H πιο άσχημη Σέρβα από την εποχή της... ποτοαπαγόρευσης το σήκωσε το Ευρωπαϊκό...
H πιο άσχημη Σέρβα από την εποχή της... ποτοαπαγόρευσης το σήκωσε το Ευρωπαϊκό...
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
1925
Δικαια κερδισε ηταν το μοναδικο αξιολογο τραγουδι της Καραγκιοζοβιζιον...
Πολύ καλό και άξιο το τραγούδι που κέρδισε...
Γιατρέεεε....
Ενα χρονο θα κανεις ολα τα θεληματα Βασιλακη αμα θελεις να γνωρισεις τον Σερβικο φυσικο πλουτο!!!![]()
Θα σου χαρίσω μια βραδιά με την Σέρβα που κέρδισε... Εγώ θα πάρω τις 5 που ήταν στην σκηνή μαζί της.
Καλα...σε βλεπω τετοια εποχη του χρονου στο καναπε παρεα με τη Χηρα με τα 5 ορφανα.
22 - 24 Μαΐου γίνεται... Μια χαρά θα περάσουμε γιατρέ. Το μόνο που θέλω από σένα είναι ένα σπιτάκι σε φιλική τιμή. Εγώ θα σου βρω και διαπίστευση για να είμαστε μέσα στα κόλπα.
Πάντως ( και οχι Παντος ..αμέσως εσεις..) ο/η Σουδος/η πολυ στον Μπακε έφερνε......ΛΕΤΕ?![]()
ΓΥΜΝΑ ΚΑΛΩΔΙΑ Free downloads
Τα Γυμνά Καλώδια ξεκινώντας τη διαδικασία ηχογράφησης του νέου τους υλικού που θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2008, προσφέρουν σε
free download όλες τις προηγούμενες τους δουλειές. Η αιτία είναι η ελλιπής διανομή των ηχογραφήσεων τους στα δισκοπωλεία, εκτός από τα
μεγάλα αστικά κέντρα, λόγω πρακτικών προβλημάτων της εταιρίας που τα διανέμει. Δίνουμε έτσι την δυνατότητα σε αυτούς που
δεν μπορούσαν να βρούν τα cds τους στα δισκοπωλεία της επαρχίας και της Κύπρου να τους γνωρίσουν εντελώς δωρεάν
κατεβάζοντας τα τραγούδια τους απο το [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Ευχαριστούμε για τον χρόνο σας και καλή ακρόαση αδέλφια.
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Κατέβασα κάποια και μπορώ να πω ότι εντυπωσιάστηκα... θα συνεχίσω αύριο... μπράβο παίδες!
(Γυμνά καλώδια ε; Εχετε κανα... θηλυκό γυμνό καλώδιο να έρθουμε να σας δούμε και λάιβ;;;)Keep it up!!!!!!!!!!!!
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
1925
Στη Θεσ/νίκη είναι ήδη αρκετά γνωστό συγκρότημα κ πραγματικά είναι από τις νέες ευχάριστες νότες της Ελληνικής rock σκηνής...Η νεράιδα της απελπισίας κ το <<Θέλω>> είναι ευρέως γνωστα στη Μακεδονία καθώς είναι τα μόνα που προβάλλονται ως βιντεοκλίπ σε ένα τοπικό κανάλι της Μακεδονίας ονόματι <<Cosmos>>...
Ιδιαίτερος στίχος,εκπληκτική ενορχήστρωση,μοναδική παραφωνία η λίγο υπερβολική εκτέλεση του τραγουδιστή που με ψευδοφωνή προσπαθεί σε μερικά σημεία να βγάλει συναίσθημα αλλά γίνεται αρκετά υπερβολικός...Παρ'όλα αυτά έχει ξεχωριστή χρειά κ τα τραγούδια του πάνε πολύ με τη φωνή του.......
Κλάσεις ανώτερο συγκρότημα από τις δυτικές συνοικίες που προβάλλονται ως rock συγκρότημα κ είναι τελείως εμπορικοί,ενώ τραγουδούσαν κ με τον Καρρά.........Τα γυμνά καλώδια,μου θυμίζουν σ΄το ξεκίνημά τους τους <<Ενδελέχεια>>,λόγω της προσεχμένης ενορχήστρωσης κ της ιδιαιτερότητας τους από τα καθεστηκύια στιλ του alternative rock...Μακάρι να συνεχίσουν έτσι.
live fast,die young and let behind you a beautiful body...
ΘΡΥΛΟΣ 7 8/2/81:
ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΤΕ...
Ξημερώνει η μέρα που θα δούμε τους ΘΕΟΥΣ!!!
Έπρεπε όμως να ήσουν κι εσύ εδώ...
![]()
Από τότε που είπαν ότι θα μου κάνουν μήνυση (είχα κατεβάσει από το napster το Unforgiven), δεν έχω ξανακούσει (άλλο) τραγούδι τους...![]()
Tο rotation τώρα θα αντιμετωπίζεται με σοβαρές αναλύσεις;
Όταν το έκανε ο Φερέρ, απλώς σπάγαμε πλάκα
Βασιλη επιβαλεται να κανεις αναλυτικη αναφορα του τι εγινε!Δε λεω να περασεις καλα γιατι ειναι το μονο σιγουρο!!Ελπιζω να παιξουν πολλα απο τα παλια τους![]()
03/07/2007: Ένα όνειρο εκπληρώθηκε.
Τους ευχαριστώ.
Υ.Γ: Σχόλια κλπ, αύριο, αν έχω ηρεμήσει. Αν και δεν ξέρω πώς να περιγράψω την καρδιά και την ψυχή...
3 μερες εκανα να συνελθω μετα απο συναυλία τους το 99.Οποτε Παρασκευη περιμενουμε σχολια.![]()
Αναμενοντας την αναλυση του Βασιλη παραθετω αυτο:
"Η κορυφαία metal μπάντα του κόσμου (έστω και αν πλέον έχει αφήσει τις metal μέρες στο παρελθόν) έδωσε ένα θαυμάσιο live την Τρίτη το βράδυ στο κατάμεσο TerraVibe και απέδειξε ότι πάνω από όλα σέβεται το κοινό της.
Το set ήταν το όνειρο του παραδοσιακού Ελληνα οπαδού των Metallica. Tα τρία τελευταία τους album σχεδόν αγνοήθηκαν (μόνο δύο κομμάτια) και το βάρος έπεσε στα πέντε πρώτα που τους έκαναν γνωστούς στα πέρατα της γης. Από τις πρώτες κιόλας νότες του εκρηκτικού "Creeping death" (με το κομμάτι αυτό είχαν ανοίξει τη συναυλία του 1993 στη Νέα Σμύρνη) καταλάβαμε ότι οι άνθρωποι ήταν αποφασισμένοι να μας ταξιδέψουν μία 20ετία πίσω. Αλλωστε το ίδιο έπραξαν και στη Λισσαβόνα μερικά βράδια νωρίτερα.
Η συνέχεια, παρά τα προβλήματα στον ήχο, ήταν ανάλογη. Οι Αμερικανοί μας εξέπληξαν ευχάριστα παίζοντας πολλά κομμάτια από το καλύτερο, κατά τη γνώμη μας, άλμπουμ τους, το "Master of puppets". Ετσι εκτός από το εκπληκτικό ομώνυμο και το σαρωτικό "Battery", έπαιξαν τα "Welcome Home (Sanitarium)", "Disposable Heroes" και το απίστευτο ορχηστρικό "Orion" το οποίο ο James Hetfield αφιέρωσε στον αδικοχαμένο Cliff Burton (πρώην μπασίστα του γκρουπ που σκοτώθηκε στις 27 Σεπτεμβρίου του 1986 σε τροχαίο ατύχημα στη Σουηδία). Ανατριαχιαστική σκηνή.
Από το σετ δεν θα μπορούσαν να λείψουν το κλασικό "Enter Sandman" το οποίο ο κόσμος χάρηκε ιδιαίτερα και το επιβλητικό "One" που συνοδεύτηκε από τα ανάλογα εφέ ήχου και φωτισμού. Ο κόσμος όμως δίψουμε και για μερικά κομμάτια από το πρώτο album της μπάντας, το "Kill em all". Oι Μetallica δεν χάλασαν ούτε αυτό το τραγούδι. Μας χάρισαν το χαοτικό "Whiplash" και έκλεισαν αυτή την αξιομνημόνευτη βραδιά με τον ύμνο "Seek and Destroy".
Μετά από 2 ώρες και 20 λεπτά αρχίσαμε το δρόμο του γυρισμού απόλυτα ευχαριστημένοι. Είδαμε μία μπάντα που ξεχείλιζε από ενέργεια (έχει δέσει καλά με τους υπόλοιπους ο μπασίστας Robert Trujillo ) και ακούσαμε κομμάτια που δυστυχώς δεν γράφονται στην εποχή μας. Αν έλειπαν και τα ηχητικά προβλήματα όλα θα ήταν τέλεια."
Νομιζω οτι αυτη η συναυλια μονο με την αντιστοιχη του 93 μπορει να συγκριθει (ελειπα και απο τις 2).
Bookmarks