Χρονια σου πολλα φιλε RED-LION! Οτι επιθυμεις!
Χρόνια πολλά RED-LION, μη χάνεσαι!
Χρονια σου πολλα φιλε RED-LION! Οτι επιθυμεις!
χρονια πολλα φιλε.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Xronia polla kai kala jackass!!!!!!
Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
jackass (07-03-09)
χρονια πολλα δουκα.να εισαι παντα καλα.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
jackass (07-03-09)
Χρονια πολλα παιδια.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
να πουμ εχρονια πολλα και σε ολους τους θοδωρηδες του φορουμ.thodoris7 χρονια πολλα.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
aljawn (07-03-09)
Χρόνια πολλά σε όλους τους Θοδωρήδες και τις Θεοδώρες.
Υγεία και χαρές πάντα![]()
aljawn (07-03-09)
χρονια πολλα σε ολους τους εορταζομενους-ες...!
ευχαριστω για τις ευχες παιδια.....τα πρωτα μου γενεθλια ως red dnaer......![]()
aljawn (07-03-09)
Χρονια πολλα σε ολους τους εορταζοντες!!! Οτι επιθυμειτε παιδια!!!
jackass (07-03-09)
Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν!![]()
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
jackass (07-03-09)
Xρονια πολλα στους Θοδωριδες - Θεωδορες .
Χρονια πολλα και στον συμπαικτη μου jackass , oσα κερακια σβησεις τοσα πρωταθληματα να παρουμε με την Havalencia!
![]()
Θοδωρής λοιπόν ο aljawn.![]()
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
aljawn (07-03-09)
Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες!![]()
aljawn (07-03-09)
Πολυχρονος ρε Θιοντορ aljawn. Χρονια πολλα και στον Thodoris7 και ολους τους Θοδωρηδες/Θεοδώρες του φορουμ.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
aljawn (07-03-09)
aljawn θοδωρης λεγεσαι τελικα?ειδα το Thanks που εβαλες στο ποστ που ευχομουν χρονι απολλα στου θοδωρηδες.συγγωμη που δε σε ανεφερα αλλα δεν το ηξερα.να εισαι παντα καλα.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
aljawn (07-03-09)
Bookmarks