Σελίδα 77 από 1962 ΠρώτηΠρώτη ... 273747576773747576777879808187971071171271772773774775771077 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 1.521 έως 1.540 από 39239

Θέμα: Off Topic

  1. #1521
    Love Hurts..... Το avatar του χρήστη ILIAS-KORLEONE <<JESUS>>
    Εγγραφή
    03-02-2008

    Περιοχή
    ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!
    Μηνύματα
    35.296
    Thanks
    13.642
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.589 φορές σε 8.156 μηνύματα
    Ignore User

    Προεπιλογή

    Η Σέλτικ κρατάει τον Σαμαρά
    Στη Σέλτικ θα συνεχίσει πιθανότατα την καριέρα του ο Γιώργος Σαμαράς, καθώς η σκωτσέζικη ομάδα σκοπεύει να τον αποκτήσει με κανονική μεταγραφή από τη Μάντσεστερ Σίτι.
    Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η εφημερίδα "The Evening Times", ο τεχνικός των "Κελτών", Γκόρντον Στράχαν, έχει μείνει απόλυτα ικανοποιημένος από τον Έλληνα επιθετικό, ο οποίος έχει βρει τέσσερις φορές το δρόμο προς τα δίχτυα από τον Ιανουάριο, όταν και αποκτήθηκε ως δανεικός από τους "πολίτες".

    Η πρώτη πρόταση των "καθολικών" απορρίφθηκε από την αγγλική ομάδα, αλλά με μία προσφορά της τάξης των 2.5 εκατομμυρίων λιρών θα μπορέσουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους το καλοκαίρι, από τη στιγμή μάλιστα που ο διεθνής στράικερ θέλει να μείνει στη Γλασκώβη.
    "When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
    I told them they didn’t understand life."
    —John Lennon

  2. #1522
    Love Hurts..... Το avatar του χρήστη ILIAS-KORLEONE <<JESUS>>
    Εγγραφή
    03-02-2008

    Περιοχή
    ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!
    Μηνύματα
    35.296
    Thanks
    13.642
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.589 φορές σε 8.156 μηνύματα
    Ignore User

    Προεπιλογή

    "Πληρωμένη" απάντηση Νόιερ σε Ετό
    Τα πρόσφατα σχόλια του Σάμουελ Ετό, ο οποίος χαρακτήρισε την Σάλκε ως την πιο αδύνατη ομάδα από τις 8 που συνεχίζουν αυτή τη στιγμή την προσπάθεια για την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ, δεν επηρεάζουν τον γκολκίπερ της ομάδας του Γκελζενκίρχεν, Μάνουελ Νόιερ, ο οποίος έστειλε μήνυμα στους Καταλανούς ότι σε περίπτωση που υποτιμήσουν την ομάδα του ενδέχεται να το πληρώσουν ακριβά...
    "Άκουσα ότι ο Σάμουελ Ετό ήταν ευτυχισμένος με την κλήρωση, και είπε ότι η Σάλκε δεν ήταν πολύ δυνατή αντίπαλος", ξεκίνησε τις δηλώσεις του αναφορικά με την αποψινή πρώτη σύγκρουση των δύο ομάδων ο 22χρονος τερματοφύλακας της Εθνικής Ελπίδων της Γερμανίας και συνέχισε:

    "Δεν μας απασχόλησε αυτό, όμως εάν νομίζουν ότι δεν είμαστε δυνατοί ή πιστεύουν ότι δεν έχουμε καλούς παίκτες, αυτό μπορεί να είναι αβαντάζ για εμάς.

    Είναι πολύ σημαντικό να παίζουμε στο ίδιο επίπεδο με μία από τις πιο φημισμένες ομάδες του κόσμου. Έχουν παίκτες υψηλού επιπέδου και έχουν κορυφαίους παίκτες σε όλες τις θέσεις".

    Ο Νόιερ φόρεσε το μανδύα του "ήρωα" για την ομάδα του στη διαδικασία των πέναλτι με την Πόρτο, στο δεύτερο ματς των δύο ομάδων για τη φάση των "16" του Τσάμπιονς Λιγκ, και περιμένει από τη Μπαρτσελόνα να παρουσιαστεί διαφορετική απ'ότι οι πρωταθλητές Πορτογαλίας στον προηγούμενο γύρο.

    "Δεν νομίζω ότι η Μπαρτσελόνα θα παίξει τόσο αμυντικά όσο η Πόρτο. Θα προσπαθήσουν να επιτεθούν παρότι θα παίζουν μακριά από την έδρα τους, και για αυτό θα πρέπει να είμαστε συμπαγείς στην άμυνα και να μην τους επιτρέψουμε να σκοράρουν.

    Αυτό θα εξαρτηθεί από την αμυντική λειτουργία της ομάδας μου και από εμένα", κατέληξε χαρακτηριστικά
    "When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
    I told them they didn’t understand life."
    —John Lennon

  3. #1523
    Love Hurts..... Το avatar του χρήστη ILIAS-KORLEONE <<JESUS>>
    Εγγραφή
    03-02-2008

    Περιοχή
    ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!
    Μηνύματα
    35.296
    Thanks
    13.642
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.589 φορές σε 8.156 μηνύματα
    Ignore User

    Προεπιλογή

    "Αχ, να 'τανε Πρωταπριλιά"
    Ήταν 1 Απριλίου 2004 όταν ακούστηκε μια είδηση που όλοι ευχόμασταν να ήταν ψέμα. Ο Γιάννης Κυράστας δεν ήταν πια μαζί μας, νικημένος από μία σπάνια αρρώστια. Και τι περίεργο. Αν και αλήθεια, τέσσερα χρόνια μετά μόνο ως ψέμα μπορεί να ακουστεί.
    Η πληροφορία της 5ης Μαρτίου 2004 είχε έρθει να μας ταράξει όλους. Ο Γιάννης Κυράστας νοσηλεύεται στην Ευρωκλινική, με την κατάσταση του να χαρακτηρίζεται κρίσιμη.

    Το ιατρικό ανακοινωθέν έκανε λόγο για "οξεία μικροβιακή επιδιδυμίτιδα, η οποία είχε εξελιχθεί σε νεκρωτική γάγγραινα της περιοχής, για την οποία χρειάσθηκε να χειρουργηθεί επειγόντως" διάγνωση που μεταφράζεται σε σηψαιμία.

    Ο Γιάνναρος είναι παλληκάρι και κρατάει, κρατάει όσο μπορεί. Δίπλα του ήταν όλοι, όσοι τον αγάπησαν από κοντά, και εκείνοι που τον ένιωθαν "δικό" τους ακόμα και χωρίς να τον γνωρίζουν, όμως την μάχη την έδινε μόνος του.

    "Με το κεφάλι ψηλά"
    Στις 11 Μαρτίου ο Γιάννης Κυράστας περνάει ξανά την πόρτα του χειρουργείου, για νέα επέμβαση.

    Για έντεκα μέρες η κατάσταση του βελτιώνεται συνεχώς και στις 22 Μαρτίου ανακτά τις αισθήσεις του.

