2, να κοιτάζουν απορημένοι τους οπαδούς του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

8. Τον Λι Γκριρ αν πάρει μπρος… Ειδικά, τις τρελές και απίστευτες διεισδύσεις του και τον τρόπο που βρίσκει να βάζει τη μπάλα στο καλάθι.

9. Τον Βασίλη Σπανούλη… Έλειπε όταν ο Παναθηναϊκός στο σήκωσε στο ΟΑΚΑ και είναι από τα λίγα βασικά στελέχη των πρασίνων, που δεν έχει πάρει Ευρωλίγκα. Εσείς τι πιστεύετε ότι θα κάνει;

10. Το μαλλί του Ματίας Σμόντις. Οι πιθανότητες να μην μοιάζει λες και έχει να λουστεί κάνα δίμηνο είναι ελάχιστες…

11. Τη γραβάτα που θα επιλέξει ο Θανάσης Γιαννακόπουλος! Απλά και λακωνικά…

12. Τον Ντέιβιντ Άντερσεν να κάνει τον ημιτελικό της ζωής του, απλά και μόνο επειδή θα έχει απέναντί του την ΤΣΣΚΑ.

13. Τις Ρωσίδες που θα βρίσκονται στις εξέδρες του O2 και οι οποίες λογικά θα είναι «συνοδεία» των παραγόντων της ΤΣΣΚΑ. Η σχετική φωτογραφία είναι για να σας φρεσκάρει την μνήμη.

14. Τον Φραγκίσκο Αλβέρτη… Επειδή η εικόνα του να είναι με πολιτικά στο γήπεδο, είναι κάπως ασυνήθιστη.

15.
    Την κορδέλα και τα γυαλιά του Ντάνιελ Σαντιάγκο, που θα τον κάνουν ακόμα πιο… άσχημο. Ναι, είναι δυνατόν!

16. Τα «pick and roll» του Παναθηναϊκού! Επειδή υπάρχουν στιγμές που αγγίζουν την τελειότητα.

17. Το μαλλί που θα έχει τις ημέρες των αγώνων ο Τζος Τσίλντρες… Θα το έχει λούσει, θα το έχει στεγνώσει, θα έχει θυμηθεί να βγάλει τη βούρτσα από τα μαλλιά του;;;

18. Τον Σισκάουσκας να «εκτελεί» με κρύο αίμα, ακόμα κι αν το παιχνίδι (ημιτελικός ή τελικός δεν παίζει ρόλο) είναι στην κόψη του ξυραφιού.

19. Την Ολυμπία Χοψονίδου, η οποία θα είναι το αντίπαλο δέος για τις Ρωσίδες που λέγαμε πιο πάνω.

20.
    Το γήπεδο που θα φιλοξενηθεί το φάιναλ φορ. Κυρίως πριν τον εμφύλιο ημιτελικό. Ποιος μπορεί να είναι σίγουρος ότι θα το δούμε ξανά έτσι;
    http://www.red-dna.com/forum/signaturepics/sigpic5510_18.gif

Περιοχή
    Αθήνα\Καλλιθέα
    Thanks
    1.045
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Du3lisT Εμφάνιση μηνυμάτων

2. Τις λόμπες του «la bomba» Χουάν Κάρλος Ναβάρο, οι οποίες τον έκαναν διάσημο και δυστυχώς έκαναν και τη ζημιά πέρυσι το καλοκαίρι στην Εθνική μας.

3. Τον Θοδωρή Παπαλουκά… Γιατί στα φάιναλ φορ, ανεξαιρέτως φόρμας, πάντα βρίσκει τον τρόπο να ξεχωρίζει.

4. Τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς στο σημείο στο οποίο θα είναι τόσο εκνευρισμένος με τους διαιτητές, που θα είναι πιο κόκκινος και από τον αιώνιο αντίπαλό του.

6. Τον Ετόρε Μεσίνα σε κάποια στιγμή αμηχανίας, στην οποία θα φτιάχνει ξανά και ξανά τον κόμπο της γραβάτας του.

7. Τους Γερμανούς που θα έχουν αγοράσει εισιτήρια για το O2, να κοιτάζουν απορημένοι τους οπαδούς του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

8. Τον Λι Γκριρ αν πάρει μπρος… Ειδικά, τις τρελές και απίστευτες διεισδύσεις του και τον τρόπο που βρίσκει να βάζει τη μπάλα στο καλάθι.

13. Τις Ρωσίδες που θα βρίσκονται στις εξέδρες του O2 και οι οποίες λογικά θα είναι «συνοδεία» των παραγόντων της ΤΣΣΚΑ. Η σχετική φωτογραφία είναι για να σας φρεσκάρει την μνήμη.

