d.n.a. (06-02-09)
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Ok, you got me, περισσοτερο Letomaniac δεν γινεται!! Παντως sorry δεν μπορω να ειμαι και πολυ αντικειμενικη με αυτον τον παιχτη!! (Εξαλλου το εχω ξαναγραψει). Αλλα ασχετα με την αντικειμενικοτητα μου με αυτον το εχει πει οντως σε εφημεριδα αυτο που εγραψα (Πρωταθλητης 26 Ιανουαριου).
d.n.a. (06-02-09)
steliosb (06-02-09)
καθε φορα που τον βλεπω τοσο περισσοτερο καταριεμαι την ωρα και τη στιγμη που δεν εβαλαν μια ρητρα αποκτησης..
και δεν τον βλεπω να μας μενει μετα το καλοκαιρι
αμα παει 5 ο τοροσιδης αυτος παει σιγουρα τα διπλασια...
PA.RI.ZA (PANATHINAIKOS RIZOSPASTIKHS ARISTERAS)
ο λετο εχει σταθερα ανοδική πορεια σε αντιθεση με αυτη του τορο
για δε μου λες δηλαδη αν παει ο τορο στη λιβερπουλ τον βλεπεις βασικο?
οχι,αυτο ακριβως λεω και εγω.
αν ο τορο ηταν στη λιβερπουλ επειδη θα ετρωγε παγκο συνεχεια θα τον εδιναν με πολυ λιγοτερα λεφτα απ'οτι τον δινουμε εμεις τωρα.
δεν συγκρινω την αξια του λετο με τον τορο προφανος και ειναι καλυτερος και πολυ ακριβωτερος.αλλα εμεις για παραδειγμα τον σισιτς ή το λεοζινιο παλαιοτερα τους χαριζαμε ενω ο λεβαδειακος στον οποιο ηταν βασικος ο σισιτς τον πουλαγε πολυ ακριβωτερα αυτο λεω
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
καλα για τον σισιτς μαλακες ειμαστε εμεις...
και την ωρα που εδιναν τα λεφτα ολοι λεγαμε οτι δε γινεται να πηγαινει τοσα αυτος ο παικτης...
εμεις τα διναμε?σφου θελανε να τα δωσουνε...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
ρε παιδια μηπως ξερετε τι προβλεπει το συμβολαιο του παιχταρα?δανεισμο για 2 χρονια αλλα η λιβερπουλ να μπορει να τον παρει πισω οποτε θελει?
ακ κατι αλλο στο καινουργιο μανατζερ τον εχει καλο??
ΚΩ-ΛΕ-ΤΟ!!
Α ρε Τζόλε, γαμώ τα χάλια σου, ένα καραγκιοζάκι που ανεχόμαστε εξαιτίας σου...![]()
kouzoulo (08-02-09)
Σημερα δεν μπορεις να τον βλεπεις!! Απαραδεκτος στην αντιδραση του!! Πως με βλεπεις φιλε steliob βελτιωνομαι??
ρε πας καλα?δεν σου αρεσε η αλλαγη?στην εξεδρα ρεεεεε
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Αν το λες σε μενα οχι δεν τη γουσταρα την αλλαγη, αν και ο Τζολε για μενα ειναι σημαια, αλλα και ο Leto ρε συ δεν αντεδρασε σωστα!! Εγω ειμαι Letomaniac αλλα δεν γουσταρω να δινουμε τροφη για σχολια σε καθε μπαστουνοβλαχο του NovaSport!!!
Αλλιως αν το λες για το Leto ναι μαζι σου στην εξεδρα!!!
Τωρα που είδα και τους δύο να παίζουν (Λετο-Τζόλε) προτιμούσα Λέτο!!!
smageo (07-02-09)
ΑΣΕ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΡΕ ΡΟΚΑΜΠΙΛΑ. Είναι 1 χρόνο εκτός και διψάει για μπάλλα. Να πάρει καμμιά ανάποδη και να ζητήσει να φύγει και να μείνω με Τζόλε?
τετοιες ενεργειες ειναι κατακριτεες.στην εξεδρα να στρωσει χαρακτηρα.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Bookmarks