    Όλοι πλέον έχουν αρχίσει να ελπίζουν ότι η έκβαση του αγώνα που έδινε θα είναι ευχάριστη, ότι ο Γιάννης θα τα καταφέρει και θα βγει νικητής.

    Δυστυχώς όμως, ο αγώνας που έπρεπε να δώσει ήταν στημένος.Ο Γιάννης ήταν μαθημένος, αλλά οι πιθανότητες ήταν όλες εναντίον του.

    Μια βδομάδα μετά θα χάσει και πάλι τις αισθήσεις του, ενώ την 1η Απριλίου 2004 θα περάσει στην ιστορία, πηγαίνοντας να βρει τον φίλο και κουμπάρο του Γιάννη Παθιακάκη, και αφήνοντας πίσω του, εκτός από την πολυαγαπημένη του μητέρα, την γυναίκα του Ρούλα, και τις δύο του κόρες, Εβελίνα και Βέρα.

    Ο Γιάννης Κυράστας όμως δεν άφησε μόνο ανθρώπους πίσω του.
    "Γιάννη, παίζεις"
    Ο Γιάννης Κυράστας γεννήθηκε στις 25 Νοεμβρίου 1952 και από πολύ μικρός άρχισε να "ξεδιπλώνει" το πλούσιο ποδοσφαιρικό του ταλέντο.

    Ήταν 10 Δεκεμβρίου 1972 όταν ο αείμνηστος Λάκης Πετρόπουλος τον εμπιστεύτηκε για πρώτη φορά να φορεσει την φανέλα του Ολυμπιακού σε μία αναμέτρηση εναντίον της Καβάλας.

    Ο Κυράστας, που μέχρι τότε αγωνιζότανε στα τμήματα υποδομής των "ερυθρόλευκων", εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την ευκαιρία που του δόθηκε και γρήγορα καθιερώθηκε στην ομάδα του Πειραιά, αγωνιζόμενος στη θέση του δεξιού μπακ.

    Ως παίκτης του Ολυμπιακού κατέκτησε 5 Πρωταθλήματα και 3 Κύπελλα, έχοντας 223 συμμετοχές, 16 εκ των οποίων σε ευρωπαϊκές αναμετρήσεις.

    "Η μεγάλη απόφαση"
    Το 1981 ο Γιώργος Βαρδινογιάννης θέλει να επιτύχει άλλο ένα ισχυρό πλήγμα στο γόητρο του αιωνίου αντιπάλου, και ταυτόχρονα να ισχυροποιήσει την ομάδα του.

    Την αρχή την είχε κάνει ένα χρόνο πριν, με την απόκτηση του Γιώργου Δελληκάρη. Τώρα ήταν η σειρά του Μάικ Γαλάκου και του Γιάννη Κυράστα να αλλάξουν στρατόπεδο και να ντυθούν στα πράσινα.

    Έτσι, ξεκινάει άλλο ένα λαμπρό κεφάλαιο στην ποδοσφαιρική του ιστορία, αφού ως παίκτης του Παναθηναϊκού πανυγήρισε το κύπελλο το οποίο κατέκτησε την πρώτη του χρονιά στην Παιανία, όπως και τα 2 νταμπλ, του 1984 και του 1986.

    Συνολικά φόρεσε την φανέλα με το "τριφύλλι" 145 φορές, εκ των οποίων οι 14 ήταν σε ευρωπαϊκές αναμετρήσεις.

    Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στον Παναθηναϊκό άλλαξε και η θέση που αγωνιζότανε, αφού από το δεξί άκρο της άμυνας μετακινήθηκε στη θέση του κεντρικού αμυντικού, όπου με την τεχνική του δημιούργησε την λεγόμενη "σχολή Κυράστα".

    Ο Γιάννης Κυράστας "κρέμασε" τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια τον Νοέμβριο του 1986 σε ένα παιχνίδι με αντίπαλο τον Άρη, αφού πρώτα είχε προλάβει να γευτεί την χαρά την κατάκτησης 7 Πρωταθλημάτων και 6 Κυπέλλων.

    Μάλιστα τότε είχε κάνει μία δήλωση η οποία είχε σχολιαστεί πολύ. "Στο τέλος της καριέρας μου, μπορώ να πω ότι αισθάνομαι πιο πολύ Παναθηναϊκός από ότι Ολυμπιακός".

    "Ωραίος ως Έλληνας"
    Σημαντικό κομμάτι της καριέρας του Γιάννη Κυράστα αποτέλεσε η Εθνική ομάδα.

    Ως ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών που έχει να παρουσιάσει η χώρα μας, ήταν λογικό να διαπρέψει με την φανέλα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

    Ήταν μόλις 22 ετών όταν στο ημίχρονο της φιλικής αναμέτρησης με την Κύπρο, στις 15 Νοεμβρίου 1974, αγωνίστηκε για πρώτη φορά με το εθνόσημο, ως αλλάγη του Ιωσηφίδη, στο ημίχρονο.

    Τελευταία του εμφάνιση με την εθνική ομάδα πραγματοποιήθηκε στις 19 Μαΐου 1985, για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 1986, με αντίπαλο την Πολωνία.

    Ενδιάμεσα πρόλαβε να αγωνιστεί άλλες 44 φορές με την γαλανόλευκη, ενώ κορυφαία του στιγμή με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αποτελεί -δίχως δεύτερη σκέψη- η συμμετοχή του στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, το 1980, στα γήπεδα της Ιταλίας.

    Μεγάλη καριέρα και ως προπονητής
    Ο Γιάννης Κυράστας ως ένας γνήσιος άνθρωπος του ποδοσφαίρου δεν μπόρεσε να μείνει μακριά για πολύ καιρό από την μεγάλη του αγάπη, και σύντομα επέστρεψε στις...υπηρεσίες της, αυτή τη φορά από το πόστο του προπονητή.

    Για πρώτη φορά σε πάγκο ομάδας κάθισε την περίδο 1987-88, αναλαμβάνοντας τον Εθνικό Ελληνορόσσων.

    Την επόμενη σεζόν θα κρατήσει στα χέρια του τις τύχες της ΑΕ Μεσολογγίου, ενώ το 1990 αναλαμβάνει την Προοδευτική.

    Επόμενος σταθμός του ο Εθνικού Πειραιώς, ενώ για τα επόμενα δύο χρόνια θα επιστρέψει στην Προοδευτική.

    Το μεγάλο άλμα θα το πραγματοποιήσει το 1993, όταν και αναλαμβάνει τον Πανιώνιο, που τότε αγωνιζότανε στη Β'΄εθνική, ενώ την αμέσως επόμενη σεζόν κάθεται στον πάγκο του Παναργειακού.

    Στην Α΄ Εθνική θα κοουτσάρει για πρώτη φορά το 1995, ως προπονητής του Εθνικού, ενώ θα ακολουθήσει ο Πανιώνιος (το 1997) και ο Πανηλειακός (το 1999), πριν έρθει η στιγμή της μεγάλης καταξίωσης και της πρόσληψης στον Παναθηναϊκό.