17. Το μαλλί που θα έχει τις ημέρες των αγώνων ο Τζος Τσίλντρες… Θα το έχει λούσει, θα το έχει στεγνώσει, θα έχει θυμηθεί να βγάλει τη βούρτσα από τα μαλλιά του;;;

20.
    Το γήπεδο που θα φιλοξενηθεί το φάιναλ φορ. Κυρίως πριν τον εμφύλιο ημιτελικό. Ποιος μπορεί να είναι σίγουρος ότι θα το δούμε ξανά έτσι;

Μ.Α.Τ.Φ. Το avatar του χρήστη differance

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.094
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 24.944 φορές σε 14.460 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

9. Τον Βασίλη Σπανούλη… Έλειπε όταν ο Παναθηναϊκός στο σήκωσε στο ΟΑΚΑ και είναι από τα λίγα βασικά στελέχη των πρασίνων, που δεν έχει πάρει Ευρωλίγκα. Εσείς τι πιστεύετε ότι θα κάνει;
    Επιμένετε να σας πω??
    «Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
    Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.094
    Ignore User

Προεπιλογή

Και που είναι η εν λόγω φωτογραφία??
    «Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...

Περιοχή
    Αθήνα\Καλλιθέα
    Thanks
    1.045
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από differance Εμφάνιση μηνυμάτων
    Έλα μου ντε...

Το avatar του χρήστη Du3lisT

Περιοχή
    Πρέβεζα
    Thanks
    17.726
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 18.283 φορές σε 10.829 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από differance Εμφάνιση μηνυμάτων
    [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
    Ξέχασα να την βάλω
    http://www.red-dna.com/forum/signaturepics/sigpic5510_18.gif

Περιοχή
    Αθήνα\Καλλιθέα
    Thanks
    1.045
    Ignore User

Προεπιλογή

[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
    Ξέχασα να την βάλω
    Τα σημαντικότερα ξεχνάς..!!!Πάντως τα δικά μας είναι καλυτερα...

Το avatar του χρήστη sk12072

Thanks
    4.414
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 15.128 φορές σε 9.447 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΕς.
    ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ

Περιοχή
    Αθήνα\Καλλιθέα
    Thanks
    1.045
    Ignore User

Προεπιλογή

11 μερούλες....

#include <olympiacos> Το avatar του χρήστη AIIZ

Περιοχή
    Ελλάδα
    Thanks
    778
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.437 φορές σε 2.883 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Ανυπόμονους σας βλέπω αν και εγώ δεν είμαι τόσο αισιόδοξος...

Το avatar του χρήστη red.empire7

Περιοχή
    ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
    Thanks
    755
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 920 φορές σε 489 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από AIIZ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ανυπόμονους σας βλέπω αν και εγώ δεν είμαι τόσο αισιόδοξος...
    ε τοτε να μην παμε αλλα να περιμενουμε την χρονια που θα προκριθουμε και θα παμε απολυτα αισιοιδοξοι οτι θα κερδισουμε.........
    http://www.red-dna.com/forum/signaturepics/sigpic5353_6.gif

Το avatar του χρήστη red.empire7

Περιοχή
    ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
    Thanks
    755
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 920 φορές σε 489 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από RedHacker Εμφάνιση μηνυμάτων
    οχι υπαρχουν αλλες 10-15........
    http://www.red-dna.com/forum/signaturepics/sigpic5353_6.gif

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.094
    Ignore User

Προεπιλογή Κέρδισε τη μάχη της εξέδρας ο Παναθηναϊκός

Έλα ρε? Κερδίσατε τη μάχη της εξέδρας? Καλά πότε έγινε το final-4 και δεν το πήρα χαμπάρι?? Ε ρε τι σου κάνει η ληγμένη...

20. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

steliosb (21-04-09)

#include <olympiacos> Το avatar του χρήστη AIIZ

Περιοχή
    Ελλάδα
    Thanks
    778
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.437 φορές σε 2.883 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Αμ το "πολυπληθέστερη" που το βάζεις;

Ρε τι τους ποτίζουν;

22. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

steliosb (21-04-09)

The Legend Το avatar του χρήστη steliosb

Περιοχή
    Earth Planet
    Thanks
    4.614
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 8.299 φορές σε 4.168 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Αυτοί δεν ήταν που γράφανε για το ποδόσφαιρο το καλοκαίρι ότι πήραν το πρωτάθλημα, το χειμώνα ότι πήραν το κύπελλο και την άνοιξη ότι πήραν την δεύτερη θέση στην κανονική περίοδο ( και τελικά βγήκαν τρίτοι) ?
    Είναι η εφημερίδα του τι θα θέλαμε να γίνει και όχι το του τι γίνεται!
    .

Σελίδα 20 από 37 ΠρώτηΠρώτη ... 1016171819202122232430 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές