λοιπον για symphony x ανεπιφυλακτα κατεβασε το ή παρτο απο καπου , εγω το εχω αλλα δεν ξερω πως να στο δωσω
εμενα μου αρεσει πολυ η παραγωγη στο συγκεκριμενο album ( nightiwish και καποια οπερατικα στοιχεια που τα θεωρω εφάμιλλα με τηs tarja )
για τους amorphis n' paradise lost συμφωνω 100%
για unearth μπες youtube και δες ! τιποτα αλλο , απλα πολυ καλοι!... και τρομερα riffs
θα γινει της φουκουσιμας
jesus christ!!!! παναγια μου !! θεε βοηθα!!! χαρις αλεξιου μπλιαχ! ξερεις η συγκεκριμενη μου την εσπασε σε καποια φαση που την ειχε πει στον βουτσα επειδη ετρωγε την μπριζολα του ο ανθρωπος την ωρα που τραγουδουσε η ντιβα! ΟΞΩ ΜΩΡΗ ΧΑΜΟΥΡΑ! κουζουλο δεν θελω να σε προσβαλω για τα γουστα σου απλα εγω δεν τη συμπαθω καθολου μετα απο αυτο , αλλωστε ο βουτσας ειναι ζωντανος θρυλος για τον ελληνικο κινηματογραφο και κατι τετοιες τραγουδιαρες εμενα μου τη δινουν και τον βουτσα αν μη τι αλλο οφειλουν οχι να τον σεβονται μονο αλλα και να σκανε οταν μιλαει αυτος
θα γινει της φουκουσιμας
Ναι μωρέ σιγά μην παρεξηγηθώ.
Εντάξει, εμένα μου αρέσει η φωνή της και τα τραγούδια της γι'αυτό την ακούω. Αυτό με το Βουτσά δεν το ήξερα, αλλά δεν θα αλλάξουν τα γούστα μου επειδή μαλώσε με τον Βουτσά ή με οποιονδήποτε άλλο (εξαιρείται ο Νέρι).
Υ.Γ. Ε, μα και αυτός, να τρώει μπριζόλα νυχτιάτικο;![]()
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
Πάμε τώρα σε κάτι παλαιό και αγαπημένο
[youtube]www.youtube.com/watch?v=KRiWwovmxg0&feature=related[/youtube]
Ρε μεγάλε είχα καιρό να τους ακούσω!![]()
![]()
Στο μεταξύ κάνε τα κουμάντα σου για τις συναυλίες!![]()
[youtube]www.youtube.com/watch?v=3hhP9ZGHTEQ[/youtube]
Γαμάτοι οι Voivod! Το 2005 πεθανε ο Piggy (κιθαρίστας) ενώ από το 2003 παίζει ο Newsted σ' αυτούς.
Πάρε ένα κι από μένα:![]()
[youtube]FnuYTqKKaaY[/youtube]
Τους είχα δει live το '98 στο Ρόδον και τρελάθηκα....
...σαν και σένα μαστούρα ΚΑΜΙΑΑΑ...
επισης σε metal core προτεινω τους παρα πολυ καλους και πολυ δυνατους
full μπλοουν chaos , απλα οι φιλοι του ειδους θα τρελαθουν!!!! εεεε δεν γινοταν αλλιως να γραψω το ονομα , μου εβγαινε το smile!!!!!!!!
θα γινει της φουκουσιμας
Bookmarks