    Τους έκανε να πετάξουν "λευκή πετσέτα"
    Τότε, το καλοκαίρι του 1999, κάποιοι μίλησαν για "λευκές πετσέτες" ακούγοντας το όνομα του Γιάννη Κυράστα για τον πάγκο του Παναθηναϊκού.

    Η ιστορία έχει ήδη κρίνει εντός των αγωνιστικών χώρων ποιος είχε δίκαιο, χαρακτηριστική όμως θα μείνει η δήλωση του Κυράστα λίγο μετά την απώλεια του πρωταθλήματος:

    "Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Σας το είχα πει εγώ, τι να συζητάμε τώρα";

    Στη συνέχεια της καριέρας του ακολούθησε ο Ηρακλής, για να επιστρέψει στο πολυαγαπημένο του "τριφύλλι" τη σεζόν 2001-02.

    Από τους πάγκους αποχώρησε στις 9 Δεκεμβρίου 2001 μετά από μία εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΟΚ.

    Ο Γιάννης Κυράστας έφυγε τόσο άδικα από κοντά μας την 1η Απριλίου 2004. Θα μπορούσε να ήταν ψέμα, έτσι δεν είναι;

    Υγ. Λίγους μήνες αργότερα, όταν ο Παναθηναϊκός επέστρεφε στην κορυφή της Ελλάδας, οι φίλοι της ομάδας του "τριφυλλιού" δεν ξέχασαν τον πολυαγαπημένο τους Γιάννη.

    Το σύνθημα "Αυτή η κούπα θα φτάσει στα άστρα, για τον Γιάννη τον Κυράστα", ήταν το μικρότερο ευχαριστώ που θα μπορούσε να ακουστεί για έναν τόσο σπουδαίο άνθρωπο.
    "When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
    I told them they didn’t understand life."
    —John Lennon

  4. #1524
    Love Hurts..... Το avatar του χρήστη ILIAS-KORLEONE <<JESUS>>
    Εγγραφή
    03-02-2008

    Περιοχή
    ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!
    Μηνύματα
    35.296
    Thanks
    13.642
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.589 φορές σε 8.156 μηνύματα
    Ignore User

    Προεπιλογή

    Μπορει να ηταν βαζελος,αλλα το κυριοτερο ειναι οτι ηταν κυριος.
    "When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
    I told them they didn’t understand life."
    —John Lennon

  5. #1525
    Love Hurts..... Το avatar του χρήστη ILIAS-KORLEONE <<JESUS>>
    Εγγραφή
    03-02-2008

    Περιοχή
    ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!
    Μηνύματα
    35.296
    Thanks
    13.642
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.589 φορές σε 8.156 μηνύματα
    Ignore User

    Προεπιλογή

    Συμφωνία της Στουτγάρδης με τη Mercedes-Benz
    Σε "Mercedes-Benz Arena" θα μετονομαστεί από 30 Ιουλίου η έδρα της πρωταθλήτριας Γερμανίας, Στουτγάρδης, μετά από σχετική συμφωνία της ομάδας με τη γνωστή αυτοκινητοβιομηχανία.
    Η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών έχει διάρκεια 30 ετών και θα αποφέρει στο γερμανικό σύλλογο 20 εκατομμύρια ευρώ. Το πρώτο παιχνίδι στο πρώην "Gottlieb Daimler Stadion" θα διεξαχθεί στις 30 Ιουλίου, όταν η Στουτγάρδη θα αντιμετωπίσει σε φιλικό αγώνα την Άρσεναλ.

    Σε περίπτωση αλλαγής γηπέδου, που είναι στα πλάνα των Γερμανών το 2011, η συμφωνία δεν θα πάψει να ισχύει.
    "When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
    I told them they didn’t understand life."
    —John Lennon

  6. #1526
    Love Hurts..... Το avatar του χρήστη ILIAS-KORLEONE <<JESUS>>
    Εγγραφή
    03-02-2008

    Περιοχή
    ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!
    Μηνύματα
    35.296
    Thanks
    13.642
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.589 φορές σε 8.156 μηνύματα
    Ignore User

    Προεπιλογή

    Τέταρτος σε αγώνα δικύκλων ο Σουμάχερ
    Αν έχεις την ταχύτητα μέσα στο αίμα σου, δεν χρειάζεται τίποτα παραπάνω για να είσαι κορυφαίος στον μηχανοκινήτο αθλητισμό... Ο Μίκαελ Σουμάχερ την έχει και με το παραπάνω και το απέδειξε για άλλη μια φορά καθώς σε αγώνα μοτοσικλέτας τερμάτισε στην τέταρτη θΕΣΗ.Ο 39χρονος Γερμανός που ήταν από τους κορυφαίους οδηγούς στην ιστορία της Φόρμουλα 1, δοκίμασε τις δυνάμεις του και με δίκυκλο και το αποτέλεσμα μόνο αποτυχημένο δεν θεωρείται.

    Ο Σουμάχερ δεν φάνηκε να είναι έξω από τα νερά του και για πρώτη φορά σε επίσημο αγώνα μοτοσικλέτας κατάφερε να τερματίσει στην 4η θέση.

    Συγκεκριμένα ο Σούμι πέτυχε τον δεύτερο πιο γρήγορο χρόνο σε έναν γύρο στην πίστα του Μισάνο στην ιταλική Αδριατική Ακτή, ενώ στα προκριματικά του Σαββάτου είχε τερματίσει στην 3η θέση.

    Ο Σουμάχερ που αγωνίστηκε οδηγώντας μία KTM Super Duke 990 κυβικών έχει ξεκαθαρίσει πως δεν σκέφτεται να συμμετάσχει σε αγώνες της κορυφαίας κατηγορίας MotoGP ή των superbikes, αλλά ενδέχεται να συνεχίσει ν’ αγωνίζεται σε μικρότερες κατηγορίες αγώνων δικύκλων.
    "When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
    I told them they didn’t understand life."
    —John Lennon

  7. #1527
    Love Hurts..... Το avatar του χρήστη ILIAS-KORLEONE <<JESUS>>
    Εγγραφή
    03-02-2008

    Περιοχή
    ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!
    Μηνύματα
    35.296
    Thanks
    13.642
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.589 φορές σε 8.156 μηνύματα
    Ignore User

    Προεπιλογή

    Πες το ψέματα...
    Πρωταπριλιά ήταν και πέρασε... Τα μέσα ενημέρωσης είχαν όπως αναμενόταν το καθιερωμένο "ραντεβού" με το ψέμα προς χάρη του εθίμου, με αρκετές από τις "ειδήσεις" που σέρβιραν απλόχερα στο φίλαθλο κοινό να σφύζουν από ευρηματικότητα αλλά και αρκετές να προκαλούν το αυθόρμητο γέλιο.
    Αρκετά από τα ψέματα πάντως ήταν καμουφλαρισμένα με τόσο μαεστρικό τρόπο ώστε να μπερδέψουν πολλούς και να τους αναγκάζουν να παίρνουν τηλέφωνα σε γνωστούς για να διαπιστώσουν (ή όπως λέγεται στην περίφημη δημοσιογραφική διάλεκτο, να "διασταυρώσουν") αν αυτό που άκουσαν ή διάβασαν ανταποκρίνεται όντως στην πραγματικότητα ή είναι κατασκεύασμα της "πονηρής" ημέρας.

