Σελίδα 19 από 170 ΠρώτηΠρώτη ... 91516171819202122232939495969119 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 361 έως 380 από 3387

Θέμα: Sebastian Leto

Το avatar του χρήστη k79

Περιοχή
    Γερμανια Βαυαρια
    Thanks
    358
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 83 φορές σε 67 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

αν θελει να παιξει σε εμας και να παει αγγλια μετα να αλλαξει μυαλα.
    Ο Ολυμπιακος ειναι ιδεα,εμεις τον φτιαξαμε και θα τον αγαπαμε μεχρι να πεθανουμε.Λεωνιδας Ανδριανοπουλος.

Το avatar του χρήστη loky26

Thanks
    223
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 193 φορές σε 124 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

πισω στην αγγλια λεμε subitos!!οτι δημιουργουμε μας το χαλαει!!και μετα παραπονιομασταν περσυ με τον παιχταρα λουα λουα που και ντριπλες του βγαινανε και μαρκαρε σαν σκυλι και χωρους ανοιγε και πασες εδινε παρε βαλε και και και.....
    και κανουμε υπομονη με το νουμερο το δανεικο????
    ρε ουστ!!!!!!

3. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

ΜΟΥΡΑΤΗΣ (20-10-08)

Thanks
    352
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 180 φορές σε 109 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Πολύ αυστη κριτική για έναν παίκτη που έχει παίξει 5 παιχνίδια και όλοι έχουν κάνει αναλύσεις λες και παρακολουθούν την πορεία του χρόνια.Δηλαδή να τον διώξουμε να μην τον αφήσουμε να δούμε τι θα κάνει μέσα στη χρονιά και να αγανακτούμε σε σημείο που να αναπολούμε έναν παίκτη που βάζει 5 γκολ τη χρονιά δε μπορεί να παίξει ομαδικά καθώς και έχει κακή πάσα.Ok ο Leto έχει κάνει κακά παιχνίδια.Ο Lualua σε πόσα παιχνίδια πήγε να πασάρει πίσω την μπάλα τροφωδοτόντας τον αντίπαλο με αποτέλεσμα να βγάζουν αντεπιθέσεις και να τρέμει το φυλλοκάρδι μας?Αυτό δεν είναι πιο επικίνδυνο?Άσε του πόσο τελικά μας στοίχισε με τα bonus στην Portsmouth πράγματα που δεν τα ξέραμε και τα μάθαμε μετά.Τι να το κάνω άμα είναι ανακατοσούρας αφού στο τέλος δε δίνει την πάσα για να δημιουργηθεί μια επικίνδυνη κατάσταση?Και ο Palacio της Boca είναι χασογκόλης αλλά σκοράρει πολύ περισσότερο γιατί είναι πιο έξυπνος από τον Lualua.Εγώ προσωπικά δεν θέλω ούτε Nery ούτε Lualua πίσω.Χαθηκαν οι άλλοι παίκτες?

Post-Pollution Member Το avatar του χρήστη d.n.a.

Περιοχή
    3τη στάνη δεξιά...
    Thanks
    3.292
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.215 φορές σε 3.170 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Πρέπει να "βάλει " στο παιχνίδι του και την σέντρα!!Δεν γίνεται να προσπαθεί πάντα να τους περάσει όλους και μετά να βγάλει συρτή πάσα για γκόλ!! Απο αριστερά σέντρα βγάζουν μόνο τα μπακ!!!Ελεος!!Τεχνική πολύ καλή, σκληροτράχιλος, γρήγορος με τέτοια χαρακτηριστικά είναι κρίμα να μην παίξει έστω και για ένα χρόνο!

Το avatar του χρήστη loky26

Thanks
    223
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 193 φορές σε 124 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από tchalk85 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πολύ αυστη κριτική για έναν παίκτη που έχει παίξει 5 παιχνίδια και όλοι έχουν κάνει αναλύσεις λες και παρακολουθούν την πορεία του χρόνια.Δηλαδή να τον διώξουμε να μην τον αφήσουμε να δούμε τι θα κάνει μέσα στη χρονιά και να αγανακτούμε σε σημείο που να αναπολούμε έναν παίκτη που βάζει 5 γκολ τη χρονιά δε μπορεί να παίξει ομαδικά καθώς και έχει κακή πάσα.Ok ο Leto έχει κάνει κακά παιχνίδια.Ο Lualua σε πόσα παιχνίδια πήγε να πασάρει πίσω την μπάλα τροφωδοτόντας τον αντίπαλο με αποτέλεσμα να βγάζουν αντεπιθέσεις και να τρέμει το φυλλοκάρδι μας?Αυτό δεν είναι πιο επικίνδυνο?Άσε του πόσο τελικά μας στοίχισε με τα bonus στην Portsmouth πράγματα που δεν τα ξέραμε και τα μάθαμε μετά.Τι να το κάνω άμα είναι ανακατοσούρας αφού στο τέλος δε δίνει την πάσα για να δημιουργηθεί μια επικίνδυνη κατάσταση?Και ο Palacio της Boca είναι χασογκόλης αλλά σκοράρει πολύ περισσότερο γιατί είναι πιο έξυπνος από τον Lualua.Εγώ προσωπικά δεν θέλω ούτε Nery ούτε Lualua πίσω.Χαθηκαν οι άλλοι παίκτες?
    αδελφε ο λουα μαρκαρε σαν σκυλος,ανοιγε χωρους και εκανε τριπλη δουλεια !!βαλε οτι φετος εχεις τον μπελου που επιτελουσ δινει καθετες πασες και τον ντουντου που επισης δημιουργει!!!ο λετο εχει απιστευτα προσοντα αλλα ολοι βλεπουμε οτι χαλαει ολο το παιχνιδι μας!!
    φταiει ο λουα δηλαδη για το deal ivic portsmouth
    η δεν ειναι ασυγκριτα πιο φτηνος απο τον palacio
    τεσπα εφυγε!αλλα με το σημερινο ροστερ ο τυπος θα εκανε παπαδες γιαυτο τον θυμαμαι!
    οσο για την κακη πασα του λουα σκεψου οτι απο τον λετο ακομα δεν την ειδαμε!!
    συμφωνο απολυτα οτι υπαρχουν καλυτεροι και οτι δεν χαθηκε ο κοσμος αλλα πρεπει να ψαξουμε παιχτες με αυτα τα χαρακτηριστικα

7. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

tchalk85 (16-10-08)

Το avatar του χρήστη consigliere

Thanks
    14.667
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 8.633 φορές σε 4.090 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Εγώ σταθερά νομίζω ότι ο Λέτο το έχει πάρει αρκετά στο σορολόπ το πέρασμά του από εμάς. Κακώς, γιατί προφανώς δεν καταλαβαίνει ότι η Λίβερπουλ δεν παραμένει στημένη με ανοιχτά τα πόδια περιμένοντάς τον....
    Κακώς διπλά γιατί δεν είναι έτοιμος παίχτης και θέλει δουλειά. Πολλή δουλειά. Και έτσι δεν την κάνει.
    Μπορεί να αισθάνεται too much, ένα πεταμένο διαμάντι από την Premier του Ρέντη, αλλά αν είναι έτσι τότε έχει βασικότατα προβλήματα το παιδί.....
    Αν δεν δουλευτεί και δεν δουλέψει, αυτό θα βλέπουμε συνεχώς: την εξιταρισμένη μπαλαρίνα που τα κάνει μαντάρα για να δείξει κανα ακροβατικό.
    Αν δουλευτεί και γίνει ποδοσφαιιστής, θα δούμε πολύ ωραία πράγματα. Και ουσιαστικά.

