Οι λαγοί κάνουν καλές επιλογές άλλων λαγών
Ο νέος λαγός Jacub
.
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Μύτ(ρ)ογλου και Μυτόνγκας. Το απόλυτο επιθετικό δίδυμο...![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Προφορική συμφωνία, λένε στο sportdog, Παναθηναϊκού-Μπεσικτας για Μπομπό. Δανεικός για 6 μήνες αντί 100χιλ. ευρώ, και οψιόν αγοράς 6 μύρια... Και ρωτώ : Οι δικοί μας ηλίθιοι είναι?? Δεν είναι ρημάδι ο Μπόμπο απλα έχει αστείο όνομα.
Red$mile (29-01-09)
Είναι καλόοοοοος, άκου που σου λέω...
panty (28-01-09)
θα φερουνε τον μπόμπο τελικα;αντε σε λιγο να παρουνε και τον κωστικα.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
panty (28-01-09)
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
δηλαδη ο Μπομπος με τα 6 εκατομυρια ερχεται στον ΠΑΟ με 100χιλιαρικα μεχρι το καλοκαιρι;Και μετα θα πρεπει να σκασει ο βαζελος 6 μυρια για να τον παρει;
Μπουχαχαχαχαχαχα
Ρε ποιον πανε να δουλεψουνε;
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Τη στήριξή του στο πρόσωπο του διευθυντή ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού Κώστα Αντωνίου εξέφρασε την Τετάρτη ο πρόεδρος της ομάδας Νίκος Πατέρας.
Πριν την έναρξη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ, περίπου 10 οπαδοί του τριφυλλιού σταμάτησαν τον κύριο Πατέρα έξω από τα γραφεία της εταιρίας και του ζήτησαν να προχωρήσει στην αλλαγή του διευθυντή ποδοσφαίρου επειδή κατά το παρελθόν είχε πάρει μεταγραφή στον Ολυμπιακό. Ο πρόεδρος της πράσινης ΠΑΕ απάντησε: «δεν ακούω τίποτα για τον Αντωνίου, δεν τον αλλάζω».
Για τα μεταγραφικά, ο κ.Πατέρας καθησύχασε τους οπαδούς λέγοντας «μην ανησυχείτε, όλα θα πάνε καλά».
ποιος ανησυχει ρε μπιλια?εμεις ακομα γελαμε με σας.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΛΙΒΕΪΡΑ», ΕΙΠΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ. «ΙΣΩΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ Ο ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ»- «Μέχρι προχθές ήμουν αισιόδοξος για τον Ολιβέιρα, τώρα δεν είμαι». Τάδε έφη Νίκος Πατέρας κατά την έξοδο του από το προγραμματισμένο Δ.Σ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, το απόγευμα της Τετάρτης.
Ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» μίλησε για όλα τα μεταγραφικά μέτωπα που «καίνε» τους «πράσινους» λίγες μέρες πριν την λήξη της προθεσμίας, επιβεβαίωσε την συμφωνία με τον Βαβρζίνιακ, αρνήθηκε ότι έκανε οποιαδήποτε δήλωση σε τουρκικό μέσο για τον Μπομπό και ισχυρίστηκε πως ο Παναθηναϊκός θα πάρει επιθετικό είτε τώρα είτε το καλοκαίρι.
Αρχικά, ο Νίκος Πατέρας ισχυρίστηκε πως «έχουμε εμπιστοσύνη στο ρόστερ της ομάδας. Ο Κώστας Αντωνίου και ο προπονητής μας συνεργάζονται άψογα για την περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας. Όπως ξέρετε ο Αντωνίου συμφώνησε με έναν διεθνή Πολωνό αριστεροπόδαρο στόπερ (σ.σ τον Βαβρζίνακ). Περιμένουμε να έρθει στην Ελλάδα, να περάσει τις ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο του».
Για τον Ρικάρντο Ολιβέιρα: «Για τον Ολιβέιρα ήμουν αισιόδοξος μέχρι προχθές, τώρα δεν είμαι. Είναι περίπλοκο. Η Σαραγόσα θέλει να κρατήσει τα δικαιώματα του παίκτη για να τον πουλήσει 15 εκατομμύρια το καλοκαίρι. Εμείς θέλουμε να μπει οψιόν και να τον αγοράσουμε το καλοκαίρι αν μας ικανοποιούσε».
Για τον Μπομπό: «Δεν έχει γίνει καμία δήλωση σε τουρκικό μέσο (εννοώντας την συνέντευξη που οι Τούρκοι υποστηρίζουν πως έδωσε στην «Χουριέτ»). Υπήρχε ενδιαφέρον για τον παίκτη».
Για την ανάδειξη του Σοφοκλή Πιλάβιου στην θέση του νέου προέδρου της ΕΠΟ: «Εμείς ταχθήκαμε από την πρώτη στιγμή εναντίον του κυρίου Γκαγκάτση, διότι δεν κατάφερε να καθαρίσει τον χώρο της διαιτησίας και αντί να παίζεται το παιχνίδι μέσα στα γήπεδα είχαμε παράγκες και διάφορα άλλα. Από τον κύριο Πιλάβιο ζητήσαμε και λάβαμε υποσχέσεις για αλλαγές προσώπων στην ΚΕΔ και σε άλλα πόστα ώστε να παίζεται ποδόσφαιρο μέσα στα γήπεδα. Ζητήσαμε την αντικατάσταση και του κυρίου Ψυχομάνη».