    Το τί διαβάσαν τα μάτια μας και άκουσαν τα αυτιά μας δεν περιγράφεται... Όρεξη να έχουμε να απαριθμούμε: "Ο Ολυμπιακός έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Ζοσέ Πεσέιρο για συμβόλαιο 3 ετών, καθώς εκτίμησε στον Πορτογάλο τεχνικό ότι έμεινε αήττητος στα φετινά ντέρμπι ενώ είχε αξιόλογη παρουσία και στο Κύπελλο UEFA. Θεωρεί δε ότι με το υλικό του Ολυμπιακού, ο νυν τεχνικός του ΠΑΟ θα μεγαλουργήσει", διαβάσαμε κάπου και έχουμε να πούμε το εξής:

    Φίλοι του Παναθηναϊκού (ή του Ολυμπιακού, όπως το πάρει κανείς), μην ανησυχείτε. Ο Ζοσέ Πεσέιρο παραμένει στο τιμόνι του Παναθηναϊκού και δεν πρόκειται να μετακομίσει στο αντίπαλο στρατόπεδο. Παραμένει είπαμε;

    Φαίνεται ότι δεν διαβάσαμε καλά το "χτύπημα" εφημερίδας που πρόσκειται στους "πράσινους" και η οποία την Πρωταπριλιά αποκάλυψε: "Δανεικό Κεϊρός για τρεις αγωνιστικές αντί Πεσέιρο φέρνει ο ΠΑΟ".

    Όμως και πάλι μην αναστατώνεστε. Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον δεν πρόκειται να αποχωριστεί τόσο εύκολα τον άμεσο συνεργάτη του και ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού, Γιάννης Βαρδινογιάννης, δεν φαίνεται διατεθειμένος να αλλάξει καπετάνιο στο καράβι, την ώρα που το (φετινό ποδοσφαιρικό) ταξίδι για το "τριφύλλι" πλησιάζει στο τέλος.

    Στον Παναθηναϊκό παραμένει και ο Εζεκίελ Γκονζάλες, παρά τις "προσπάθειες" κάποιων συναδέλφων να τον "ντύσουν" στα ερυθρόλευκα. Είπαμε, στον έρωτα, τον πόλεμο και στην... ημέρα της Πρωταπριλιάς τα πάντα επιτρέπονται.

    Όταν λέμε τα πάντα, εννοούμε τα πάντα... Όπως για παράδειγμα να γράφεται ότι ο Ζοσέ Μουρίνιο (!) σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να πει το ναι σε μυθική πρόταση του Σωκράτη Κόκκαλη για να αναλάβει απόλυτο αφεντικό στο ποδοσφαιρικό τμήμα, ή ότι ο πρόεδρος των πρωταθλητών Ελλάδας αποφάσισε να λύσει τη συνεργασία του με τον Χοσέ Σεγκούρα και να κάτσει αυτός στον πάγκο των "ερυθρολεύκων" ως πρόεδρος-προπονητής για τους 3 τελικούς που έχουν απομείνει στο πρωτάθλημα...

    Η θριαμβεύτρια του πρόσφατου ντέρμπι του ΟΑΚΑ, ΑΕΚ, δεν έμεινε έξω από το... κόλπο, με τον Ντέμη Νικολαΐδη να βλέπει στο πρόσωπο του Νίκου Κωστένογλου τον ιδανικό για να συνεχίσει στην Ένωση αφήνοντας στην μπάντα τα πλάνα για τον "τεχνικό που τον έχουμε εντοπίσει και ο οποίος δουλεύει αυτή τη στιγμή σε άλλη ομάδα", και προχωρώντας σε διετή ανανέωση του συμβολαίου του.

    Αλλά και το μπάσκετ δεν έμεινε παραπονούμενο, με γνωστό αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό να ρίχνει μεταμεσονύχτια "βόμβα" περί αποχώρησης του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους από τον Παναθηναϊκό, προκαλώντας αναταραχή στους μπασκετικούς δημοσιογραφικούς κύκλους ώστε να τηλεφωνήσουν ο ένας στον άλλο για να βεβαιωθούν τελικά πως... άκυρος ο συναγερμός.
    τα 10 καλύτερα πρωταπριλιάτικα ψέματα που γράφτηκαν ή ακούστηκαν από τα διεθνή ΜΜΕ και αφορούν το χώρο του αθλητισμού (ιδίως του ποδοσφαίρου), τα οποία αποδεικνύουν ότι η φαντασία οργιάζει σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Πάμε λοιπόν:

    1) Ο Μαλντίνι σκέφτεται να πάει στη Νιούκαστλ

    Η αγγλική ιστοσελίδα Goal.com προκάλεσε αίσθηση με την αποκάλυψη ότι το ζωντανό σύμβολο της Μίλαν, Πάολο Μαλντίνι, ο οποίος έχει ανακοινώσει ότι κρεμάει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια το ερχόμενο καλοκαίρι μετά από 23χρόνια αδιάλλειπτους παρουσίας στους "ροσονέρι", έχει δελεαστεί από πρόταση της Νιούκαστλ. Μάλιστα για να γίνει πιο "πειστικό το κείμενο φιλοξενούνται και δηλώσεις του παίκτη:

    "Είναι αλήθεια ότι η Νιούκαστλ έχει έρθει σε επαφή μαζί μου. Είναι σίγουρα μία ενδιαφέρουσα προσφορά που δεν θα την απορρίψω ακόμα.

    Το μοναδικό μου παράπονο είναι ότι δεν είχα ποτέ την ευκαιρία στην καριέρα μου να παίξω εκτός Ιταλίας, και τώρα παρουσιάζεται μία τρομερή ευκαιρία να παίξω στην Πρέμιερ Λιγκ για μία μεγάλη ομάδα"
    , ήταν τα "λόγια" του Μαλντίνι, με τους συντάκτες του κειμένου να έχουν προφανώς χιουμοριστική διάθεση λέγοντας πως ο πέντε φορές πρωταθλητής Ευρώπης με τη Μίλαν είναι εντυπωσιασμένος από την πορεία της Νιούκαστλ στο περσινό Ιντερτότο (!).

    Για να μην υπάρξουν πάντως "μπερδέματα" η ιστοσελίδα αποκάλυψε... εμμέσως το ψέμα της στο ίδιο το κείμενο, καθώς με το που τελείωνε αυτό, αντί να φιλοξενείται το όνομα του συντάκτη, υπήρχε η λέξη πρωταπριλιά διπλα στο όνομα του σάιτ (fool day,goal.com).

