reddna7 (09-03-09)
οχι οτι με πολυνοιαζειαλλα θα θελα πολυ να ρουφηξουν 3 γκολακια αυριο οι λαγοι
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
reddna7 (09-03-09)
just a minute... ποιος στοιχημάτισε δηλαδή πως ΔΕΝ θα φάει τρία γκολάκια ο lagos?
εγω ειπα οτι θα περασει και εχω βαλει στροιχημα μια μπυρα.ετσι για το καλο.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
να υποθέσω πως είσαι γκαντέμης κι ότι στοιχηματίζεις γίνεται ανάποδα???? σωστός...
![]()
μπα...αυτοι ειναι κωλοφαρδοι.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
αυτό είναι γνωστό τοις πάση... έχει όμως κι η κωλοφαρδία τα όρια της. Οι Ισπανοί παίζουν καλύτερα εκτος έδρας παρα εντός (και στο CL, όχι μονο στο Ισπανικό Πρωτάθλημα). Μονο ένα σου λέω... σκέψου τον αφηνιασμένο ταύρο Rossi απέναντι σε Βύντρα και Bραζινακ...
![]()
Πιστεύω οτι η κωλοφαρδία τους δεν θα εχει συνέχεια. Ακόμα κι αυτή εχει τα οριά της.
Ετσι 60 χιλιάδες βάζελοι θα βάλουν την ουρά στα σκέλια και τα κασκολάκια και τις σημαιούλες βαθιά στον κωλο τους και θα αποχωρίσουν απο το ΟΑΚΑ.
Αμέσως την επομένη θα αρχίσουν με σιγουριά τις θριαμβολογίες για το νταμπλ και την σπουδαία ευρωπαική πορεία που θα κάνουν το 2009-10.
Οπως κάθε χρονιά δηλαδή.
Ρε τι αιώνιοι μαλάκες που ειναι!
.....εμείς οι άρρωστοι οι οπαδοί σου
Στράκιαπου.....σας πόνεσε περισσότερο από τους μπουγατσομάχους ο γύρος του θριάμβου (γεια σου Αντώνακη) μέσα στην μπουγατσοτούμπα, ε;
Δεν πράζ!
Συνηθισμένοι είστε!!!
κι εγώ πιστεύω πως θα περάσει ο ποα....το εχω πει πριν τον πρώτο αγώνα....δυστυχώς ο ποα συνήθως πάει καλά με καλές και επιθετικές ομαδες, γιατί με τον κωλο που έχει δεν τρώει γκολ...και οι ομάδες αυτού του στυλ αν δεν βάζουν γκολ συνήθως τρώνε ένα....ελπίζω βέβαια να φάει 3 αυριο ο ποα!!!!! θα το δω με έναν φίλο γαύρο που είχαμε δει μαζί και το 0-2 με την ίντερ!!!!! ελπιζω να πανηγυρίσω αύριο!!!!
σε εγκαλω στην ταξη χρησταρα.0-1 ηταν με την ιντερ.σε λιγο θα μας βγαλει ςκαι οτι ριξανε 4αρα...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
2-1 συνολικά θες να πεις
(2 φάγανε, μονο 1 βάλανε)
α λες το πρωτο παιχνιδι...σωστα ηταν 0-2
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
... άσε που δεν διάβασα για καμια καταστροφή / νεροποντή / βομβαρδισμό / σφαγή / γενοκτονία / αεροπορικό δυστύχημα, οποτε μάλλον αλλάζω πρόβλεψη... ξεχάστε την 3αρα, 5άρα θα φάνε
Εγω προβλεπω νικη του Βαζελου μετα το ματς Βιγιαρεαλ-Εσπανιολ που ειδα. Τελικο σκορ 2-0 εως 3-1
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
κορυφαίο βιντεάκι !
καλο βιντεακι,.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Χαχαχαχαχαχα!
Μπουαχαχαχαχα!!
Μα τι μ@λάκες είστε...
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
panty (10-03-09)
Bookmarks