Για την ήττα από τον Εργοτέλη: «Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού πρέπει να μπαίνουν σε κάθε ματς και να το κερδίζουν. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, ούτε το πέναλτι που δεν μας έδωσε ο Χαραλαμπίδης, ούτε η αποβολή του Ρουκάβινα στο 52’, είναι κάτι που τους το είπα και στην κοπή της πίτας. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για αυτό το αποτέλεσμα...».
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Βαζελάκια χωνέψτε το!! Ενας Oliveira ήρθεστην Ελλάδα και αυτός σας βίαζε!!! Τελείωσε και αυτό!!!
Μιχάλης Κοσμετάτος:
"Απάντηση στον Ντέρμπισαϊρ"
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Και η απάντηση μου που ελπίζω να δημοσιεύσουν:
Αγαπητέ κύριε Κοσμετάτε. Βλέπω είχατε άμεση απάντηση στην μεταγραφή του Ολυμπιακού. Γιατί τόση φούρια? Η βιασύνη δεν κάνει καλό σε έναν δημοσιογράφο. «Απάντηση στον Ντέρμπισαϊρ» γράφετε. Σαν ουδέτερος και αντικειμενικός και εγώ απέναντι στην δική σας ομάδα θα σας απαντήσω ότι η ομάδα σας ακόμα ψάχνει επιθετικό «Απάντηση στον Ντιόγκο» αφού ο επιθετικός που θέλετε θα είναι και ο βασικός σας μετά το κάζο Σόουζα. Ο Ντέρμπισαϊρ θα είναι ο αναπληρωματικός του Ντιόγκο, ο αντίστοιχος δηλαδή Ρουκάβινα αν θες , ή Πετρόπουλος ή ότι άλλο θέλετε διαλέξτε και βάλτε το. Μην δημιουργείτε εντυπώσεις εκεί που δεν υπάρχουν. Αντί να ασχοληθείτε με τον Πολωνό γλωσσοδέτη-χάμερ που θα λύσει σίγουρα τα αμυντικά σας προβλήματα, αλλά δεν λέτε τίποτα, ασχολείστε έμμεσα και πάλι με τον Ολυμπιακό. Για να ρωτήσετε το αυτονόητο στο τέλος. Αν θέλουν οι παναθηναϊκοί νίκη της ΑΕΚ ή του Ολυμπιακού στο ντέρμπι! Και 4οι να βγείτε φέτος όλοι ήττα του Ολυμπιακού θέλετε – μεταξύ μας τώρα. Γιατί χάνετε τον χρόνο σας με ανόητα γκάλοπ?
.
φιλε steliosb γιατι κανεις τοσες ερωτησεις και παρατηρησεις στον κυριο κοσμετατο και δεν του λες απλα για το αιδοιο της μητρος του??? (θα'λεγα το μουνι της μανας του, αλλα δε θελω να ριξω το επιπεδο)
Γιατί απλούστατα μπορείς όταν έχεις δίκιο να χρησιμοποιήσεις τον λόγο με επιχειρήματα για να πεις αυτό που θες και να βάλεις τον άλλον στην θέση του. Οι βρισιές δεν θα πρόσφεραν τίποτα.
.
sirkostas (29-01-09)
σωστα αυτα που λες, αλλα ισχυουν μονο αν ο συνομιλητης σου ειναι νοημον ον... και ο συγκεκριμενος αρδ δε με πειθει για κατι τετοιο...
kwtsios (29-01-09)
Μια χαρά παίχτης είναι ο Μπομπό. Ελπίζω να μην τον πάρουν και να τον πάρουμε εμείς το καλοκαίρι![]()
Όνειρο χειμερινής νυκτός θα μείνει για τον Παναθηναϊκό ο Ρικάρντο Ολιβέιρα. Η Σαραγόσα ενημέρωσε πως δεν κάνει αποδεκτή την πρόταση των «πρασίνων» (7 εκατ. ευρώ για δανεισμό ενάμιση έτους συν άλλα τόσα για αγορά των δικαιωμάτων του) και σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο ο Βραζιλιάνος επιθετικός καταλήγει στην Μπέτις. Οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» δεν προτίθενται να καταθέσουν νέα πρόταση για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή και ήδη στρέφονται σε άλλες λύσεις.
Η πρώτη εναλλακτική επιλογή είναι ο Μπόμπο της Μπεσίκτας, οι διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του οποίου αναμένεται να ενταθούν. Ο Βραζιλιάνος άσος πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του στην εκτός έδρας νίκη επί της Αντάλιασπορ με 2-0 για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Τουρκίας. Ο 24χρονος φορ άνοιξε το σκορ στο 18' και στο 63' διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του με χτύπημα πέναλτι.
Δεν ξερω αν θα παρουν τον Μπομπο , προς το παρον συλλεγουν χυλοπιτες..
Bookmarks