ο ολυμπιακος εχει αλλαξει , με τους μικρους ειναι κυνικος πλεον εχει παψει να κανει δωρα
για τον γιαρεμπτσιουκ τον οποιο και εγω ξεχεζα , πιστευω οτι η ενσωματωση του στην ομαδα ηταν εργο του θειου
Double. Κατά τα άλλα είχα παίξει νίκη και γκολ γιαρεμτσουκ και μάλλον λόγω του +sub επειδή δεν ξεκίνησε δε μου το δίνει ενώ το +sub είναι αν γίνει αλλαγή να μεταφερθεί στον αντικαταστάτη. Άντε να βρω άκρη.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
ο ολυμπιακος εχει αλλαξει , με τους μικρους ειναι κυνικος πλεον εχει παψει να κανει δωρα
για τον γιαρεμπτσιουκ τον οποιο και εγω ξεχεζα , πιστευω οτι η ενσωματωση του στην ομαδα ηταν εργο του θειου
Nikolaos_Kokkinos (17-05-25)
Οπως και το να βλεπουμε τον Ελ Κααμπι να παιζει ψευτοεννιαρι και αυτο να βγαινει σε καλο... ειναι θαυματοποιος ο Μεντιλιμπαρ.. Μπαλταζαρ επρεπε να τονε λενε κανονικα
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
το μαγικο ηταν η αλλαγη κοστινια , επειδη τον ειχε πιει με γκολ στο 90 εβαλε τον ουκρανο για να βαλουμε κ αλλο γκολ
Ρε Βαγγέλα, μας τα 'χεις κάνει τσουρέκια με τη ματαιοδοξία σου που χώνεσαι να σηκώσεις πρώτος το τρόπαιο. Άσε την ομάδα να τα κάνει αυτά και κάτσε πίσω μωρέ! Μη τυχόν και σε ξεχάσουμε και δε σου πούμε κι εσένα μπράβο.
η καλυτερη στιγμη ηταν το πασιγιο στα φιδια , εχουμε αλλαξει επιπεδο
Nikolaos_Kokkinos (17-05-25)
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
ξεσπασε , μετη την κουπα στην κρυσταλ παλας η νωθα αδερφη ουτε στο κονφερενς δεν παει
jonk (18-05-25)
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!
100 χρονια με Κονφερενς Λιγκ, Τσ. Λιγκ στους νεους και νταμπλ! Τι αλλο να ζητησει κανεις;! Ζήτω ο Ολυμπιακός μας!
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Αχαχαχαχαααααα ποιος είναι αυτός πάλι;
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Nikolaos_Kokkinos (17-05-25), panahs7 (17-05-25)
Πηραμε κύπελλο το '15, μετά το '20, και μετά τώρα το '25. Ας το αφήσουμε στην άκρη τώρα για άλλα 5 χρόνια να επικεντρωθούμε σε πρωτάθλημα και ευρωπαϊκά.
Nikolaos_Kokkinos (18-05-25), panahs7 (18-05-25)
Bookmarks