Πωπω σφαξιμο!!
αρνουμαι να χασω το πρωταθλημα απ αυτους τους αχρηστους.
Η πέτρα, το σίδερο, το ατσάλι δεν αντέχουν. Ο άνθρωπος αντέχει.
Νίκος Καζαντζάκης ( 1883-1957 , Έλληνας συγγραφέας)
Πωπω σφαξιμο!!
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
με σισε μεσα μα καραβουτα με λετο με σαλπι ...
και ειναι ενα μηδεν..
αντι να τους πεταξουν 4 τεμαχια να τους καθαρισουν..
ομαδα της 3 κατηγοριας ειναι...
παιδια ειναι για πολλα γελια ο ζελας..
στο αλκαζαρ παιζει να παρει χ την κυριακη...
δεν περνουνε πρωταθλημα..
χαχαχα κανανε κοιλια οι μαλακες..
ρομα παο 6-0 5-0
κατω απο 5 δεν θα φανε..
χαχααχα ηρθε το πληρωμα του χρονου...
Δηλαδή ρε φίλε Στέλιο μόνο αυτό είδες από το Σισε?? Δεν είδες ότι είναι μέσα σε όλες τις φάσεις?? Δεν είδες πως τρέχει !!?? Ακόμα τον ψάχνουν...
Συνεχώς κινείται,μαρκάρει ...κοίτα φίλε μου και εγώ γελούσα στην αρχή με τις εμφανίσεις του αλλά τιμάει το συμβόλαιο του τουλάχιστο για φέτος (που είναι και το μουντιάλ) και μπράβο του...
Δηλαδή θα μας χαλούσε ένας Σισέ με την Μπορντώ εεε??
Μη γινόμαστε και μίζεροι...![]()
Δυστυχία μου αμαρτία μου...
Υγ..Εεε με συγχωρείς αλλά άμα τα έβαζε όλα δεν θα έπαιζε στον Πόα...
Υγ2... Εμείς τι κάνουμε?
consigliere (03-02-10), Haris1984 (03-02-10)
O Σισέ είναι παίκτης τεράστιας κλάσης, δε νομίζω να το αμφισβητεί κανείς αυτό, είναι ο καλύτερος φορ στην Ελλάδα και θα βγεί και εύκολα 1ος σκόρερ, μακάρι να είχαμε ένα τέτοιο φορ.
Haris1984 (03-02-10)
Μετά το αυτογκόλ του Αρκούδα....έπεσε του γέλιο της αρκούδας για την ποιότητα της ντριμ τιμ.
μεγαλη ομαδα η Καλλιθεα.Αρκουδας,Ηρακλης,Κισκαμπανης.χαχαχχαχ αχα
Οι μεγάλοι παίχτες στα μεγάλα ματς φαίνονται (Ρίμπο, Ζίο, Καρεμπέ κ.α), όχι με καφενεία και στημένα παιχνίδια.
Για τη δουλειά που επιτελεί προτιμώ έναν Μήτρογλου κι έναν Ντάρμπι, παρά ένα παλτό 20 μυρίων.
Κι εκτός αυτού δε θα ήθελα παίχτη στον Ολυμπιακό, που να είχε δηλώσει σε συνέντευξη ότι ήθελε να γεννηθεί γυναίκα.
android (04-02-10), differance (03-02-10), panahs7 (04-02-10)
mikatsi (03-02-10)
ο σισε μπορει να πανα γαμ** παρεα με ολη την ομαδα.
11 φλωροι ειναι που φορανε πρασινα και εχουν σημα το φυτο.
Ο σισε για το ελληνικο πρωταθλημα ειναι μια χαρα
Μπορει απο τα μεγαλα ματς να φωναζει απων κι ωρες ωρες να φαινεται χαζογκολης, αλλα εχει βοηθησει παρα πολυ την ομαδα του.
Κι ενω θα μπορουσε να χει κατσει πανω στο συμβολαιο του, τον βλεπεις οτι προσπαθει σε καθε ματς. Οχι σα τους δικους μας που καθονται. Πχ μαρεσκα
Φυσικα στην αποδοση του μπορει να παιζει ρολο το μουντιαλ αλλα το αποτελεσμα ειναι αυτο που μετραει.
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
chainsaw (04-02-10)
μαργαριτα ολοι τον πρωτο χρονο παιζουνε μπαλλα.
βλεπε ντιογκο.
Εγραψα χτες οτι αν ο Νταρμπι επαιζε απ την αρχη της σεζον ισως ο Σισε να περναγε σε 2η μοιρα γιατι ο Αγγλος ειναι παρων και στα μεγαλα ματς
Μη τα μηδενιζουμε ολα ομως λεγοντας τον παλτο.
Παλτο ειναι ο Ντιογκο οχι ο Σισε.
Bookmarks