Υ.Γ. Ο "σοφός" Βαλβέρδε πρέπει να τον δουλέψει. ΑΥτός δεν ήταν που έπαιρνε όλο το credit στην αρχή που μας εντυπωσίαζε ο μικρός; Έτσι δεν έλεγαν και έγραφαν όλοι- "μπράβο στον Βαλβέρδε που επέμεινε για τον δανεισμό του, φίλοι με τον Μπενίτεθ και κουμπάροι με τον Μπαζίλε, δουλευτής και μάτι που ξεχωρίζει τα ταλέντα και τους παίχτες ποιότητας"; Τώρα φταίει ο Λέτο...
    Ας μην φταίει κανένας. Απλώς ας γίνει δουλειά.
    ... there's no such thing as "too much"...

9. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον consigliere για αυτό το μήνυμα:

ΜΟΥΡΑΤΗΣ (20-10-08), tchalk85 (16-10-08)

Thanks
    352
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από loky26 Εμφάνιση μηνυμάτων
    αδελφε ο λουα μαρκαρε σαν σκυλος,ανοιγε χωρους και εκανε τριπλη δουλεια !!βαλε οτι φετος εχεις τον μπελου που επιτελουσ δινει καθετες πασες και τον ντουντου που επισης δημιουργει!!!ο λετο εχει απιστευτα προσοντα αλλα ολοι βλεπουμε οτι χαλαει ολο το παιχνιδι μας!!
    φταiει ο λουα δηλαδη για το deal ivic portsmouth
    η δεν ειναι ασυγκριτα πιο φτηνος απο τον palacio
    τεσπα εφυγε!αλλα με το σημερινο ροστερ ο τυπος θα εκανε παπαδες γιαυτο τον θυμαμαι!
    οσο για την κακη πασα του λουα σκεψου οτι απο τον λετο ακομα δεν την ειδαμε!!
    συμφωνο απολυτα οτι υπαρχουν καλυτεροι και οτι δεν χαθηκε ο κοσμος αλλα πρεπει να ψαξουμε παιχτες με αυτα τα χαρακτηριστικα
    Ρε φίλε και εγώ δεν είχα πρόβλημα με τον Lualua ούτε τον έκραζα όπως μερικοί αλλά δεν γίνεται συνέχεια αυτό με τον Lualua και τον Castillo καταντάει βαρετό.Επίσης δεν γίνεται να φταίει ο Leto που έφυγε ο Lualua.Σε λίγο θα ρίξουν ευθύνες στον Leto και για την οικονομική κρίση.

Πάει και αυτός... Το avatar του χρήστη Gavros4life

Περιοχή
    Opou pigenei o 8rylos!
    Thanks
    879
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 655 φορές σε 429 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Ρε Λέτο, αν είναι δυνατόν!!! Το έχεις %*($#%* το θέμα, οκ ξέρεις μπαλάρα αλλα το παρακάνεις ρε παιδί μου. ΔΏΣΕ ΤΗΝ ΓΑΜΗΜEΝΗ ΤΗΝ ΜΠAΛΑ, ΔΕΝ ΠAIΖΕΙΣ ΜΟΝΟ ΣΟΥ.

Υ.Γ. Aντε να πέσει και καμια καμπάνα γιατί έχει φάει είδη 2-3 άσκοπες κάρτες...

The legend lives on Το avatar του χρήστη iek

Περιοχή
    United Kingdom
    Thanks
    7.784
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 11.657 φορές σε 6.482 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

εκτος τοπου και χρονου..
    “Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw

13. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

kouzoulo (20-10-08)

Το avatar του χρήστη manosss

Περιοχή
    Pireas oe oe oe
    Thanks
    351
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 387 φορές σε 197 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Αντιθετως εμενα μου φανηκε οτι την ψιλοπαλεψε σημερα.. Αλλα η κιτρινη που δεχθηκε ηταν απαραδεχτη..

15. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

tchalk85 (20-10-08)

Το avatar του χρήστη sk12072

Thanks
    4.414
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 15.128 φορές σε 9.447 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

καλα για την κιτρινη ουτε π[ιτσιρικια δεν θα την παιρνανε στη θεση του.αυτος νομιζει οτι εδω θα κανει το αγροτικο του.ξυπνα μεγαλε γιατι δεν εχεις καταλαβει σε τι συλλογο εχεις ερθει.
    ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ

Vade retro κατσαπλιάδες Το avatar του χρήστη sadi

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.785 φορές σε 19.670 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Ήμαρτον ρε Λετε, ήμαρτον. Ελεος παλικαρι μου! Χριστος κι Αποστολάκης και Δέδες και Ζλατανος λεμε! Αμαν! Α-Μ-Α-Ν!!!!
    Δωσε ρε μια πασα! Κανε μια ντριπλα ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ και οχι οποτε σου καυλωσει (δηλαδη συνεχεια)... ΠΑΙΞΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΣΟΒΑΡΗ ΜΠΑΛΑ!!!!

Ασε που εμαθα γιατι δεν κανεις σεντρες. Ειδα αυτη που εβγαλες σημερα, λιεκουμι μαναρι μου, λιεκουμι. Με τετοια σεντρα και θες να προκοψεις στην Αγγλια ε; Ξυπναααα.... Ξυπνα λεωωω....
    Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;

18. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον sadi για αυτό το μήνυμα:

kouzoulo (20-10-08), mpak (19-10-08), zhatzid (20-10-08)

Το avatar του χρήστη mpak

Thanks
    8.774
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.335 φορές σε 2.291 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Δεν θα σχολιάσω πάλι τα γνωστά για το "ποδόσφαιρο" που παίζει αυτό το παιδί, θα πω μόνο πως αν ήμουν ο Βαλβέρδε θα έτρωγε χρηματικό πρόστιμο για την κίτρινη που πήρε.

20. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

ΜΟΥΡΑΤΗΣ (20-10-08)

Thanks
    352
    Ignore User

Προεπιλογή

Το μόνο για το οποίο αξίζει βρίσιμο σήμερα ο Leto ήταν η μία ακόμα ηλίθια κάρτα που πήρε.Στο παιχνίδι ήταν καλός και η κάκιστη σέντρα που λέει ο sadi την έβγαλε στις καθυστερήσεις.Στο παιχνίδι μέσα και πάσες έκανε και σέντρες έκανε και ντρίμπλες έκανε και είχε και 2 πολύ καλές ευκαιρίες για να σκοράρει.

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

Προεπιλογή

Eνταξει διαφορα αποψεων ειναι αυτη παντως δεν ξερω... Καθε φορα που επαιρνε τη μπαλα η επιθεση της ομαδας πηγαινε τρεις κινησεις πισω. Ανουσια ντριπλα που απορω ακομα πως "πιανει". Προβλεψιμη του κερατα, μαλλον οι Έλληνες αμυντικοι ειναι ακομα χειροτεροι απ' οσο πιστευα...
    Εγω παντως αν δεν παιξει ποδοσφαιρο δεν τον θελω στην 11αδα. Φυσικα δε μου πεφτει λογος, Βαλβερδε σπικινγκ, αλλα απλα γνωμη λεω.

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

Προεπιλογή

Εγω η μονη δικαιολογια που μπορω να του δωσω (και τη θεωρω ανεκτή κρινοντας και απο τον χαρακτηρα του παικτη) ειναι οτι μετανοιωσε που ήρθε και λαλακιζεται για να παει στην Ισπανια δανεικος (ακουγεται οτι τον ζητανε Σανταντερ και κατι αλλες) και ψαχνει την αφορμη να τον "σουταρει" ο Ολυμπιακος.

