Galletti97 (10-04-09)
Χρόνια πολλά Μαρία!!!!! Να έχεις ό,τι επιθυμείς!!!!!!
Αυτό που λέει ο Στέλιος ισχύει!!!! αν και οι ΑΡΔ είχαν δει 4/9 και το έκαναν 4 Σεπτέμβρη αντί για 9 Απρίλη.....ακόμη να το μάθουν....μάλιστα λένε κάθε 4 του Σεπτέμβρη πως σήμερα έχει γενέθλια ο Γκαλέτι κλπ....τόσο μαλάκες....
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Galletti97 (10-04-09)
Χρονια σου πολλα Μαρακι!!! Οτι επιθυμεις σου ευχομαι! Με υγεια πανω απ' ολα!
![]()
Galletti97 (10-04-09)
Eυχαριστώ πολύ RE$MILE και αν μου έχεις πει το όνομα σου και δε το θυμάμαι συγνώμη!Ευχαριστώ πολύ Στέλιο!!καλά λες όταν έμαθα πως ο θεος γεννηθηκε στις 9 λέω που σου ρε για μια μέρα τσ τσ τσ
εεμ τα νευρα μου σπανε ειναι τοσο χαζοι.ΑΣΧΕΤΟ να φανταστεις θελω να σπουδασω αθλητικη δημοσιογραφια ή να κάνω περίληψη αγώνων κλπ και όταν αυτός που λέει την περίληψη κάνει λάθος οι γονείς μου περιμένουν να δουν τι θα πω και καλά να τους διορθώσω και όταν τους διορθώνω λένε οι γονείς μου:λέω και γω δεν θα τον διόρθωνε.....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
Ευχαριστώ πολύ για τα χρόνια πολλά σου Πάνο και ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ
Mαρακι ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ, ΠΟΛΥΧΡΩΜΗ , ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ!
Τις καλυτερες ευχες μου στην ... red-dnaer junior![]()
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Galletti97 (10-04-09)
Ευχαριστώ πολύ Πρόεδρε Σάκη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!
να ζήσεις μαρια τζαι γρονια πολλα!
PA.RI.ZA (PANATHINAIKOS RIZOSPASTIKHS ARISTERAS)
Galletti97 (11-04-09)
Junior Galleti7ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !
Να ζήσεις κούπες πολλές !![]()
Galletti97 (11-04-09)
Ευχαριστώ πολύ Τρύφωνα και pandragon Μαρία με λένε.!χοχοχο εσένα dragon?πώς σε λένε?(μπορεί να μου έχεις πει αλλά δεν θυμάμαι!)
Παναγιώτη τον λένε.
Χρόνια πολλά και από μένα Μαράκι για χθες!![]()
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
Galletti97 (11-04-09)
Ευχαριστώ Ελευθερία και Παναγιώτη!!!!
Έστω και με καθυστέρηση χρονια πολλά στους Γιάννη Sirjohnbest και Μαρία! Συγγνώμη για την καθυστέρηση!
Galletti97 (05-07-09)
Θέλω να πω χρόνια πολλά στο γιόκα μου
που γιορτάζει σήμερα και που δεν είναι κοντά μου
αυτές τις μέρες.
Του τα είπα και τηλεφωνικώς του τα λέω και μέσω του φόρουμ
και στέλνω με ευχές ότι πιο όμορφο για ότι πολυτιμότερο
έχω στον κόσμο.
Και χρόνια πολλά σε κάθε Λεωνίδα αν έχουμε εδώ στο φόρουμ
και σε όλους τους Λεωνίδες του κόσμου.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Eleni7 (15-04-09)
Να σου ζησει το γαβράκι σου Ελενη και να τον χαιρεσαι!
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
να χαιρεσαι τον γιο σου Ελένη!!!!!! του εύχομαι να πραγματοποιήσει όλα του τα όνειρα!!!!! (εκτός και αν είναι βαζελάκι......λυπάμαι τα πρωταθλήματα μας τελείωσαν...)
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Eleni7 (15-04-09)
να τον χαίρεσαι ελένη , να τον καμαρώσεις όπως φαντάζεσαι
και οι κούπες να είναι αμέτρητες
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
Eleni7 (15-04-09)
Να σου ζησει ο γιοκας σου Ελενη μου! Χρονια του πολλα και καλα! Με υγεια πανω απ' ολα!!!
Eleni7 (15-04-09)
Bookmarks