Επανήλθε η Ζενίτ για Κοστίνια είπε ο Νικολακός, τους είπαμε 20, τους φάνηκαν πολλά και πήραν έναν δανεικό από Φενέρ. Πάλι καλά, γλιτώσαμε. Πολύ περίεργο πάντως που το συζήτησαν, ειδικά από την πλευρά του παίκτη μου φαίνεται παράλογο να καταστρέψει την καριέρα του από τώρα, μόνο για τα λεφτά.
Καλά, σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις, για ομάδες όπως η δική μας, οι παίκτες είναι που δεν ψήνονται και αφήνουν τις ομάδες να δείχνουν ότι δεν κάνουν παζάρια κάτω ένα ποσό... Για περιπτώσεις όπως της ΑΕΚ, βλέπεις την συμπεριφορά του παίκτη μετά και καταλαβαίνεις.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
ειδα την κ19 2-3 απο αυτους θα βγουν σιγουρα , γιατι να πουλησει τον καθε κοστινια οταν εχει ενα κοπαδι απο ταλεντα να σπρωξει
Δεν είναι εκεί το πρόβλημα - στην Ρωσία θα πουλήσεις μεν ακριβά, αλλά δεν θα σου είναι σταθεροί πελάτες και ειδικά όταν πέσει το εμπάργκο, θα είναι και ανταγωνιστές σε πολλές από τις αγορές...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
σας το ελεγα οτι οι μεταγραφες του χοντρου ηταν καβλα και δεν με ακουγατε
Απ' ό,τι φαίνεται, πήραμε τον Φουρτάδο της Λαμίας.
dimitris67 (02-03-25), Netscape (02-03-25), panahs7 (02-03-25)
Nikolaos_Kokkinos (02-03-25)
καλα φουρταδο και μπετανκορ για Ριο Αβε τους βλεπω κατευθειαν.
αν περασουμε ομιλους τσουλου θελουμε ενισχυση σοβαρη οσο και μαγος να ειναι ο Θειος.
hang your demons
Η πρώτη μου πρόταση για μεταγραφή επιπέδου ΤΛ για το φετινό καλοκαίρι: Ο Κεν της Φιορεντίνα!
Με κλειστά μάτια, φίλοι μου! Παικταράς μεγάλης κλάσης, άλογο και θωρηκτό. Θα ρίξει το Καραϊσκάκης το μελαψό αγόρι.
panahs7 (13-03-25)
Eγω θα τα εσκαγα να παρω πακετο τον Σεντερφορ της Γκλιμπτ κ τον τερματοφυλακα τους για αντι πασχαλακη
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Ωραια ας παρουμε τον φορ τους μονο, αυτον γαμωκαγκουρα που μας εκανε τις κηδειες, ο τυπος οτι ακουμπαγε πηγαινε μεσα
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Ειναι εμφανες οτι εισαι χαρουμενος που εβγαλες παλι εις βαρος μας απο το στοιχημαν. Να στα φαει η εφορια ρε κωλοπαιδο
Bookmarks