    2) Η Αγγλία παίρνει τη θέση της Ισπανίας στo Euro 2008 (και παίζει με Ελλάδα στον όμιλο!)

    Η ίδια ιστοσελίδα δεν περιορίστηκε μόνο στο ψέμα με τον Μαλντίνι αλλά "τίμησε" την ημέρα ακόμα περισσότερο, "αποκαλύποντας" ότι η Ισπανία αποκλείεται από την τελική φάση του επικείμενου Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος για πολιτικούς λόγους, με την Αγγλία να επωφελείται και να παίρνει τη θέση της.

    "Προειδοποιήσαμε την ισπανική κυβέρνηση πολύ καθαρά ότι αν συνεχίσουν να επεμβαίνουν πολιτικά στα θέματα της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, τότε η εθνική τους ομάδα θα αποκλειστεί από τις διεθνείς διοργανώσεις. Αγνόησαν παντελώς και επιδεικτικά τις προειδοποιήσεις μας, οπότε δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να τους αφήσουμε εκτός Euro 2008", φέρεται να δήλωσε ο πρόεδρος της FIFA, Ζεπ Μπλάτερ, με τους φίλους του αγγλικού ποδοσφαίρου να χαίρονται ακόμα περισσότερο με τις "ραγδαίες" εξελίξεις...

    "Η Ισπανία αντικαθίσταται από την Αγγλία, που είναι η χώρα με την υψηλότερη βαθμολογία από αυτές που είναι εκτός διοργάνωσης. Η ποδοσφαιρική κοινότητα καλωσορίζει την ομάδα του Φάμπιο Καπέλο και ελπίζουμε ότι θα γραπώσουν αυτή τη δεύτερη ευκαιρία που τους δίνεται και με τα δύο τους χέρια", δηλώνει ο Μπλάτερ, με την Αγγλία να τοποθετείται στον τέταρτο όμιλο, όπου την περιμένουν η κάτοχος του τροπαίου, Εθνική Ελλάδος, καθώς και οι Σουηδία και Ρωσία.

    3) Εκτός Τσάμπιονς Λιγκ η Λίβερπουλ, τη θέση της παίρνει η Ίντερ

    "Υπεύθυνος" για το ποδοσφαιρικό αυτό ψέμα ελέω πρωταπριλιάς ήταν ο Νίκολα Σαβίνο, ο οποίος κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής εκπομπής "Scorie" του δεύτερου καναλιού της ιταλικής κρατικής τηλεόρασης, ανακοίνωσε λίγο μετά τα μεσάνυχτα την "αναπάντεχη" σε όλους είδηση...

    Ένα παιδαριώδες λάθος της Λίβερπουλ να χρησιμοποιήσει σε έναν από τους δύο προημιτελικούς με την Ίντερ παραπάνω από το προβλεπόμενο αριθμό ξένων παικτών, οδήγησε την UEFA στην απόφαση να ξαναβάλει στο Τσάμπιονς Λιγκ την ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι.

    Προκειμένου μάλιστα η είδηση να γίνει περισσότερο πιστευτή ακόμα και στους πλέον "καχύποπτους" υπήρχε η παρουσία του διευθυντή του ιταλικού περιοδικού "Guerin Sportivo", Ματέο Μαράνι, ο οποίος σε απευθείας σύνδεση από την Μπολόνια, έδειξε εξώφυλλο της εφημερίδας του με το "καυτό" θέμα της επιστροφής της Ίντερ, έστω από το... παράθυρο, στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

    4) Η Γαλλία αποσύρεται από το Euro 2008 με απόφαση Ντομενέκ-διεθνών

    Η είδηση-σοκ είδε το φως της δημοσιότητας από τον ίδιο τον Ρεϊμόν Ντομενέκ, μέσω μάλιστα φιλμ (!) που μεταδόθηκε από την ιστοσελίδα της γαλλικής ομοσπονδίας. Ο Γάλλος τεχνικός δέχτηκε να πάρει μέρος σε αυτή την καλοστημένη φάρσα ("το ψάρι του Απρίλη" είναι η έκφραση που χρησιμοποιούν στην Ιταλία), κάνοντας έτσι τους οπαδούς να πιστέψουν ότι θέλει ο ίδιος να μην αγωνιστεί η εθνική ομάδα της χώρας του στα γήπεδα Αυστρίας/Ελβετίας.

    "Το έχω σκεφτεί πάρα πολύ. Η σεζόν ήταν πολύ φορτωμένη για τους ποδοσφαιριστές και προτιμήσαμε να μην πάμε. Έχουμε ήδη ειδοποιήσει την παγκόσμια ποδοσφαιρική ομοσπονδία, θέλουμε να συγκεντρωθούμε στο Μουντιάλ του 2010. Συζήτησα μάλιστα για αυτό το θέμα και με τον Πατρίκ Βιεϊρά, και μου είπε ότι αυτός δεν έχει πρόβλημα, έτσι θα έχει δύο χρόνια για να ξεκουραστεί", ήταν το τηλεοπτικό διάγγελμα του Ντομενέκ.

    5) Ζιντάν και... Ματεράτσι στην ίδια ομάδα

    Το ποδόσφαιρο ξεπερνάει τα όρια της λογικής, αυτό είναι το μόνο που μπορεί να σκέφτηκαν όσοι πληροφορήθηκαν την είδηση ότι ο Ζινεντίν Ζιντάν και ο Μάρκο Ματεράτσι θα φορέσουν τη φανέλα της ποδοσφαιρικής... υπερδύναμης Τορόντο FC, αρχής γενομένης από τον ερχόμενο Ιούνιο.

    Η είδηση μάλιστα αυτή επιβεβαιώνεται από τον γενικό διευθυντή της ομάδας, Μο Τζόνστον, ο οποίος άφησε τον πάγκο της Τορόντο αυτή τη σεζόν, καθώς και από τον Τζον Κάρβερ που είναι υπεύθυνος για την ενδυνάμωση του καναδέζικου ρόστερ.

    Σύμφωνα μάλιστα με τον καναδικό Τύπο, το γεγονός αυτό είναι πολύ σημαντικό με δεδομένη την ιστορική κουτουλιά που έδωσε ο "Ζιζού" στον Ιταλό κεντρικό μπακ, βλεποντας έτσι την αποβολή στον τελευταίο επίσημο αγώνα της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

    6) Ιστορική ανταλλαγή Κασάνο-Μποριέλο, που διχάζει την πόλη της Γένοβας

    Ο Τζόρτζιο Μπούγκα αποκαλύπτει στην ιστοσελίδα Mentelocale.it, την εκπληκτική συμφωνία μεταξύ της Τζένοα και της Σαμπντόρια (οι δύο μισητές συμπολίτισσες) για μία ανταλλαγή του "μπόμπερ" Μάρκο Μποριέλο με τον βιρτουόζο Αντόνιο Κασάνο.