Το avatar του χρήστη dekas7

Thanks
    763
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 2.263 φορές σε 1.078 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

εγω πιστεύω πως παιχνίδι με το παιχνίδι βελτιώνεται....όχι σε ομαδική συμπεριφορά,αυτό δεν ξέρω αν θα το αποκτήσει και ποτέ...απλά αν πριν δοκίμαζε 50 ντρίπλες και του έπιαναν οι 2,τώρα του πιάνουν οι 6 ξέρω γω....

ε γύρω στο τέλος της σεζόν μπορεί και να τον δουμε να περνάει 6-7 αντιπάλους σερί(ανεξαρτήτως κατάληξης της φάσης) και επιτέλους να αναφωνήσουμε όλοι "τα κατάφερε"....

αλλά....

το παλικαράκι πρέπει να είναι χαζό...δλδ καθυστερημένος....δλδ λουκάς βύντρα...
    δέχτηκε ίσως την πιο χαζή κάρτα στην ιστορία του αθλήματος...πραγματικά θα ήθελα να μπώ στο μυαλό του εκείνη τη στιγμη για καθαρά επιστημονικούς λόγους...τι διάολο ήθελε,να βάλει γκολ και επειδή δεν μπορούσε στο κανονικό τέρμα το έκανε στο νικοπολίδη??
    πάλι καλά που ηταν σταματημένη φάση γιατί θα τρέχαμε...και ικανό τον έχω να πανιγύριζε....

Το avatar του χρήστη sk12072

Thanks
    4.414
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 15.128 φορές σε 9.447 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

η καρτα που δεχτηκε πρεπει να μπει σε σεμιναριο βλακειας.αλλα και ο διαιτητης δεν μασησε.την εδωσε αμεσως.για να βγαλει ο καραγκιοζηςε καρτς σε απικτη του θρασυβουλου σε δολοφονικα τακλιν επρεπε να περασει καμμια ωρα.
    ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ

26. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

ΜΟΥΡΑΤΗΣ (20-10-08)

Post-Pollution Member Το avatar του χρήστη d.n.a.

Περιοχή
    3τη στάνη δεξιά...
    Thanks
    3.292
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.215 φορές σε 3.170 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sadi Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ήμαρτον ρε Λετε, ήμαρτον. Ελεος παλικαρι μου! Χριστος κι Αποστολάκης και Δέδες και Ζλατανος λεμε! Αμαν! Α-Μ-Α-Ν!!!!
    Δωσε ρε μια πασα! Κανε μια ντριπλα ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ και οχι οποτε σου καυλωσει (δηλαδη συνεχεια)... ΠΑΙΞΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΣΟΒΑΡΗ ΜΠΑΛΑ!!!!

Ασε που εμαθα γιατι δεν κανεις σεντρες. Ειδα αυτη που εβγαλες σημερα, λιεκουμι μαναρι μου, λιεκουμι. Με τετοια σεντρα και θες να προκοψεις στην Αγγλια ε; Ξυπναααα.... Ξυπνα λεωωω....
    Ναι ρε φίλε, τι ήταν αυτό!!!Και εγώ τρόμαξα λίγο με αυτό!!!Πάντως βλεποντας τον το μόνο που έχω να πω είναι, κρίμα!!Θα μπορούσε ο ηλίθιος να παίξει καλή μπάλα με εμάς!!Αντε πάλι να ψάχνουμε για αριστερό χαφ...

(πρώην RedHacker) Το avatar του χρήστη PrisonBreak-7-

Περιοχή
    Αθήνα\Καλλιθέα
    Thanks
    1.045
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 2.700 φορές σε 1.949 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Με συγχωρείτε αλλά παίζει μπάλα ο Λέτο..?Για να μην τρελαθώ κιόλας....
    Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
    ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
    M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
    RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500

29. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον PrisonBreak-7- για αυτό το μήνυμα:

ΜΟΥΡΑΤΗΣ (20-10-08), mpak (20-10-08)

Σελίδα 19 από 170 ΠρώτηΠρώτη ... 91516171819202122232939495969119 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές