Καλά εκεί κι αν τρώνε σκατα!!!!![]()
Εντάξει, στο πρωτάθλημα σκατά, στο γηπεδικό σκατά, στις μεταγραφές σκατά, το μόνο που μένει για να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις, είναι να τα χώσουν στον Κόκκαλη.
Ρεαλισμός είναι η ψευδαίσθηση ότι υπάρχει πραγματικότητα.
Καλά εκεί κι αν τρώνε σκατα!!!!![]()
kouzoulo (20-01-09), mpak (20-01-09), _MinoGavros (20-01-09)
Μες την απελπισία του αυτό το ρεμάλι η Πατέρω θέλησε να βγει από πάνω. Τί να ασχοληθεί ο Σώκρατες με αυτό το κατακάθι που βρήκε πλοία από τον πατέρα του και τα σκότωσε όλα? Η μόνη δουλειά που θα εύρισκε αλλιώς θα ήταν σκατοσακκούλα.
Και μιλάμε για πολλά κιλά σκατά...
Χέσε μέσα.......![]()
ΘΡΥΛΟΣ θρησκεία και στην ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!
Τέλος, στον Ολυμπιακό ανέφεραν πως κατανοούν την επιθυμία του Πατέρα να καταστεί άμεσος συνομιλητής του Κόκκαλη, υπενθυμίζοντας μάλιστα, την απάντησή του, μετά την ανακοίνωση του Ολυμπιακού για την αποχώρηση του Βασίλη Γκαγκάτση.
Απέκλειαν μάλιστα, το ενδεχόμενο να απαντήσει έστω και κάποια στιγμή στο μέλλον ο πρόεδρος του Ολυμπιακού σε κάποια τοποθέτηση του Πατέρα. Και αυτό γιατί, όπως εκτιμούν οι «ερυθρόλευκοι», δεν κάνει κουμάντο στον Παναθηναϊκό, απλά κατέχει το πόστο του προέδρου
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Κοινώς είσαι για τον που... καβάλα νούμερο
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Ιδιαίτερα ενοχλημένος από τα σχόλια που έγιναν σε τηλεοπτικό σταθμό σχετικά με την ανακοίνωση – απάντηση που εξέδωσε ο Νίκος Πατέρας στη χθεσινή ανακοίνωση του Σωκράτη Κόκκαλη, ήταν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
Σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού «Sport TV» (πρώην TV Magic) ακούστηκε ότι η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Πατέρας εκδόθηκε επειδή ήθελε να γίνει γνωστός, χρησιμοποιώντας το όνομα του Σωκράτη Κόκκαλη.
Η απάντησή του στην εκπομπή ήταν άμεση και έγινε μέσω ρεπόρτερ θεμάτων του Παναθηναϊκός, ο οποίος μετέφερε τη δήλωση του προέδρου του «τριφυλλιού»: «Η οικογένεια Πατέρα έχει επτά γενεές εφοπλιστικής παράδοσης και δεν χρειάζεται κανέναν για να τύχει αναγνώρισης το έργο της!».
ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΤΖΟΥΥΥΥΥΥΖΕΙ
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Ρε ούστ!
Δεν μπορώ να καταλάβω κάτι ρε παιδια και σας παρακαλώ βοηθήστε με.
Αφού βγήκε απόφαση ότι μπορούν να χτίσουν το γήπεδο τους κανονικά, αφού μόνο οι εργασίες για το Mall απαγορεύτηκαν.
Γιατί δεν πάνε να χτίσουν από αύριο το γηπεδάκι τους κανονικά?Δεν θα τους εμποδίσει κανένας!
Εκτός αν έχουνε δεσμευτεί ηθικά και οικονομικά απέναντι στον Βωβό ότι δεν θα προχωρήσουν αν δεν γίνει το εμπορικό.
Γιατί κάνουν τόση φασαρία για την απόφαση?
Τι βρωμιά έχουν κάνει πάλι για άλλη μια φορά σε αυτή την βρωμοιστορία τους?
.
mhpws moy ksefeygei kati
sto paixnidi toy vazeloy me thn aek o vasaras phre mikrh bathmologia
sto paixnidi toy vazeloy me ton arh ti bathmo eixe o diaithths gia to kalpiko penalty
(kai aytoi me kameres kai pososta)
Ιδανικό ντεμπούτο με την φανέλα της Βέρντερ Βρέμης πραγματοποίησε ο Αλέξης Τζιόλης καθώς χάρισε τη φιλική νίκη στην ομάδα του με 3-2 κόντρα στην Λεχ Πόζναν, σκοράροντας μάλιστα δύο φορές!