    "Η συμφωνία ολοκληρώθηκε τις προηγούμενες ημέρες κατά τη διάρκεια γεύματος στο εστιατόριο Il Pesce Allegro di Nervi", αναφέρει το ρεπορτάζ, με τους οπαδούς των δύο ομάδων να αισθάνονται προδωμένοι από την συμπεριφορά των διοικήσεών τους.

    "Πρόκειται για μία ασυγχώρητη προδοσία", αναφέρει χαρακτηριστικά Τζουζέε Σπίγκολα, ιστορικός αρχητός των οπαδών της Τζένοα, με τον αντίστοιχο ηγέτη των φιλων της Σαμπντόρια, Ουμπέρτο Τρίλια να "πέφτει στην παγίδα" δηλώνοντας:

    "Είμαστε αναστατωμένοι και σαστισμένοι, αν και ο Μποριέλο θα ήταν ιδανικός για τα πλάνα του Ματσάρι..., όμως το να στερηθούμε τον Κασάνο για να τον δώσουμε στη Τζένοα, αυτό ποτέ!"

    Τελικά η Γένοβα παραμένει μία μονοιασμένη πόλη... Ο Μποριέλο δεν αφήνει τους "ροσομπλού" και ο Κασάνο είναι πιστός στους "μπλουτσερκιάτι" προς μεγάλη ευχαρίστηση των οπαδών των δύο ομάδων.

    7) Νέο προπονητικό κέντρο για τη Φιορεντίνα

    Η ιστοσελιδα firenzeviola.it. που ασχολείται με τα θέματα της Φιορεντίνα είχε την πρωταπριλιά την αποκλειστική είδηση: "Εκκωφαντικό! Η Φιορεντίνα θα έχει επιτέλους το δικό της προπονητικό κέντρο.

    Αργά το βράδυ της Δευτέρας οριστικοποιήθηκε η αγορά του τεχνικού κέντρου του Κοβερσιάνο, το οποίο θα περιλαμβάνει επίσης γήπεδα προπόνησης, γυμναστήρια, πισίνες, χώρους που θα στεγαστεί η έδρα της διοίκησης, δύο αίθουσες τύπου και μία αίθουσα για διαλέξεις"
    , αναφέρεται χαρακτηριστικά, και όπως είναι λογικό σκόρπισε ενθουσιασμό στους οπαδούς των "βιόλα" οι οποίοι περιμένουν πολλά χρόνια αυτό το έργο.

    Ο Τσέζαρε Πραντέλι έχει δηλώσει επανειλημμένα ότι ένα τέτοιο έργο θα εκτοξεύσει αγωνιστικά την ομάδα της Τοσκάνης όμως θα πρέπει να κάνουν λίγο ακόμα υπομονή οι φίλοι της καθώς η συγκεκριμένη είδηση ήταν πρωταπριλιάτικο "προϊόν".

    Από χρυσός ολυμπιονίκης στην ξιφασκία μετακόμισε στο... ράγκμπι

    "Ο Άλντι Μοντάνο αφήνει την ξιφασκία και θέλει να ασχοληθεί πλέον με την ολυμπιακή ομάδα του ράγκμπι", αναφέρε ιταλικό δημοσίευμα, το οποίο μάλιστα παραθέτει και δηλώσεις του διάσημου Ιταλού ξιφομάχου για να... παραπλανήσει ακόμα περισσότερους.

    "Ήταν μια πολύ δύσκολη και σκληρη επιλογή, όμως δεν μπορούσα να πάρω διαφορετική απόφαση. Προτιμώ να αφήσω την ξιφασκία αν και κάτοχος χρυσού ολυμπιακού μεταλλίου για να μη θυμούνται διαφορετικά.

    Είναι εδώ και μερικά χρόνια που το ράγκμπι επέστρεψε στο να αποτελεί μέρος της ζωής μου. Τα πρόσφατα Μουντιάλ και η εξέλιξη του τελευταίου εξαεθνούς τουρνουά μου ξαναφούντωσαν τις αναμνήσεις της εφηβείας που πέρασα στα γήπεδα της ομάδας ράγκμπι της Λιβόρνο, την οποία υπηρέτησα από όλες τις μικρές ομάδες.

    Πολλοί δεν το ξέρουν αλλά το ράγκμπι όπως και η ξιφασκία αποτελεί μέρος της οικογένειάς μου, ο θείος μου Κάρλο ήταν πρόεδρος της ιταλικής ομοσπονδίας ράγκμπι από το 1958 μέχρι το 1971"
    .

    Όταν ομως ο Μοντάνο πληροφορήθηκε ότι το ράγκμπι δεν συμπεριλαμβάνεται στα ολυμπιακά αθλήματα, ο διάσημος Λιβορνέζους ξιφομάχος φαίνεται ότι το ξανασκέφτηκε...

    9) Νέος μαραθώνιος που θα καλύπτει απόσταση... 50 χιλομέτρων

    Η ιστοσελίδα Podisti.net χρησιμοποίησε θριαμβευτικούς τόνους για την απόφαση (από 1/1/2010) πως η απόσταση που θα πρέπει ένας μαραθωνοδρόμος να καλύψει πλέον για να φτάσει στον προορισμό του δεν θα είναι 42,185 χλμ αλλά... στρογγυλεμένος καά πολύ προς τα πάνω, για την ακρίβεια 50 χλμ.

    "Η απόφαση αυτή πάρθηκε μετά από συνεννόηση με την παγκόσμια ομοσπονδία στίβου (IIAF) στις 31 Μαρτίου στη Λωζάνη. Συνέβη για να δώσει μία ώθηση καινοτομίας αλλά και να αυξήσει την σημασία που έχει ο παράγοντας τακτική κατά τη διάρκεια ενός αγώνα δρόμου", ειπώθηκε χαρακτηριστικά.

    Ψυχραιμία φίλοι του αθλητισμού. Κάποια πράγματα δεν αλλάζουν, η διαδρομή του μαραθωνίου έχει συγκεκριμένη απόσταση ιστορικά και αυτό αλλάζει μόνο την 1η ημέρα του Απρίλη.

    10) Αντί να μάθει αγγλικά ο Καπέλο, θα μάθουν ιταλικά οι Άγγλοι διεθνείς

    Η αγγλική (εξπέρ σε κουτσομπολίστικα θέματα) "Sun" πήρε στο... λαιμό της πολύ κόσμο την ημέρα της Πρωταπριλιάς δημοσιεύοντας μία εντυπωσιακή είδηση με απόλυτα πειστικό τρόπο.

    Συγκεκριμένα, αποκάλυψε ότι η "αδυναμία" του ομοσπονδιακού τεχνικού των "λιονταριών να μάθει αγγλικά για να συνεννοείται άμεσα με τους παίκτες τον οδήγησε να επιβάλλει στους ποδοσφαιριστές του να μάθουν αυτοί ιταλικά!

    "Μπορεί να καταλάβει τους παίκτες που μιλούν καθαρά τη γλώσσα όπως οι Τζέιμς και Χάργκριβς, όμως δεν έχει καμία ελπίδα με τους Τζέραρντ και Ρούνεϊ. Οπότε σκέφτηκε ότι θα ήταν ευκολότερα τα πράγματα εαν μάθαιναν αυτοί ιταλικά.

