g10vanni (06-10-08), ΜΟΥΡΑΤΗΣ (06-10-08), kouzoulo (06-10-08), lgalletti7 (06-10-08), mpak (06-10-08)
Χεσε ψηλα κι αγναντευε Λετο.
g10vanni (06-10-08), ΜΟΥΡΑΤΗΣ (06-10-08), kouzoulo (06-10-08), lgalletti7 (06-10-08), mpak (06-10-08)
Χθες στο γηπεδο, φαινοταν ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ οτι επαιζε ο Ολυμπιακος με 10 παικτες και ο ΛΕΤΟ μονος του! Πραγματικα δεν θυμαμαι ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΠΑΣΑ! Ουτε ο μαγαλυτερος ατομιστης στην αλανα δεν επαιζε ετσι. Γιατι ακομη και στην αλανα αν παιζεις ετσι σε πετανε εξω.
Μακαρι να αλλαξει ροτα, αλλα δεν βλεπω ΚΑΜΙΑ διαθεση να δεσει και να γινει κομματι της ομαδας.
Adios Lakerde ala Past.
Αυτός ο παίχτης στον άξονα θα μπορούσε κατά την γνώμη μου να αποδώσει καλύτερα.Εκεί που παίζει ο Belluschi.
Νομίζω τώρα που γύρισε ο Djole μπορούν να γίνουν πολλές ... ομορφιές στην ομάδα.
.
Στον αξονα ο Λετο? Θα του φυγουν οι καλτσες. Αυτος θελει χωρο για να μπορεσει να ντριμπλαρει, να πεταξει τη μπαλλα μπροστα και να φυγει στη πλατη της αμυνας. Στον αξονα πρεπει να μπορεις να κινεισαι σε χωρο οχι μεγαλυτερο απο τηλεφωνικο θαλαμο και να εχεις τρομερη αντιληψη χωρου. Που τα εδειξε αυτα ο Λετο? Αυτος δειχνει να μη ξερει καν τι ειναι το 1-2 με συμπαιχτη.
Θα παιξει αυτο πρεμιερ Λιγκ;
Κατακαημένη πρεμιερ λιγκ....
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
ενταξει οπως ειμαστε υπερβολικοι στις φιλοφρονησεις , αλλο τοσο ειμαστε και στις κατακρισεις!! προσγειωθειτε παιδια , δεν ειναι τοσο αχρηστος οσο μερικοι τον εμφανιζετε!
θα γινει της φουκουσιμας
Πολύ μπούκα ρε παιδί μου... Και 5 αμυντικούς να βρεί μπροστά του, θα προσπαθήσει να περάσει ανάμεσά τους! Μακάρι να του βάλουν γρήγορα μυαλό, αλλιώς πακέτο πίσω στον Μπενίτεθ, να προετοιμαστεί για την μεγάλη του καριέρα στην Πρέμιερσιπ...![]()
ΘΡΥΛΟΣ θρησκεία και στην ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!
εντάξει ρε σείς μην τον βγάλουμε και άμπαλο...
απλά είναι εντελώς αδούλευτος σε αυτό που λέμε νοοτροπία ομάδας και τακτικής....θα δώσει πάσα μόνο με την προυπόθεση να την ξαναπάρει άμεσα και αν δεν υπάρχουν αυτές οι συνθήκες θα προσπαθήσει να περάσει όλο τον πλανήτη....
κάποιος να τον "δαμάσει" γιατί φαίνεται στην ομάδα σαν αδύναμος κρίκος...κάθε προσπάθεια για εφαρμογή τακτικής,κολλάει στον λέτο...
κακό στον εαυτό του κάνει γιατί έχει τρομερά στοιχεία σαν παίχτης....αλλά δυστυχώς γι'αυτόν το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα και αν δεν το καταλάβει γρήγορα αυτό,τον βλέπω να παίζει στο ουζμπεκιστάν απο τα 24 του....καψιμο καριέρας στο χαλαρό δλδ....
Ενταξει δεν ειναι και αχρηστος.Απλα θα πρεπει να γινει πιο αλτρουιστης.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Adios Lakerde ala Past.
O φαλακρός κάνει αρθροσκόπηση αύριο, οπότε έξω για κάνα μήνα![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Τα στατιστικα του Λετο χθες (πηγη:galanis sports data)
Λεπτα συμμετοχης-46'
Σουτ-0
Γεμισματα-0
Σωστες πασες-2 (ποιες ειναι αυτες? μηπως τις εχει κανεις σε βιντεο? μηπως ειναι πασες απο το αριστερο στο δεξι?)
Λαθος πασες-4
Adios Lakerde ala Past.
Κακα τα ψεματα ο Λετο μεχρι στιγμης παιρνει φανελα βασικου επειδη ο μοναδικος παιχτης που μπορει να παιξει στην θεση του ειναι ο Τζολε ο οποιος ειναι 36 χρονων και ειναι και τραυματιας τον τελευταιο καιρο.
Οσον αφορα την αξια του παιχτη, νομιζω οτι ο Λετο ξερει μπαλα, απλα φαινεται οτι θελει αρκετη δουλεια ακομα για να μπορεσει να χρησιμοποιησει σωστα το ταλεντο του για να βοηθησει την ομαδα. Ας μην ξεχναμε οτι τα ιδια εκανε και ο Λουα μεχρι που τελικα διορθωθηκε, και μολις διορθωθηκε τον διωξαμε!Ελπιζω ο Βαλβερδε να καταφερει να βαλει τον Λετο στον δρομο που πρεπει ετσι ωστε να γινει πιο ομαδικος και πιο ουσιαστικος στο παιχνιδι του.
Ας κανουμε λιγη υπομονη ακομαΑλλωστε δεν εχουμε και αλλη επιλογη!
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
chainsaw (20-10-08)
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (20-10-08)
εδω σε θελω μαλαπερδα!
να μαθεισ στον τζιγκο-λε-λετο να παιζει μπαλα!
PA.RI.ZA (PANATHINAIKOS RIZOSPASTIKHS ARISTERAS)
Bookmarks