Ο Έλληνας μέσος που έχει μετακόμισε στην Βέρντερ με την μορφή δανεισμού από τον Παναθηναϊκό, πέτυχε μέσα σε 4 λεπτά, δυο γκολ για την ομάδα του και άνοιξε το δρόμος προς τη νίκη.
Συγκεκριμένα ο 24χρονος διεθνής που αγωνίστηκε σ' όλη την διάρκεια της αναμέτρησης, άνοιξε το σκορ για την Βερντερ στο 24' με κεφαλιά, ενώ τρία λεπτά αργότερα (27') έκανε το 2-0.
Η Λεχ Πόζναν απάντησε με δύο τέρματα του Στίλιτς, όμως ο Πιζάρο έδωσε τελικά τη νίκη στους "πράσινους" της Γερμανίας.
εγω τρεμω στην ιδεα οτι θα αποκλεισει την Μιλαν η Βερντερ και θα πεσουμε πανω σε αυτον τον τιτανομεγιστο (αλα Αλεφαντος) παικτη![]()
ρε θα πάρει ο βάζελος κανένα παίχτη της προκοπής μπάς και ξυπνήσει ο δικός μας να μας ξηγηθεί ...γκιγιέρμε?!...![]()
Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
steliosb (21-01-09)
πάντως για το λαγογήπεδο εμένα αλλού είναι η ένστασή μου.
πως γίνεται να βγάζει το ανώτατο δικαστικό όργανο της χώρας παράνομη αυτή την ανάπλαση(η οποία επι της ουσίας χαρίστηκε απο τον δήμο με ένα διακανονισμό...βατοπέδι) και αυτό να το προκάλεσαν 130 πολίτες...
δλδ που είναι οι εισαγγελείς και άλλοι κατώτεροι δικαστές?χαμπάρι δεν πήραν??
και απο τη στιγμή που η απόφαση βγήκε,γιατί δεν έχουμε καμιά δίωξη σε βάρος αυτών(απο τη μεριά του δημοσίου) που έκαναν δώρο την έκταση?
δεν το ξέρω το θέμα και ούτε με νοιάζει και πολύ.αλλά έχω την εντύπωση πως και πυρηνικό αντιδραστήρα να έστηνε εκεί ο βωβός,οι βάζελοι θα φώναζαν επειδή δεν τους αφήνουν να φτιάξουν γήπεδο...
ο κόκκαλης είναι πίσω απο το ΣτΕ....![]()
sk12072 (21-01-09)
και εγω φιλε μου δεν εχω παρακολουθησει πολυ αυτην την ιστορια και κακως μπορω να πω.αν εχει καποιος το ιστορικο του βοτανικου ας το ποσταρει παρακαλω.να μαθουμε ακριβως την αληθεια.
απο το λιγο που γνωριζω ξερω οτι το γηπεδο μπορει να γινει αυριο.ΜΟΝΟ το γηπεδο.το στε δεν εβγαλε καμμια καταδικαστικη αποφαση για αυτο.ο μονος περιορισμος ειναι για το τεραστιο εμπορικο κεντρο του βωβου.
αν θελουν οι λαγοι ας το χτρισουν αυριο.μην μας ζαλιζουν τα φρυδια....
δεν τους εμποδιζει κανενας.αν θελουν να εξυπηρετησουν αλλα συμφεροντα επιχειρηματικα χεστηκαμε.δοξα τω θεω υπαρχουν ακομα καποιοι νομοι και καποιοι δικαστες που δεν καταλαβαινουν απο την πρασινη λαιλαπα.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
H δράση της διοίκησης καλύπτεται από την αρχή της νομιμότητας.
Δηλαδή, είναι σύννομη μέχρι να επέμβουν τα δικαστήρια.
Στα οποία βέβαια επεμβαίνουν μόνο όσοι έχουν λόγους και όχι ο καθένας.
Χωρίς να έχω διαβάσει την απόφαση, υποθέτω ότι παίζει αντισυνταγματικότητα.
Δηλαδή ο νόμος της διπλής ανάπλασης πρέπει να έρχεται σε αντίθεση με το πολεοδομικό κεκτημένο.
Υποτίθεται από το ΡΣΑ ότι η περιοχή θα γινόταν μητροπολιτικό πάρκο - παπάρια μιας και εκεί θέλει να χτίσει κάθε πικραμένος.
Να σημειώσω ότι το πέμπτο δεν χαρίζεται σε κανέναν.
Ρωτήστε και το ΤΕΕ πόσες ψωλιές έχει φάει με τη ΜΣΔ...
Bookmarks