    Περιμένει ότι αυτό θα γίνει μέσα σε λίγους μήνες. Για αυτό το λόγο είπε τη περασμένη εβδομάδα ότι δεν θα δείτε την πραγματική του Αγγλία μέχρι τον Αύγουστο"
    , είναι οι δηλώσεις που έκανε -υποτίθεται- στην εφημερίδα ο μεταφραστής του "Δον Φάμπιο", Άντι Φρέιζερ.

    Φυσικά η φάρσα ήταν απόλυτα πετυχημένη, καθώς πολλοί έπεσαν στην παγίδα της ασυνήθιστης είδησης, με την διάψευση όμως να έρχεται προς το τέλος της ημέρας.

    11) Πρόταση να αναλάβει την Ίντερ το καλοκαίρι έχει ο... Στιβ ΜακΛάρεν

    Αυτό και αν είναι πρωταπριλιάτικο αστείο... Ο άνθρωπος που κατάφερε να οδηγήσει την Αγγλία στο... σπίτι της αντί για τα τελικά του Euro 2008 μετά την ήττα από την Κροατία στο "Γουέμπλεϊ", ο Στιβ ΜακΛάρεν, είναι πρώτο φαβορί σύμφωνα με το goal.com για να διαδεχτεί τον Ρομπέρτο Μαντσίνι στην τεχνική ηγεσία των "νερατζούρι" το ερχόμενο καλοκαίρι.

    "Είναι αλήθεια ότι συζήτησα για αυτο το ενδεχόμενο με ανθρώπους της Ίντερ. Φυσικά και είναι εξαιρετικά κολακευτικό που με σκέφτονται, όμως τίποτα δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα. Δεν έχει γίνει καμία προσφορά και δεν είμαι το μοναδικό άτομο για το οποίο ενδιαφέρονται", φέρεται να δήλωσε ο Άγγλος τεχνικός.

    Το ακόμα πιο εντυπωσιακό; "Ο Μοράτι έχει τοποθετήσει τον ΜακΛάρεν στην κορυφή της μικρής λίστας των τριών υποψηφίων για την Ίντερ, με τον Ζοσέ Μουρίνιο να είναι το αουτσάιντερ"! Και μη χειρότερα...

    Αυτά ήταν τα αποκλειστικά "πρωταπριλιάτικα" νέα από όλο τον αθλητικό κόσμο. Ραντεβού ξανά σε ένα χρόνο από τώρα...
    "When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
    I told them they didn’t understand life."
    —John Lennon

  8. #1528
    Το avatar του χρήστη red.empire7
    Εγγραφή
    20-03-2008

    Περιοχή
    ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
    Μηνύματα
    2.740
    Thanks
    755
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 920 φορές σε 489 μηνύματα
    Ignore User

    Προεπιλογή

    ΕΓΩ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΤΟ ''Ο ΒΙΟΣ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ ΣΚΡΟΥΤΖ ΜΑΚ ΝΤΑΚ''
    http://www.red-dna.com/forum/signaturepics/sigpic5353_6.gif

  9. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

    AIIZ (05-04-08)

  10. #1529
    ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ Το avatar του χρήστη jojo
    Εγγραφή
    04-06-2006

    Περιοχή
    Χώρα των κενταύρων
    Μηνύματα
    6.224
    Thanks
    718
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 1.102 φορές σε 701 μηνύματα
    Ignore User

    Προεπιλογή

    Ευτυχώς βλέπουμε βροχή τις τελευταίες μέρες.
    Ελπίζω να συνεχιστεί η ευλογία!

  11. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

    IERO (05-04-08)

  12. #1530
    Love Hurts..... Το avatar του χρήστη ILIAS-KORLEONE <<JESUS>>
    Εγγραφή
    03-02-2008

    Περιοχή
    ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!
    Μηνύματα
    35.296
    Thanks
    13.642
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.589 φορές σε 8.156 μηνύματα
    Ignore User

    Προεπιλογή

    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από jojo Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ευτυχώς βλέπουμε βροχή τις τελευταίες μέρες.
    Ελπίζω να συνεχιστεί η ευλογία!
    ΜΑΚΑΡΙ ΦΙΛΕ.
    "When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
    I told them they didn’t understand life."
    —John Lennon

  13. #1531
    #include <olympiacos> Το avatar του χρήστη AIIZ
    Εγγραφή
    03-12-2007

    Περιοχή
    Ελλάδα
    Μηνύματα
    12.334
    Thanks
    778
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.437 φορές σε 2.883 μηνύματα
    Ignore User

    Thumbs up

    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από red.empire7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    ΕΓΩ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΤΟ ''Ο ΒΙΟΣ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ ΣΚΡΟΥΤΖ ΜΑΚ ΝΤΑΚ''
    Αρχηγέ μου σ' αγάπησα!

  14. #1532
    Το avatar του χρήστη sk12072
    Εγγραφή
    27-08-2007

    Μηνύματα
    47.268
    Thanks
    4.414
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 15.128 φορές σε 9.447 μηνύματα
    Ignore User

    Προεπιλογή

    ας βρεξει και λιγο γιατι ειναι δυσκολα τα πραγματα.
    ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ


  15. #1533
    #include <olympiacos> Το avatar του χρήστη AIIZ
    Εγγραφή
    03-12-2007

    Περιοχή
    Ελλάδα
    Μηνύματα
    12.334
    Thanks
    778
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.437 φορές σε 2.883 μηνύματα
    Ignore User

    Angry

    Σιχαίνομαι τη βροχή όσο τίποτα...

  16. #1534
    Το avatar του χρήστη valadis
    Εγγραφή
    23-02-2006

    Περιοχή
    lavrio
    Μηνύματα
    8.755
    Thanks
    1.488
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 2.180 φορές σε 1.423 μηνύματα
    Ignore User

    Προεπιλογή

    ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ - STEVEN PREESFIELD!! και πειτε οτι θελετε!!!!

    μετα βεβαια φανταστικη λογοτεχνια και ... Ελρικ του Μελνιμπονε του μαικλ Μουρκοκ για να δουμε επιτελους πραγματικα ενα σκοτεινο πριγκηπα με περισσοτερες εσωτερικες ανησυχιες απο τους συνηθισμενους! τον εχω και στο avatar μου αλλωστε
    θα γινει της φουκουσιμας

  17. #1535
    Love Hurts..... Το avatar του χρήστη ILIAS-KORLEONE <<JESUS>>
    Εγγραφή
    03-02-2008

    Περιοχή
    ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!
    Μηνύματα
    35.296
    Thanks
    13.642
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.589 φορές σε 8.156 μηνύματα
    Ignore User

    Προεπιλογή

    Έγραψε ιστορία ο Ουκρανός Κουτσένκο!
    Το να τρέξει κάποιος σε μαραθώνιο δεν είναι γεγονός που περνάει απαρατήρητο. Όταν μάλιστα ο βαθμός δυσκολίας του όλου εγχειρήματος ανεβαίνει, τότε αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους "ριψοκίνδυνους"...
    Ένα παράδειγμα; Το να διανύσεις 42 χιλιόμετρα και 195 μέτρα χτυπώντας μία μπάλα ποδοσφαίρου χωρίς να την αφήσεις ποτέ να χτυπήσει στο έδαφος! Όπως ακριβώς έκανε ο Νικολάι Κουτσένκο.

    Ο 34χρονος Ουκρανός ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής, ξεκίνησε στις 9 το πρωί την περασμένη Κυριακή από την μεγαλύτερη πλατεία της πόλης του, Μπροβάρι: 10 ώρες και 47 χιλιάδες χτυπήματα μετά έφτασε στην πρωτεύουσα, το Κίεβο.

    Κατά τη διάρκεια αυτού του ταξιδιού βρήκε επίσης το χρόνο να τραφεί, τρώγοντας μία μπανάνα και μερικές σοκολατένιες μπάρες, ενώ όταν στο τέλος της μακράς διαδρομής οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν πως... αισθάνεται, ο Νικολάι απάντησε:

    "Έχω ανάγκη από λίγη ξεκούραση, καθώς αισθάνομαι κουρασμένος πνευματικά".

    Ο Κουτσένκο δεν είναι πάντως άγνωστος στο κόσμο των ρεκόρ Γκίνες, με το όνομά του να έχει κάνει άλλες τρεις φορές την εμφάνισή του, όταν και πάλι διένυσε μεγάλες αποστάσεις με τη μπάλα στα πόδια, ενώ αυτή ήταν η τέταρτη βελτίωση που έκανε στο ρεκόρ του.

    Όσο για τη συνέχεια, αυτή προβλέπεται ακόμα πιο συναρπαστική, με τον Ουκρανό ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή να είναι έτοιμος για μία περιπέτεια που ξεπερνάει τα όρια της ανθρώπινης λογικής..

    "Θα ξεκινήσω από το Κίεβο με στόχο να φτάσω στη Βαρσοβία. Φυσικά χτυπώντας τη μπάλα, χωρίς αυτή να πρέπει να ακουμπήσει στο έδαφος.

    Την ημέρα θα περπατάω και θα ξεκουράζομαι κατά τη διάρκεια της νύχτας. Είναι 866 χιλιόμετρα και υπολογίζω να τα διασχίσω σε περίπου τρεις εβδομάδες.

    Είναι μία κίνηση για να ενώσω συμβολικά τις δύο χώρες (Ουκρανία/Πολωνία) που θα φιλοξενήσουν τα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος το 2012", δήλωσε χαρακτηριστικά, και το μόνο που απομένει να δούμε είναι αν θα καταφέρει να μπει για μία ακόμη φορά στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες...
    [youtube]www.youtube.com/watch?v=Tj84nwjYuTk[/youtube]
    "When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
    I told them they didn’t understand life."
    —John Lennon

  18. #1536
    .
    Εγγραφή
    29-11-2007

    Μηνύματα
    23.090
    Thanks
    4.340
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 7.337 φορές σε 4.984 μηνύματα
    Ignore User

    Προεπιλογή

    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από AIIZ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σιχαίνομαι τη βροχή όσο τίποτα...


    Γατα εισαι ρε???

    Η βροχη ειναι ωραια και μου αρεσει να οδηγο οταν βρεχει,αε που χρειαζομαστε νερακι μιας και το καλοκαιρι θα ειναι δυσκολο..

  19. #1537
    Το avatar του χρήστη sk12072
    Εγγραφή
    27-08-2007

    Μηνύματα
    47.268
    Thanks
    4.414
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 15.128 φορές σε 9.447 μηνύματα
    Ignore User

    Προεπιλογή

    πολυ δυσκολο...
    ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ


  20. #1538
    .
    Εγγραφή
    11-03-2007

    Μηνύματα
    10.780
    Thanks
    3.519
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 6.050 φορές σε 2.860 μηνύματα
    Ignore User

    Προεπιλογή

    Κυκλοφόρησε το ηλεκτρονικό τσιγάρο

    Ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο χωρίς πραγματικό - αλλά τεχνητό - καπνό αποτελεί την τελευταία εφεύρεση των καπνιστών της Γαλλίας να ανταπεξέλθουν στα νέα αυστηρά αντικαπνιστικά μέτρα. Το e-cigarette είναι πραγματικά πρωτότυπο και πρωτοποριακό. Αποτελείται από ένα αναλώσιμο φυσίγγιο γεμάτο υγρό. Οι κύριες ουσίες που περιέχονται στο υγρό είναι η νικοτίνη και η προπυλενογλυκόλη. Κατά την εισπνοή, μέσω ενός αισθητήρα-μικροεπεξεργαστή, ενεργοποιείται ένας ψεκαστήρας ο οποίος διοχετεύει μικροσκοπικά σταγονίδια νικοτίνης στον εισπνεόμενο αέρα και συνεπώς σε αυτό που περνά στον οργανισμό του καπνιστή.
    Εν ολίγοις, κάνει την ίδια ακριβώς δουλειά που κάνει και ένα συνηθισμένο τσιγάρο, αλλά δεν βλάπτει την υγεία, καθώς δεν έχει ούτε πίσσα, ούτε άλλα καρκινογόνα συστατικά. Επίσης προσομοιώνει και τη θερμοκρασία του τσιγάρου (50-60 °C).
    Κοστίζει 78 ευρώ, ενώ έχει και ανταλλακτική μπαταρία.



    [youtube]www.youtube.com/watch?v=E18jmMNUBdM[/youtube]

  21. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

    mpak (06-04-08)

  22. #1539
    Το avatar του χρήστη mpak
    Εγγραφή
    29-09-2007

    Μηνύματα
    6.789
    Thanks
    8.774
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.335 φορές σε 2.291 μηνύματα
    Ignore User

    Προεπιλογή

    Μπορώ να έχω ηλεκτρονικό παγωτό που δεν θα παχαίνει;;

  23. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον mpak για αυτό το μήνυμα:

    Airness (06-04-08), pandragon (06-04-08)

  24. #1540
    Love Hurts..... Το avatar του χρήστη ILIAS-KORLEONE <<JESUS>>
    Εγγραφή
    03-02-2008

    Περιοχή
    ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!
    Μηνύματα
    35.296
    Thanks
    13.642
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.589 φορές σε 8.156 μηνύματα
    Ignore User

    Προεπιλογή

    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από mpak Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μπορώ να έχω ηλεκτρονικό παγωτό που δεν θα παχαίνει;;
    "When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
    I told them they didn’t understand life."
    —John Lennon

Σελίδα 77 από 1962 ΠρώτηΠρώτη ... 273747576773747576777879808187971071171271772773774775771077 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
  • BB code is σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
  • [VIDEO] code is σε λειτουργία
  • Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας